hits

Josefine Fevang

NYTT INNEN INTERIØR: IKEA + HAY

  • Skrevet 21.10.2017 klokka 18:10
  • Kategori: INTERIØR

Jeg skriver ikke så mye om interiør, men det betyr ikke at jeg ikke liker interiør. Så tenkte og fortelle dere litt om mitt siste IKEA kupp. Jeg er sikkert ikke den eneste som har fått med seg at IKEA har samarbeida med det Danske designer merket HAY. Kolleksjonen YPPERLIG kom nå i Oktober. Og den har så utrolig mye fint til en veldig budsjett vanlig pris. 
 
Det ene som ble med hjem var en grønn lysestake. Siden vi er inn i den mørke perioden av året regner jeg med at den kommer til og bli brukt en del. 
Det andre som ble med var liten kasse med lokk i lyse grønn. Den skal romme alle de fine ringene mine som har kommet i posten i det siste.
 

 

Jeg har noen flere ønsker fra den kolleksjonen som et speil, puter og en liten kasse til. Vi har planer om og snart kjøpe ny sofa som så klart er funnet på IKEA. Så da får jeg se om jeg kanskje får kjøpt de puttene. 

// Instagram: JosefineFevang

#Interiør #IKEA #HAY #Blogg #Helg #Lørdag #Hverdag #Fredag #Foto

lisebrevik

21.10.2017 kl. 18:11
Veldig mye fint ! Må kjøpe noe nytt selv tror jeg snart :)

Josefine Fevang

21.10.2017 kl. 18:34
lisebrevik: Er deilig når man kan få noe nytt i interiør samlingen sin.

julietalivstil

21.10.2017 kl. 20:44
så mye fint:) ha en fin kveld☻

Josefine Fevang

21.10.2017 kl. 21:05
julietalivstil: Ha en fin kveld du også =D
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg