Josefine Fevang

ENSOMT JULETRE SØKER GAVER

  • Skrevet 10.12.2016 klokka 13:49
  • Kategori: EVERYDAY

 
Vi er mer veldig opptatt i hva vi skal gi og gjøre til våre kjære og nære til jul. Bare i dag var det så mange på Nordbyen som stresset rundt. Men hva med de som ikke har rå til og stresse rundt til jul for og kjøpe gaver? hva med barn og unge som ikke får noe til jul? De som ikke har rå til og kunne gi barna sine noe så enkelt som et Justin Biber håndkle. Hva med dem som gruer seg til jul for de har ikke noen å feire dette med og ikke har den gleden med å få en enkel gave. Hva med dem?
 
I de siste måneden har jeg jobbet litt på Gand Farris i Larvik. Noe jeg trives veldig mye med. Og de har i år noe som heter Ensomt juletre søker gaver. Dette er en innsamling av gaver som er ferdig pakket inn og merket med kjønn og alder.
 
Jeg trur vi er veldig opptatt av å glede andre vi bryr oss om med dyre gaver. Men tenk og glede noen med noe kjempe enkelt. Og kunne gi noen skikkelig jule glede, å kunne gi noen skikkelig jule lykke. Jeg vet at jeg ihvertfal skal gjøre det. 
 
Gaven som kommer inn gies videre til frelsesarmeen som har en fin  jule ordning så alle skal få feire jul. 
 
Du kan levere gaven til meg eller noen andre i resepsjonen ved Grand Farris nede ved jernbanestasjonen. Eller så kan du så klart komme inn å legge det under trett selv. Men husk at dette må gjøre før 15.Desember. 
 
Det er dessverre mange i Larvik som trenger hjelp, eller en ekstra hånd i julen. Så jeg håper så inderlig at det dere vil komme innom og gi en gave. Det vil gi så ekstremt mye lykke til noen som sårt trenger det nå i julen.
 
Jeg håper så dere kommer innom med en liten ting før 15.Desember. PS! Det er flere hoteller som har dette i flere byer. Sjekk ditt nærmeste hotell vis du vil gi gave. 
 
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits