Josefine Fevang

NÅR MAN TREFFER VEGEN

 • Skrevet 14.08.2017 klokka 19:48
 • Kategori: EVERYDAY

I det siste har jeg følt mye på det og starte på nytt. Det og prøve på nytt. Det og kanskje finne noe nytt. Hvertfall har jeg funnet ut at jeg må fine en ny måte og takle live på.

Jeg har vært så ekstremt sliten, tanke kjør, angst anfall, deprimert, manisk. Jeg føler meg tom både fysisk og psykisk. 

Alle spørre meg hva som har gjort at jeg har truffet bunden så hardt. Jeg klarer ikke og svare på dette. Jeg klarer ikke og plassere tankene mine på hvorfor dette skjede. Jeg får det inntrykket at jeg skal sitte der meg en kule som forteller meg alt. Spesielt hvorfor jeg traff bakken så hardt denne gangen. 

Jeg er lei maset, lei følelsene, jeg er lei av og føle, føle meg som drit. Som en byrde for alle andre. En stor byrde for samfunnet, for familie, for legen, for helsevesenet, for trafikken på utsiden, for dama på apoteket som prøvde og for klare meg osen de nye sovemedisinene mine funker.

#Helse #Tanker #Følelser #Psykiskhelse #Psykisk #Mentalhelse #Blogg #Hverdag #Familie #Sommer

MONDAY CRAP

 • Skrevet 07.08.2017 klokka 21:27
 • Kategori: EVERYDAY

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

I dag hadde jeg tenkte og skrive et fantastisk mandag innlegg. Med hvor deilig det var og komme tilbake til jobb. Altså det var veldig deilig og komme tilbake igjen ikke misforstå meg. Men jeg fikk en liten nedtur når jeg kom hjem. Da jeg åpnet mailen var det to avslag på to jobber jeg hadde søkt. Jeg har vel søkt på rundt 10 jobber de site to ukene. Enten så hører jeg ikke noe, eller så er det avslag. Jeg knakk så sammen for jeg følte at ingen vil gi meg en sjanse. At ingen vil ansette meg. Det er et skikkelig psykisk press på kroppen når man holder på med jobb søking. Når man får avslag på avslag på jobber du vil ha. Ting du vil prøve for du trur og vet at du kunne trives med akkurat de jobbene. 

Jeg hater virkelig denne jobb søker prosesen. Jeg bare håper ikke den drar meg veldig langt ned så jeg ender opp der jeg starta. Langt ned i grøfta!!!

#Utdanning #Karriere #Jobb #Blogg #Hverdag #Mandag #Sommer

AUGUST, TING JEG GLEDER MEG TIL!

 • Skrevet 06.08.2017 klokka 21:05
 • Kategori: EVERYDAY
Det er kanskje bare meg som finer glede i August? Jeg synes det er noe med de siste sommer dagene. Man vet at det ikke er lenge igjen før høsten kommer snikenes rundt hjørnet. Jeg gleder meg så til de siste sene sommer dagene. 
 
 Forsette den store jobb jakten. Dette har jeg holdt på med i to uker nå. Men krysser fingrene for at jeg snart finner noe, eller jeg finer jo jobber. Men at jeg får napp et sted på noe jeg vet jeg kommer til å trives i. 
 
 Få mer tid til venner. Dette er noe som dessverre ikke har blitt så mye av i sommer. Alle har hat ferie i forskjellige perioder i ferien og gjort sitt. Så nå blir det venne prioritering i helgene. 
 
 Komme tilbake til rutiner. Eller kanskje få noe bra rutiner som jeg kan følge som dekker både trening og mat. 
 
 Bli flinkere med bilder og blogging. Det falt litt i mellom fingrene nå i ferien. Jeg har mange blogg innlegg planlagt og bilder jeg vil dele. Jeg vil prøve og skape bedre innhold til dere om ting jeg brenner for som reise og mote. 
 
 Bli flinkere til å lese på markedsføring og salg. Jeg har sluntra en stor del med dette i Juni og Juli. Vis jeg skal klare og rekke eksamen i desember så er det kanskje greit å få lest en del. Og det skal sies at jeg egentlig finner dette ganske interessant, spesielt markedsføring. 
 
 Være mer ute. Dette er noe jeg ikke har vært flink til når hverdagen er her. Det blir liksom til når jeg kommer hjem fra jobb at jeg slenger meg på sofaen siden jeg har jobba så teite tider. Men nå som arbeidstidene er forandra på så får jeg mer av dag tiden i stede. 
 
 Spare penger! Jeg elsker og spare penger til og kunne kanskje reise litt eller investere i ting vi ønsker oss. Jeg har en liten plan om og investere i frilufts ting så vi kan dra på lengre turer. Kanskje også lage middag på stormkjøkken.
 
Instagram: JosefineFevang
 

VÅRT FØRSTE NORSKE EVENTYR

 • Skrevet 28.07.2017 klokka 13:57
 • Kategori: EVERYDAY


 

Da er det fredag alt dessverre. Den første ferie uka er nå brukt opp, første ferie eventyret har vi lagt bak oss. Nå har vi egentlig bare et lite «stopp» hos svigers før veien bærer hjem til den deilige senga. Skal bli veldig deilig etter en uke på tur. 

Det var dessverre sykt dårlig internett der vi overnatta, så det var rett og slett ikke noe vits å oppdatere bloggen. Vi fikk et slags media frie dager. Eneste vi hadde var 4g på mobilen. Men mobilen ble ikke så interessant når man kan fine på en del andre ting som og nyte en god lang kjøretur eller å gå seg en tur i den vakre Norske naturen. Vi er jo så heldige å ha den rett uten for døren vår, så hvorfor ikke nytte den litt ekstra?

Håper dere har hat en fin uke selv om mange er tilbake på jobb og tilbake til hverdagen sin. Eller kanskje dere har noe spesielle ferie planer for helgen?

Instagram: JosefineFevang

#Blogg #Hverdag #Ferie #Norge #Foto #Sommer #Livet

DEN STORE JAKTEN PÅ LIVET

 • Skrevet 22.07.2017 klokka 17:02
 • Kategori: EVERYDAY

 
God helg alle sammen! Flere enn bare meg som bare tar det helt med ro i helgen?
Jeg har endelig starta den store jobb jakta etter noen år vekk fra arbeidslivet. Jeg har alt søkt en del jobber, flere jobber skal det søkes på så fort noe blir ledig og lagt ut på nett. Jeg har også registrert meg på en del diversse bemaningsbyråer rundt om kring. Men jeg er så veldig redd også. Redd for at jeg skal gå lang ut i neste år uten og få en eneste jobb, at jeg ikke skal kunne ha noe inntekt, at alt av det jeg får nå blir stoppet å jeg står det uten jobb og noe som helst form for inntekt. Jeg er så redd for akkurat dette!!!
 
Jeg vet det er flere enn bare meg som går rundt med det økonomiske presset på skuldrene hele tiden. Frykten ved at man ikke skal kunne få en jobb nå som arbeidsmarkede er så skjeft og dårlig som det er nå. Derfor blir jeg så ekstremt redd for min fremtid.
Det har aldri vært et ønske og gå hjemme å ikke ha en jobb. Mitt største ønske er å ha en jobb og få meg en utdanning, noe jeg jobber med nå. For meg er dette så ekstremt viktig med disse tingene for og komme seg videre i livet.
 
Så denne uke han jeg søkt fire jobber. Jakten kommer bare til å forsette fram til jeg hvertfall har en 50% jobb stilling et sted. Noe og kunne gå til. 
Men får håpe dere har en fin helg videre!
Instagram: JosefineFevang
 

BARE EN SÅNN MANDAG

 • Skrevet 17.07.2017 klokka 20:19
 • Kategori: EVERYDAY
Processed with VSCO with hb1 preset

Hei alle sammen! Håper at dere har hat en fin mandag så langt. Her starta det med en telefon til legevakta i natt da jeg våknet opp og hadde problemer med å puste. Heldig vis varte det ikke lenge. Så etter en time hos fastlegen så har jeg klart og få en halsbetennelse som har satt seg videre ned til stemmebåndet og hovene ørekanaler. Så måte vist bare ta tiden til hjelp for at kroppen skule bli bedre. Men jeg krysser fingrene på at jeg skal på et magisk vis våkne opp i morgen og alt er på sitt beste, tip top tommel opp. 

Men over til noe annet. Jeg er på jakt etter noe bra tur/trenings tøy. Så vis noen har noe tips til hvor jeg eventuelt kan fine det. Jeg bare sier det at jeg ikke liker og bruker 1000kr på et tights, der går min shopping grense. Så hyl ut vis noen har noe tips!

Vel nå trur jeg at jeg skal spise litt nam kveldsmat før det bærer i seng. Så håper vi på en hals uten betennelse i morgne.

Instagram: JosefineFevang

#Blogg #Hverdag #Sommer #Helse #Mandag

SOMMER HELG

 • Skrevet 16.07.2017 klokka 22:30
 • Kategori: EVERYDAY

Pakkhuset in Larvik

Josefine Fevang and the hubby

Ice cream in Stavern, Ingers Icebar


Osen har helgen deres vært? Hele min forrig uke besto av stabil sideleie på sofaen, smertestillende, iskald drikke, feber og en halsbetenelse. Heldig vis slo den ikke onkelig til før på onsdag kveld. Så jeg rakk og gjøre det meste jeg skule. Men merka allerede når lørdagen rullet inn at jeg var drit lei av og være syk. Så smarte meg hadde først foreldrene mine på grilling på fredag kveld. Gikk bra men ble litt hes i stemmen på lørdag, men gjorde jo ikke noe det. Så tok meg en tur til mormor for og si hei. Før vi dro ut og spiste med familien min.
Våkna på søndagen da med feber igjen, verking i kroppen og null stemme. Jeg klarte ikke og få ut et enkelt ja en gang. Er noe av det verste jeg har oppelevde på flere år. Feber og sånt har jeg opplevde. Men ikke det og kunne si ja til noe som helst er enda mer slitsomt. Nå føler jeg at jeg bare må presse meg i mellom uka som komer og ikke la denne driten stoppe trening og jobb uka som kommer for det er noe jeg hater så mye. Jeg har heler en drit trening og drit dag på jobb pga jeg er syk. Enn og ligge hjemme og se i taket. 

Så note to myself; Ikke press deg de første dagene du føler deg ok! for du kroppen din lurer deg. 

Vel håper dere har hat en bedre helg/uke enn meg. Nå skal jeg snart slenge meg i seng og håper jeg har noe stemme i morgen tidlig. 

Instagram: JosefineFevang 

#Blogg #Hverdag #Mat #Helse #Helg #Sommer #Foto #Familie 

LagreLagre

BLOMSTER OG LINBRYLLUPSDAG, 4ÅR

 • Skrevet 28.06.2017 klokka 13:34
 • Kategori: EVERYDAY

I dag er det fire år siden vi ble man og kone. Folk sier at det er som det var i går. Vel det føles det ikke for meg. Jeg føler mer at vi har vært sammen i mange år, det er noe vi har også. I år har vi vært gift i fire år, men sammen i åte år.

Jeg skal innrøme at det er så deilig og ha en partner som er der for deg når du trenger dem. Som i dag hadde jeg et lite sammenbrud over tannleggen for jeg har så sykt angst. Og han jeg er gift med viste akkurat hva han skule gjøre for og få meg i bedre humør. Det er veldig deilig når vi kommer opp i situasjoner som jeg takler svært dårlig så vet han akkurat hva han skal gjøre for at ikke det skal gå helt opp i hode på meg. Jeg vet ikke hva jeg skule gjort uten ham i live mitt. 

Jeg gleder meg så til hva de neste fire årene bringer. Kanskje vi får en familie forøkelse, jobb, utdanning, hus... uansett så vil jeg altid støtte ham i mellom det. Og jeg vet at han støtter meg i mellom alt når jeg trenger det. Det er deilig og ha noen å støtte seg til når man trenger det. Som man vet er der når man trenger det. 

Jeg skule gjerne vist dere bryllups bilde vårt. Men så mye har skjedd med kroppen. En del vekt er bort hos begge to så føler vi må ta nye. Kanskje vi skal spandere det på oss selv neste år. 

 


Savner så denne brudebukketen. Den var så fin. Kanskje jeg må ned og spøre om de kan lage en til.
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

NY FRISYRE

 • Skrevet 26.06.2017 klokka 17:43
 • Kategori: EVERYDAY

From This:


 

To this:


Fant ut på fredag at det var på tide og få klipt av det lange, ødelakte håret som var alt for mye bleika. Hva synes dere? Det ble ikke for krot liksom? Jeg er hvetfall veldig førnyd med og slippe å måte børste det vær halv time. For det starta og bli veldig slitsomt å måte gjøre det hele tiden. Men nå er det klipt av, går ikke ann å angre for jeg får ikke limt det på igjen. 
 
Ha en fin Mandag videre!
 
Instagram: JosefineFevang // Facebook: JosefineFevangBlogg

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

FIRE TING JEG HAR LÆRT I VOKSEN ALDER

 • Skrevet 15.06.2017 klokka 18:02
 • Kategori: EVERYDAY


 

Jeg trur noe av det beste jeg noen gang har lært meg selv i voksen alder er rett å slett og gi mer faen!

 I hva andre mennesker mener om meg og ting jeg gjøre. 
 Hva andre mener om osen jeg går kled
 Hva andre mener om mine valg i livet. 
 Ikke bekymre meg så mye om fremtiden. 
 
For er det en ting jeg har lært så er det at det er svært mange som har diverse meininger om ting du gjøre, sier og velger. Men vis man tar egen valg ute og høre hva andre sier og mener så kan man faktisk lettere stå for egne valg. 
Jeg trur også at vi får de motstandene i livet som livet vet at vi kan takle, så vi kan utvikle oss og bli sterkere, kanskje bedre mennesker også. 
 
Det er sikkert flere ting jeg kunne ramsa opp for dere. Men disse fire tingene har lært meg og gi litt mer faen i livet. Og heler leve på den dagen vi faktisk er på. Jeg bare elsker å ha lært meg å gi mer faen! 
 
 

Å FINNE GLEDEN I NOE NYTT

 • Skrevet 07.06.2017 klokka 12:44
 • Kategori: EVERYDAY
Som en Middelalderfestival. 
For noen uker siden vant jeg en konkurranse på facebook. Der jeg vant to festival pass til Tønsberg Middelalderfestival som var fra 2-4 Juni, middag for to og overnatting i et romantisk middelalder telt. Jeg synes dette passet veldig godt siden jeg da hadde vært bort reist i flere dager og gledet meg til vi kunne tilbringe litt tid sammen. Ingenting var bedre enn noe veldig romantisk. Men gleden ble kort når influensaen melte sin ankomst natt til søndag, så vi ente opp med å reise hjem.


 


Jeg trur det morsomste var ridderturnering. Er lenge siden jeg har led så mye som jeg gjorde. Er veldig glad for at de legger humor i det. OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 
Men den lille tiden vi fikk var kjempe koselig og morsomt. Vi har definitivt funnet litt glede og nysgjerrighet for disse festivalene så neste blir i Juli på Borrehaugene Midgardsente, trur det er 1-2 juli. Så vi for se om det passer opp med andre ting som skjer i sommer. 
Har du noen gang reist på noe og funnet stor glede i det? Og nå må du bare gjøre og oppleve mer av det?
 
Men ha en fin onsdag videre!

Følg meg gjerne på Instagram: JosefineFevang II Facebook: JosefineFevangblogg

#Blogg #Hverdag #Sommer #Foto #Middelalderen #Festival 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

DENNE UKEN: BODØ OG FESTIVAL!

 • Skrevet 04.06.2017 klokka 17:32
 • Kategori: EVERYDAY

Hvordan har deres uke hver? Denne ukene som nå går mot sin slutt har vært helt annerledes enn det jeg trudde den kom til å bli. 


 
Mandag gikk til rydding og pakking til turen jeg dro på til Bodø. Jeg klarer ikke helt og legge ord på hva jeg gjorde i Bodø. Det er kjempe vanskelig og forklare hva man har gått  imellom av følelser og tanker. Men jeg skal prøve i et annet innlegg og fortelle der noe av det jeg gikk i mellom de fire dagene. 
Så tirsdag, onsdag, torsdag og fredag gikk til veldig mange følelser og mange tanker. 
 

 
Helgen der i mot gikk til noe festligheter da jeg hadde vunnet to festival pass til Tønsberg Middelalder festival, middag og en natt for to i romantisk telt. Noe som var veldig romantisk hadde det ikke vært for at vi måte reise hjem mitt på natta siden jeg ble syk. Vi kosa oss ihvertfall masse fra vi kom til vi måte reise hjem. Jeg vil virkelig anbefale denne festivalen til dere som enten er fra Vestfold og har muligheten. Og til dere som syntes middelalder tiden og norsk historie er interessant og morsomt. Det var faktisk mange barn som kosa seg på denne festivalen. Hvem har ikke godt av å være litt kulturell inn i mellom. 
 

 
Så nå ligger jeg her da med litt små feber, vondt i halsen, fryser og svetter om hverandre. Pluss litt oppkast. Så nå skal jeg legge meg godt under dyna og prøve og pleie kroppen i dag og i morgen. Så jeg kan være litt mer på topp når jeg skal på jobb på tirsdag. 
 
Ha noen fine fri dag!
 
 Instagram: JosefineFevang  Facebook: Josefinefevangblogg

 

LagreLagre

LagreLagre

HVORDAN HAR DIN MAI VÆRT?

 • Skrevet 31.05.2017 klokka 14:00
 • Kategori: EVERYDAY

Min har vært veldig fin og mye nytt. 

Starta og jobbe. Endelig tilbake i jobb, ikke fult, men jeg er på vei tilbake etter en lang sykemelding og mye plager som heldig vis er helt borte. Så nå gleder jeg meg til å kunne begynne og søke jobber etter jeg er ferdig med denne praksis tiden.

Starta med utdanning. Funnet ut av osen jeg skal klare mitt fagbrev, pluss fremtidig utdannings drømmer. 

17 Mai som vi feiret ganske lett i år med grilling og kake nede hos mormor og tante, med litt av familie. Det var kjempe koselig å kunne være sammen med familie på en slik dag. 

Bodø, måneden ble avsluttet med en tur til Bodø. Et sted jeg alltid har hat lyst til å reise til, men aldri hatt rå til det pga det er så ekstremt dyrt. Men når sjansen bydde seg kasta jeg meg ganske fort på turen. 

Fine turer på både Mølen og Tønsberg tønne. Så det har blitt litt ut i naturen og vi har funnet gleden i det i å være ute i naturen. 

Mye røde dager som har vært litt deilig. Så har fått tilbringe en del dager sammen med gubben. Ingenting er som å behandle forholde litt. Er greit å bare være oss to litt selv om det alltid bare er oss to. Men er noe med de røde dagene.

Bilen skled bra i mellom EU-Kontrollen i år. Det var kun en feil som er en enere fil. Derfor trenger vi ikke og vise bilen igjen, og den er godkjent for to år til. Så jeg lo godt når jeg viste at potta måte byttas. Noe som skal gjøre veldig snart når jeg tenker på det. 

Nå gleder jeg meg bare til Juni og senere sommer kvelder med familie og venner. Osen har deres Mai vært? Noen flere som gleder seg til Juni og sommer?

5 TIPS TIL Å STOP OG BEKYMRE SEG FOR FRAMTIDEN!

 • Skrevet 28.05.2017 klokka 19:21
 • Kategori: EVERYDAY
 

Det er vanskelig og ikke bekymre seg om fremtiden. Det er noe jeg gjøre veldig ofte, og alle andre mennesker gjøre veldig ofte. Men det er så klart forskjellige grader til at man bekymrer seg over ting som man ikke kan gjøre noe mer. Noen blir helt dratt inn i det og klarer ikke å fine veien ut fra bekymringene, mens andre klarer og bevege seg forbi det ganske fort det. Men er det noe jeg har lært etter lang tid med angst og depresjoner i livet. Så her er noen tips som jeg går og minner meg på veldig ofte så jeg ikke skal starte å over stresse og bekymre meg over de tingen jeg ikke kan gjøre noe med. 
 
1. Fokuser på det du kan kontroller
 
Man kan ikke forutse fremtiden eller kontrollere framtiden, så hvorfor skal vi stresse over noe vi ikke kan styre eller se før det skjer? Det er ikke som at alle er synske.
Så stopp og ikke bekymre deg over hva som kanskje kan skje, og heler fokuser på det DU KAN kontrollere som tanker og dine handlinger. 
 
2. Man går glipp av ting
 
Vis det er noe jeg har skjønt etter og ha levde med angst deler av livet der jeg henger meg opp i «hva-hvis» senariene. Er at man ødelegger akkurat den tiden du er i nå. 
 
I stede for og henge seg opp i alle de tingene som kan gå galt, så bo i øyeblikket du er i nå og nyt de postive tingen man har i livet. Disse tingen går man glipp av vis man går og tenker på de værste tingen som kan skje, som man ikke kan kontroller. Vi man henger seg opp i alt det negative. 
Livet er kort, og man burde ikke kaste bort tiden på å bekymre seg for ting som kanskje kan skje, eller som ikke skjer.
 
3. Fantasien din er mye være enn virkeligheten
 
Og bekymre seg har en vis snøball-effekt, jo legere man bekymrer seg, jo være blir det. En veldig liten bekymring fører til en annen ting, så vil den en annen ting vokse seg så stor at man til slutt ikke orker mer. Men i virkeligheten er det kanskje en veldig liten sjanse for at disse tingene vil skje, og de virkelige problemene er vanligvis mye mindre enn det som de ser ut til og være. 
 
Så i stede fokuser på hva du kan gjøre med akkurat nå tiden, det som er positivt. 
 
4. Bekymre seg er dårlig for helsa de.
 
Det å gå rundt og bekymre seg hele tiden er veldig dårlig for helsa som du har. Man blir dårligere til og fokusere, klarer ikke å ta viktige avgjørelser, går glipp av viktig søvn og man er generelt mer stressa. 
Plus, at det svekker immunforsvaret, forårsaker vektøkning og tretthet. Så prøve og legg ned bekymringene, ta opp en deilig glass med noe godt eller noe god mat og slapp av! Husk at du bare for en kropp i dette livet. 
 
5. Kjemp for det du vil ha nå!
 
I stedet for å bekymre dg for din karriere, venner, familie eller annet, så gå ut og gjøre noe med det! Kjemp for jobben din, ta kontakt med mennesker som er viktige for deg, bruk tiden du bekymrer deg til og heler forbedre livet som du har!
 
Jeg håper at disse tingene kan hjelpe deg eller dere. Disse har ihvertfall hjulpet meg en god del på den veien jeg er på.

GÅ DEG LYKKELIG

 • Skrevet 26.05.2017 klokka 20:41
 • Kategori: EVERYDAY

Nokk en hellidag gikk fort forbi i går, ihvertfal i mine øyne. Gikk den like fort for dere som den gikk for meg? Føler at jeg bare våkna kl ni så gikk å la meg igjen rundt ti på kvelden. Er irriterende med slike dager som virker så ekstremt korte. Men vi fikk ihvertfal noe ut av dagen vår. En deilig tur langs kysten. Jeg mener at og være ute i naturen er som medisin for sjela vår, eller kroppen. 


Vi brukte vår fri dag til å gå langs kyststien i Helgeroa og Nevlunghavn. Vi gikk en veldig kort tur for det var mange andre som hadde tenkt samme tanke som oss fant vi ut. Det var også partier som var ekstremt fuktige for og si det sånn langs kysten. Men vi starta å gå fra et sted som heter Mølen, som ligger i mellom Helgeroa og Nevlunghavn. Det ble til og med et lite mat (les kake) stopp på veien før vi snudde og gikk tilbake til bilen. Men det var bare så ekstremt deilig å kjenne den deilige sommer varmen, sola som varmer, sjø lukta og saltvans lukta som slår mot deg, det er noe av det best jeg vet når jeg går langs sjøen. Så er garantert vært den ekstra 20 minutters kjøreturen ut til Helgeroa og gå seg en tur på kyststien. Man må ikke starte inn i Stavern og gå helt til Helgeroa. Det er flere steder i løpet av denne løypa man kan starte turen sin. Hele denne kyststien trur jeg er på rundt 35 kilometer. Jeg har en plan om en gang å gå hele, men trur ikke det blir i år.

Men dere for ha en fin fredag, håper arbeidsdagen deres går fort! Husk nå er det snart helg!

#Blogg #Hverdag #Natur #Sommer #Torsdag #Mai

VÆR SÅ SNILL OG MØT MEG MED ÅPENE ARMER

 • Skrevet 24.05.2017 klokka 18:33
 • Kategori: EVERYDAY

Processed with VSCO with hb1 preset

De to siste ukene har jeg endelig kommet i gang igjen med og jobbe. Det er ikke fulltid, men to dager i uka, rundt ca 4,5 time. Jeg vet det ikke mye, eller mange timer, men for meg som ikke har vært i jobb siden Desember i fjord pga operasjon og sykemelding som varte rundt 6 uker så er det faktisk litt tungt å komme tilbake. Men det er faktisk meningen at jeg skal øke litt mer og mer, noe som jeg gleder meg veldig til. Jeg gleder meg til å være i 100% stilling. 

Men det eneste jeg gruer meg veldig  til er å starte og søke jobb. Jeg har starta og søke jobber, men hører ingenting tilbake. Derfor er jeg veldig redd for at etter jeg er ferdig med min arbeidspraksis, at jeg skal gå lenge arbeidsledig. At det blir et stort problem og få jobb, noe jeg vet er et problem for tiden. At arbeidsledigheten er veldig høy og veldig frustrerende for dem som sårt trenger en jobb nå.  

Det er ikke lett og være arbeidsledig i Norge. Jeg har vært utrolig heldig som har hat NAV i ryggen hele veien. Ikke bare økonomisk, men nå hjelper dem meg med å komme ut i jobb igjen. Jeg har møt masse rart på NAV og måte krangle en god del når jeg var på mitt verste. Noe jeg egentlig burde ha sluppet og krangle når jeg så vit klarte og stå på beina. Men plutselig møter jeg på den rette personen som faktisk har lyst til å hjelpe meg i mellom den perioden i livet jeg var i, og ville hjelpe meg videre nå, på veien ut i jobb.

Jeg kan si mye drit om NAV. Men også mye positivt om dem også. At det er mange som blir frustrerte det skjønner jeg veldig godt. 

Kunne snakka om dette kjempe lenge. Men skal ikke plage dere. Det som var meningen var at jeg skule fortelle hvor glad jeg er for at jeg er på vei ut i jobb igjen. At arbeidslivet endelig venter på meg, og forhåpentlig vis med åpne armer, håper jeg.  

Ha en fin onsdag videre. 

Følg meg gjerne på facebook og instagram!

#Blogg #Utdanning #Karriere #Hverdag #Jobb

FRIDAY. MY SECOND FAVORITE F WORD.

 • Skrevet 12.05.2017 klokka 14:04
 • Kategori: EVERYDAY

Er dere klar for helg? Har dere noe spennenes planer? 

Denne helgen skal bare tilbringes på sofaen med gubben og bursdagsfeiring for pappa. Kanskje vis været blir bedre så blir det en liten utflukt til nærområdet. For det er lenge siden jeg har gjort. Er rart hvor lite vi egentlig bruker på å utnytte vårt nærmiljø som kaffer, skoger og strender. Jeg føler ihvertfall at jeg er ekstremt dårlig på dette. 


Nå skal jeg snart i gang med og teste litt 17 Mai frisyrer. Har sett noen på nett som er så ekstremt fine forskjellige fletter og forskjellige oppsatser eller hva det heter. Så håper jeg får dette til, ihvertfall noen. 

Ha en kjempe fin fredag videre!

#Helg #Blogg #Hverdag #Vår #fredag #17Mai

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

TO ÅRSTIDER PÅ EN DAG!

 • Skrevet 28.04.2017 klokka 19:39
 • Kategori: EVERYDAY

 

BTaz9Qjg-GQ

Hvem andre enn bare meg våkna opp til denne driten her? Opp med hendene? For jeg merka jeg ble ganske varm da jeg MÅTE ut og kjøre, på sommerdekk. Er det mulig, jeg trudde det var vår jeg. Gleda meg til sommer kjole med strømpebukser under, kjøpe litt nye sommerklær kanskje også. Men funker jo ikke det går det er sommer, vinter, sommer, vinter, litt vår? Er rar at vi nordmenn blir frustrerte over været?

Leste også her om dagen at det skule bli ekstremt varmt, lurer på hva som skjede med det, ble heller mer unormalt kaldt og SNØ. 

Så nå håper jeg at i morgen eller helgen kanskje vil bringe litt finere vær og varm i lufta så at mai kan starte fint på mandag. Er så kos å tenke på at det snart er 17 mai. Flere enn meg som gleder seg litt til 17 mai i år, vet ikke hvorfor, men bare gjøre det. 

Men dere for bare følge meg på insta vis dere vil, kaller meg JosefineFevang

Vel dere for ha en fin fredag videre

#Foto #Snø #Helg #Hverdag #Blogg #Fredag #Natur

LIVET OG KARRIERE VALG PÅ EN TIRSDAG

 • Skrevet 25.04.2017 klokka 12:55
 • Kategori: EVERYDAY

Osen går uken til alle sammen så langt? Er jo bare tirsdag. Men mye kanskje i mellom mandag og tirsdag. Jeg må innrømme at i går var en ekstrem tung dag. Var som en det hang en svart sky over hode mitt å bare pressa humør og egentlig alt av lyt til å gjøre noe som helt så langt ned at jeg kunne ikke skimte sola bakk skyene en gang. Så dagen min be egentlig bare en rar og tom dag. Men vet dere hva? Det er så deilig med slike dager. For da betyr det at jeg kan bruke denne dagen å fokusere på tiden framover. 
 

For i dag hadde jeg nemlig en avtale med en veileder angående utdanning og hva jeg vil videre. Så skole sjekk, nå mangler jeg bare jobb en så jeg kan få unna gjort praksisen min. Så nå er det bare å brette opp armene og få unna gjort det jeg må. Skal bli så deilig å komme i gang med å gå videre i livet. Å Bare legge alt av det psykiske sykdommene bak meg, det at jeg var overvektig. Nå kan jeg fokusere på å gå ned i vekt, karriere, familie og venner. Flere som er enige i og prioritere dette? For jeg personlig synes det er bra prioriteringer. 

 

Men nå må jeg få ut fingeren å få rydda ferdig soverommet og lever bursdags gaven til pappa, selv om han ikke har bursdag før i midten av mai. Noe som også minner meg på at jeg ikke har så mye å ha på meg til 17 mai så må vel løse dette på et vis også. Ha en fin tirsdag videre! 

#Blogg #Hverdag #Karriere #Jobb #Utdanning #Tirsdag #Livet

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

DAMAGE CONTROL ETTER PÅSKA

 • Skrevet 17.04.2017 klokka 15:57
 • Kategori: EVERYDAY

Processed with VSCO with hb1 preset


Flere som gjøre seg klare for uke start i morgen. Føler nesten at denne mandagen ble en slags fantom dag, en dag som ikke eksisterer, bare blander seg inn med resten av påska. Så for meg er det vel ikke mandag ordentlig før i morgen. Men i morgen er det på tide med litt damage control etter påska. Det første jeg skal gjøre er å hoppe på vekta for og se hvor mye "skade" denne påska hadde gjort på vekta denne gangen. Håper ihvertfall at den ikke har gjort verdens største skade. Det er vel ikke dirkete skade den har gjort. For jeg mener selv om du jobber mot vekt tap eller noe annet innen helse er det perioder som man faktisk skal tillate seg litt kos. Og påska er en av dem tidene på året jeg mener man SKAL kose seg, men er kanskje alt med måte?

Vel jeg håper at alle har hat en fin påske, og at det ikke blir alt for tøff start i morgen om det gjelder jobb eller skole. For meg vil denne uken ikke starte med trening, men med og fokusere på kost så jeg kommer inn i rutiner igjen med mat og trening. Så håper jeg at resten av uka bare vil gå av seg selv, og kanskje gå litt fort så ikke alle dagen går inn i seg selv. 
 
Men er det flere en bare meg som om ha en slags damage control etter denne påska? Føler liksom at det er flere ting som må rettes på. Som døgnrytmen min. I dag sov jeg til halv tolv. Noe som er ekstremt unormalt siden blæra mi er skrudd inn på at jeg SKAL stå opp kl åte på morgenen. Slår nesten aldri feil, men i dag, utrolig nokk gjorde den det. Vel vel... håper dere har en fin siste påske dag. 
 
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits