hits

Josefine Fevang

JÆVLA HOMO !

  • Skrevet 08.03.2017 klokka 09:00
  • Kategori: HVERDAG
Jeg hater dette ordet så ekstremt mye. Jeg har fått dette ordet kasta mot meg selv om jeg er hetero. 
 
Jeg tar det så personlig når jeg hører dette ordet, da  jeg har mennesker rundt meg som er så ekstremt viktig for meg, som har annen legning enn meg. Jeg gir så blanke f*** om du er homofil, lesbisk, transseksuell eller annet. 
Det som er så viktig for meg er at de menneskene rundt meg er lykkelig, at de følger det de ønsker i sitt liv. At de lever som de selv ønsker og ikke holder tilbake på drømmer og det de vil ha i sitt liv for de er redde for og si "JEG ER HOMOFIL".
 
Jeg er vokst opp med at en av mine omsorgspersoner, eller som var en stor del av min omsorg som liten er lesbisk. Jeg blir så irritert, forbanna og tar det ekstremt personlig når jeg hører "jævla homo" blir kasta rundt mer end det man skifter sokker. 
Tenk vis du kaster dette ordet etter noen som FAKTISK ikke tør og komme ut av det beryktede skapet, eller som familien har utstøtt for den personen akkurat har kommet ut av skapet. Vet DU hvor kort linje det faktisk er at denne personen kan gjøre noe drastisk mot seg selv, som eks selvmord? Man kan stadig høre disse historiene fra verden over om homofile som tar eget liv for samfunnet rundt dem ikke kommer ut og sier "vet du hva, det er greit at du er homofil, vi støtter deg uansett". 
BRU6tRKhe4S
Det er sikkert mange som fikk med seg i går at det kommer en tv serie på NRK, vis ikke kan du lese det artikkelen fra Dagbladet her!. 
Det er et så ekstremt viktig å bra tema og ta opp. Det er et kjempe viktig tema. Ja Norge har kommet langt på homofiles rettigheter. Men vi har fortsatt en ekstremt lang vei og gå. De er like viktige som alle andre mennesker, derfor burde det være helt like rettigheter for alle. 
 
Vis noen kommer til meg og sier de er homofile, ja vel, de er like viktige for meg uansett hvilken legning de har, uansett hvem de elsker. 

#blogg #hverdag #jævlahomo #helse #livet

Victoria Larsen

08.03.2017 kl. 10:58
Det er så utrolig tøft av han!

Josefine Fevang

08.03.2017 kl. 11:55
Ja er veldig tøft av ham og alle andre som tør og stå for den de er.
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg