hits

Josefine Fevang

MITT LIV FØR JEG ER 30!

  • Skrevet 17.03.2017 klokka 12:22
  • Kategori: HVERDAG

Okei så jeg har bursdag i dag, blir hele 27 år i dag. Det er er faktum at det kun er 3 år igjen til 30. Men hva skjede med alle de planene jeg hadde som jeg  skule ha gjort før jeg ble 30? Jo de har blitt lagt langt vekk i en glemme boks.

Jeg hadde en plan om at når jeg var 30 da skule jeg ha en høyskole utdanning, en kjempe bra jobb, barn, være gift, eie hus, kjøre bil, til og med kanskje bo i Oslo. Jeg skule reise masse, ihvertfall et år i New York på mote utdanning, det var et stort must for meg. For det var jo det jeg ønsket mest, og som en del av meg fortsatt ønsker og gjøre. 

Men nå som jeg er 27 år ser jeg jo at mange av de planene ikke kommer til å bli gjenomført, som et år i New York. For jeg har både forandret meg ekstremt my og har andre nye drømmer, livet har rett og slett forandret seg en hel stor del. Og så om jeg får barn før jeg er 30 eller før jeg er 35 har ingenting å si egentlig for verken meg eller noen andre. Om vi får kjøpt hus nå eller om to år har ikke noe og si for verke meg eller noen andre. Om jeg tar utdanning nå eller om tre år har ikke noe og si for meg å min lykke. 

Jeg er lykkelig gift, har mista en hel haug med kg, vært steder som jeg har drømt om. Jeg er friskemeldt fra mine psykiske problemer. Jeg er på vei ut i jobb igjen. Jeg har også så utrolige fantastiske venner som bryr seg om meg, og ikke de tinge jeg har gjort eller ikke gjort. Alle de standar A4 tinga man ønsker i livet er fult oppnåelig og nå før jeg er 30. Men nå vet jeg ikke om jeg ønsker de mer. Kanskje jeg ikke skal ta høgskoleutdanning før jeg er 30, men før jeg er 40, det vil tiden vise. Kanskje vi bare vil ha et barn, i stede for to, at et er mer enn nokk for oss. Live er så i forandring hele tide, nye drømmer blir laget hele tiden. Og jo eldre jeg blir, jo mer er det andre ting som blir og som er viktigere for meg. 

Nå er det endelig meg tid igjen. Jeg skal kun si ja til de tingen som jeg VET gjøre meg lykkelig og som JEG tjener på. Ikke hva samfunnet og alle andre mener jeg burde gjøre. For det er ikke det som gir meg drivkraft, og som gjøre meg lykkelig. 

Hva tenker dere om det med og nå mål før man er 30? Har dere noen mål?

#blogg #hverdag #livet #helse #helg #fredag #A4 

 

Victoria Larsen

17.03.2017 kl. 15:07
Jeg ønsker deg en flott fredag :-)

Josefine Fevang

18.03.2017 kl. 08:26
Victoria Larsen: Tusen takk!
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg