hits

Josefine Fevang

JEG BLE LED AV PÅ TRENINGSSENTERET!

  • Skrevet 27.01.2017 klokka 16:59
  • Kategori: HELSE

Jeg så akkurat denne jodelen på Facebook. Veldig mange av de er hysterisk morsomme. Men mange av de er også så sanne. Slik som denne:

 

Når jeg var nesten på mitt tyngste så prøvde jeg en periode og trene på treningsentre. Men det funka ikke for jeg opplevde at folk kikka og viska når jeg var der, eller at folk bare sto og kikka på meg. Tenk dere det mentale arbeide den personen har vært i mellom før den har dratt på treningsstudioet. Jeg smiler alltid når jeg ser folk som er annerledes er på treningsentre eller ute i skog og mark å går turer. For jeg vet selv hva som må til psykisk for og bare ta det steget med og melde seg inn. 

Jeg har opplevde så mange ting som har slitet på psyken min pga vekta mi. Og det er veldig tungt inn i mellom. Nå som jeg har tatt av meg nesten 75kg så henger det fortsatt der. redselen av at noen skal le, peke eller viske bakk i min rygg. Og osen skal man da klare og starte og trene igjen? Jeg har nå lurt på dette i et år. Osen jeg skal få klart og osen skal jeg tørre å dra meg selv på treningssenteret?

Er det flere som har opplevde ubehagelige ting når det kommer til trening? Trenger ikke og være pga man er overvektig, men kanskje pga andre ting. Eller bare at noen har vært ekstremt utillpassende på treningsenteret?

Men dere for ha en fin fredag videre alle sammen!

#TRENING #HELSE #FØLESER #BLOGG #HVERDAG #HELG #FREDAG

LagreLagre

Victoria Larsen

27.01.2017 kl. 17:08
Ønsker deg en fin fredag :-)

Josefine Fevang

27.01.2017 kl. 17:13
Victoria Larsen: i lige måte!

buroyfoto

28.01.2017 kl. 18:44
Folk er så fæle! Alle er jo på treningsenter for å få en bedre kropp/helse.. Hvorfor skal da andre folk kikke å flire av de som har ekstra fett på kroppen når dem prøver så godt de kan få å fjerne det? man får ikke akkurat så mye motivasjon av når folk kikker å slikt da :/ Selv har jeg aldri likt å trene på treningsenter og trener heller hjemme for jeg liker ikke å trene med andre i samme rom:)

Josefine Fevang

28.01.2017 kl. 19:34
buroyfoto: Skjønner den veldig godt. Og er jo derfor jeg også har blitt sånn at jeg liker og trene alene. For da slipper jeg at folk står og kikker og sånt. Og er jo som du sier at det er jo en grunn til at de som har litt ekstra er der. Det er jo ikke for og leke liksom.

Virker nesten som at man skal være topp trent for og starte å trene pga oppførselen til folk. Men alle må starte et sted.

buroyfoto

28.01.2017 kl. 19:52
Ja, man skulle tro det var sånn for å være på treningstudio i dag, ja! Vet det er lettere sagt enn gjort, men bare hev deg over dem:) du er sterkere enn de uansett!

alouise

10.02.2017 kl. 18:53
FY søren! Det der er ikke greit! Jeg vet ikke om dette hjelper, og det er garantert lettere skrevet enn gjort, men jeg skulle sånn ønske at du bare klarte å gi faen og heve deg over de som gjør det. Å vise de at de bare kan le så mye de vil, for du vil uansett "banke dem" på et senere tidspunkt ;) Med selvtilliten din, styrken din og utstrålingen din ;) Ellers har jeg helt noia på stappfulle treningssentre selv. Føler alle glor uansett. :P

Josefine Fevang

10.02.2017 kl. 20:34
alouise: Det har blitt litt lettere og gjøre det med tiden og kiloene som har falt av på veiene. Men er ikke greit og le av folk uansett kropp å slikt på gymmen for du vet ikke hva den personen har gått i mellom eller går i mellom. Men er lettere og gi litt faen nå. For har funnet ut at når jeg har på musikk så klarer jeg og sperre alle andre ute og gjøre det jeg skal. Og ikke bry meg om alle andre.
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign