hits

Josefine Fevang

KLAR FOR IKEA!

  • Skrevet 02.02.2017 klokka 14:06
  • Kategori: HVERDAG

Hei og god tirsdag. 
Nå er det vist snart helg og i går sto en skikkelig lufte tur på agendaen min. Noe jeg trengte sårt. Men merker så veldig på kroppen i dag. Jeg trur jeg snart må innse at jeg er relativt ny operert enda.  
Men det som sto på min agenda i går var nemlig familie tur til IKEA. Handlelista var klar og shopping face var on.
Jeg elsker og fly rundt på IKEA. Kikke på utstillingene og ikke minst snoke litt i billig kroken. Er jo helt utrolig hva man finner der noen ganger. Og ikke minst utstillingene de har. Jeg blir så inspirert til osen jeg ønsker og ha det. 

BQAo9gVhgh-

Men på handle lista mi sto det noen bilderammer, små ting til kjøkkenet som jeg lenge har vurdert og kjøpe. Eller som vil gjøre der lettere med mat laging når jeg er alene hjemme. 
Også det skader jo ikke og ha noen nye ting i leiligheten heller. Så når kusina min ringte og lurte på om jeg ville være med og siden jeg dør av kjedsomhet siden jeg er sykemeldt så tenkte jeg hvorfor ikke. Jeg blir med, gjøre der jeg orker, bærer det lille jeg kan. Så ser jeg fort hvordan formen ligger an i sin hel het. Og la oss si at jeg sov 12 timer når jeg kom hjem. Så formen ligger ikke så bra an.  

Vel dere for ha en fin Torsdag videre og husk at det snart er helg. Her skal det bare slappes av og ha litt selv pleie. Snakkas!

#ikea #shopping #mote #familie #blogg #hverdag 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

Iselin Renée

02.02.2017 kl. 15:37
Ha en fin dag :)

Josefine Fevang

02.02.2017 kl. 16:47
Iselin Renée: Samme til deg også!

Victoria Larsen

02.02.2017 kl. 17:00
Jeg ønsker deg en fin torsdag :-)

Josefine Fevang

02.02.2017 kl. 17:32
Victoria Larsen: Ha en fin Torsdag du også! Og kos deg masse i helgen!

Bente

02.02.2017 kl. 20:58
Ha en flott dag:-) Ble Ikea tur her og i går!

Josefine Fevang

03.02.2017 kl. 00:08
homeofbente: Ha en fin kveld og fredag! Skader ikke med en IKEA tur gitt hehe. Er bra og høre det ikke bare er meg som tar turen inn.
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign