hits

Josefine Fevang

DREAMING ABOUT LEVIS

Jeg får samme spørsmålet vært år om hva jeg ønsker meg til bursdagen min og havner alltid på at jeg vet ikke. Så i år tenkte jeg og være litt mer forberedt på dette. 
Jeg har alltid hatt lyst på en Levi´s t-shorte men også kanskje en tank top. Jeg har funnet disse på Nelly.com. Flere som har noe merke klær som de har veldig lyst på. Disse er jo ikke så veldig dyre. Er vel mer av de "populære" merkene som er mer billige end andre. For er jo noen av de billige klærne som jeg nesten dør av når jeg ser prisene, som eks på Calvin Klein er ikke så veldig billig. Men også buksene til Levi´s er ikke så veldig billige heler. Men det er mange som sier at man må betale for kvalitet. 
Men samma det. Var disse tre jeg ville vise dere. De er ikke så veldig dyre, alle under 300kr. 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

Camilla

13.02.2017 kl. 14:38
Mye fint!

Josefine Fevang

13.02.2017 kl. 14:40
Camilla: Det er kjempe mye fint! Ha en fin dag videre.

Victoria

13.02.2017 kl. 16:13
Åh, kjempe mye fint :D

sorellina

17.02.2017 kl. 03:37
Ønsker meg den hvite Levis t-shirten selv!

Josefine Fevang

17.02.2017 kl. 16:49
sorellina: Den er veldig fin! Og trudde de var mye dyrere.
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg