hits

Josefine Fevang

SOMMER ACTIVEWEAR

Summer activewear

 Cross Back Zipper Sporty Bra . // . Mesh Insert Sport Leggings . // . Yoga Mat - Nike . // . Bkr Skye - Drikkeflaske

 

 

Noe av det beste jeg vet å investere i er trenings klær. Så planen nå er og investere i noen små god saker i sommer. Det motiverer veldig mye og kunne dra på seg noe nytt når man skal trene og man føler at man må dra seg på trening. 

Dette er noe av det jeg vurderer og investere i nå. En yoga mate, ny drikke flaske, tights og ny sports BH. Er alltid bra og ha en bra sports BH som gir onkelig støtte. Men det betyr ikke at den trenger å koste kjempe masse og ha et kjent merke navn. Både Cubus og HM har veldig mye bra som gir god støtte.

#Blogg #Hverdag #Trening #Helse #Klær #Mote #Helg #Sommer

 

LagreLagre

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

stine

19.06.2017 kl. 05:30
Skal du blogge bør du lære deg rettskriving og særskriving. Her er det mye feil. Det er: treningsklær og godsaker og yogamatte (ikke mate) feks i ett ord. Jeg synes troverdigheten til deg som blogger forsvinner på grunn av dette. Det er ikke ment som noe hat, men som konstruktiv kritikk. Håper du greier ta det til deg :)

Josefine Fevang

19.06.2017 kl. 08:33
stine: Vis du leser på høyere side så sier jeg selv at jeg er dyslektiker og se bort i fra feil.
Og man kan velge selv om man vil lese en blogg eller ikke. Jeg skriver mest for meg selv, og ingen andre.

stine

20.06.2017 kl. 03:58
Okei, da beklager jeg. Dette er første gang jeg tittet innom, og det var egentlig bare fordi jeg så du hadde kommentert i et kommentarfelt. Er utrolig mange som ikke er dyslektikere som ikke greier rettskriving også, så det var derfor jeg ville gjøre deg oppmerksom på det. Nå som jeg vet grunnen føler jeg meg litt dum, og det var virkelig ikke meningen å såre deg.

Selvfølgelig skal også du, som alle andre, få blogge. Gir det deg glede, så er det bare å kjøre på! Lykke til :)

Josefine Fevang

26.06.2017 kl. 18:20
stine: Vet du hva, jeg har blitt vant til det så det sårer meg ikke. Det styrker meg mer pga hørt så mye av hva jeg ikke kan. Så derfor liker jeg og vise hva at jeg kan det selv andre ikke trur det.
Men ikke tenk på det. Men tenkte det var greit og si i fra så du hadde alt av info. Men ja, ha en fin dag videre.
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg