Josefine Fevang

MITT PROTEIN PULVER TIPS!

  • Skrevet 14.12.2016 klokka 16:08
  • Kategori: MAT
Endelig her om dagen kom pakken min som jeg bestilte fra tights.no på black friday. Jeg har ventet så lenge på denne siden jeg hadde gått tom for proteinpulver. Så her om dagen lå det tre pakker med protein pulver fra nutramino som jeg hadde bestilt hos tights.no.
 
Processed with VSCO with hb1 preset
Jeg tenkte en gang at jeg skule kjøpe en del av dette pulveret når jeg var i Sverige. Men der har de vist ikke dette merke, det virker nesten som det bare selges i Norge. Så kan tru skuffelsen ble stor når du endelig har funnet et pulver som du liker også skal du kjøpe litt av det til en billig penge, men du finner det ingen steder. 
Men heldig vis så finnes det på nett. Og tilbudet tights.no kjørte på black friday så var det ikke til å nøle på å kjøpe det. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Men nå bruker ikke jeg dette pulveret for å bygge muskler. Men mer som et måltidserstatter. I en posjon av dette så er det ca 113kcal, så bruker jeg melk for å det for den beste konsistensen synes jeg. Og da tilsier mitt 200ml måltid ca 229kcal i det måltide. Og det føler jeg er ganske greit til en lunsj eller kveld mat, kanskje til å med frokost? Jeg bruker det så klart ikke til alle måltider. Men ganske greit vis du har litt dårlig tid på morgenen eller ikke orker stort på kvelden. Å ikke mist er den utrolig rik på proteiner å andre mineraler som kroppen trenger. Og jeg må si at dette protein pulveret til Nutramino er det beste jeg har smakt. 
 
Vel dere for ha en fin kveld videre. 

Victoria Larsen

14.12.2016 kl. 16:23
Så godt tips! Håper du får en fin Onsdag :-)

Caroline Høyland Torkelsen

15.12.2016 kl. 14:55
Så trist de ikke har det i sverige da :( Men som sakt godt de hadde black friday salg på det :/ Alltid like kjipt når en finner noe en liker også har de det ikke der, som du sier kjekt å få kjøpt noe sånn til en billig penge egentlig :)

Josefine Fevang

15.12.2016 kl. 20:33
Caroline Høyland Torkelsen: ja er veldig kjekt å klager ikke for å si det sånn. Men dette protein pulveret er super godt!
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits