hits

Josefine Fevang

WE ARE FIT, RIGHT?

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetIngenting er som å starte opp igjen med trening med nytt tøy eller hva? Jeg fikk en veldig fin start på denne uken med en god økt på mandags morgen. Men jeg skal innrømme at jeg har slitet med veldig vondt i hode siden mandag, noe som er veldig slitsomt. Jeg er så støl at jeg sliter en god del med å gå og løfte hendene over hodet. Men det der ler jeg ganske godt av egentlig. Jeg elsker å være støl for da merker jeg at jeg har gjort noe bra med kroppen og at det vil gi framgang vis jeg forsetter. 

 

MEN over til fine nye klærne mine. De kjøpte jeg en gang forrige uke trur jeg, husker ikke helt. Jeg er så kjempe fornøyd med både tightsen og BH min. Buksa er ikke helt som andre trenings tightser føler nesten at stoffet er litt tykkere. Noe som gjøre at jeg kanskje ikke fryser så fort vis jeg har ute trening. Alt sammen er fra Cubus. Er det ikke fint? Har forelsket meg ganske godt i treningstøyet fra We Are Fit som har de eksotiske blomstene på seg. For jeg synes den var så fin i fargene. Så da jeg kom over noe som var litt like eksotisk så bare havna det i posen slik at jeg kunne få det med meg hjem. Flere som har gjort noe sånt før? hehe. 
 
Vel ha en fin onsdag videre. 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

LagreLagre

Victoria Larsen

29.03.2017 kl. 12:56
Så flott du er!! :D

Josefine Fevang

29.03.2017 kl. 13:08
Victoria Larsen: Tusen Takk!

Elevele

29.03.2017 kl. 17:21
Vedlig fint treningstøy, både We are fit serien og det du har her :D

Josefine Fevang

29.03.2017 kl. 17:26
Elevele: We are fit serien er jo kjempe fint. Men cubus har mye fint også nå. Og er så lei at alt av treningstøy skal være svart, svart og mer svart.

mallows

31.03.2017 kl. 23:41
elsker dette ! :D
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg