hits

Josefine Fevang

DAMAGE CONTROL - DAG 1

  • Skrevet 18.04.2017 klokka 18:40
  • Kategori: HELSE 

Like what the fuck! Første dag og jeg har alt sprukket ikke bare en gang, men to ganger og kanskje en gang som jeg ikke helt innrømmer enda. Vær gang jeg åpner det forbanna kjøleskapet lyser bare den gode sjokolade kaka vi fikk med oss hjem fra fjellet mot meg og sier, spis meg... Så alt vært to ganger på den, to små ganger. Faen altså, ikke noe selvkontroll her føler jeg akkurat nå, ihvertfall ikke i dag. 

Men selv om jeg feiler i dag, så betyr det ikke at jeg må gjøre den samme feilen to ganger i morgen også. Jeg trur jeg må lære meg å spise før jeg blir drit sulten. For det var første grunnen til at jeg sprak egentlig. For jeg var så kjempe sulten at jeg ikke klart å vente til egget mitt var ferdig kokt. Så en ny læring til i morgen spis når du er sulten, ikke vent til det absolutt har gått tre timer. En erfaring rikere.

Vel håper dere har hat en fin tirsdag. Nå skal jeg dure på butikken og hente gubben. Kos dere masse i kveld.

#Helse #kosthold #mat #blogg #hverdag #foto #Livet

LagreLagre

Victoria Larsen

18.04.2017 kl. 18:48
Det er ikke lett å alltid la være.. Kjenner godt til det! Stå på! Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

Josefine Fevang

18.04.2017 kl. 18:53
Victoria Larsen: Nei er ikke lett. Men føler veldig at jeg ikke har selvkontroll, men men sånn er det noen ganger.
Ha en fin tirsdag!

Sharone

18.04.2017 kl. 19:37
Håper det går bedre i morgen da! :) Jeg har klart å holde meg i dag, men det var ikke lett :)

Josefine Fevang

19.04.2017 kl. 16:41
Sharone: Gikk litt greier i dag (onsdag) helt til noen satt kvik lunsj på en slags felles lunsj jeg var på. Da ble det en kvikklunsj bit og en skamfull gå tur hjem. Men da blir torsdagen enda bedre.

Feit Fyr Faster

19.04.2017 kl. 00:33
He he, kjenner meg så alt for godt igjen. Godt skrevet!

Josefine Fevang

19.04.2017 kl. 16:41
Feit Fyr Faster: Er bra det ikke bare er meg som sliter med dette. Er fint og vite at man er flere.

Thea Linni

19.04.2017 kl. 20:08
Tror maaange har det sånn. Spesielt nå etter påskeferien hvor det har blitt vane å spise godis! :D Men: I morgen, ny dag- nye muligheter!

Josefine Fevang

20.04.2017 kl. 14:26
Thea Linni: Det beste er å tenke slik. At man må ikke starte på en mandag. Man kan starte på en lørdag vis man vil det. Og vær dag kan man forbedre. Vis man ødelegger det på en mandag, trenger man ikke å vente til neste mandag. Altid nye muligheter!
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg