Josefine Fevang

BLACK FRIDAY, BROKE SATURDAY!

  • Skrevet 26.11.2016 klokka 12:16
  • Kategori: EVERYDAY

Hei og god lørdag alle sammen!

Kan tenkte meg det er flere som det brente hull i lommeboka si i går? Og kanskje er litt blake i dag. Heldig vis gjorde ikke jeg det for og si det sånn, fant liksom aldri noe som fristet ekstremt. Som jeg følte at var kjempe salg. 

Men i dag føler jeg for en shopping tur merker jeg. Jeg har en så vanvittig snill man som la igjen bankkortet sitt før han dro på jobb i natt så jeg kunne reise og kjøpe meg noe fint. Ble så glad, så nå har jeg virkelig lyst til ut og kjøpe meg noe nytt.

Men sånn ellers så har jeg kun en plan i dag som er og se tv før jeg skal på Game Night med venninne mine, noe jeg gleder meg til. Dette er noe som vil si forskjellige spill og Pokemon jakt i sentrum. Jeg må bare si at det er så deilig og være 26 år men kan fortsatt gjøre slike ting for og si det sånn. Er det flere som er sånn? At man kan fine på slike små ting inn mellom. Oppføre seg litt yngre end det alderen tilsier. Det er så deilig. 

Men dere for ha en fin lørdags dag videre. Kos dere!

#BLOGG #HVERDAG #HELG #VENNER #BLACKFRIDAY #FREDAG #LØRDAG

 

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits