hits

Josefine Fevang

UTDRAG FRA MIN DAGBOK

  • Skrevet 05.04.2017 klokka 18:18
  • Kategori: HELSE


Jeg tenkte å dele noe med dere som jeg skrive i natt på min dagbok på mobilen. For det er gjerne før sengetid at hode mitt begynner å gallupere i mellom tanker og inntrykk jeg har fått i mellom dagen. 

" Mitt forhold til godis er litt merkelig, litt sånn elsk hat opplegg. Jeg har nå spist sikkert 10 bitter nå i kveld og er super kvalm. Vil bare putte fingrene i halsen å kaste det opp, men liker ikke tanken på å gjøre sånt. Liker ikke tanken å tvinge kroppen min til å kaste opp!
Jeg har vanvittig dårlig samvittighet ovenfor det. Ovenfor meg selv. For kroppen min. For den jobben jeg har gjort det siste året. 

Men jeg vet at den følelsen jeg har nå husker jeg ikke i morgen, den følelsen er helt borte i det jeg våkner opp. Så det kommer til å skje igjen i løpet av helgen kanskje vis ikke jeg er super streng med meg selv. Noe jeg har lett for å være. 

Kan dere skjønner denne tankegangen min. For jeg skjønner den ikke. Er jeg svak for sukker? Har jeg så lite selvkontroll? Hva er problemet med meg å sukker? Hvorfor er det ikke sånn når det kommer til grønnsaker? 

Hva feiler det meg? "

Dette skrive jeg i natt angående mine tanker. Ikke at det direkte er om godis spising. Men det er mer om det med selvkontroll. Har jeg virkelig så lite selvkontroll? 

#helse #mat #hverdag #blogg #godis #vektnedgang 

LagreLagre

Victoria Larsen

05.04.2017 kl. 18:22
Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)

Silje Alice

06.04.2017 kl. 18:12
Takk for at du deler!<3

Selv har jeg valgt å kutte ut sukker fra mitt liv, siden jeg får en helt utrolig avhengighet av det hvis jeg spiser det. Jeg har derfor valgt å heller kutte det helt ut + at det i tillegg ikke er sunt, så dermed lar jeg heller være. Håper du finner ut av det til slutt!<3

Josefine Fevang

06.04.2017 kl. 23:03
Silje Alice: Jeg synes det er veldig greit å dele da det kanskje er andre som ikke føler seg avlene der ute angående det at man føler seg svak pga man spiser litt små godt mitt i uka.

Skal jobbe med dette nå over påske. Fant ut at det er veldig dumt å trappe ned, eventuelt slutte helt rett før påske. Så jeg tillater meg selv kos i påska da vi skal på fjellet og i bursdag. Så for jeg være forsiktig etter det.

Ha en fin dag videre!
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg