Josefine Fevang

FRA IPHONE TIL ANDROID

  • Skrevet 09.02.2017 klokka 09:13
  • Kategori: TV OG FILM

Jeg trudde at og gå fra iPhone til Android skule bli et problem. Men det ble det ikke. Den er utrolig lik og bruke. Jeg tenkte lenge på om jeg skule bruke 11 000 på ny iPhone eller 2700 på ny android mobil. Og havna på den siste. Jeg synes det er så latterlig og bruke ekstremt mye penger på mobil. 

Så da havna jeg på Huawei P9 Lite. Og angrer ikke.


Jeg er så glad for at jeg kjøpte den. Det er så mye mobil for pengene. Bildene blir så bra og det er det jeg er ute etter i en mobil. Bakkamera er 13 megapiksel, med F/2.0. Det er dobbel LED-blitz og focusjusteringen er automatisk. Så kamera er både bra og enkelt og bruke. 

Frontkamera er på 8 megapixel med linseåpning på F/2.0. Jeg er veldig fornøyd med disse kameraene.

Det eneste jeg ikke liker er batteri tiden på den. Det er ikke så bra, men føler at iPhone ikke hadde så mye og stille opp med der heler egentlig langsiktig. Batteriet varer i ca i to døgn. Men dere vet jo at med det vi bruker mobilen til så går batteriet kanskje litt fortere end det som det egentlig skal.

En ting også er at det ikke har den teit iPhone hodetelefon tingen. Det går faktisk an og koble direkte i mobilen. Man må ikke investere i dyre trådløse hodetelefoner eller ørepropper som man må vis man investerer i iPhone. 

Så alt i alt er jeg veldig fornøyd med den nye mobilen min. Designet, kamera og så klart hvor enkel den er og bruke. 

Jeg skjønner at man kanskje er skeptisk. Jeg hadde hat iPhone i snart 8 år og var super skeptisk. Men jeg angrer ikke i det hele tatt for valg med ny mobil. 

Men dere for ha en fin torsdag videre. 

#Teknologi #Blogg #Hverdag #Vinter #Torsdag #HuaweiP9 #Huawei #iPhone #Android

LagreLagre

Victoria Larsen

09.02.2017 kl. 12:55
så flott mobil! :-) Jeg ønsker deg en fin torsdag :-)

Josefine Fevang

09.02.2017 kl. 15:04
Tusen takk. Ha en fin dag videre du også :)

alouise

10.02.2017 kl. 18:22
aaah jeg sitter å vurdere det samme om dagen. mobil A VS mobil B/ fra ca 4000kr VS ca 11000kr. Så det kjentes litt befriende å lese innlegget ditt akkurat nå :D Hehe

Josefine Fevang

10.02.2017 kl. 20:32
alouise: Det er bra! Var sånn jeg satt også. Så sa en venninne til at jeg burde kjøpe den så bare bruke angrefristen vis ikke jeg likte den. Og nå kunne jeg ikke tenkt meg og bruke en annen mobil. Det går jo veldig på hva du bruker mobilen til også. Og hva du trenger. Og jeg må si følelsen og ikke bruke så mye penger på mobil var veldig deilig.
Så tenk veldig på osen det vil føles år du kjøper noe til 11 000 i stede for 4000.
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits