hits

Josefine Fevang

ONSDAGS LIVET

  • Skrevet 04.10.2017 klokka 21:25
  • Kategori: HVERDAG
Det er onsdag kveld alt. Håper uken så langt har brakt dere noe som helst så langt. Jeg har hvertfall merka stor forandring på humøret og formen min denne uka. Noe som er deilig og føle at man er på vei tilbake til seg selv igjen på en måte. 
 
Jeg hadde tenkt og fortelle dere litt om hva slags behandling jeg får nå for psyken min. Men den ble litt forandra i går. Det er for jeg skal på Kurs i depresjonsmestring. Dette er et kurs for mennesker med mild eller moderat depresjon. Man lære osen man skal håndtere tunge tider i livet sitt. Dette er et kurs alle kommuner skal ha som tilbud til folk med som er inn i en depressiv periode i live sitt. 
 
Andre ting jeg gjøre nå er at jeg har samtaler med en jobb konsulent. Som handler om alt som har skjedd som har påvirket meg på privaten, ting jeg bekymrer meg for, tanker og følelser rundt jobb. Jeg kan snakke med henne om alt jeg føler for når jeg trenger det. 
Jeg går også en del turer med andre, men også alene. Melte meg også på grafisk design kurs nivå 1 som er nå i høst. Plus at jeg skal også på foto kurs i høst. 
Det er viktig å dyre interesser når man er langt nede. Gjøre ting som gir en del glede og som gir mestrings følelser.  
 
Det har tatt rundt to måneder for og få hodet over vanner så jeg kan puste og faktisk kan svøme litt. Men det begynner og føle som jeg er på vei til å gå opp på land for å legge meg i sola for og nytte den deilige varmen og for å skinne litt jeg også.
 

LagreLagre

sterkimegselv

04.10.2017 kl. 21:36
Godt å høre du går bedre dager i møte! Håper resten av uken blir fin :)

Josefine Fevang

04.10.2017 kl. 21:39
sterkimegselv: Tusen takk. Jeg trur at uken min kommer til og bli kjempe fin. Håper din uke også blir fin.

julietalivstil

04.10.2017 kl. 22:03
Ha en fin kveld og god natt

Victoria Larsen

04.10.2017 kl. 23:53
Jeg håper du føler deg bedre! God kveld til deg:-)

Lena Røv

05.10.2017 kl. 14:42
kjempe fint bilde, ha en fin dag videre <3
Josefine Fevang

27 år fra Larvik - Gift - Bloggen min handler om min hverdag og mine interesser som er vekt ned gang og god helse, friluftsliv, helse både psykisk og fysisk. Også min elsk på mote og å oppleve verden. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign