hits

Josefine Fevang

HELSE SKREKK NUMMER EN

  • Skrevet 20.02.2018 klokka 12:15
  • Kategori: HELSE
Processed with VSCO with hb1 preset
 
Processed with VSCO with hb1 preset
 
I går så fikk jeg virkelig helse skrekk nummer en. Jeg var så hundre prosent sikker på at jeg hadde hjerteinfarkt her på morgenen i går. Det smalt så i brystet at jeg nesten ikke viste hvor jeg skule gjøre av meg i det hele tatt.
 
Jeg har jobbet så hardt for en bedre helse, ja jeg har hat kanskje en dårlig periode nå i forhold til kostholdet mitt. Men jeg har jo ikke lagt på meg noe.
 
Men dette har gjort til at jeg kommer til og ta enda mer vare på kroppen min. Jeg skal starte og trene mer og spise mye sunnere igjen.
 
Jeg har fortsatt litt små vondt i dag. Men jeg trur at alt stresset, nervøsiteten alle følelsene jeg har bæret rundt med meg i det siste har påført dette. Vet ikke om det var et angstanfall eller hva det var. Men en ting er jeg sikker på at jeg må forbedre helsen min fysisk og psykisk. For jeg skal aldri ha et hjerteinfarkt. Jeg har jobbet så hardt for og gå ned 75kg. Jeg skal fader meg ikke gi opp, legge på meg og få et innfarkt. 
 
Q, Flere en bare meg som har hat slikke helse sjokkere?

TINA HALVORSEN

20.02.2018 kl. 12:41
Jeg sliter en del med angst/panikkanfall og det kan det helt klart ha vært! Utrolig ekkelt, men man må bare huske at det ikke er farlig <3

Josefine Fevang

20.02.2018 kl. 13:34
TINA HALVORSEN: Ja helt klart ekkelt. Er også vanskelig og huske at det ikke er farlig. Og at det man ofte føler kanskje ikke er stress, angst eller annet skummelt. Men noe annet. Det er vanskelig og identifisere følelser når man lever med angst og depresjoner.

Coach P

20.02.2018 kl. 17:55
Uff! Men du er flink! Stå på🙌

Josefine Fevang

20.02.2018 kl. 17:55
Coach P: Tusen Takk
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign