hits

Josefine Fevang

HAPPY FRIYAY

 • Skrevet 13.04.2018 klokka 19:03
 • Kategori: HVERDAG
Blomsterkjole fra Bik Bok med jeans fra Asos
 
God fredag. Håper dagen din har vært fin så langt.
 
Her har det vært mye info inn, og titting ut i lufta for jeg ikke skjønner så mye av det jeg sitter med akkurat nå. Men jeg skal skjønne det snart ...
 
Men i går tok jeg en god og deilig beslutning, en avgjørelse for meg selv. Det var å slutte i behandling hos psykolog. Vi satt og snakka om at jeg har hat glemte den siste avtalen min. Og at det kanskje var for at jeg ikke hadde det behovet lenger. At jeg hadde så mye annet bra å fokusere på.
 
Så avgjørelsen ble å avslutte, men med mulighet til og ta kontakt vis jeg har behov. Men helt ærlig så trur jeg ikke det behovet kommer heler.
 
For litt siden klarte jeg ikke og se en dag fram i tid. Men i dag ser jeg to år fram i tid på ting jeg vil gjøre, se, utdanning, drømmer ... livet ser så ekstremt bra her oppe i fra. Men det har vært mye tung jobb. Mange tårer, men også ekstremt mye glede. Det har så vært den hardeste jobben og gjøre, det å jobbe med seg selv.
 
Men nå går turen til en tatoverings sjappe i Larvik. Greit og være litt moralsk støtte noen ganger. 
 

EN NY SKOLE HVERDAG

 • Skrevet 10.04.2018 klokka 19:25
 • Kategori: HVERDAG
 
På den skolen jeg går på akkurat nå så foregår mye av læringen hjemme. Det er mest selvstudie egentlig. Men i dag så fant meg og ei til ut at vi bare skule dra inn på skolen. Og jeg må si at det er noe av det beste jeg har valgt.
Det er noe med det og komme seg ut av huset og jobbe andre steder. Man blir veldig ensom og har det raskt med å avspore å bli distraher av ting når man er hjemme som tv, det er en stor distraksjon her hjemme.
 
Så mitt tips til alle som enten studerer eller jobber hjemme i fra er at dere burde skifte arbeids miljø inn imellom. Kanskje en kaffe, bibliotek eller droppe en tur innom skolen. Noen ganger kan det hjelpe også når du går på skolen. Ta med deg leksene dine på den lokale kaffen eller til en venn så dere kan jobb.
 
Det er rart hvor fort man opparbeider seg vanner når det kommer til studier eller arbeid. Jeg kjenner at etter dagen i dag så gleder jeg meg veldig til og komme i gang i morgen.
 
Jeg kan godt dele noen studie tips som jeg bruker vis dere vil.
 

PÅSKEHELGEN

 • Skrevet 02.04.2018 klokka 13:37
 • Kategori: HVERDAG
Hei og god 2 påske dag. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte med denne påsken. Den har bare vært så avslappende og perfekt. Skuldrene har vært max senket og vi har kun gjort de tingene som virkelig har hat lyst til, og ikke ting vi må.
Påska har bestått av timer ute i solen, turer, spaser tur i Stavern, middager og lunsj med familie, hjulpet til der vi kunne med ting og ikke minst innkjøp av en bålpanne. Som jeg gleder meg så til å starte og bruke. Kanskje jeg må ha en bålpanne fest med venninner. Bålpanne fest og vafler. Sånn skikkelig norsk dag vår dag.
 
Men kjenner nå at det skal bli deilig og komme tilbake til skole, hverdag og struktur. Ikke leve i denne evige helgen hehe. Flere en meg som føler at det bare har vært en lang helg. Ble liksom aldri mandag?
 
Nå skal siste ferie dag brukes til kun det vi vil prioritere som tur, gaming og en deilig middag for to. Pluss tidlig senga kanskje. I morgen er det jo tirsdag og tilbake til hverdagen, endelig!

GOD PÅSKE

 • Skrevet 26.03.2018 klokka 10:00
 • Kategori: HVERDAG
 
Er det flere en meg som er veldig klar for påske? 
Palmesøndag fløy så fort forbi at det nesten var litt skummelt. Men i år skal jeg faktisk bruke påsken min hjemme. Trur det er første gang på fire år som jeg bare skal være hjemme og slappe av. Nytte litt påske i Larvik.
 
 Jeg skal bruke litt tid på JavaScript koding. Jeg henger ikke etter på skolen altså. Litt kjedelig å gjøre det på uke tre, men jeg føler det kan være greit og fordype meg litt, prøve og skjønne det litt mer. For det er mye og skjønne.
 
 Jeg skal nyte en skog tur med mannen min. Håper så klart det skal bli litt mer en bare en. Planen er og gå opp til noe som heter Eikedalen som skal være en fin tur. Eller så er det mange andre turer og gå.
 
 Aktivitets dag på Påske Aften med venninner er noe vi faktisk har planlagt i år. Vi for se hvor mye snø aktiviteter som vi får gjort med tanken på at det minker kraftig på snøen rundt her.
 
 Familie kos står også høyt på påske planene i år. Jeg føler at det er lettere å prioritere disse tingene i påsken for man får plutselig litt mer tid og lar andre ting bare ligge.
 
 Påske utstilling i Stavern. Dette er så utrolig koselig og være der ute nå i påskene. Det er masse hyttefolk, restauranter som har åpnet for sesongen, flere kunster utstillinger og ikke minst alle de tur mulighetene som kommer når som snøen smelter vekk.
 
Håper alle får en fin påske og koser seg. 
Easter

2 8 å r

 • Skrevet 20.03.2018 klokka 08:37
 • Kategori: HVERDAG

Hadde jeg vist at og fylle 28år skule føles så godt. At jeg skule være så lykkelig, det hadde jeg aldri trudd. Livet er så annerledes enn for et år siden. Jeg har et fantastisk bra ekteskap, som alltid har vært bra. Men jeg føler at det er enda bedre nå.
Jeg er unner utdanning. En utdanning jeg aldri hadde trudd at jeg skule ende opp med og ta. Men her er jeg inn i min tredje uke som IT-utvikler.
Jeg skal bli tante for første gang til en jente om ikke så alt for lenge håper jeg.
Helsen min er bra.
Alt er liksom bra akkurat nå. Livet er bra føler jeg akkurat nå. Og det er lenge siden jeg har følt.
 
Men nå skal jeg nyte denne solfylte tirsdagen med studier og kanskje en liten tur i solen i ettermiddag. Må jo nytte solen mens den er. Ha en fin tirsdag. 

HAPPY WIFEY OG MINI INSTA

 • Skrevet 15.03.2018 klokka 16:14
 • Kategori: HVERDAG

På fredag fikk jeg en kjempe fin melding på instagram av et firma som heter Happy Wifey. Jeg hadde nemlig vunnet en konkurranse. Jeg vant en genser fra Happy Wifey og et fujifilm instax mini kamera. På tirsdag kom allerede genseren. Den er så minimalistisk og fin.
Og i dag kom kameraet. Et fint rosa, instent kamera med 10 bilder. Har alt klart å bruke oppe fire fem av dem for og teste det. Men jeg er så glad for at jeg vant både kamera og genseren. Som forresten er super god å bruke.
 
Dere burde sjekke ut instagram og shopen demmes.
 
Ha en fin videre torsdag. 
 
 

MIN MANDAG TIME FOR TIME

 • Skrevet 13.03.2018 klokka 09:40
 • Kategori: HVERDAG
07.00 Vekke klokka ringte og det var bare og komme seg ut av senga, spise frokost og ta skuffa fatt og måke innkjøringa vår slik at jeg kom meg av gårde i går. Jeg holdte på med måking rundt en times tid, er så drit lei snø nå, og veldig sliten i hele kroppen.
 
09.30. Vi begge måtte en tur til legen. Høres ut som vi har super bra helse. Men jeg skule heldig vis skule jeg bare ta noen blodprøver og en B12 sprøyte. Men gubben brukte en evighet. Så det som skule være en rask tur til legen, ble et vente eventyr på over en time.
 
13.30 Kundemøte. Dette var kjempe spennende. Vi hadde vårt første oppdrags møte i går på skolen. Her blir vi bokstavelig talt kastet rett ut i det. Jeg skal ikke fortelle enda hva det er om, for og være ærlig så er jeg litt usikker på hva det var om. Må lese meg opp litt føler jeg.
 
15.30 Dro til Tønsberg for så og reise videre til Sandvika med store søstera mi. Vi var der inne rundt fem tiden. Og kom oss ikke vekk der fra før klokka var rundt åte. Er første gangen en slik tur at tiden bare har flydd av gårde. Vi ble begge overasket at tiden hadde gått så fort. Det ble også veldig mye baby shopping til min niese som kommer til verden i Mai. Jeg gleder meg så til og bli tante i slutten av mai. 
 
 
20.00 IKEA. Siden vi kjørte forbi måte vi så klart stoppe en tur innom for og snoke selv om vi var der på fredag også. Men da ble det litt små løping i mellom varehuset. Så nå kunne endelig bruke litt tid. 
 
22.50 Kom endelig hjem. Så da gikk turen rett i seng. Jeg var så sliten for og si det sånn.
 
Dette var en hektisk men en kjempe behagelig dager. Merker jeg er litt sliten i dag. Men er kanskje ikke så rart når dagen gikk i et etter jeg sto opp. Så planen i dag er å jobbe fram til tre og så bare ta det helt med ro resten av dagen. Håper dere har en fin tirsdag og at den blir like innholdsrik som min.
 
Snakkas senere i dag! 
 

LOVER FOR KJØPER OG SELGER

 • Skrevet 24.02.2018 klokka 08:55
 • Kategori: HVERDAG
Lucie Kaas, Arne Clausen bolle fra Tilbords.
 
Vet du egentlig hva du har krav på når du selger noe på nett? Vet du som sier ja til å kjøpe noe på finn eller facebook, hva du egentlig binder deg til? For jeg merker at fler og flere bare trekker seg uten og si i fra eller sier de vil ha det og slutter å svare. At alt dette med å kjøpe og selge på nett har blitt så ekstremt useriøst. Ting skal være billigst mulig og enklest mulig.
 
Så jeg har lest meg litt opp på dette med at jeg har opplevde dette et par ganger og det irriterer meg.
 
Vis du sier ja til å kjøpe en var som skal selges i posten. Men etter varen er sendt ombestemmer du deg og bare dropper å hente varen. Så kan faktisk selger ta deg til forbrukerklageutvalget og du kan få et krav på deg til og betale alt selger har gått i tapp. Som det som koster å sende pakka og eventuelt tap med at selger må senke prisen.
 
Det er faktisk kjøpsloven som regulerer handlene mellom privatpersoner i Norge. Uansett om det er på et loppemarked eller på finn og facebook. Denne er til for og sikre både selger og kjøper.
 
 • Kjøper må følge avtalen. Kjøpsloven sier at kjøperen må betale og hente varen sin som avtalt. Husk at SMS er bindene.
 • Selgeren må få utgifter tilbake. Selger har krav på erstatning på direkte tap som kommer av at kjøperen bryter avtalen. Som porto eller vis varen må selges billigere.
 • Selgeren må få dekket tap. Når du selger ting til andre, innen rimelig tid. Får du mindre for varen, skal du få tapet erstattet av kjøperen som trakk seg.
 
Altså det vil si at selger ikke skal tape noe annet enn tiden når kjøperen trekker seg. Vis kjøper nekter og følge pliktene etter å ha trukket seg kan du søke gratis hjelp hos forbrukerklageutvalget. Da får man et bindende juridisk dokument som gjøre at kjøper må betale.
 
Så håper folk tenker seg litt om før de sier ja til og kjøpe noe neste gang. 
 

DEN PERFEKTE DAG

 • Skrevet 22.02.2018 klokka 17:16
 • Kategori: HVERDAG
 
Jeg klarer ikke å forklare denne dagen. Den starta litt med at den svarte priusen vår holdte på og bli malt gul av en trailer. Aldri vært så redd før. Den bare slang seg ut i veien når jeg nesten var forbi utkjøringen den kom fra.
 
MEN det skjedde en del bra ting i dag. Da jeg våknet fikk jeg vite at siden det var vinterferie så var det ikke noe fotokurs, så uforventet fri dag, som vil si lang helg på meg.
 
Det andre som skjedde var at jeg fant ut at jeg hadde endelig godt ned litt mer i vekt, var ikke mye men 2 kg er faktisk litt.
 
Det tredje var at jeg fikk skole plassen min bekreftet. Så nå gleder jeg meg veldig til og komme i gang den 5 mars kl 12. Kjenner at alt bare pumper som fader meg tanken på og komme i gang med utdanningen min.
 
Den fjerde og siste tingen var jo at endelig kom solen fram igjen. Det er så deilig og endelig kunne føle solen og la hele leiligheten bare svømme i deilig dags lys. Jeg regner med at det ikke bare er meg som er glade for at solen endelig titter fram igjen etter at den snøen som har kommet.
 
Så i helgen har vi planlagt en del kjæreste ting som ut å spise, kino og kanskje bowling. Men vi må jo også få ferdig nedvasking av den gamle leiligheten vår så vi blir kvitt den til uka. Noe som skal bli ekstremt deilig og bli kvitt.
 
Gleder meg så til neste måned!
 

HAPPY VALENTINES DAY

 • Skrevet 14.02.2018 klokka 13:43
 • Kategori: HVERDAG
From my valentine
 
Denne dagen kom litt på meg til morgenen i dag. Har helt glemt alt med gave og sånt til min bedre halvdel.
Grunnen er at helt siden lørdag har det gått i et med flytting, det verste snø kaoset på mandag som gjorde at jeg ikke ville kjøre. Er første i dag jeg har kunnet senket skuldrene og slappet av litt.
 
Men endelig, i helgen som var så fikk vi endelig flyttet til den nye leiligheten vår her i Larvik. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg har gledet meg til og endelig få flyttet til en større leilighet der det er mye mer rolig.
 
Det eneste som jeg synes er ekstremt negativt er bakken opp til leiligheten. Nå som det falt så ekstremt mye snø på mandag så gikk hele dagen til snømåking og jeg klarte og ripe opp bilen, pluss at jeg kjørte meg fast. Mandagen var bare verste dagene som fantes følte jeg.
 
Men nå begynner ihvertfall ting og falle på plass i den nye leiligheten. Noe som er kjempe deilig. 
Osen har deres Valentines dag vært?

LagreLagre

SUMMER SHINE

 • Skrevet 06.02.2018 klokka 18:01
 • Kategori: HVERDAG

// Lange lyse sommer kvelder, sol på kroppen, salt vann i håret etter en lang tur på stranden.

Processed with VSCO with f2 preset

// Sene frokoster ute i solen, som så går over til sene grill kvelder der det blir spilt mange runder med UNO og yatzy.

// Lette sko, lyse sommerkjoler, ray-bans, kokos solkrem, vaker grønn natur.

Processed with VSCO with hb1 preset

// Det er så mange ting som er rett rundt hjørnet nå som sommeren er på vei. Vi har ikke lagt så mange planer for denne sommeren. Men jeg føler det blir en del ting som kommer til og skje. Mange små reiser. 

Flere enn bare meg som gleder seg til sommeren nå? Som kanskje har lagt noen planer for sommeren 2018?

 


 

#Blogg #Hverdag #Foto #Naturfoto #Sommer #Reise

LagreLagre

NÅR ALT ER KAOS

 • Skrevet 30.01.2018 klokka 14:00
 • Kategori: HVERDAG
Endelig, i går morgen fikk vi nøkkelen til den nye leiligheten som vi nå skal leie og bo ganske lenge i. Endelig er vente tiden over, en ventetid som har vært i to år.
 
Her vi bor nå skule vi egentlig bare bo i en veldig kort tid. Men ble ganske mye lenger enn vi trudde. Den korte, midlertidige leiligheten som vi bare skule bo litt i er endelig over. Ikke noe mer tog trafikk hele døgnet helt opp i hus veggen, ikke mer bil trafikk helt opp i hus vegen der vi hører musikken dundre like mye så vinduene står og vibrer. Blir nesten redd for at de skal knuse. Og stakkars de som sitter i den bilen. 
 

Flytting

Flytting

Det skal bli deilig og ha en leilighet der vi kan trekke oss vekk fra støyet så jeg kan studere i fred, ikke alt det støyet hele tiden.
Det er drit og pakke ned alt, det skal jeg innrømme. Og det skal sies at å flytte alt fra A til B er så utrolig slitsomt, mye jobb. Men det som venter i enden gleder meg ekstremt mye til. Jeg har lært meg at jeg skal aldri bo så nære trafikkerte veier og tog bane igjen.
 
Så kommer til å bli veldig mye flytte snakk og interiør snakk fram over.
Vel håper dere har en fin tirsdag videre. 
 

Instagram: Josefine Fevang

#Blogg #Hverdag #Interiør #Foto #Leilighet #Nyleilighet #Flytte

LagreLagre

FLYTTE KLAR

 • Skrevet 18.01.2018 klokka 10:00
 • Kategori: HVERDAG
flytte klar
 
Jeg er en av de som er ekstremt utålmodig. Når jeg vet noe skal skje, så skal det skje med en gang. Hvertfall disse store tingene som skjer i live mitt. 
 
En av de store tingene som skjer denne måneden er at vi skal flytte til et mer roligere sted. Ikke i nærheten av tog linjer og mye trafikken. Til et sted der vi kan være litt mer for oss selv, vekk fra naboer. Det eneste jeg kommer til og savne er å bo nære vannet, det kommer jeg til og savne en god del kjenner jeg. 
 
Dette er en leilighet som er helt ny bygget. Vi har dessverre ikke kjøpt, vi skal leie. Men det gjøre meg ingenting siden det er så mye som følger dette med og eie en eiendom av et slag. Så jeg skal kose meg med at vi fortsatt skal leie. 
 
Vi vet at vi skal flytte denne måneden. Men vi har ikke noe dato. Så jeg blir ekstremt rastløs og klarer nesten ikke og vente lenger. Alt er jo omtrent pakket ned her, eske kaos over alt. Men håper vi tar over neste uke. Krysser fingrene for det for jeg klarer nesten ikke å vente lenger. 
 

LagreLagre

MITT STORE 2 0 1 8

 • Skrevet 16.01.2018 klokka 19:26
 • Kategori: HVERDAG
 
Helt siden starten av dette nye året, 2018 har ting gått litt rundt her for meg. Det ene har ført med det andre. Men nå er jeg egentlig meget klar for og starte onkelig i gang med dette blogg året. Har litt mangel på inspirasjon, men jeg har hørt at den kan komme tilbake igjen.  
 
Jeg har gledet meg veldig til og komme i gang med dette året. Allerede nå i Januar, kanskje Februar kommer første forandringen som er ta vi flytter. 
Begynnelsen av Mars starter jeg på skolen for fult. 
I Mai skal jeg bli tanten for første gang, noe jeg gleder meg veldig til. 
 
Så dette første halve året er pakket med små ting som kommer til og gjøre at tiden flyr fort. Selv om tiden fram til vi overtar den nye leiligheten går som en snegle. Men er kanskje noe med at jeg gleder meg veldig mye til og flytte fra der vi bor nå til et mer roligere sted. 
 
Jeg merker selv at 2018 vil bli et bra år med mange S T O R E framskritt.
 

VANSKELIGE LIVSVALG

 • Skrevet 02.01.2018 klokka 20:40
 • Kategori: HVERDAG
 
I år har jeg bestemt meg for og ha fokus på jobb og utdanning. Hva jeg vil for min karriere her i livet, ret og slett finne ut av hva jeg vil. Og nå står jeg litt ved jobb eller utdanning. Skolen har jeg så og si kommet inn på. Jeg er så usikker på om jeg kommer til og klare det. Og hva gjøre jeg vis jeg ikke klarer det. 
Men nå kan det hende at kanskje mulighet for en jobb er der også. Og valg er så veldig vanskelig. Skal jeg jobbe og tjenere penger eller skal jeg ta en utdanning som vil sikre meg framover. Dette er ekstremt vanskelig valg og ta. Vanskelig og vite hva som passer akkurat nå i det «livs situasjonen» jeg er i nå. 
 
Heldig vis har jeg rundt to måneder og fine ut av dette på. Forhøre meg, skrive litt for og i mot spalter. 
 
Har du noen gang stått oven for et slikt valg? For det må være flere enn meg som har det.
 

LagreLagre

FØRSTE JULEDAG

 • Skrevet 25.12.2017 klokka 20:03
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with c1 preset
 
God Jul. Håper alle har hat en fin første juledag med og enten slappe av eller med familie og venner. 
Vi ente opp med og reise hjem i dag faktisk, litt tidlig for min smak faktisk. Skule liksom være på fjellet fram til onsdag for og stå på ski, kose oss med godis, ut og spise. Kose oss skikkelig liksom den siste uka av 2017. Men i stede fikk jeg feber, verking over alt i kroppen, til og med i ørene og øyene mine verker. Så da fant vi ut at det var bedre å pakke bilen og venne nesa hjem over litt før vi skule. I det jeg gikk inn døra hjemme hadde jeg fått feber og sto å rista pga jeg var var så kald i kroppen. 
Men var deilig og komme hjem til en varm dusj og sofaen med dyna. Så nå er det film på tv og julestrømpe godis som gjelder. Håper formen blir litt bedre i morgen så ikke hele jula forsvinner til sykdom her hjemme. 
 
Ha en fin kveld videre.

J U L E F J E L L E T

 • Skrevet 22.12.2017 klokka 10:00
 • Kategori: HVERDAG

Snø dekte Geilo

Snø dekte fjell så langt øye kan se.

Er det flere en meg som gleder seg til og vende nesa si mot fjellet nå i julen? For jeg kan nesten ikke vente til og komme meg avgårde. I år gleder meg veldig til og lage nye jule tradisjoner, teste skiene våre, se tre nøtter til askepott, titte opp i julestrømper og ikke minst våkne opp på hytta, kikke ut av vinduet og se snø? Kan dere tenke dere noe mer fint som snø dekte fjell så langt øye kan se? For det kan virkelig ikke jeg. Trur ikke det er noe mer som kan vi meg veldig etter lengtede og savnede jule stemningen som jeg mangler en del av i år. 

Men håper dere kose dere denne fredagen før lille julaften. Og en ting til? ikke stress så veldig. Prøve og nytt denne siste før juls dagen litt ekstra.


Instagram: JosefineFevang

#Desember #Jul #Norge #Foto #Blogg #Bilder #Advent #Geilo #Vinter

COCA COLA´S CHRISTMASTRUCKS

 • Skrevet 12.12.2017 klokka 19:51
 • Kategori: HVERDAG

Coca cola

 

Coca Cola

LagreLagre

Jeg må bare spørre dere om noe. Det er vel ikke bare meg som får ekstremt mye jule glede av den gamle Coca Cola reklamen fra 90 tallet? I dag når vi skule på butikken, til min store glede så hadde Coca cola sis chrismastrucks tatt sin tur til Obs i Sandefjord. Jeg har alltid gått glipp av de når de er i Norge. Og jeg trudde jeg skule gå glipp av de i år også. Men til min store jule glede så sto de der når vi kom inn på parkeringa. Så nå har endelig julestemninga tatt seg godt til rette i skrotten min. 

Så er det flere enn bare meg som får jule følelse av denne reklamen?


MIN SKRIVESPERRE, KARRIERE OG TRENING.

 • Skrevet 09.12.2017 klokka 11:11
 • Kategori: HVERDAG

I det siste har jeg hat verdens største skrive sperre. Eller jobb sperre kan man vel også kalle det. Til og med det å legge ut bilder på Instagram er en sperre jeg har hat den uka her. Hvorfor? det er noe jeg også lurer på.

Men igjen har denne uken vært fylt med en del tanker om framtiden og hva jeg vil innen for jobb og karriere. Prøver å ta valg som er relativt vanskelig egentlig. 

Jeg har starta igjen på styrke trening. Til og med fått meg personlig trener som også er mental trener. Noe som har ført til tre dager der jeg ikke har kommet opp av sofaen omtrent. Så ble ikke akkurat fylt opp med tre økter denne uken.

Jeg hadde et spennende besøk her også denne uken som jeg gleder meg max til og dele med dere. For jeg ble valgt ut til og være med på noe veldig morsomt. 

Vi har også hat bursdags feiring, kurs slutt, planlegging av noe spennende som skjer neste år. Faktisk allerede i januar forhåpentlig vis. Det har mange planer som alt har blitt lagt som skjer neste år faktisk. 

På toppen av alt det her så måte vi ut med nesten 4000kr i går på nye dekk til bilen. Det var jo en utgift vi ikke hadde tenkt oss nå så opp under jul egentlig. Men når jeg fikk beskjed om at dekken var på vei til å sprekke og revne da kjørte jeg kanskje fort opp for og kjøpe nye. Sure penger akkurat nå, men sikkerhet er kjempe viktig.

Og ja, fikk også parkeringsbot på mandag selv om jeg hadde betalt for parkeringen min på sykehuset.

Så denne uken har virkelig ikke skrivingen skjedd for det har vært så mye annet som har spinnet rundt i hode mitt. Men i går kveld fikk jeg endelig sjansen til og bremse litt ned, puste onkelig og bare nyte en deilig kveld hjemme på sofaen. Noe som var veldig sterkt trengt kjente jeg. Det og få ladet litt opp igjen.

Så for håpe dere får en fin lørdag. Her står middags besøk på dags orden. 


// Instagram: Josefine Fevang

#Familie #Helse #Desember #Vinter #Blogg #Hverdag #Foto 

 

LagreLagre

GOD HELG

 • Skrevet 03.12.2017 klokka 12:25
 • Kategori: HVERDAG

Etter en uke med en del sykdom her i hus, både feber og hodepinne. Kjenner jeg at det skal bli veldig deilig med en kveld ute med jentene min i Tønsberg i går. Selv om jeg ikke orket å været ute til langt ut på natt denne gangen. Tenkte jeg at og være med ut å nyte litt god mat ikke skader kroppen veldig. Kanskje det til og med vil gjøre kroppen min godt for kroppen. Så finstasen kom på og sminken ble fikset. Jeg hadde en så super kveld med dem på The Sens i Tønsberg. 

I dag har storsett rydding vært på planen vår. Er rart det der med hvor mye drit man kan samle opp et sted på veldig kort tid. Så nå ukene framover skal det jobbes med og få gått i mellom det meste vi har og om det er vits og ta vare på ting. Så blir det kanskje ikke så utrolig mye og flytte når den tid kommer i Januar. 

Men kos dere videre på denne solfylte søndagen!


#Desember #Helg #Hverdag #Blogg #Julebord #Jul #advent #Vinter #Søndag

 
Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign