hits

Josefine Fevang

GOD MORGEN

  • Skrevet 09.10.2017 klokka 11:07
  • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with f2 preset
 
Denne mandagen er så ekstremt slitsom egentlig, litt tung egentlig. Solen skinner, høst kulden har virkelig slått til, og jeg presterte og glemme den varme jakka mi på hytta. Yey me? 
Men i dag er kroppen min veldig stressa og en del motvillig egentlig. Men er vel ikke så mye man kan gjøre med det. Må vel bare fine en måte og stresse ned på, gjøre noe jeg liker utøver dagen. Så kanskje det vil komme noe nytt på bloggen eller noe annet. Det er en del spennenes ting som skjer i live mitt framover, eller vårt. Som jeg gleder meg veldig mye til. Og nei jeg er ikke gravid? Så kan det utelukkes. 
 
Men nå for jeg nesten komme meg ut døra og ut på en avtale som kan avgjøre en del ting angående tiden min framover. Noe spennende som skjer i livene deres framover?
 
// Instagram: JosefineFevang
 

LagreLagreLagreLagre

Victoria Larsen

09.10.2017 kl. 15:01
Så spennende! Kos dere :-D

Ingrid Kristine

09.10.2017 kl. 18:25
Ooh! Så hemmelighetsfull du er da, Hehe! Gleder meg til å høre mer av hva som er på agendaen!

Josefine Fevang

09.10.2017 kl. 19:24
Ingrid Kristine: Noen ting må man være hemmelighetsfull med.
Josefine Fevang

27 år fra Larvik - Gift - Bloggen min handler om min hverdag og mine interesser som er vekt ned gang og god helse, friluftsliv, helse både psykisk og fysisk. Også min elsk på mote og å oppleve verden. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign