Josefine Fevang

HATING ON MONDAYS

  • Skrevet 12.12.2016 klokka 17:49
  • Kategori: EVERYDAY

Processed with VSCO with hb1 preset
 

Åy det var vist mandag igjen her gitt. Som alle andre år når det desember kommer, så kommer også influensaen og tar over hele kroppen. Selvfølgentlig skjedde det denne uka her. En av de siste arbeidsukene mine dette året. Så jeg starter min uke så fint som jeg kan på sofaen under dyna mi med feber. Merker jeg snart kommer til å gå å legge meg og sove en del i dag. Kanskje jeg er bedre igjen i morgen, det er jo lov til å tru på et jule under er det ikke?

Men jeg håper og satser på at formen min er mye bedre i morgen etter at jeg får litt ekstra å etterlengtet hvile å en del feber nedsettende. Ikke minst en del påfyll av c-vitaminer fra appelsiner og ingefær som vist nokk skal hjelpe mot forkjølelse. Ingefær te er jo også ekstremt godt dere. 

Men jeg håper dere har eller har hat en fin mandag uansett hva dere gjøre. Jeg vet ihvertfall at så fort jeg blir frisk skal jeg ut og handle julegavene jeg har igjen. Men kos dere videre. Skal jeg ihvertfall gjøre, her på sofaen.

#blogg #jul #familie #syk #desember #hverdag #advent #helse

LagreLagre

Victoria Larsen

12.12.2016 kl. 18:12
Håper du blir bedre! :)

Josefine Fevang

12.12.2016 kl. 18:33
Victoria Larsen: Håper det jeg også. For det her er slitsomt.
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits