Josefine Fevang

MIN SENE JULEGAVE

  • Skrevet 27.12.2016 klokka 17:57
  • Kategori: EVERYDAY
 
Håper like mange som meg koser seg litt ekstra i julen med familie og venner? 
 
Jeg fikk sikkelig sein julegave i dag, til morgenen i dag. Skule ønske jeg kunne si at det var pga noen hadde bestilt noe til meg. Eller at jeg ble overraska med en sen julegave. Men årets julegave var ganske annerledes en hva jeg ønsket meg. 
 
Jeg fikk telefon fra sykehuset om at de hadde en ledig time til meg 2.Januar for galleblære operasjon, en operasjon så jeg får den fjernet. Og jeg må innrømme at jeg gleder meg til å få dette gjort. Jeg gleder meg til å få slippe smertene. Slippe stresset med å planlegge så vi vet at det er en legevakt i nærheten. Alltid planlegge hva jeg skal spise vis vi skal på besøk til noen. Det skal bare ble deilig å slippe alt jeg har vært i mellom av smerter de siste 8 måneden, eller siden mai ihvertfall da jeg opplevde smertene for første gang. 
 
Så starta med og glede meg til å få gjort det. Men nå som kvelden har kommet og jeg sitter alene hjemme så kjenner jeg at angsten og redselen kommer veldig. Jeg har mest lyst til å ringe sykehuset å si at jeg ikke kan opereres. Men jeg vet at i bunn og grunn så er det noe som er aller best for meg å de rundt meg. Så jeg skal slippe og ha så mye vondt som jeg har. Og at koppen ikke har godt av alle de smertestillende jeg tar og får på legevakta. Men det er vel lov å grue seg litt til slike ting? 
 

LagreLagre

Victoria Larsen

27.12.2016 kl. 18:25
Har kost meg masse!

Josefine Fevang

27.12.2016 kl. 18:32
Victoria Larsen: Det er bra at du har koset deg! Er ingenting som sikkelig kos i julen.

Alexandra Emilie

27.12.2016 kl. 23:45
Så fint bilde av deg<3

Josefine Fevang

28.12.2016 kl. 08:39
Alexandra Emilie Klein: tusen takk ??

JaMiNkLe

28.12.2016 kl. 08:16
Det er kult, dette julegave, veldig glad for deg

Jeg håper at det vil gå bra

Josefine Fevang

28.12.2016 kl. 08:39
JaMiNkLe: håper jeg også. Er veldig glad for at jeg sa ja!
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits