hits

Josefine Fevang

MIN JULI

Har dere hat en fin Juli måned? Det har ihvertfall jeg. Den har blitt fylt med nye sommerminner og jeg gleder meg til og fylle August også opp med litt sommerminner. Det er jo forsatt 31 dager igjen av sommer månedene. Forsatt tid til de sene sommerkveldene med grilling og venner eller familie.
 
T V : Game of Thrones starta igjen. Den store nerden i meg gjøre den aller største gledes dansen. Flere enn bare meg som har gledet seg?
 
O P P T U R : S t a v e r n  F e s t i v a l e n. Selv om det var mye negativt. Var det mye bra også. Kjempe masse bra musikk. 
F e r i e. To uker med sommerferie som vil si tur til Geiranger. 
 
N E D T U R :  S t a v e r n  F e s t i v a l e n - Det er ille når det er mer negative ting som veier mer en de positive tingene vi opplevde. Jeg håper virkelig det gjøre forandringer til neste år når det kommer til folk og sikkerhet. 
 
O P P L E V E L S E R : Geiranger så klart. 
 
I N N K J Ø P : Nye fin sko. Måte ha noen fine sko som jeg kan bruke på jobb. Føler de hvite nike skoa mine er for møkkete til og bruke der. Så da ble det svarte leopard sko. Jeg bare elsker dem. 
 
H E L S E : Var så veldig heldig å få halsbetennelse i to ukers tid. Men den gikk over, men var ikke hundre prosent når vi dro på ferie dessverre. 
 
U T D A N N I N G : Jeg har funet ut ta jeg skal starte på markedsføring og salg som privatist ved sin av og ha starta den store jobb jakta. Jeg har allerede et intervju faktisk i dag. Men det er ikke så veldig aktuelt for meg og gå tilbake til skolebenken for fulgt akkurat nå. 
 
R E I S E: G e i r a n g e r. Dette var garantert et av våre mest spennes ferie mål i år. Gud som jeg elsker det land vi bor i. Det er helt utrolig hvor vakkert det er. Jeg har så mange tips til dere om hva dere kan gjøre og se her. En del tips på osen dere kan gjøre det til en bedre opplevelse av Geiranger. Pga det er litt vanskelig og bevege seg der siden det er så sykt mye cruise turister.
 
Gleder meg til og se hva ny ting August bringer. Hva nye utfordringer som ligger forann meg. Håper det er flere som gleder seg til det.
 
Følg meg gjerne på instagram: josefinefevang 
 
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg