hits

Josefine Fevang

MIN FØRSTE LEVI´S

//add-links
Processed with VSCO with hb2 preset
 
Endelig fikk jeg meg Levi´s t-shorte som jeg liker og bruke sammen med enten lyse eller mørke jeans. Den ble kjøpt på en lokal butikk i byen som heter Fransa/Mint etter at jeg omtrent hadde klikka en del ut og inn på forskjellige sider på nette, men klarte aldri og bestemme meg onkerlig. Den jeg har klikka mest på er den jeg fan på Nelly.com, men den har de nå bare i hvit og svart og heter Authentic Tee men synes den er like fin. Kanskje den blir klikka hjem etter vært. 
Denne grå kåpen var en jeg kom tilfeldig vis over på HM på 70% her for en ukes tid siden. Den er i deilig fleec. Noe som er deilig nå på våren siden været er så utrolig ustabilt som det det er nå. 
 
Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg prøver å lære gubbe mannen min å ta bilder av meg. Men vær gang jeg prøver så for jeg bare beskjed om å smile og stå onkelig. Han skjønner ikke at det er ikke alle bilder som er fine når man smiler, og at jeg ikke er fult så glad i å smile på bilder, føler meg så ekstremt dum. Men jeg prøver å lære ham opp, ikke så lett. Men men sånn er nå.
Håper alle koser deg på skjærtorsdag med familie eller venner. 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

Sharone

13.04.2017 kl. 12:37
Den var fin! Hehe, jeg måtte også lære typen min å ta ordetnlige bilder. Ikke lett, det der :D

Josefine Fevang

13.04.2017 kl. 18:37
Tusen takk. Er bra det går ann og lære!

lisarorvik

13.04.2017 kl. 13:18
Så fint antrekk :)

Josefine Fevang

13.04.2017 kl. 18:37
Tusen takk!

Victoria Larsen

13.04.2017 kl. 13:26
Såå fin :)

Josefine Fevang

13.04.2017 kl. 18:37
Tusen takk :)
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign