hits

Josefine Fevang

MANDAGS VIBER

  • Skrevet 27.02.2017 klokka 17:42
  • Kategori: MAT
Happy Mandag alle sammen!
Min dag starta så utrolig dårlig for og si det sånn. Vi har vist fått noe problemet med vannet så vi venter på vannverket skal komme og ta bilder. Så lurer på hvor lenge vi er uten vann. Jeg hadde liksom mange middager planlagt som var sunne og bra. Men får ikke kokt grønnsaker siden jeg ikke har vann. Og det er så ekstremt typisk nå at jeg har så veldig lyst på vann, at jeg sitter her og tørster meg ihjel. 
 

// Dagens middag, bare grønnsaker og fetaost //
 
Men over til noe annet. Jeg prøver og komme meg på trening topp igjen. Noe som er ekstremt vanskelig for og si det sånn når man ikke har trent på seks uker. Det er vanskelig å komme inn i rutiner igjen. Så har funnet ut at å gape over alt på en gang er vanskelig. At jeg må ta en ting omgangen, en dag om gangen for å komme tilbake til der jeg var. Så denne uken skal jeg ihvertfall ha inn 3 økter med litt kardio, fikk bare til to forrige uke dessverre, men vær uke er en ny mulighet til å forbedre seg selv, er det ikke? Er ihvertfall slik jeg tenker. Vi mennesker har en stor mulighet til og forbedre oss hele tiden. Jeg merker ihvertfall at over tid har jeg forbedre meg over tid. 
 
Men håper mandagen deres blir bra. Og at uken starter med mer vann en det jeg gjorde. 
 

Evelin

27.02.2017 kl. 19:01
det så faktisk veldig godt ut:D

Josefine Fevang

28.02.2017 kl. 09:40
Evelin: Det var veldig godt og det er jo nesten ikke kcal i det. Så er fint til lunsj eller middag.
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg