hits

Josefine Fevang

COCA COLA´S CHRISTMASTRUCKS

 • Skrevet 12.12.2017 klokka 19:51
 • Kategori: HVERDAG

Coca cola

 

Coca Cola

LagreLagre

Jeg må bare spørre dere om noe. Det er vel ikke bare meg som får ekstremt mye jule glede av den gamle Coca Cola reklamen fra 90 tallet? I dag når vi skule på butikken, til min store glede så hadde Coca cola sis chrismastrucks tatt sin tur til Obs i Sandefjord. Jeg har alltid gått glipp av de når de er i Norge. Og jeg trudde jeg skule gå glipp av de i år også. Men til min store jule glede så sto de der når vi kom inn på parkeringa. Så nå har endelig julestemninga tatt seg godt til rette i skrotten min. 

Så er det flere enn bare meg som får jule følelse av denne reklamen?


MIN SKRIVESPERRE, KARRIERE OG TRENING.

 • Skrevet 09.12.2017 klokka 11:11
 • Kategori: HVERDAG

I det siste har jeg hat verdens største skrive sperre. Eller jobb sperre kan man vel også kalle det. Til og med det å legge ut bilder på Instagram er en sperre jeg har hat den uka her. Hvorfor? det er noe jeg også lurer på.

Men igjen har denne uken vært fylt med en del tanker om framtiden og hva jeg vil innen for jobb og karriere. Prøver å ta valg som er relativt vanskelig egentlig. 

Jeg har starta igjen på styrke trening. Til og med fått meg personlig trener som også er mental trener. Noe som har ført til tre dager der jeg ikke har kommet opp av sofaen omtrent. Så ble ikke akkurat fylt opp med tre økter denne uken.

Jeg hadde et spennende besøk her også denne uken som jeg gleder meg max til og dele med dere. For jeg ble valgt ut til og være med på noe veldig morsomt. 

Vi har også hat bursdags feiring, kurs slutt, planlegging av noe spennende som skjer neste år. Faktisk allerede i januar forhåpentlig vis. Det har mange planer som alt har blitt lagt som skjer neste år faktisk. 

På toppen av alt det her så måte vi ut med nesten 4000kr i går på nye dekk til bilen. Det var jo en utgift vi ikke hadde tenkt oss nå så opp under jul egentlig. Men når jeg fikk beskjed om at dekken var på vei til å sprekke og revne da kjørte jeg kanskje fort opp for og kjøpe nye. Sure penger akkurat nå, men sikkerhet er kjempe viktig.

Og ja, fikk også parkeringsbot på mandag selv om jeg hadde betalt for parkeringen min på sykehuset.

Så denne uken har virkelig ikke skrivingen skjedd for det har vært så mye annet som har spinnet rundt i hode mitt. Men i går kveld fikk jeg endelig sjansen til og bremse litt ned, puste onkelig og bare nyte en deilig kveld hjemme på sofaen. Noe som var veldig sterkt trengt kjente jeg. Det og få ladet litt opp igjen.

Så for håpe dere får en fin lørdag. Her står middags besøk på dags orden. 


// Instagram: Josefine Fevang

#Familie #Helse #Desember #Vinter #Blogg #Hverdag #Foto 

 

LagreLagre

GOD HELG

 • Skrevet 03.12.2017 klokka 12:25
 • Kategori: HVERDAG

Etter en uke med en del sykdom her i hus, både feber og hodepinne. Kjenner jeg at det skal bli veldig deilig med en kveld ute med jentene min i Tønsberg i går. Selv om jeg ikke orket å været ute til langt ut på natt denne gangen. Tenkte jeg at og være med ut å nyte litt god mat ikke skader kroppen veldig. Kanskje det til og med vil gjøre kroppen min godt for kroppen. Så finstasen kom på og sminken ble fikset. Jeg hadde en så super kveld med dem på The Sens i Tønsberg. 

I dag har storsett rydding vært på planen vår. Er rart det der med hvor mye drit man kan samle opp et sted på veldig kort tid. Så nå ukene framover skal det jobbes med og få gått i mellom det meste vi har og om det er vits og ta vare på ting. Så blir det kanskje ikke så utrolig mye og flytte når den tid kommer i Januar. 

Men kos dere videre på denne solfylte søndagen!


#Desember #Helg #Hverdag #Blogg #Julebord #Jul #advent #Vinter #Søndag

 

MIN DESEMBER

 • Skrevet 01.12.2017 klokka 19:19
 • Kategori: HVERDAG

Da var november over dere og endelig er den siste måneden av året her. November var noe en litt fra og tilbake, men mest fram måned for meg. Ting gikk litt i et den siste uken men sånn er det jo. 
Men nå er det endelig Desember, den siste måneden dette året. Snart står et nytt år og banker på døren. 
 
Men først skal jeg kose meg max denne måneden. I Desember skal jeg:
 
❄️ Sitte inne når det snør.
 
❄️ Drikke kakao. Dette er noe jeg så skal gjøre mens jeg sitter inne når det snør.  
 
❄️ Lage en bra jule liste på Spotify, dere kan høre litt her! Det er ingenting som topper en skikkelig bra spille liste med masse god gammel og ny jule musikk. 
 
❄️ Jobbe med fotograferinga mi. Jeg vil veldig levere fine og ikke minst bra bilder. Så nå har jeg investert i både photoshop og Lightroom, plus at jeg går på foto kurs.
 
❄️ Stå på ski. Rett før påska så investerte vi i langrenn ski, men fikk aldri brukt de siden påska var så sein så forsvant snøen både her og til fjells.
Hytta. I år skal vi feire julaften på hytta i Ål, noe jeg gleder meg max til. Tenk så koselig det kommer til og bli. Dette blir jo en nye tradisjoner for alle sammen. 
 
❄️ Bruke strikket ullgenser. Det er så deilig og drukne seg selv litt inn i en deilig ullgenser. Har til og med investert i en som er rød og fin. 
 
❄️ Glitrende strømpebukse. Investert i en fra H&M her om dagen da jeg skule på julebord. Den kommer garantert med på flere selskap som kommer opp i desember og kanskje på ny året. 
 
❄️ Bruke den nye julekjolen min ihvertfal to ganger i år. Siden den er så utrolig nydelig så må den jo brukes litt. Blir sikkert brukt uten for julesesongen også kjenner jeg meg selv rett. 
 

I går sa vi endelig opp her vi leier nå for å forflytte oss videre til ny og større leilighet. Så fra og med i dag 1.Desember starta oppsigelsestiden vår som er på tre måneder. Så en del av denne måneden vil gå til å starte litt på ned pakking og kasting av ting. Gleder meg veldig til og nytte desember måneden. Håper dere kommer til og nytte den like mye som meg.

#Desember #Hverdag #Jul #Blogg #Advent #Fredag

 

8ÅR MED DEG

 • Skrevet 29.11.2017 klokka 16:20
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with c1 preset
 
Processed with VSCO with f2 preset
 
Jeg kan virkelig ikke tro at det er åte år siden vi måtes for første gang. Vi hadde snakket litt på Nettby av alle steder. Eller vi hadde vel egentlig bare snakka noen få timer da jeg fikk et saftig spark i baken av kusinen min om at jeg måte møte deg. Jeg husker det ble gjort en veldig kald November kveld. 
Jeg var så redd. Satt og stresset for jeg viste jo ikke osen menneske du var, tenk vis du var en voldtektsmann. Man hadde jo fått hundre advarsler om og møte mennesker på nettet. Men her sto jeg med kusinen min og fryste ræva av meg for å møte deg for første gangen, på kvelden, på et gartneri langs en landevei i Sandefjord. Hadde aldri latt mine barn gjøre det samme.
Men dagen etter møtes vi igjen for film kveld. Like nervøs? Jeg kan ikke huske om jeg kysset deg eller ikke, men jeg trur jeg gjorde det. Men nevøs var jeg, og virka vet vel veldig uinteressert også siden jeg var så nervøs. 
 
Vi hadde en liten pause for vi begge måte fine ut av ting. Du kaller det for ufrivillig pause, jeg kaller det for og vokse vær for oss. Jeg måte vokse litt for meg selv. Komme meg vekk fra ting, løsrive meg litt. Samme måte vel egentlig du også litt kanskje? Det som også var en stor grunn til denne ufrivillige pausen som du kaller den var at jeg ikke ville dra deg inn i mitt kompliserte drit liv, inn i alt som skremmer meg. La deg se meg på det mest sårbare, familien min på det mest sårbare. Jeg var ikke klar til og la deg se den vonde siden av live mitt, alt driten. Men lite viste jeg at du skule hjelpe meg i mellom denne driten, alt det vonde. 
 
Men vi fant tilbake og i 2011, dagen før jeg brakk halebeinet mitt av alle ting fridde du i Oslo. Jeg var så klar for at det skule være oss. Du hadde alt sett litt av det vonde og sårbare i live mitt. Men fortsatt ville du være der. Være med meg. Jeg hadde så mye og lære om deg, og du om meg.
 
2014 så giftet vi oss, begge 24 år. Kanskje ungt, men hvorfor ikke når det var rett for oss? Du hadde vel nå sett nesten alt som jeg var redd for og vise deg. Og du ville fortsatt vie hele live ditt til meg. Du ville ha meg og alt det vil si. Vi hadde alt klart og komme oss i mellom tunge ting sammen. Og det var vel det som var viktig. At vi kom i mellom ting sammen, ikke vær for oss, og ikke minst komme sterkere ut på andre siden. Oss to?
 
Nå har vi vært sammen i 8 år, gift i 4 år og jeg kunne aldri i livet tenkt meg noe annet en det vi har. Vi har bygg noe veldig solid og lykkelig. Selv om vi diskuterer og er veldig uenige til tider.
Jeg har sett hvor høyt du tror på meg. Noen ganger virker det som du trur jeg kan alt, fikse alt. Du trur på drømmene mine, event min til og nå mine mål. Du støtter meg når jeg ligger helt i bånd og skriker i smerte etter hjelp. Du er den som står og dytter meg oppover i den veldig tunge motbakken. 
 
Jeg gleder meg så til tiden framover og alle drømmene vi skal klare og nå sammen. Alle tingene vi skal se og oppleve sammen, og kanskje litt vær for oss. Jeg gleder meg til resten av mitt liv med deg.
 
 

LagreLagre

MANDAGS KOS

 • Skrevet 27.11.2017 klokka 19:36
 • Kategori: HVERDAG

Osen har helgen dere vært? 
I dag ble det veldig sen oppdatering her fra. Siden helgen har vært lang og litt ensom siden mannen i huset har jobbet tolv timer vær dag, så ville han ta meg med ut på en bedre middag i dag. Så vi fikk brukte litt ekstra tid sammen mens vi gjorde noe som er veldig koselig. Så date på Big Horn sto vist på planen hans. Og måte bare fine meg i det. Noe som ikke var spesielt vanskelig for det skader jo aldri med litt biff. 
 
Det var så deilig og få litt tid sammen nå timeplanen vår tilsier at det er litt vanskelig med kvalitets tid. Men da er det viktig og ta seg den tiden også. At man MÅ sette av litt tid. Er viktig med denne ekstra tiden der man gjøre noe spesielt sammen. 
 
Vel håper dere for en fin kveld videre og en fin dag videre. 
 
 

LagreLagreLagreLagre

MIN BLACK FRIDAY SHOPPING

 • Skrevet 24.11.2017 klokka 13:53
 • Kategori: HVERDAG

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Det ble vist en ting handlet inn denne uken, eller mest i dag av både julegaver og ting jeg faktisk trengte. Eller som jeg føler at jeg trenger. Det aller beste tilbudet jeg kom over i dag må ha vært Cubus som hadde en god del prosenter på hele butikken på morgen i dag. 
Jeg trudde også at jeg ikke kom til og spare så veldig mye på ting jeg handlet i dag. Og som den nyskjerrig personen jeg er så måte jeg regne over det. Fant ut at jeg sparte over 2000,- kr i dag. Og jeg handlet for rundt 2000. Så tenk deg hvor mye det hadde blitt vis jeg hadde handla alt på fast pris. Hadde blitt noen ekstra lapper ut det. 
 
Men jeg la merke til at mye av det som er av tilbud er lure tilbud, eller ekstremt dårlige tilbud. Som HM hadde max tre forskjellige plagg på tilbud. Mens andre butikker hadde ekstremt høye prosenter på hele butikken sin. Så er noen penger og spare vis man bruker hodet litt og følger med. 
 
Men ha en fin shopping dag videre.
 
 

LagreLagre

ENDELIG ER VINTEREN HER.

 • Skrevet 22.11.2017 klokka 16:56
 • Kategori: HVERDAG

Det er veldig lenge siden det har snødd så mye som det har gjort i dag på veldig lenge. I fjord kom det jo nesten ingenting. Men i år kommer det enda mer. Og jeg kjenner både kreativiteten og alt eksploderer nå. Får så mye jule inspirasjon og får nesten lyst til å synge litt jule sanger.
 
Men en ting som overrasker meg vært år er at folk kjører som idioter og ekstremt uansvarlig nå som det er drit føre. Skjønner meg aldri på mennesker som kjører sånt. Jeg liker faktisk live mitt, og hadde med meg min store søster, noe som er en dyrebar last får meg og min familie. Så vær så snill bruk hodet når deres kjører!
Jeg trur jeg klarte og unngå hvertfal to krasj, en av dem med en måkebil som kjørte rett ut i veien når den hadde vikeplikt for meg, en hund holdte jeg på og kjøre ned pga eier ikke var ops og jeg sklei når jeg måte brå bremse... Vær så snill og følg ekstra med i trafikken og når du går langs veien nå. 
 
Håper flere enn meg er glad for snøen. Ikke vits å bruke mye energi på og bli irritert over snøen. Den kommer vært år uansett om man vil eller ikke?
 
 

BLACK FRIDAY TIPS

 • Skrevet 20.11.2017 klokka 18:04
 • Kategori: HVERDAG
 
I år er det tydelig vis black week som er tingen tydelig vis. Jeg føler hele black friday har liksom forsvinner helt vekk, hele konseptet er borte siden de skal ha super tilbud hele uka. Men avslutte det hele med supere dupere tilbud på fredagen. Men jeg må si at det er noen av butikkene som alt har klart dette ting med topp tilbud alt i dag for min del. 
 
Jeg har alt bestilt to ting. Disse tingene er ting jeg alt har kikket på tidligere som har stått på kjøpe lista mi en veldig god stund nå. Jeg har flere ting som står på denne lista. Men jeg tenkte og gi dere fire tips som kan følges nå som det er mye black friday og black week kaos der ute på nett. 
 

Black Friday tips liste

1. Liste over topp butikker du handler på som du kan sjekke. Jeg pleier og sjekke Gina Tricot, Nelly, Bik Bok og NA-KD + noen andre så klart. 
2. Følg med om noe du trenger kommer på tilbud. Fin sjanse til og fine julekjolen eller ballkjolen. Kanskje også jeans og en topp til hverdags.
3. Lag deg en liste over hva du alt har kjøpt så du kan følge med på om budsjett sprekker veldig eller ikke.
4. Tenk også julegaver. Jeg kjøpte meste parten av julegavene mine i fjord på black friday. 
5. Lag ønskelister i topp butikkene dine og sjekk dem inn i mellom.
 
Har du noen fine tips så man ikke sprenger budsjette sitt denne uken?
 
 
 

LagreLagre

 

LagreLagre

LagreLagre

 

SNØ MANDAG

 • Skrevet 14.11.2017 klokka 13:19
 • Kategori: HVERDAG

 

I dag var den første snø dagen. Jeg hadde gjort klart kamera i bilen for og ta noen fine snø bilder. Men da jeg kom ut fra tannlegen til morgenen i dag hadde det starta og regne. Så nå er det bare slafs og drit egentlig? Så det ble dessverre ikke noen fine snø bilder denne gangen. Men satser på at snøen snart kommer tilbake. 

I mellom tiden så legger jeg med noen fine snø bilder fra i fjord og årene før det. Jeg elsker alltid når den første snøen kommer. Aldri skjønt meg på de som blir irriterte og bruker mye energi på at det kommer snø. Vet dere hva, den snøen kommer uansett vært år. 

Flere som våknet til snø?

#Snø #Vinter #Blogg #Hverdag #Mandag

LagreLagre

ENDE EN ROAD TRIP!

 • Skrevet 11.11.2017 klokka 10:00
 • Kategori: HVERDAG

 SO IN LOVE WITH THIS T-SHIRT 

// Skirt & T-Shirt fra H&M //

Endelig helg! Endelig lørdag.

Jeg har alltid vært redd for og bruke klær med striper siden jeg hadde hørt så mye om at striper for deg til og se større ut en det man faktisk er. Og når man da veier en god del kilo så unngår man dette veldig fort egentlig. Men nå er jeg kjempe glad for at jeg gikk til innkjøp av denne røde og hvite t-shorta. Den har garantert blitt et plagg jeg bruker en god del til jeans og skirt. 


Akkurat nå er vi på vei inn til Lillestrøm og SpillExpo. Dette er litt sånn årets høydepunkt for oss egentlig siden både meg og mannen i hus er litt over gjennomsnittet glad i og spille. Så vis dere følger meg på Instagram (HER) så kan dere følge med på dagen min. 

Håper alle for en topp lørdag. Og at dere finer på noe spennende.

//Instagram: JosefineFevang

#Blogg #Hverdag #Helg #SpillExpo #Mote #Klær #Foto #Lørdag

 

LagreLagreLagreLagre

ORKET MED OG MÅ GI AV SEG SELV

 • Skrevet 05.11.2017 klokka 22:28
 • Kategori: HVERDAG
 
 
Forrige uke orket jeg ikke og gi noe av meg selv uten om det jeg måte. På selve halloween dagen slukket jeg alle lyskilder så jeg slapp mennesker. Jeg har ikke noe i mot denne feringen, tvert i mot, men jeg hadde et ønske om og være i fred. 
Torsdag ble en tom dag, tom for de tingen jeg liker og holde på med. Ingen bilder eller ny kunskap. 
Fredag ble en lang, men litt lettere dag selv om det var en ting som ikke gikk min vei, men som føltes helt greit at det ikke gikk min vei. For når man må si ja til noe som ikke føles riktig, så er det greit at det ikke gikk min vei. 
 
Lørdag, min lørdag, jeg bestemmer. Date.. kino.. gaming.. lade tid for min kropp. Søndag.. enda en lade dag for meg. 
 
Men mandag, hva nå? Hva vil denne uken gi. Glede eller frustrasjon? En ting er jeg sikker på den vil gi, det er kjærlighet og trygghet. Følelsen av å være ønsket og ikke minst elsket. 
 
Hvordan har din uke/helg vært?
 
 

FAQ

 • Skrevet 27.10.2017 klokka 11:51
 • Kategori: HVERDAG
 
Lurte på om det var noe dere lurte på i forhold til overvekt, slankeoperasjon, det og slite psykisk, utdanning, jobb, friluftsliv, alt i mellom himmel og jord. Jeg liker og fortel om meg selv slik at andre kan bli kjent med meg, se at det er andre ut i verden som kanskje har samme «problemene» som andre har, så jeg kanskje kan hjelpe andre? 
 
Så bare spør om alt dere kan tenke dere. Alt dere er nysgjerrige på hos andre mennesker. For jeg vet at jeg er blir nysgjerrig på andre sis hemmeligheter noen ganger.
//Instagram: JosefineFevang

POSETIVE TING JEG GJØRE PÅ MANDAGER

 • Skrevet 23.10.2017 klokka 13:48
 • Kategori: HVERDAG
 
 
Mandager for meg er egentlig litt tunge, hvertfall i dag. Derfor har jeg noen små ting jeg liker og gjøre så jeg kan få en litt mer positiv start på uken. 

Favoritt ting og gjøre på mandag

Se Outland. Så klart det er når det kommer ny episoder på viaplay. Men dette er en av mine høydepunkter på mandagen. 
Se Kardashians. Bare for og få litt mer drama inn i hverdagen min. Er deilig og se noen andre ha litt ekstra drama i familien sin. 
 
Planlegge uken. Jeg går alltid over ukes kalenderen min. Hva jeg må gjøre, møter, jobb ting? eventuelle andre små ting jeg må få gjort. 
 
Gå en lang tur. Bare det å komme meg ut og koble helt av er noe av det beste jeg vet. Og definitivt noe jeg henter energi fra. 
 
Lage god mat. Dette trur jeg er så viktig når man har en litt tung da. Unne seg noe god mat til frokost eller til middag. 
 
Ukes handel. Jeg handler stort sett vær mandag. Kræsjet litt i dag, men elsker og ha kontroll over uka mi. Dette gjelder også når det kommer til mat. Spesielt når det er noen gode tilbud der ute. 
 
I dag ble det ikke noe skog tur på meg da jeg følte faktisk mer for og være serie slave. Jeg er veldig på den at kan man høre på hva kroppen trenger så gjøre man det, spesielt vis man har sjansen til noen timer foran tv.
 
Har dere noe spesielt dere gjøre på mandag for og gjøre dagen litt spesiel?
//Instagram: JosefineFevang

LagreLagre

LagreLagre

EN ANNEN TYPE DATE

 • Skrevet 14.10.2017 klokka 16:35
 • Kategori: HVERDAG

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

På Torsdag fant vi ut at vi skule ut og spise. Ikke på restaurant, men ved et tjern, der vi kunne se på solen forsvinne bakk fjellet. Der vi kunne grille pølser. Bare oss to, du meg. Selv om han jeg bor med ikke hadde verdens største motivasjon til og reise ut etter jobb. Så angrer han ikke virket det som. Han var så fornøyd og stor koset seg mens vi var ute. 

Jeg har aldri vært noe friluft og tur menneske før nå egentlig. Jeg finer en så ro i og være ut i skogen. Slappe av og bare nyte stillhetene. Det er der jeg kobler av og henter energien min fra nå i det siste. Det trenger faktisk ikke og bli mer komplisert en det man gjøre det til selv har jeg funnet ut av. Det enkle er ofte det beste.

Er det flere en meg som henter energi av å være ute? Nyte stillheten og den friske luften? Trur ikke det finnes noe bedre akkurat nå. 

#Blogg #Foto #Natur #Høst #Helg #Torsdag #Naturbilde

LagreLagreLagreLagre

GOD MORGEN

 • Skrevet 09.10.2017 klokka 11:07
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with f2 preset
 
Denne mandagen er så ekstremt slitsom egentlig, litt tung egentlig. Solen skinner, høst kulden har virkelig slått til, og jeg presterte og glemme den varme jakka mi på hytta. Yey me? 
Men i dag er kroppen min veldig stressa og en del motvillig egentlig. Men er vel ikke så mye man kan gjøre med det. Må vel bare fine en måte og stresse ned på, gjøre noe jeg liker utøver dagen. Så kanskje det vil komme noe nytt på bloggen eller noe annet. Det er en del spennenes ting som skjer i live mitt framover, eller vårt. Som jeg gleder meg veldig mye til. Og nei jeg er ikke gravid? Så kan det utelukkes. 
 
Men nå for jeg nesten komme meg ut døra og ut på en avtale som kan avgjøre en del ting angående tiden min framover. Noe spennende som skjer i livene deres framover?
 
// Instagram: JosefineFevang
 

LagreLagreLagreLagre

IKKE KLAR FOR MANDAG

 • Skrevet 08.10.2017 klokka 17:50
 • Kategori: HVERDAG
 
Processed with VSCO with g3 preset
 
Da har vi kommet oss hjem fra kalde -1 til litt mer varmere 15 grader. Bilen er pakka ut, første vaskemaskina står på, jeg skal i gang med de vanlige tingene som jeg gjøre på en søndag som er og skrive handleliste, middag for hele uka og skrive ukeplanen min. Siden jeg er litt kontrollfreak så må disse tingene på plass vær søndag. 
 
Jeg føler meg så langt fra klar for mandag. Vet ikke hvorfor, men føler meg bare ikke klar for en ny uke. Helgen skule gjerne vært en eller to dager lenger føler jeg akkurat nå. Men for heler prøve og gjøre det meste ut av kvelden. 
 
Ha en fin søndag videre.
// Instagram: JosefineFevang

LagreLagre

LØRDAG, HYTTE OG DRONE

 • Skrevet 07.10.2017 klokka 20:51
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with g3 preset
 
Processed with VSCO with g3 preset
 
God lørdag. 
På torsdag pakket jeg bilen litt sendt på kvelden før vi venta snuta oppover mot fjellet etter at D var ferdig på jobb. Og jeg må bare si gud så deilig det er og være på fjellet. Bare nyte stillheten, den friske høst og fjell lufta. Ikke minst de vakre fargene og fine været. Har hat så utrolig flaks med det fine været. 
 
Men nå sitter jeg og lurer veldig på og invester i en drone som jeg kan bruke til og ta bilder med. Men er så usikker på hvor mye penger jeg vil legge i det akkurat nå. 
Jeg tenker veldig på og kjøpe en som ikke koster så veldig mye for første for om det er noe. Tenkte og bruke det til natur bilder, kanskje noen videoer. Så vis noen har noen tips til en billig og bra drone. Så bare hyll ut. 
 
Men nå skal lørdags kvelden nyttes før turen går hjem i morgen tidlig.
 
// Intagram: JosefineFevang

ONSDAGS LIVET

 • Skrevet 04.10.2017 klokka 21:25
 • Kategori: HVERDAG
Det er onsdag kveld alt. Håper uken så langt har brakt dere noe som helst så langt. Jeg har hvertfall merka stor forandring på humøret og formen min denne uka. Noe som er deilig og føle at man er på vei tilbake til seg selv igjen på en måte. 
 
Jeg hadde tenkt og fortelle dere litt om hva slags behandling jeg får nå for psyken min. Men den ble litt forandra i går. Det er for jeg skal på Kurs i depresjonsmestring. Dette er et kurs for mennesker med mild eller moderat depresjon. Man lære osen man skal håndtere tunge tider i livet sitt. Dette er et kurs alle kommuner skal ha som tilbud til folk med som er inn i en depressiv periode i live sitt. 
 
Andre ting jeg gjøre nå er at jeg har samtaler med en jobb konsulent. Som handler om alt som har skjedd som har påvirket meg på privaten, ting jeg bekymrer meg for, tanker og følelser rundt jobb. Jeg kan snakke med henne om alt jeg føler for når jeg trenger det. 
Jeg går også en del turer med andre, men også alene. Melte meg også på grafisk design kurs nivå 1 som er nå i høst. Plus at jeg skal også på foto kurs i høst. 
Det er viktig å dyre interesser når man er langt nede. Gjøre ting som gir en del glede og som gir mestrings følelser.  
 
Det har tatt rundt to måneder for og få hodet over vanner så jeg kan puste og faktisk kan svøme litt. Men det begynner og føle som jeg er på vei til å gå opp på land for å legge meg i sola for og nytte den deilige varmen og for å skinne litt jeg også.
 

LagreLagre

MINE YNDLINGER PÅ BLOGGERNE

 • Skrevet 04.10.2017 klokka 13:40
 • Kategori: HVERDAG

Mine yndlinger på Bloggerne er garnater Anniken og Espen Hilton. Jeg vet ikke hvorfor men jeg skule gjerne hat litt mer tv tid med Espen og Anniken. Det er jo andre jeg ikke orker tryne på. Som jeg omtrent drar meg imellom en episode bare for og se yndlings menneskene mine. 

Jeg vet at det ikke er bare meg som føler og tenker slik angående bloggerne. Men nå tenker jeg litt mer Hvem liker du i bloggerne og hvem liker du ikke? Alle er jo forskjellige eller hva?

#Blogg #Bloggerne #Hverdag #TV #Høst 

Josefine Fevang

27 år fra Larvik - Gift - Bloggen min handler om min hverdag og mine interesser som er vekt ned gang og god helse, friluftsliv, helse både psykisk og fysisk. Også min elsk på mote og å oppleve verden. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign