Josefine Fevang

HORIZON ZERO DAWN - GAME OF THE YEAR

  • Skrevet 06.03.2017 klokka 13:41
  • Kategori: TV OG FILM

Jeg er så forelsket i dette spillet. 

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg har forelsket meg så i den post-apocalyptic, Aloy, robot dyrene og ikke minst ruinene av vår verden. Jeg gledet meg ekstremt til dette spillet, og det svikter ikke. Dette er grantert et eventyr spill du vil falle så for og bli ekstremt oppslukt av. 

Spillets historie er lakt tusen år inn i framtiden. Der mennesker er tilbake i en tidsalder der vi bor i steinhytter, jakter med pill og buer. Men en ting er forskjell, og det er at jorda blir styrt av roboter. Den tidsalderen vi kjenner har forsvunnet helt. Man følger karakteren Aloy som er utstøtt av stammen sin, hun er kjent som den moderløse. Hun blir oppdratt av en annen utstøtt fra spedbarnsalder. 

Processed with VSCO with a5 preset
 

Når spille starter møter du Aloy som barn. Man for fulgt hennes frustrasjon over og ikke ha svar på hvorfor hun ble utstøtt av Nora folket. Men vis hun klarer Nora folket store prøvelse kan hun bli godtatt av folke, hun kan få svar på alle de spørsmålene hun er vokst opp med. Den måten historien utvikler seg på i løpet av starten og videre i spillet er så spennenes og engasjerende. Denne historien har utrolig dybde i seg. 

Og vis ikke dette er nokk for deg så er grafikken helt utrolig, Jeg har bare flydd rundt i mange timer og bare opplevde den verden som er. Og det er helt utrolig hvor stor verden de har klart og putte inn i et spill. Og ikke minst alt det taktiske man må gå i mellom for og klare det. Jeg bare elsker dette spillet. 

Dette er garantert et av årets største spill! Jeg gir det en 9/10. 

#Spill #HorizonZeroDawn #Playstation4 #Gaming #Teknologi #Hverdag #Blogg

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

Victoria Larsen

06.03.2017 kl. 15:30
Jeg ønsker deg en fin ny uke :-)

Josefine Fevang

06.03.2017 kl. 17:08
Victoria Larsen: Ha en fin uke du også!

Iselin Renée

06.03.2017 kl. 20:54
Det må jeg prøve :)

Josefine Fevang

06.03.2017 kl. 22:09
Anbefaler det på det sterkeste. Vis du har spilt Witcher og likte det. Kommer du til å elske Horizonte!
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits