hits

Josefine Fevang

MANDAG

  • Skrevet 13.03.2017 klokka 15:06
  • Kategori: HVERDAG

Processed with VSCO with hb2 preset


 G O D  M A N D A G 

Håper alle har koset seg litt i helgen. Selv har jeg bare ligget på lat siden hele helgen. Jeg har slitet så ekstremt med hodet at det har gått utover balansen min. Og jeg har vært så ekstremt nede, liksom deprimert. Jeg har slitet med det før, men ikke merket det slik jeg har i helgen på lenge. Så søndagen ble en veldig fin sofa dager for meg. 
 
På Fredag var vi og sa hadet til lille bror som skal seks måneder til Bodø i første om gang, blir nokk lenger en seks måneder.
Så vi hadde et lite familie selskap for å få sendt ham avgårde. Jeg er så utrolig stolt av min lille bror. Og håper han endelig får gjort det han ønsker og får en fin framtid. Er så trist når man ser så stort potensiale i et menneske, men de ser det ikke selv. Og de bare selv destruerer seg på den verste måten som går vær dag. Så håper han snart får sett sit eget potensiale her i verden. For jeg har så stor tru på ham og ønsker ham virkelig alt her i verden. 
 
På lørdag var jeg stort sett hjemme, borsett fra en tur på legevakta med mannen siden han på død og liv skal ødelegge seg hele tiden.
Vi hadde også faktisk vegetar pizza av alle ting på lørdag. Det ble prøvde den nye kjøttdeigen til Rema1000, Meatish. Så tenkte og skrive et innlegg om det som mest sannsynlig kommer på onsdag. 
 
Osen har helgen deres vært? Har dere slappet av elle hat en hektisk helg?
 

 

 

LagreLagre

Hege Kristin

13.03.2017 kl. 15:30
hørtes ut som en koselig helg <3

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Josefine Fevang

13.03.2017 kl. 22:05
Var koselig helg. Veldig avslappende hverfall.
Ha en find kveld videre.

Victoria Larsen

13.03.2017 kl. 15:52
Hørtes ut som en fin helg! :)

Josefine Fevang

14.03.2017 kl. 08:45
Den var fint og avslappende. Noen ganger er det veldig greit også.

Buroyfoto

13.03.2017 kl. 19:09
Bra du har hatt en fin helg :)

Josefine Fevang

14.03.2017 kl. 08:46
Helgen var veldig koselig.
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg