hits

Josefine Fevang

FAQ

  • Skrevet 27.10.2017 klokka 11:51
  • Kategori: HVERDAG
 
Lurte på om det var noe dere lurte på i forhold til overvekt, slankeoperasjon, det og slite psykisk, utdanning, jobb, friluftsliv, alt i mellom himmel og jord. Jeg liker og fortel om meg selv slik at andre kan bli kjent med meg, se at det er andre ut i verden som kanskje har samme «problemene» som andre har, så jeg kanskje kan hjelpe andre? 
 
Så bare spør om alt dere kan tenke dere. Alt dere er nysgjerrige på hos andre mennesker. For jeg vet at jeg er blir nysgjerrig på andre sis hemmeligheter noen ganger.
//Instagram: JosefineFevang

julietalivstil

27.10.2017 kl. 11:58
ha en fin dag☻

Cecilie kristiansen

27.10.2017 kl. 13:53
Hvilken slankeoperasjon har du tatt ? Slet du veldig følelses messig etterpå ?

Josefine Fevang

06.11.2017 kl. 19:05
Cecilie kristiansen: Jeg tokk sleeve operasjonen da den var mest aktuel for meg. Ikke i forhold til overvekten men i forhold til livskavaliteten i årene framover.

Jeg kunne skrivet i flere timer om følelse berg og dalbane som foregår før og etter operasjonen. Selv nå etter snart to år er følelsene ganske rare rundt dette. Trur jeg skal skrive et egent innlegg angåenne dette. For man operere jo magen og ikke hodet.

HEELS AND WHEELS by Ine

29.10.2017 kl. 01:51
Hei Josefine. Vi gikk på skole sammen. Du kjenner meg kanskje igjen når du går inn på bloggen min. Jeg vil bare si at jeg virkelig er imponert og synes du er utrolig sterk og inspirerende som skriver denne bloggen. Ikke minst ser du virkelig bra ut!!! Denne bloggen vil hjelpe mange :-)

Ine

Josefine Fevang

29.10.2017 kl. 21:54
HEELS AND WHEELS by Ine: Hei, husker deg. Har vært en tur innom bloggen din og den er veldig inspirerende.
Men tusen takk for alt skryten. Vil jo gjerne inspirere og hjelpe andre som er i den situasjonen som jeg selv ha vært i for den er ikke så veldig lette og være i.

Håper du får en fin uke som kommer.
Josefine Fevang

27 år fra Larvik - Gift - Bloggen min handler om min hverdag og mine interesser som er vekt ned gang og god helse, friluftsliv, helse både psykisk og fysisk. Også min elsk på mote og å oppleve verden. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign