Josefine Fevang

DIY: HØST PUTER

  • Skrevet 14.09.2017 klokka 10:00
  • Kategori: DIY

Sy prosjekt - singer symaskin

Hva synes dere? I helgen starta jeg på pute prosjektet mitt. Jeg tør og på stå at det ikke er så fint. Bomma litt med størrelsen på putene mine, kanskje mest for de er litt brukt eller gamle puter. Så skule vel nesten kjøpt helt nye trur jeg. Men man blir ikke noe bedre vis man ikke øver? har jeg hørt da. Men det ble gjort på to dager på overtid i forhold til hva jeg hadde tenkt. Men nå er det gjort. Jeg må jo tørre og si at jeg traff veldig godt på høst fargene hvertfall. Den sennepsgule er garantert min yndlings far, men lilla er jo også kjempe fin.

//

What do you think? Last weekend I start my little pillow project. I dare to say that it turned out oki. I did not exactly meet the size on the pillows. But I think that is because of the pillows was used or a little bit old. SI i should have bought new one. But you will not get any better if you do not practice ... I have heard. But it was done on two days over time compared to what I had thought out. But now it's done. I have to dare to say that I did very well in the fall colors at least. The mustard is guaranteed my favorite by far, but the purple one is also very very nice.

Instagram: JosefineFevang

#Interiør #Blogg #Hverdag #Prosjekt #Syprosjekt #Høst #Onsdag #

LagreLagre

14.09.2017 kl. 12:12
Øvelse gjør mester 😊. Synes de ble lekre jeg. Jeg er så pysete når det kommer til farger. Her helgardere vi i nyanser som allerede er her. Jeg synes andre som er litt farve glade har det såå fint, men jeg tørr ikke. Hehe.

Josefine Fevang

14.09.2017 kl. 13:24
Anonym: Kan jo prøve deg fram med en liten pute? Gjorde jeg, nå har vi blå sofa og farger over alt =D

Victoria Larsen

14.09.2017 kl. 13:47
Jeg syntes de ble kjempe fine! Tøff du er som prøver :-D

Josefine Fevang

14.09.2017 kl. 19:07
Victoria Larsen: Tusen takk! Har en del andre DIY prosjekter jeg skal prøve meg på. Øvelse gjøre jo mester har jeg hørt.
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits