hits

Josefine Fevang

SOMMER MANDAG!

  • Skrevet 27.03.2017 klokka 11:37
  • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with hb1 preset

Er det flere en meg som bare gleder seg veldig over solen og varmen? I går viste liksom gradene 18. Og det er litt sykt for meg egentlig som går konstant kald å fryser hele tiden. Så nå skal jeg en tur til min mormor for og nytte litt veranda sol. Og fylle på med litt D-vitaminer siden det tydelig vis er et mangel på det.

«Ny uke, nye muligheter» ordtaket skal jeg virkelig ta nytte av denne uken her. Etter og hat en pause fra trening siden ja, januar trur jeg, altså tre måneder. Så fant jeg ut at det var på tide å starte opp igjen. Så i dag er det altså første dag med trening igjen. 

Det som var litt rart var at jeg trudde jeg kom til å ligge langflat med en gang. Men til min store forundring klarte jeg å jobbe (sakte) i 3 sammenhengende minutter. Så er super stolt over det. Og egentlig litt sjokkert over at formen ikke er dårligere. 

Men er ikke lei meg for det for da kommer jeg fortere tilbake håper jeg. 

Men nå skal jeg ut og nytte det fantastiske været vi har i dag. Så håper jeg dere også nytter det så mye dere klarer. Ha en fin mandag.

#Helse #Blogg #Hverdag #Foto #Mandag #Vår #Sol 

LagreLagre

Lisa Rørvik

27.03.2017 kl. 11:53
Ja jeg gleder meg masse, håper du får en super start på en ny uke :)

Josefine Fevang

27.03.2017 kl. 15:01
Lisa Rørvik: Er bra du gleder deg til ny uker =D Håper du får en fin uke!

Victoria

27.03.2017 kl. 13:24
God mandag :)

Josefine Fevang

27.03.2017 kl. 15:02
Victoria: God mandag til deg også, å ha en fin uke.
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg