Josefine Fevang

EN ANNEN TYPE DATE

 • Skrevet 14.10.2017 klokka 16:35
 • Kategori: HVERDAG

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

På Torsdag fant vi ut at vi skule ut og spise. Ikke på restaurant, men ved et tjern, der vi kunne se på solen forsvinne bakk fjellet. Der vi kunne grille pølser. Bare oss to, du meg. Selv om han jeg bor med ikke hadde verdens største motivasjon til og reise ut etter jobb. Så angrer han ikke virket det som. Han var så fornøyd og stor koset seg mens vi var ute. 

Jeg har aldri vært noe friluft og tur menneske før nå egentlig. Jeg finer en så ro i og være ut i skogen. Slappe av og bare nyte stillhetene. Det er der jeg kobler av og henter energien min fra nå i det siste. Det trenger faktisk ikke og bli mer komplisert en det man gjøre det til selv har jeg funnet ut av. Det enkle er ofte det beste.

Er det flere en meg som henter energi av å være ute? Nyte stillheten og den friske luften? Trur ikke det finnes noe bedre akkurat nå. 

#Blogg #Foto #Natur #Høst #Helg #Torsdag #Naturbilde

LagreLagreLagreLagre

GOD MORGEN

 • Skrevet 09.10.2017 klokka 11:07
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with f2 preset
 
Denne mandagen er så ekstremt slitsom egentlig, litt tung egentlig. Solen skinner, høst kulden har virkelig slått til, og jeg presterte og glemme den varme jakka mi på hytta. Yey me? 
Men i dag er kroppen min veldig stressa og en del motvillig egentlig. Men er vel ikke så mye man kan gjøre med det. Må vel bare fine en måte og stresse ned på, gjøre noe jeg liker utøver dagen. Så kanskje det vil komme noe nytt på bloggen eller noe annet. Det er en del spennenes ting som skjer i live mitt framover, eller vårt. Som jeg gleder meg veldig mye til. Og nei jeg er ikke gravid? Så kan det utelukkes. 
 
Men nå for jeg nesten komme meg ut døra og ut på en avtale som kan avgjøre en del ting angående tiden min framover. Noe spennende som skjer i livene deres framover?
 
// Instagram: JosefineFevang
 

LagreLagreLagreLagre

IKKE KLAR FOR MANDAG

 • Skrevet 08.10.2017 klokka 17:50
 • Kategori: HVERDAG
 
Processed with VSCO with g3 preset
 
Da har vi kommet oss hjem fra kalde -1 til litt mer varmere 15 grader. Bilen er pakka ut, første vaskemaskina står på, jeg skal i gang med de vanlige tingene som jeg gjøre på en søndag som er og skrive handleliste, middag for hele uka og skrive ukeplanen min. Siden jeg er litt kontrollfreak så må disse tingene på plass vær søndag. 
 
Jeg føler meg så langt fra klar for mandag. Vet ikke hvorfor, men føler meg bare ikke klar for en ny uke. Helgen skule gjerne vært en eller to dager lenger føler jeg akkurat nå. Men for heler prøve og gjøre det meste ut av kvelden. 
 
Ha en fin søndag videre.
// Instagram: JosefineFevang

LagreLagre

LØRDAG, HYTTE OG DRONE

 • Skrevet 07.10.2017 klokka 20:51
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with g3 preset
 
Processed with VSCO with g3 preset
 
God lørdag. 
På torsdag pakket jeg bilen litt sendt på kvelden før vi venta snuta oppover mot fjellet etter at D var ferdig på jobb. Og jeg må bare si gud så deilig det er og være på fjellet. Bare nyte stillheten, den friske høst og fjell lufta. Ikke minst de vakre fargene og fine været. Har hat så utrolig flaks med det fine været. 
 
Men nå sitter jeg og lurer veldig på og invester i en drone som jeg kan bruke til og ta bilder med. Men er så usikker på hvor mye penger jeg vil legge i det akkurat nå. 
Jeg tenker veldig på og kjøpe en som ikke koster så veldig mye for første for om det er noe. Tenkte og bruke det til natur bilder, kanskje noen videoer. Så vis noen har noen tips til en billig og bra drone. Så bare hyll ut. 
 
Men nå skal lørdags kvelden nyttes før turen går hjem i morgen tidlig.
 
// Intagram: JosefineFevang

ONSDAGS LIVET

 • Skrevet 04.10.2017 klokka 21:25
 • Kategori: HVERDAG
Det er onsdag kveld alt. Håper uken så langt har brakt dere noe som helst så langt. Jeg har hvertfall merka stor forandring på humøret og formen min denne uka. Noe som er deilig og føle at man er på vei tilbake til seg selv igjen på en måte. 
 
Jeg hadde tenkt og fortelle dere litt om hva slags behandling jeg får nå for psyken min. Men den ble litt forandra i går. Det er for jeg skal på Kurs i depresjonsmestring. Dette er et kurs for mennesker med mild eller moderat depresjon. Man lære osen man skal håndtere tunge tider i livet sitt. Dette er et kurs alle kommuner skal ha som tilbud til folk med som er inn i en depressiv periode i live sitt. 
 
Andre ting jeg gjøre nå er at jeg har samtaler med en jobb konsulent. Som handler om alt som har skjedd som har påvirket meg på privaten, ting jeg bekymrer meg for, tanker og følelser rundt jobb. Jeg kan snakke med henne om alt jeg føler for når jeg trenger det. 
Jeg går også en del turer med andre, men også alene. Melte meg også på grafisk design kurs nivå 1 som er nå i høst. Plus at jeg skal også på foto kurs i høst. 
Det er viktig å dyre interesser når man er langt nede. Gjøre ting som gir en del glede og som gir mestrings følelser.  
 
Det har tatt rundt to måneder for og få hodet over vanner så jeg kan puste og faktisk kan svøme litt. Men det begynner og føle som jeg er på vei til å gå opp på land for å legge meg i sola for og nytte den deilige varmen og for å skinne litt jeg også.
 

LagreLagre

MINE YNDLINGER PÅ BLOGGERNE

 • Skrevet 04.10.2017 klokka 13:40
 • Kategori: HVERDAG

Mine yndlinger på Bloggerne er garnater Anniken og Espen Hilton. Jeg vet ikke hvorfor men jeg skule gjerne hat litt mer tv tid med Espen og Anniken. Det er jo andre jeg ikke orker tryne på. Som jeg omtrent drar meg imellom en episode bare for og se yndlings menneskene mine. 

Jeg vet at det ikke er bare meg som føler og tenker slik angående bloggerne. Men nå tenker jeg litt mer Hvem liker du i bloggerne og hvem liker du ikke? Alle er jo forskjellige eller hva?

#Blogg #Bloggerne #Hverdag #TV #Høst 

OKTOBER BUCKET LIST

 • Skrevet 02.10.2017 klokka 10:00
 • Kategori: HVERDAG

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg er veldig glad i nye måneder. Men følte ikke at jeg fikk så ekstremt mye ut av September. Så derfor prøver jeg nå og få mer ut av Oktober. Jeg prøver virkelig i år og nytte høsten litt mer en det jeg fikk gjort i fjord. Og vet dere hva, jeg har virkelig lagt mer merke til høsten i år en i fjord. 

 Hytte tur. Elsker og være på fjellet på høsten. Ble ikke noe fjell tur på dene geita i fjord. Så derfor må det nesten bli det nå i år. 

 Flere turer ute i naturen. Jeg har virkelig funnet gleden i og gå turer ute i skogen nå i September. Så jeg gleder meg bare til og kunne være enda mer ute nå i Oktober. 

 Middag for 100 kr. Dette er noe som blir kjørt i Tønsberg kommune i høstferien. Man kan gå på utvalgte resturanger og kjøpe seg utvalgte retter til 100 kr. Dette er et så fantastisk fint arrangement. Dere kan sjekke det ut på facebook her

 Konsert i Oslo. Vi skal se Machine Gun Kelly på Sentrum Scene. Dette er ikke akkurat min type musikk. Men det var noe som mannen i huset ønske veldig sterkt og gjøre. Så da ble det en Oslo tur på meg og konsert. 

 Fotografere mere. Heldig vis skal jeg på fotokurs som starter nå i oktober for og forbedre foto kunskapene mine. Og for å dyrke en av interessene mine. Jeg gleder meg så utrolig mye til og komme i gang med dette.

 Julegaver. Ja du leste riktig. Jeg skal starte på julegaver. Eller hvertfall følge litt med på om det dukker noe opp som kan kjøpes inn og gi i gaver. Er greit og følge med, kanskje kommer det noen skikkelig gode tilbud akkurat nå på noe som noen ønsker seg. 

Har dere noen flere ting som dere har ført opp på en egen liste for Oktober?

// Instagram: JosefineFevang

#Høst #Oktober #Bucketlist #Blogg #Hverdag 

FÅEIKÅL SØNDAG

 • Skrevet 17.09.2017 klokka 20:14
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with f2 preset
 
Søndager, jeg elsker søndager. Man kan bare sitte og alte seg hele dagen vis man føler for det. Man kan reise og oppdage et nytt sted. Lese en bok, ta igjen en tv serie. Rett og slett gjøre noe man liker og gjøre for man skal liksom ingenting. 
 
Dagen vår starta med ingen planer. Vi ente opp på fårikål hos foreldrene mine. Noe jeg ikke hadde spist på over et år. Angrer nå pga magen min ikke er helt god. Men det var så ekstremt godt. Skikkelig høst mat.
Ente også opp en tur i Nevlunghavn, kjøre tur videre over til Stavern for soft is før vi dro på middag. Vi har virkelig bare nyttet denne søndagen så godt som vi har klart. Nå skal vi bare senke skuldrene i sofaen og nyte de få timen før vi skal fine senga.
 
// Instagram: JosefineFevang
 

LagreLagre

SØNDAG VED KYSTEN

 • Skrevet 10.09.2017 klokka 19:32
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with f2 preset
 
Processed with VSCO with f2 preset
 
Processed with VSCO with f2 preset
 
Processed with VSCO with f2 preset
 

- G O D   S Ø N A D A G -

Her er akkurat søndags tacoen inntatt. Er liksom ikke noe som heter taco fredag lengre. Her er det taco uke. 
 
Denne helgen har vært en jeg så sårt har trengt. Vi har bokstavelig tatt bare stengt verden ute der den skal være. Gjort akkurat det vi har hat lyst til når vi har hat lyst til det. Helge uniformen har vært mannen sin flanell skjorte. 
Det eneste vi dro oss selv ut til og gjøre var og gå en tur lang kyst stien i Stavern. Det ble en veldig kald og våt tur siden himmelen åpna seg og tennis baller av regndråper plutselig falt ned i hodet på oss. Så ordtaket «Fines ikke dårlig klær, barne dårlige unnskyldninger» ble brukt på Snapchat for og si det sånn. 
 
Flere enn bare oss som fikk seg en fuktig tur i dag? Heldig vis gikk vi bare og lo kliss våte langs kysten.
 
Men nå skal jeg fine plassen i sofaen igjen og se om jeg kan få kapra PS4 for litt Destiny 2 gaming før jeg må fine senga.
Ha en fin kveld!
Instagram: JosefineFevang
 

BRYLLUPS MESSE PÅ TJØME

 • Skrevet 08.09.2017 klokka 11:30
 • Kategori: HVERDAG

Bryllups kake - Kirstens Kakebakeri

 

Scandic Havna Tjøme

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Tilbords-Klippotequet,TREND-Bryllupsmesse-godibags

Forrigg uke var meg og søsteren min på Scandic Havna Tjøme for en bryllups messe. Jeg var så veldig heldig og vant to billetter fra Klippotequet TREND i Tønsberg. Gleden var kjempe stor for min store søster som skal stå brud forhåpentlig veldig snart. Så da ble det så klart en tur siden vi alt hadde vunnet disse billettene. 

Det som var litt dårlig her var at det var kun utstilling fra bedrifter fra Tjøme, Nøtterøy og Tønsberg. Det er jo ikke noe galt med det så klart, vi likte og fine ut av de tingene vi ikke viste var i nærområdet. Men vi hadde jo et håp om at det var noe fra Sandefjord. Men dette er jo pga de hadde bestemt seg på et lokale som ligger i Sandefjord. Men ble vist litt omvurderinger nå som vi kom over noe annet som er opp til vurdering. Men vi for se hva som skjer, er ihvertfall veldig spennende. Jeg prøver i hvertfall og være en hjelpsom lille søster og en «erfaren» brud. 

Jeg tenkte og skrive litt om de bryllups tingene jeg er med på siden jeg ikke fikk skrivet så mye om min eget bryllup. 

! Men bare og slenge ut spørsmål angående ekteskap og bryllup vis dere har noen. Jeg sitter med noen tips og forslag vis noen er interesserte.

// Instagram: JosefineFevang

#Bryllup #Blogg #Hverdag #Helg #Tønsberg #Tjøme #Høst #Foto #Bilder

10 HEMMELIGE TING OM MEG

 • Skrevet 27.08.2017 klokka 17:45
 • Kategori: HVERDAG

 Country musikk. Jeg hører på annet også. Men når jeg setter meg ned foran macen og skal skrive, eller redigere bilder til og med game. Da kommer gjerne country musikken på i stede for liste popen. Så en av mine yndlings tv-serie er så klart Nashville. 

 Gaming. Japp, jeg er en av de jentene som gamer. Jeg er ikke full time gamer. Men har funnet en fin måte og koble av med og kunne gamme. Spill som jeg elsker er WOW, Witcher, Dragon Age og Horizen.

 Youtube slave. Altså mange av oss er det. Men jeg sitter og ser på videoer om Game of Thrones, Marvel og Star Wars videoer. Det er gjerne episoder med teorier, gjennom gang av ester eggs og WTF og Q&A videoer for episode av Game of Thrones. Er det bare jeg som håper på et Rhagar og Lyana flashback nå i siste episode for i år?! - Vis dere liker slike videre. Sjekk ut Emergency Awesome, elsker og sitte og høre på videoene. 

 Stjernetegnet mitt er fiskene. 

 Allmen tok jeg som privatist i over to år. Dette var for jeg sleit veldig med depresjoner og angst. Så bare det skule sette seg på skole benken igjen var en tanke som sendte meg inn i en tornado av tanker. Og eksterme angst anfall. 

 Jeg er astmatiker, og en feil bevegelse i stemmebåndet. Det gjøre så jeg føler at jeg sliter med og puste. Når jeg er i aktivitet så har det ofte skjedd at jeg får anfall. Men lært noe triks i løpet av mine 27 år. 

 Kun hat en kjæreste hele mitt liv, og han er jeg gift med i fire år, sammen i åte. 

 Frysepinne. Dette har skjedd etter jeg har mista så ekstremt mye vekt. Var en periode jeg måte dusje tre ganger i løpet av en dag pga jeg frøys så ekstremt mye. 

 Hater og snakke i mobilen. Tekst meg i stede. Eller send meg en mail.

 Religion. Jeg er ikke kristen. Men jeg trur det er mer der ute en vi kan se og mer en vi kan forklare. 

Har du noe spesielt med deg selv som du ikke "tør" og si til andre?

// Instagram: JosefineFevang

#Personlig #Helg #Hverdag #Blogg #Foto #Søndag #Sommer

LagreLagre

LagreLagre

NÅR MAN TREFFER VEGEN

 • Skrevet 14.08.2017 klokka 19:48
 • Kategori: HVERDAG

I det siste har jeg følt mye på det og starte på nytt. Det og prøve på nytt. Det og kanskje finne noe nytt. Hvertfall har jeg funnet ut at jeg må fine en ny måte og takle live på.

Jeg har vært så ekstremt sliten, tanke kjør, angst anfall, deprimert, manisk. Jeg føler meg tom både fysisk og psykisk. 

Alle spørre meg hva som har gjort at jeg har truffet bunden så hardt. Jeg klarer ikke og svare på dette. Jeg klarer ikke og plassere tankene mine på hvorfor dette skjede. Jeg får det inntrykket at jeg skal sitte der meg en kule som forteller meg alt. Spesielt hvorfor jeg traff bakken så hardt denne gangen. 

Jeg er lei maset, lei følelsene, jeg er lei av og føle, føle meg som drit. Som en byrde for alle andre. En stor byrde for samfunnet, for familie, for legen, for helsevesenet, for trafikken på utsiden, for dama på apoteket som prøvde og for klare meg osen de nye sovemedisinene mine funker.

#Helse #Tanker #Følelser #Psykiskhelse #Psykisk #Mentalhelse #Blogg #Hverdag #Familie #Sommer

MONDAY CRAP

 • Skrevet 07.08.2017 klokka 21:27
 • Kategori: HVERDAG

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

I dag hadde jeg tenkte og skrive et fantastisk mandag innlegg. Med hvor deilig det var og komme tilbake til jobb. Altså det var veldig deilig og komme tilbake igjen ikke misforstå meg. Men jeg fikk en liten nedtur når jeg kom hjem. Da jeg åpnet mailen var det to avslag på to jobber jeg hadde søkt. Jeg har vel søkt på rundt 10 jobber de site to ukene. Enten så hører jeg ikke noe, eller så er det avslag. Jeg knakk så sammen for jeg følte at ingen vil gi meg en sjanse. At ingen vil ansette meg. Det er et skikkelig psykisk press på kroppen når man holder på med jobb søking. Når man får avslag på avslag på jobber du vil ha. Ting du vil prøve for du trur og vet at du kunne trives med akkurat de jobbene. 

Jeg hater virkelig denne jobb søker prosesen. Jeg bare håper ikke den drar meg veldig langt ned så jeg ender opp der jeg starta. Langt ned i grøfta!!!

#Utdanning #Karriere #Jobb #Blogg #Hverdag #Mandag #Sommer

AUGUST, TING JEG GLEDER MEG TIL!

 • Skrevet 06.08.2017 klokka 21:05
 • Kategori: HVERDAG
Det er kanskje bare meg som finer glede i August? Jeg synes det er noe med de siste sommer dagene. Man vet at det ikke er lenge igjen før høsten kommer snikenes rundt hjørnet. Jeg gleder meg så til de siste sene sommer dagene. 
 
 Forsette den store jobb jakten. Dette har jeg holdt på med i to uker nå. Men krysser fingrene for at jeg snart finner noe, eller jeg finer jo jobber. Men at jeg får napp et sted på noe jeg vet jeg kommer til å trives i. 
 
 Få mer tid til venner. Dette er noe som dessverre ikke har blitt så mye av i sommer. Alle har hat ferie i forskjellige perioder i ferien og gjort sitt. Så nå blir det venne prioritering i helgene. 
 
 Komme tilbake til rutiner. Eller kanskje få noe bra rutiner som jeg kan følge som dekker både trening og mat. 
 
 Bli flinkere med bilder og blogging. Det falt litt i mellom fingrene nå i ferien. Jeg har mange blogg innlegg planlagt og bilder jeg vil dele. Jeg vil prøve og skape bedre innhold til dere om ting jeg brenner for som reise og mote. 
 
 Bli flinkere til å lese på markedsføring og salg. Jeg har sluntra en stor del med dette i Juni og Juli. Vis jeg skal klare og rekke eksamen i desember så er det kanskje greit å få lest en del. Og det skal sies at jeg egentlig finner dette ganske interessant, spesielt markedsføring. 
 
 Være mer ute. Dette er noe jeg ikke har vært flink til når hverdagen er her. Det blir liksom til når jeg kommer hjem fra jobb at jeg slenger meg på sofaen siden jeg har jobba så teite tider. Men nå som arbeidstidene er forandra på så får jeg mer av dag tiden i stede. 
 
 Spare penger! Jeg elsker og spare penger til og kunne kanskje reise litt eller investere i ting vi ønsker oss. Jeg har en liten plan om og investere i frilufts ting så vi kan dra på lengre turer. Kanskje også lage middag på stormkjøkken.
 
Instagram: JosefineFevang
 

VÅRT FØRSTE NORSKE EVENTYR

 • Skrevet 28.07.2017 klokka 13:57
 • Kategori: HVERDAG


 

Da er det fredag alt dessverre. Den første ferie uka er nå brukt opp, første ferie eventyret har vi lagt bak oss. Nå har vi egentlig bare et lite «stopp» hos svigers før veien bærer hjem til den deilige senga. Skal bli veldig deilig etter en uke på tur. 

Det var dessverre sykt dårlig internett der vi overnatta, så det var rett og slett ikke noe vits å oppdatere bloggen. Vi fikk et slags media frie dager. Eneste vi hadde var 4g på mobilen. Men mobilen ble ikke så interessant når man kan fine på en del andre ting som og nyte en god lang kjøretur eller å gå seg en tur i den vakre Norske naturen. Vi er jo så heldige å ha den rett uten for døren vår, så hvorfor ikke nytte den litt ekstra?

Håper dere har hat en fin uke selv om mange er tilbake på jobb og tilbake til hverdagen sin. Eller kanskje dere har noe spesielle ferie planer for helgen?

Instagram: JosefineFevang

#Blogg #Hverdag #Ferie #Norge #Foto #Sommer #Livet

DEN STORE JAKTEN PÅ LIVET

 • Skrevet 22.07.2017 klokka 17:02
 • Kategori: HVERDAG

 
God helg alle sammen! Flere enn bare meg som bare tar det helt med ro i helgen?
Jeg har endelig starta den store jobb jakta etter noen år vekk fra arbeidslivet. Jeg har alt søkt en del jobber, flere jobber skal det søkes på så fort noe blir ledig og lagt ut på nett. Jeg har også registrert meg på en del diversse bemaningsbyråer rundt om kring. Men jeg er så veldig redd også. Redd for at jeg skal gå lang ut i neste år uten og få en eneste jobb, at jeg ikke skal kunne ha noe inntekt, at alt av det jeg får nå blir stoppet å jeg står det uten jobb og noe som helst form for inntekt. Jeg er så redd for akkurat dette!!!
 
Jeg vet det er flere enn bare meg som går rundt med det økonomiske presset på skuldrene hele tiden. Frykten ved at man ikke skal kunne få en jobb nå som arbeidsmarkede er så skjeft og dårlig som det er nå. Derfor blir jeg så ekstremt redd for min fremtid.
Det har aldri vært et ønske og gå hjemme å ikke ha en jobb. Mitt største ønske er å ha en jobb og få meg en utdanning, noe jeg jobber med nå. For meg er dette så ekstremt viktig med disse tingene for og komme seg videre i livet.
 
Så denne uke han jeg søkt fire jobber. Jakten kommer bare til å forsette fram til jeg hvertfall har en 50% jobb stilling et sted. Noe og kunne gå til. 
Men får håpe dere har en fin helg videre!
Instagram: JosefineFevang
 

BARE EN SÅNN MANDAG

 • Skrevet 17.07.2017 klokka 20:19
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with hb1 preset

Hei alle sammen! Håper at dere har hat en fin mandag så langt. Her starta det med en telefon til legevakta i natt da jeg våknet opp og hadde problemer med å puste. Heldig vis varte det ikke lenge. Så etter en time hos fastlegen så har jeg klart og få en halsbetennelse som har satt seg videre ned til stemmebåndet og hovene ørekanaler. Så måte vist bare ta tiden til hjelp for at kroppen skule bli bedre. Men jeg krysser fingrene på at jeg skal på et magisk vis våkne opp i morgen og alt er på sitt beste, tip top tommel opp. 

Men over til noe annet. Jeg er på jakt etter noe bra tur/trenings tøy. Så vis noen har noe tips til hvor jeg eventuelt kan fine det. Jeg bare sier det at jeg ikke liker og bruker 1000kr på et tights, der går min shopping grense. Så hyl ut vis noen har noe tips!

Vel nå trur jeg at jeg skal spise litt nam kveldsmat før det bærer i seng. Så håper vi på en hals uten betennelse i morgne.

Instagram: JosefineFevang

#Blogg #Hverdag #Sommer #Helse #Mandag

SOMMER HELG

 • Skrevet 16.07.2017 klokka 22:30
 • Kategori: HVERDAG

Pakkhuset in Larvik

Josefine Fevang and the hubby

Ice cream in Stavern, Ingers Icebar


Osen har helgen deres vært? Hele min forrig uke besto av stabil sideleie på sofaen, smertestillende, iskald drikke, feber og en halsbetenelse. Heldig vis slo den ikke onkelig til før på onsdag kveld. Så jeg rakk og gjøre det meste jeg skule. Men merka allerede når lørdagen rullet inn at jeg var drit lei av og være syk. Så smarte meg hadde først foreldrene mine på grilling på fredag kveld. Gikk bra men ble litt hes i stemmen på lørdag, men gjorde jo ikke noe det. Så tok meg en tur til mormor for og si hei. Før vi dro ut og spiste med familien min.
Våkna på søndagen da med feber igjen, verking i kroppen og null stemme. Jeg klarte ikke og få ut et enkelt ja en gang. Er noe av det verste jeg har oppelevde på flere år. Feber og sånt har jeg opplevde. Men ikke det og kunne si ja til noe som helst er enda mer slitsomt. Nå føler jeg at jeg bare må presse meg i mellom uka som komer og ikke la denne driten stoppe trening og jobb uka som kommer for det er noe jeg hater så mye. Jeg har heler en drit trening og drit dag på jobb pga jeg er syk. Enn og ligge hjemme og se i taket. 

Så note to myself; Ikke press deg de første dagene du føler deg ok! for du kroppen din lurer deg. 

Vel håper dere har hat en bedre helg/uke enn meg. Nå skal jeg snart slenge meg i seng og håper jeg har noe stemme i morgen tidlig. 

Instagram: JosefineFevang 

#Blogg #Hverdag #Mat #Helse #Helg #Sommer #Foto #Familie 

LagreLagre

BLOMSTER OG LINBRYLLUPSDAG, 4ÅR

 • Skrevet 28.06.2017 klokka 13:34
 • Kategori: HVERDAG

I dag er det fire år siden vi ble man og kone. Folk sier at det er som det var i går. Vel det føles det ikke for meg. Jeg føler mer at vi har vært sammen i mange år, det er noe vi har også. I år har vi vært gift i fire år, men sammen i åte år.

Jeg skal innrøme at det er så deilig og ha en partner som er der for deg når du trenger dem. Som i dag hadde jeg et lite sammenbrud over tannleggen for jeg har så sykt angst. Og han jeg er gift med viste akkurat hva han skule gjøre for og få meg i bedre humør. Det er veldig deilig når vi kommer opp i situasjoner som jeg takler svært dårlig så vet han akkurat hva han skal gjøre for at ikke det skal gå helt opp i hode på meg. Jeg vet ikke hva jeg skule gjort uten ham i live mitt. 

Jeg gleder meg så til hva de neste fire årene bringer. Kanskje vi får en familie forøkelse, jobb, utdanning, hus... uansett så vil jeg altid støtte ham i mellom det. Og jeg vet at han støtter meg i mellom alt når jeg trenger det. Det er deilig og ha noen å støtte seg til når man trenger det. Som man vet er der når man trenger det. 

Jeg skule gjerne vist dere bryllups bilde vårt. Men så mye har skjedd med kroppen. En del vekt er bort hos begge to så føler vi må ta nye. Kanskje vi skal spandere det på oss selv neste år. 

 


Savner så denne brudebukketen. Den var så fin. Kanskje jeg må ned og spøre om de kan lage en til.
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

NY FRISYRE

 • Skrevet 26.06.2017 klokka 17:43
 • Kategori: HVERDAG

From This:


 

To this:


Fant ut på fredag at det var på tide og få klipt av det lange, ødelakte håret som var alt for mye bleika. Hva synes dere? Det ble ikke for krot liksom? Jeg er hvetfall veldig førnyd med og slippe å måte børste det vær halv time. For det starta og bli veldig slitsomt å måte gjøre det hele tiden. Men nå er det klipt av, går ikke ann å angre for jeg får ikke limt det på igjen. 
 
Ha en fin Mandag videre!
 
Instagram: JosefineFevang // Facebook: JosefineFevangBlogg

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

Josefine Fevang

27 år fra Larvik - Giftet Bloggen min handler om min hverdag og mine interesser som er vekt ned gang og god helse, friluftsliv, helse både psykisk og fysisk. Også min elsk på mote og å oppleve verden. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits