Josefine Fevang

NY FRISYRE

 • Skrevet 26.06.2017 klokka 17:43
 • Kategori: EVERYDAY

From This:


 

To this:


Fant ut på fredag at det var på tide og få klipt av det lange, ødelakte håret som var alt for mye bleika. Hva synes dere? Det ble ikke for krot liksom? Jeg er hvetfall veldig førnyd med og slippe å måte børste det vær halv time. For det starta og bli veldig slitsomt å måte gjøre det hele tiden. Men nå er det klipt av, går ikke ann å angre for jeg får ikke limt det på igjen. 
 
Ha en fin Mandag videre!
 
Instagram: JosefineFevang // Facebook: JosefineFevangBlogg

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

FIRE TING JEG HAR LÆRT I VOKSEN ALDER

 • Skrevet 15.06.2017 klokka 18:02
 • Kategori: EVERYDAY


 

Jeg trur noe av det beste jeg noen gang har lært meg selv i voksen alder er rett å slett og gi mer faen!

 I hva andre mennesker mener om meg og ting jeg gjøre. 
 Hva andre mener om osen jeg går kled
 Hva andre mener om mine valg i livet. 
 Ikke bekymre meg så mye om fremtiden. 
 
For er det en ting jeg har lært så er det at det er svært mange som har diverse meininger om ting du gjøre, sier og velger. Men vis man tar egen valg ute og høre hva andre sier og mener så kan man faktisk lettere stå for egne valg. 
Jeg trur også at vi får de motstandene i livet som livet vet at vi kan takle, så vi kan utvikle oss og bli sterkere, kanskje bedre mennesker også. 
 
Det er sikkert flere ting jeg kunne ramsa opp for dere. Men disse fire tingene har lært meg og gi litt mer faen i livet. Og heler leve på den dagen vi faktisk er på. Jeg bare elsker å ha lært meg å gi mer faen! 
 
 

Å FINNE GLEDEN I NOE NYTT

 • Skrevet 07.06.2017 klokka 12:44
 • Kategori: EVERYDAY
Som en Middelalderfestival. 
For noen uker siden vant jeg en konkurranse på facebook. Der jeg vant to festival pass til Tønsberg Middelalderfestival som var fra 2-4 Juni, middag for to og overnatting i et romantisk middelalder telt. Jeg synes dette passet veldig godt siden jeg da hadde vært bort reist i flere dager og gledet meg til vi kunne tilbringe litt tid sammen. Ingenting var bedre enn noe veldig romantisk. Men gleden ble kort når influensaen melte sin ankomst natt til søndag, så vi ente opp med å reise hjem.


 


Jeg trur det morsomste var ridderturnering. Er lenge siden jeg har led så mye som jeg gjorde. Er veldig glad for at de legger humor i det. OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 
Men den lille tiden vi fikk var kjempe koselig og morsomt. Vi har definitivt funnet litt glede og nysgjerrighet for disse festivalene så neste blir i Juli på Borrehaugene Midgardsente, trur det er 1-2 juli. Så vi for se om det passer opp med andre ting som skjer i sommer. 
Har du noen gang reist på noe og funnet stor glede i det? Og nå må du bare gjøre og oppleve mer av det?
 
Men ha en fin onsdag videre!

Følg meg gjerne på Instagram: JosefineFevang II Facebook: JosefineFevangblogg

#Blogg #Hverdag #Sommer #Foto #Middelalderen #Festival 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

DENNE UKEN: BODØ OG FESTIVAL!

 • Skrevet 04.06.2017 klokka 17:32
 • Kategori: EVERYDAY

Hvordan har deres uke hver? Denne ukene som nå går mot sin slutt har vært helt annerledes enn det jeg trudde den kom til å bli. 


 
Mandag gikk til rydding og pakking til turen jeg dro på til Bodø. Jeg klarer ikke helt og legge ord på hva jeg gjorde i Bodø. Det er kjempe vanskelig og forklare hva man har gått  imellom av følelser og tanker. Men jeg skal prøve i et annet innlegg og fortelle der noe av det jeg gikk i mellom de fire dagene. 
Så tirsdag, onsdag, torsdag og fredag gikk til veldig mange følelser og mange tanker. 
 

 
Helgen der i mot gikk til noe festligheter da jeg hadde vunnet to festival pass til Tønsberg Middelalder festival, middag og en natt for to i romantisk telt. Noe som var veldig romantisk hadde det ikke vært for at vi måte reise hjem mitt på natta siden jeg ble syk. Vi kosa oss ihvertfall masse fra vi kom til vi måte reise hjem. Jeg vil virkelig anbefale denne festivalen til dere som enten er fra Vestfold og har muligheten. Og til dere som syntes middelalder tiden og norsk historie er interessant og morsomt. Det var faktisk mange barn som kosa seg på denne festivalen. Hvem har ikke godt av å være litt kulturell inn i mellom. 
 

 
Så nå ligger jeg her da med litt små feber, vondt i halsen, fryser og svetter om hverandre. Pluss litt oppkast. Så nå skal jeg legge meg godt under dyna og prøve og pleie kroppen i dag og i morgen. Så jeg kan være litt mer på topp når jeg skal på jobb på tirsdag. 
 
Ha noen fine fri dag!
 
 Instagram: JosefineFevang  Facebook: Josefinefevangblogg

 

LagreLagre

LagreLagre

HVORDAN HAR DIN MAI VÆRT?

 • Skrevet 31.05.2017 klokka 14:00
 • Kategori: EVERYDAY

Min har vært veldig fin og mye nytt. 

Starta og jobbe. Endelig tilbake i jobb, ikke fult, men jeg er på vei tilbake etter en lang sykemelding og mye plager som heldig vis er helt borte. Så nå gleder jeg meg til å kunne begynne og søke jobber etter jeg er ferdig med denne praksis tiden.

Starta med utdanning. Funnet ut av osen jeg skal klare mitt fagbrev, pluss fremtidig utdannings drømmer. 

17 Mai som vi feiret ganske lett i år med grilling og kake nede hos mormor og tante, med litt av familie. Det var kjempe koselig å kunne være sammen med familie på en slik dag. 

Bodø, måneden ble avsluttet med en tur til Bodø. Et sted jeg alltid har hat lyst til å reise til, men aldri hatt rå til det pga det er så ekstremt dyrt. Men når sjansen bydde seg kasta jeg meg ganske fort på turen. 

Fine turer på både Mølen og Tønsberg tønne. Så det har blitt litt ut i naturen og vi har funnet gleden i det i å være ute i naturen. 

Mye røde dager som har vært litt deilig. Så har fått tilbringe en del dager sammen med gubben. Ingenting er som å behandle forholde litt. Er greit å bare være oss to litt selv om det alltid bare er oss to. Men er noe med de røde dagene.

Bilen skled bra i mellom EU-Kontrollen i år. Det var kun en feil som er en enere fil. Derfor trenger vi ikke og vise bilen igjen, og den er godkjent for to år til. Så jeg lo godt når jeg viste at potta måte byttas. Noe som skal gjøre veldig snart når jeg tenker på det. 

Nå gleder jeg meg bare til Juni og senere sommer kvelder med familie og venner. Osen har deres Mai vært? Noen flere som gleder seg til Juni og sommer?

5 TIPS TIL Å STOP OG BEKYMRE SEG FOR FRAMTIDEN!

 • Skrevet 28.05.2017 klokka 19:21
 • Kategori: EVERYDAY
 

Det er vanskelig og ikke bekymre seg om fremtiden. Det er noe jeg gjøre veldig ofte, og alle andre mennesker gjøre veldig ofte. Men det er så klart forskjellige grader til at man bekymrer seg over ting som man ikke kan gjøre noe mer. Noen blir helt dratt inn i det og klarer ikke å fine veien ut fra bekymringene, mens andre klarer og bevege seg forbi det ganske fort det. Men er det noe jeg har lært etter lang tid med angst og depresjoner i livet. Så her er noen tips som jeg går og minner meg på veldig ofte så jeg ikke skal starte å over stresse og bekymre meg over de tingen jeg ikke kan gjøre noe med. 
 
1. Fokuser på det du kan kontroller
 
Man kan ikke forutse fremtiden eller kontrollere framtiden, så hvorfor skal vi stresse over noe vi ikke kan styre eller se før det skjer? Det er ikke som at alle er synske.
Så stopp og ikke bekymre deg over hva som kanskje kan skje, og heler fokuser på det DU KAN kontrollere som tanker og dine handlinger. 
 
2. Man går glipp av ting
 
Vis det er noe jeg har skjønt etter og ha levde med angst deler av livet der jeg henger meg opp i «hva-hvis» senariene. Er at man ødelegger akkurat den tiden du er i nå. 
 
I stede for og henge seg opp i alle de tingene som kan gå galt, så bo i øyeblikket du er i nå og nyt de postive tingen man har i livet. Disse tingen går man glipp av vis man går og tenker på de værste tingen som kan skje, som man ikke kan kontroller. Vi man henger seg opp i alt det negative. 
Livet er kort, og man burde ikke kaste bort tiden på å bekymre seg for ting som kanskje kan skje, eller som ikke skjer.
 
3. Fantasien din er mye være enn virkeligheten
 
Og bekymre seg har en vis snøball-effekt, jo legere man bekymrer seg, jo være blir det. En veldig liten bekymring fører til en annen ting, så vil den en annen ting vokse seg så stor at man til slutt ikke orker mer. Men i virkeligheten er det kanskje en veldig liten sjanse for at disse tingene vil skje, og de virkelige problemene er vanligvis mye mindre enn det som de ser ut til og være. 
 
Så i stede fokuser på hva du kan gjøre med akkurat nå tiden, det som er positivt. 
 
4. Bekymre seg er dårlig for helsa de.
 
Det å gå rundt og bekymre seg hele tiden er veldig dårlig for helsa som du har. Man blir dårligere til og fokusere, klarer ikke å ta viktige avgjørelser, går glipp av viktig søvn og man er generelt mer stressa. 
Plus, at det svekker immunforsvaret, forårsaker vektøkning og tretthet. Så prøve og legg ned bekymringene, ta opp en deilig glass med noe godt eller noe god mat og slapp av! Husk at du bare for en kropp i dette livet. 
 
5. Kjemp for det du vil ha nå!
 
I stedet for å bekymre dg for din karriere, venner, familie eller annet, så gå ut og gjøre noe med det! Kjemp for jobben din, ta kontakt med mennesker som er viktige for deg, bruk tiden du bekymrer deg til og heler forbedre livet som du har!
 
Jeg håper at disse tingene kan hjelpe deg eller dere. Disse har ihvertfall hjulpet meg en god del på den veien jeg er på.

GÅ DEG LYKKELIG

 • Skrevet 26.05.2017 klokka 20:41
 • Kategori: EVERYDAY

Nokk en hellidag gikk fort forbi i går, ihvertfal i mine øyne. Gikk den like fort for dere som den gikk for meg? Føler at jeg bare våkna kl ni så gikk å la meg igjen rundt ti på kvelden. Er irriterende med slike dager som virker så ekstremt korte. Men vi fikk ihvertfal noe ut av dagen vår. En deilig tur langs kysten. Jeg mener at og være ute i naturen er som medisin for sjela vår, eller kroppen. 


Vi brukte vår fri dag til å gå langs kyststien i Helgeroa og Nevlunghavn. Vi gikk en veldig kort tur for det var mange andre som hadde tenkt samme tanke som oss fant vi ut. Det var også partier som var ekstremt fuktige for og si det sånn langs kysten. Men vi starta å gå fra et sted som heter Mølen, som ligger i mellom Helgeroa og Nevlunghavn. Det ble til og med et lite mat (les kake) stopp på veien før vi snudde og gikk tilbake til bilen. Men det var bare så ekstremt deilig å kjenne den deilige sommer varmen, sola som varmer, sjø lukta og saltvans lukta som slår mot deg, det er noe av det best jeg vet når jeg går langs sjøen. Så er garantert vært den ekstra 20 minutters kjøreturen ut til Helgeroa og gå seg en tur på kyststien. Man må ikke starte inn i Stavern og gå helt til Helgeroa. Det er flere steder i løpet av denne løypa man kan starte turen sin. Hele denne kyststien trur jeg er på rundt 35 kilometer. Jeg har en plan om en gang å gå hele, men trur ikke det blir i år.

Men dere for ha en fin fredag, håper arbeidsdagen deres går fort! Husk nå er det snart helg!

#Blogg #Hverdag #Natur #Sommer #Torsdag #Mai

VÆR SÅ SNILL OG MØT MEG MED ÅPENE ARMER

 • Skrevet 24.05.2017 klokka 18:33
 • Kategori: EVERYDAY

Processed with VSCO with hb1 preset

De to siste ukene har jeg endelig kommet i gang igjen med og jobbe. Det er ikke fulltid, men to dager i uka, rundt ca 4,5 time. Jeg vet det ikke mye, eller mange timer, men for meg som ikke har vært i jobb siden Desember i fjord pga operasjon og sykemelding som varte rundt 6 uker så er det faktisk litt tungt å komme tilbake. Men det er faktisk meningen at jeg skal øke litt mer og mer, noe som jeg gleder meg veldig til. Jeg gleder meg til å være i 100% stilling. 

Men det eneste jeg gruer meg veldig  til er å starte og søke jobb. Jeg har starta og søke jobber, men hører ingenting tilbake. Derfor er jeg veldig redd for at etter jeg er ferdig med min arbeidspraksis, at jeg skal gå lenge arbeidsledig. At det blir et stort problem og få jobb, noe jeg vet er et problem for tiden. At arbeidsledigheten er veldig høy og veldig frustrerende for dem som sårt trenger en jobb nå.  

Det er ikke lett og være arbeidsledig i Norge. Jeg har vært utrolig heldig som har hat NAV i ryggen hele veien. Ikke bare økonomisk, men nå hjelper dem meg med å komme ut i jobb igjen. Jeg har møt masse rart på NAV og måte krangle en god del når jeg var på mitt verste. Noe jeg egentlig burde ha sluppet og krangle når jeg så vit klarte og stå på beina. Men plutselig møter jeg på den rette personen som faktisk har lyst til å hjelpe meg i mellom den perioden i livet jeg var i, og ville hjelpe meg videre nå, på veien ut i jobb.

Jeg kan si mye drit om NAV. Men også mye positivt om dem også. At det er mange som blir frustrerte det skjønner jeg veldig godt. 

Kunne snakka om dette kjempe lenge. Men skal ikke plage dere. Det som var meningen var at jeg skule fortelle hvor glad jeg er for at jeg er på vei ut i jobb igjen. At arbeidslivet endelig venter på meg, og forhåpentlig vis med åpne armer, håper jeg.  

Ha en fin onsdag videre. 

Følg meg gjerne på facebook og instagram!

#Blogg #Utdanning #Karriere #Hverdag #Jobb

FRIDAY. MY SECOND FAVORITE F WORD.

 • Skrevet 12.05.2017 klokka 14:04
 • Kategori: EVERYDAY

Er dere klar for helg? Har dere noe spennenes planer? 

Denne helgen skal bare tilbringes på sofaen med gubben og bursdagsfeiring for pappa. Kanskje vis været blir bedre så blir det en liten utflukt til nærområdet. For det er lenge siden jeg har gjort. Er rart hvor lite vi egentlig bruker på å utnytte vårt nærmiljø som kaffer, skoger og strender. Jeg føler ihvertfall at jeg er ekstremt dårlig på dette. 


Nå skal jeg snart i gang med og teste litt 17 Mai frisyrer. Har sett noen på nett som er så ekstremt fine forskjellige fletter og forskjellige oppsatser eller hva det heter. Så håper jeg får dette til, ihvertfall noen. 

Ha en kjempe fin fredag videre!

#Helg #Blogg #Hverdag #Vår #fredag #17Mai

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

TO ÅRSTIDER PÅ EN DAG!

 • Skrevet 28.04.2017 klokka 19:39
 • Kategori: EVERYDAY

 

BTaz9Qjg-GQ

Hvem andre enn bare meg våkna opp til denne driten her? Opp med hendene? For jeg merka jeg ble ganske varm da jeg MÅTE ut og kjøre, på sommerdekk. Er det mulig, jeg trudde det var vår jeg. Gleda meg til sommer kjole med strømpebukser under, kjøpe litt nye sommerklær kanskje også. Men funker jo ikke det går det er sommer, vinter, sommer, vinter, litt vår? Er rar at vi nordmenn blir frustrerte over været?

Leste også her om dagen at det skule bli ekstremt varmt, lurer på hva som skjede med det, ble heller mer unormalt kaldt og SNØ. 

Så nå håper jeg at i morgen eller helgen kanskje vil bringe litt finere vær og varm i lufta så at mai kan starte fint på mandag. Er så kos å tenke på at det snart er 17 mai. Flere enn meg som gleder seg litt til 17 mai i år, vet ikke hvorfor, men bare gjøre det. 

Men dere for bare følge meg på insta vis dere vil, kaller meg JosefineFevang

Vel dere for ha en fin fredag videre

#Foto #Snø #Helg #Hverdag #Blogg #Fredag #Natur

LIVET OG KARRIERE VALG PÅ EN TIRSDAG

 • Skrevet 25.04.2017 klokka 12:55
 • Kategori: EVERYDAY

Osen går uken til alle sammen så langt? Er jo bare tirsdag. Men mye kanskje i mellom mandag og tirsdag. Jeg må innrømme at i går var en ekstrem tung dag. Var som en det hang en svart sky over hode mitt å bare pressa humør og egentlig alt av lyt til å gjøre noe som helt så langt ned at jeg kunne ikke skimte sola bakk skyene en gang. Så dagen min be egentlig bare en rar og tom dag. Men vet dere hva? Det er så deilig med slike dager. For da betyr det at jeg kan bruke denne dagen å fokusere på tiden framover. 
 

For i dag hadde jeg nemlig en avtale med en veileder angående utdanning og hva jeg vil videre. Så skole sjekk, nå mangler jeg bare jobb en så jeg kan få unna gjort praksisen min. Så nå er det bare å brette opp armene og få unna gjort det jeg må. Skal bli så deilig å komme i gang med å gå videre i livet. Å Bare legge alt av det psykiske sykdommene bak meg, det at jeg var overvektig. Nå kan jeg fokusere på å gå ned i vekt, karriere, familie og venner. Flere som er enige i og prioritere dette? For jeg personlig synes det er bra prioriteringer. 

 

Men nå må jeg få ut fingeren å få rydda ferdig soverommet og lever bursdags gaven til pappa, selv om han ikke har bursdag før i midten av mai. Noe som også minner meg på at jeg ikke har så mye å ha på meg til 17 mai så må vel løse dette på et vis også. Ha en fin tirsdag videre! 

#Blogg #Hverdag #Karriere #Jobb #Utdanning #Tirsdag #Livet

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

DAMAGE CONTROL ETTER PÅSKA

 • Skrevet 17.04.2017 klokka 15:57
 • Kategori: EVERYDAY

Processed with VSCO with hb1 preset


Flere som gjøre seg klare for uke start i morgen. Føler nesten at denne mandagen ble en slags fantom dag, en dag som ikke eksisterer, bare blander seg inn med resten av påska. Så for meg er det vel ikke mandag ordentlig før i morgen. Men i morgen er det på tide med litt damage control etter påska. Det første jeg skal gjøre er å hoppe på vekta for og se hvor mye "skade" denne påska hadde gjort på vekta denne gangen. Håper ihvertfall at den ikke har gjort verdens største skade. Det er vel ikke dirkete skade den har gjort. For jeg mener selv om du jobber mot vekt tap eller noe annet innen helse er det perioder som man faktisk skal tillate seg litt kos. Og påska er en av dem tidene på året jeg mener man SKAL kose seg, men er kanskje alt med måte?

Vel jeg håper at alle har hat en fin påske, og at det ikke blir alt for tøff start i morgen om det gjelder jobb eller skole. For meg vil denne uken ikke starte med trening, men med og fokusere på kost så jeg kommer inn i rutiner igjen med mat og trening. Så håper jeg at resten av uka bare vil gå av seg selv, og kanskje gå litt fort så ikke alle dagen går inn i seg selv. 
 
Men er det flere en bare meg som om ha en slags damage control etter denne påska? Føler liksom at det er flere ting som må rettes på. Som døgnrytmen min. I dag sov jeg til halv tolv. Noe som er ekstremt unormalt siden blæra mi er skrudd inn på at jeg SKAL stå opp kl åte på morgenen. Slår nesten aldri feil, men i dag, utrolig nokk gjorde den det. Vel vel... håper dere har en fin siste påske dag. 
 

SOMMER MANDAG!

 • Skrevet 27.03.2017 klokka 11:37
 • Kategori: EVERYDAY
Processed with VSCO with hb1 preset

Er det flere en meg som bare gleder seg veldig over solen og varmen? I går viste liksom gradene 18. Og det er litt sykt for meg egentlig som går konstant kald å fryser hele tiden. Så nå skal jeg en tur til min mormor for og nytte litt veranda sol. Og fylle på med litt D-vitaminer siden det tydelig vis er et mangel på det.

«Ny uke, nye muligheter» ordtaket skal jeg virkelig ta nytte av denne uken her. Etter og hat en pause fra trening siden ja, januar trur jeg, altså tre måneder. Så fant jeg ut at det var på tide å starte opp igjen. Så i dag er det altså første dag med trening igjen. 

Det som var litt rart var at jeg trudde jeg kom til å ligge langflat med en gang. Men til min store forundring klarte jeg å jobbe (sakte) i 3 sammenhengende minutter. Så er super stolt over det. Og egentlig litt sjokkert over at formen ikke er dårligere. 

Men er ikke lei meg for det for da kommer jeg fortere tilbake håper jeg. 

Men nå skal jeg ut og nytte det fantastiske været vi har i dag. Så håper jeg dere også nytter det så mye dere klarer. Ha en fin mandag.

#Helse #Blogg #Hverdag #Foto #Mandag #Vår #Sol 

LagreLagre

HVORDAN BRYTE DÅRLIGE VANER FOR Å GÅ NED I VEKT!

 • Skrevet 22.03.2017 klokka 16:01
 • Kategori: EVERYDAY
Hei og god onsdag! 
Tenkte og dele med dere noen av mine måter og nå målene mine på, hvertfall de dårlige vanene mine. For jeg har en del av dem egentlig. Men hvertfall i forhold til overspising og sånt så har det hjulpet og "isolere" problemet og jobbe med de. Så her er noen av mine tips!
 
Gjøre det til en bevisst handling
Man må først finne ut hva som er den dårlige vanen. Og når den dårlige vanen utløses. Osen følelser følger med denne vanen?
Er det snakk om bite negler når man er stresset, overspising når du er trist eller overforbruk hvis du er med en viss gruppe av venner? 
Det er det som er aller viktigst for og bli kvitt en dårlig vane, er og fine ut hva den dårlige vanen er. 
 
Set deg et mål 
Ønsker du deg fine og sunne negler, men du biter dem i stykker? Lyst til og reise et sted, men har ikke nok penger? Lyst til og gå ned i vekt, men overspiser eller velger de usunne valgene.
Sett deg et veldig spesifikk mål, og bruk dette som et slutt mål. Ha også små del mål, slik at du ikke mister motivasjonen. 
 
Mitt mål er og gå ned en kg. Siden jeg har stått stile så lenge. 
 

 
Ta en og en ting om gangen
Vel vis du er som meg og veldig mange andre som ikke klarer tre mål på en gang som få nok søvn, trene vær dag og ikke spise sundt. Så er det helt normalt. Ha heler fokus på og bryte de dårlige vanene dine. Og ikke fokuser på mer en en ting om gangen. Vis ikke blir det plutselig veldig vanskelig og mye på en gang. 
 
Unngå triggere
Kast ut alle de små tingene som trigger deg. Fra askebeger, til ditt hemmelig godis lager, kanskje til og med klippe opp kredittkortet ditt. Så vil du klare målene dine. 
 
Hold orden i sakene dine!
Ha en dagbok der du skriver ned de dårlige vanene dine. Skriv ned omstendighetene rundt som gjøre at du faller av sporet. Hva var følelsen før og etter, hjalp det noe på humøret ditt? Hva var følelsen og omstendighetene når du bestemte deg for å bruke ekstra penger, overspise eller tenne opp røyken?
Det er kanskje tøft, men en dagbok vil vise deg sannheten bakk det du gjøre. 
 
Så nå lurer jeg på hva din dårlige uvane er og hvordan du prøver å slutte med det?
 

D + J GAVE FOR BURSDAGEN MIN!

 • Skrevet 20.03.2017 klokka 13:51
 • Kategori: EVERYDAY
God mandag!
Håper alle har hat en koselig helg. Jeg ville bare så veldig vise dere dette fine smykke jeg fikk i bursdagsgave fra mannen her. Er det ikke fint? Det er en D for Daniel og en J for Josefine. Også er det min føde stein for Mars som er liksom en safir. Synes den er litt lys til det, men jeg liker den veldig godt. 
 
Processed with VSCO with hb1 preset


Vel i dag har jeg alt rukket det jeg skule. Som egentlig bare var og handle inn for uka. Ble masse fint og grønt til denne ukene. Det står også et spennenes møte på agendaen om min framtid. Eller jeg vet jo hva deler av min framtid er. Men dette er mer i forhold til jobb. Gleder meg til å endelig komme i gang igjen med jobb. Og ikke minst komme i gang med å søke jobb. Noe jeg gruer meg til for har hørt så mye rart om hvor vanskelig det er å fine jobb nå. Også er jeg kjempe usikker på hva jeg vil, osen type jobb jeg kunne tenkt meg. Men dette for jeg se hva framtiden bringer. 
Har også lyst til ut og ta litt bilder i løpet av uka vis været kan holde seg fint i mange dager. Helst fram til sommeren. Men nå skal jeg slutte og bable. Kos dere videre i dette fine været. 
Hva har dere som planer denne dagen? Eller denne uka? 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

MITT LIV FØR JEG ER 30!

 • Skrevet 17.03.2017 klokka 12:22
 • Kategori: EVERYDAY

Okei så jeg har bursdag i dag, blir hele 27 år i dag. Det er er faktum at det kun er 3 år igjen til 30. Men hva skjede med alle de planene jeg hadde som jeg  skule ha gjort før jeg ble 30? Jo de har blitt lagt langt vekk i en glemme boks.

Jeg hadde en plan om at når jeg var 30 da skule jeg ha en høyskole utdanning, en kjempe bra jobb, barn, være gift, eie hus, kjøre bil, til og med kanskje bo i Oslo. Jeg skule reise masse, ihvertfall et år i New York på mote utdanning, det var et stort must for meg. For det var jo det jeg ønsket mest, og som en del av meg fortsatt ønsker og gjøre. 

Men nå som jeg er 27 år ser jeg jo at mange av de planene ikke kommer til å bli gjenomført, som et år i New York. For jeg har både forandret meg ekstremt my og har andre nye drømmer, livet har rett og slett forandret seg en hel stor del. Og så om jeg får barn før jeg er 30 eller før jeg er 35 har ingenting å si egentlig for verken meg eller noen andre. Om vi får kjøpt hus nå eller om to år har ikke noe og si for verke meg eller noen andre. Om jeg tar utdanning nå eller om tre år har ikke noe og si for meg å min lykke. 

Jeg er lykkelig gift, har mista en hel haug med kg, vært steder som jeg har drømt om. Jeg er friskemeldt fra mine psykiske problemer. Jeg er på vei ut i jobb igjen. Jeg har også så utrolige fantastiske venner som bryr seg om meg, og ikke de tinge jeg har gjort eller ikke gjort. Alle de standar A4 tinga man ønsker i livet er fult oppnåelig og nå før jeg er 30. Men nå vet jeg ikke om jeg ønsker de mer. Kanskje jeg ikke skal ta høgskoleutdanning før jeg er 30, men før jeg er 40, det vil tiden vise. Kanskje vi bare vil ha et barn, i stede for to, at et er mer enn nokk for oss. Live er så i forandring hele tide, nye drømmer blir laget hele tiden. Og jo eldre jeg blir, jo mer er det andre ting som blir og som er viktigere for meg. 

Nå er det endelig meg tid igjen. Jeg skal kun si ja til de tingen som jeg VET gjøre meg lykkelig og som JEG tjener på. Ikke hva samfunnet og alle andre mener jeg burde gjøre. For det er ikke det som gir meg drivkraft, og som gjøre meg lykkelig. 

Hva tenker dere om det med og nå mål før man er 30? Har dere noen mål?

#blogg #hverdag #livet #helse #helg #fredag #A4 

 

MANDAG

 • Skrevet 13.03.2017 klokka 15:06
 • Kategori: EVERYDAY

Processed with VSCO with hb2 preset


 G O D  M A N D A G 

Håper alle har koset seg litt i helgen. Selv har jeg bare ligget på lat siden hele helgen. Jeg har slitet så ekstremt med hodet at det har gått utover balansen min. Og jeg har vært så ekstremt nede, liksom deprimert. Jeg har slitet med det før, men ikke merket det slik jeg har i helgen på lenge. Så søndagen ble en veldig fin sofa dager for meg. 
 
På Fredag var vi og sa hadet til lille bror som skal seks måneder til Bodø i første om gang, blir nokk lenger en seks måneder.
Så vi hadde et lite familie selskap for å få sendt ham avgårde. Jeg er så utrolig stolt av min lille bror. Og håper han endelig får gjort det han ønsker og får en fin framtid. Er så trist når man ser så stort potensiale i et menneske, men de ser det ikke selv. Og de bare selv destruerer seg på den verste måten som går vær dag. Så håper han snart får sett sit eget potensiale her i verden. For jeg har så stor tru på ham og ønsker ham virkelig alt her i verden. 
 
På lørdag var jeg stort sett hjemme, borsett fra en tur på legevakta med mannen siden han på død og liv skal ødelegge seg hele tiden.
Vi hadde også faktisk vegetar pizza av alle ting på lørdag. Det ble prøvde den nye kjøttdeigen til Rema1000, Meatish. Så tenkte og skrive et innlegg om det som mest sannsynlig kommer på onsdag. 
 
Osen har helgen deres vært? Har dere slappet av elle hat en hektisk helg?
 

 

 

LagreLagre

MIN STORE VEKT NED GANG!

 • Skrevet 10.03.2017 klokka 15:00
 • Kategori: EVERYDAY

Hei alle sammen og god helg. 

Jeg skal med hånden på hjerte si at jeg har et STORT ønske og dele. Men jeg vet ikke hva som er interessant for dere og lese. Jeg ønsker og dele mer om den reisen jeg har vært i mellom det siste året etter jeg hadde min slanke operasjon, min sleeve operasjon. Det har ikke vært en lett periode. Det er ikke så lett som det er veldig mange som trur med en slanke operasjon. 

Men uansett. Jeg ønsker og dele enda mer med dere som den reise jeg har vært på, og som jeg er på akkurat nå. Jeg ønsker veldig og kanskje lage en video til dere. Så derfor lurte jeg på om det er noe dere lurer på angående min max vekt, min vekt ned gang, det og stå stille på vekten, helsen før og etter både fysisk og psykisk... Selvfølgentlig vis dette er interessant for dere. 

#Helse #Vekt #Blogg #Hverdag #Trening  

JÆVLA HOMO !

 • Skrevet 08.03.2017 klokka 09:00
 • Kategori: EVERYDAY
Jeg hater dette ordet så ekstremt mye. Jeg har fått dette ordet kasta mot meg selv om jeg er hetero. 
 
Jeg tar det så personlig når jeg hører dette ordet, da  jeg har mennesker rundt meg som er så ekstremt viktig for meg, som har annen legning enn meg. Jeg gir så blanke f*** om du er homofil, lesbisk, transseksuell eller annet. 
Det som er så viktig for meg er at de menneskene rundt meg er lykkelig, at de følger det de ønsker i sitt liv. At de lever som de selv ønsker og ikke holder tilbake på drømmer og det de vil ha i sitt liv for de er redde for og si "JEG ER HOMOFIL".
 
Jeg er vokst opp med at en av mine omsorgspersoner, eller som var en stor del av min omsorg som liten er lesbisk. Jeg blir så irritert, forbanna og tar det ekstremt personlig når jeg hører "jævla homo" blir kasta rundt mer end det man skifter sokker. 
Tenk vis du kaster dette ordet etter noen som FAKTISK ikke tør og komme ut av det beryktede skapet, eller som familien har utstøtt for den personen akkurat har kommet ut av skapet. Vet DU hvor kort linje det faktisk er at denne personen kan gjøre noe drastisk mot seg selv, som eks selvmord? Man kan stadig høre disse historiene fra verden over om homofile som tar eget liv for samfunnet rundt dem ikke kommer ut og sier "vet du hva, det er greit at du er homofil, vi støtter deg uansett". 
BRU6tRKhe4S
Det er sikkert mange som fikk med seg i går at det kommer en tv serie på NRK, vis ikke kan du lese det artikkelen fra Dagbladet her!. 
Det er et så ekstremt viktig å bra tema og ta opp. Det er et kjempe viktig tema. Ja Norge har kommet langt på homofiles rettigheter. Men vi har fortsatt en ekstremt lang vei og gå. De er like viktige som alle andre mennesker, derfor burde det være helt like rettigheter for alle. 
 
Vis noen kommer til meg og sier de er homofile, ja vel, de er like viktige for meg uansett hvilken legning de har, uansett hvem de elsker. 

#blogg #hverdag #jævlahomo #helse #livet

JEG VIL LESE DIN BLOGG ELLER ...

 • Skrevet 14.02.2017 klokka 17:56
 • Kategori: EVERYDAY


 

Hei og happy valentines dag! Vi får ikke "feiret" dette i år faktisk pga mannen jobber til kl ni. Så jeg har kjøpt en grandis da som vi kan dele når han kommer hjem. Så fikk jeg en kjempe søt gave av ham som jeg skal vise dere i morgen tenkte jeg. 

Men i det siste har jeg vært på jakt etter nye blogger og lese for å bli inspirert av. Eller eventuelle blogger dere selv leser som dere kanskje vet inspirer veldig. Jeg liker og lese alt i mellom helse, trening og fashion. 

Har du kanskje noe ønsker om ting du vil jeg skal skrive om? Jeg er veldig åpen av meg når det kommer til og fortelle ting som folk spørre om. 

Men ha en fin dag videre!

#blogg #hverdag #februar #helse #kjærlighet #trening #foto

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits