• 26.05.2017 kl. 20:41

GÅ DEG LYKKELIG

Nokk en hellidag gikk fort forbi i går, ihvertfal i mine øyne. Gikk den like fort for dere som den gikk for meg? Føler at jeg bare våkna kl ni så gikk å la meg igjen rundt ti på kvelden. Er irriterende med slike dager som virker så ekstremt korte. Men vi fikk ihvertfal noe ut av dagen vår. En deilig tur langs kysten. Jeg mener at og være ute i naturen er som medisin for sjela vår, eller kroppen. 


Vi brukte vår fri dag til å gå langs kyststien i Helgeroa og Nevlunghavn. Vi gikk en veldig kort tur for det var mange andre som hadde tenkt samme tanke som oss fant vi ut. Det var også partier som var ekstremt fuktige for og si det sånn langs kysten. Men vi starta å gå fra et sted som heter Mølen, som ligger i mellom Helgeroa og Nevlunghavn. Det ble til og med et lite mat (les kake) stopp på veien før vi snudde og gikk tilbake til bilen. Men det var bare så ekstremt deilig å kjenne den deilige sommer varmen, sola som varmer, sjø lukta og saltvans lukta som slår mot deg, det er noe av det best jeg vet når jeg går langs sjøen. Så er garantert vært den ekstra 20 minutters kjøreturen ut til Helgeroa og gå seg en tur på kyststien. Man må ikke starte inn i Stavern og gå helt til Helgeroa. Det er flere steder i løpet av denne løypa man kan starte turen sin. Hele denne kyststien trur jeg er på rundt 35 kilometer. Jeg har en plan om en gang å gå hele, men trur ikke det blir i år.

Men dere for ha en fin fredag, håper arbeidsdagen deres går fort! Husk nå er det snart helg!

#Blogg #Hverdag #Natur #Sommer #Torsdag #Mai

 • 24.05.2017 kl. 18:33

VÆR SÅ SNILL OG MØT MEG MED ÅPENE ARMER

Processed with VSCO with hb1 preset

De to siste ukene har jeg endelig kommet i gang igjen med og jobbe. Det er ikke fulltid, men to dager i uka, rundt ca 4,5 time. Jeg vet det ikke mye, eller mange timer, men for meg som ikke har vært i jobb siden Desember i fjord pga operasjon og sykemelding som varte rundt 6 uker så er det faktisk litt tungt å komme tilbake. Men det er faktisk meningen at jeg skal øke litt mer og mer, noe som jeg gleder meg veldig til. Jeg gleder meg til å være i 100% stilling. 

Men det eneste jeg gruer meg veldig  til er å starte og søke jobb. Jeg har starta og søke jobber, men hører ingenting tilbake. Derfor er jeg veldig redd for at etter jeg er ferdig med min arbeidspraksis, at jeg skal gå lenge arbeidsledig. At det blir et stort problem og få jobb, noe jeg vet er et problem for tiden. At arbeidsledigheten er veldig høy og veldig frustrerende for dem som sårt trenger en jobb nå.  

Det er ikke lett og være arbeidsledig i Norge. Jeg har vært utrolig heldig som har hat NAV i ryggen hele veien. Ikke bare økonomisk, men nå hjelper dem meg med å komme ut i jobb igjen. Jeg har møt masse rart på NAV og måte krangle en god del når jeg var på mitt verste. Noe jeg egentlig burde ha sluppet og krangle når jeg så vit klarte og stå på beina. Men plutselig møter jeg på den rette personen som faktisk har lyst til å hjelpe meg i mellom den perioden i livet jeg var i, og ville hjelpe meg videre nå, på veien ut i jobb.

Jeg kan si mye drit om NAV. Men også mye positivt om dem også. At det er mange som blir frustrerte det skjønner jeg veldig godt. 

Kunne snakka om dette kjempe lenge. Men skal ikke plage dere. Det som var meningen var at jeg skule fortelle hvor glad jeg er for at jeg er på vei ut i jobb igjen. At arbeidslivet endelig venter på meg, og forhåpentlig vis med åpne armer, håper jeg.  

Ha en fin onsdag videre. 

Følg meg gjerne på facebook og instagram!

#Blogg #Utdanning #Karriere #Hverdag #Jobb

 • 12.05.2017 kl. 14:04

FRIDAY. MY SECOND FAVORITE F WORD.

Er dere klar for helg? Har dere noe spennenes planer? 

Denne helgen skal bare tilbringes på sofaen med gubben og bursdagsfeiring for pappa. Kanskje vis været blir bedre så blir det en liten utflukt til nærområdet. For det er lenge siden jeg har gjort. Er rart hvor lite vi egentlig bruker på å utnytte vårt nærmiljø som kaffer, skoger og strender. Jeg føler ihvertfall at jeg er ekstremt dårlig på dette. 


Nå skal jeg snart i gang med og teste litt 17 Mai frisyrer. Har sett noen på nett som er så ekstremt fine forskjellige fletter og forskjellige oppsatser eller hva det heter. Så håper jeg får dette til, ihvertfall noen. 

Ha en kjempe fin fredag videre!

#Helg #Blogg #Hverdag #Vår #fredag #17Mai

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

 • 28.04.2017 kl. 19:39

TO ÅRSTIDER PÅ EN DAG!

 

BTaz9Qjg-GQ

Hvem andre enn bare meg våkna opp til denne driten her? Opp med hendene? For jeg merka jeg ble ganske varm da jeg MÅTE ut og kjøre, på sommerdekk. Er det mulig, jeg trudde det var vår jeg. Gleda meg til sommer kjole med strømpebukser under, kjøpe litt nye sommerklær kanskje også. Men funker jo ikke det går det er sommer, vinter, sommer, vinter, litt vår? Er rar at vi nordmenn blir frustrerte over været?

Leste også her om dagen at det skule bli ekstremt varmt, lurer på hva som skjede med det, ble heller mer unormalt kaldt og SNØ. 

Så nå håper jeg at i morgen eller helgen kanskje vil bringe litt finere vær og varm i lufta så at mai kan starte fint på mandag. Er så kos å tenke på at det snart er 17 mai. Flere enn meg som gleder seg litt til 17 mai i år, vet ikke hvorfor, men bare gjøre det. 

Men dere for bare følge meg på insta vis dere vil, kaller meg JosefineFevang

Vel dere for ha en fin fredag videre

#Foto #Snø #Helg #Hverdag #Blogg #Fredag #Natur

 • 25.04.2017 kl. 12:55

LIVET OG KARRIERE VALG PÅ EN TIRSDAG

Osen går uken til alle sammen så langt? Er jo bare tirsdag. Men mye kanskje i mellom mandag og tirsdag. Jeg må innrømme at i går var en ekstrem tung dag. Var som en det hang en svart sky over hode mitt å bare pressa humør og egentlig alt av lyt til å gjøre noe som helt så langt ned at jeg kunne ikke skimte sola bakk skyene en gang. Så dagen min be egentlig bare en rar og tom dag. Men vet dere hva? Det er så deilig med slike dager. For da betyr det at jeg kan bruke denne dagen å fokusere på tiden framover. 
 

For i dag hadde jeg nemlig en avtale med en veileder angående utdanning og hva jeg vil videre. Så skole sjekk, nå mangler jeg bare jobb en så jeg kan få unna gjort praksisen min. Så nå er det bare å brette opp armene og få unna gjort det jeg må. Skal bli så deilig å komme i gang med å gå videre i livet. Å Bare legge alt av det psykiske sykdommene bak meg, det at jeg var overvektig. Nå kan jeg fokusere på å gå ned i vekt, karriere, familie og venner. Flere som er enige i og prioritere dette? For jeg personlig synes det er bra prioriteringer. 

 

Men nå må jeg få ut fingeren å få rydda ferdig soverommet og lever bursdags gaven til pappa, selv om han ikke har bursdag før i midten av mai. Noe som også minner meg på at jeg ikke har så mye å ha på meg til 17 mai så må vel løse dette på et vis også. Ha en fin tirsdag videre! 

#Blogg #Hverdag #Karriere #Jobb #Utdanning #Tirsdag #Livet

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

 • 17.04.2017 kl. 15:57

DAMAGE CONTROL ETTER PÅSKA

Processed with VSCO with hb1 preset


Flere som gjøre seg klare for uke start i morgen. Føler nesten at denne mandagen ble en slags fantom dag, en dag som ikke eksisterer, bare blander seg inn med resten av påska. Så for meg er det vel ikke mandag ordentlig før i morgen. Men i morgen er det på tide med litt damage control etter påska. Det første jeg skal gjøre er å hoppe på vekta for og se hvor mye "skade" denne påska hadde gjort på vekta denne gangen. Håper ihvertfall at den ikke har gjort verdens største skade. Det er vel ikke dirkete skade den har gjort. For jeg mener selv om du jobber mot vekt tap eller noe annet innen helse er det perioder som man faktisk skal tillate seg litt kos. Og påska er en av dem tidene på året jeg mener man SKAL kose seg, men er kanskje alt med måte?

Vel jeg håper at alle har hat en fin påske, og at det ikke blir alt for tøff start i morgen om det gjelder jobb eller skole. For meg vil denne uken ikke starte med trening, men med og fokusere på kost så jeg kommer inn i rutiner igjen med mat og trening. Så håper jeg at resten av uka bare vil gå av seg selv, og kanskje gå litt fort så ikke alle dagen går inn i seg selv. 
 
Men er det flere en bare meg som om ha en slags damage control etter denne påska? Føler liksom at det er flere ting som må rettes på. Som døgnrytmen min. I dag sov jeg til halv tolv. Noe som er ekstremt unormalt siden blæra mi er skrudd inn på at jeg SKAL stå opp kl åte på morgenen. Slår nesten aldri feil, men i dag, utrolig nokk gjorde den det. Vel vel... håper dere har en fin siste påske dag. 
 
 • 27.03.2017 kl. 11:37

SOMMER MANDAG!

Processed with VSCO with hb1 preset

Er det flere en meg som bare gleder seg veldig over solen og varmen? I går viste liksom gradene 18. Og det er litt sykt for meg egentlig som går konstant kald å fryser hele tiden. Så nå skal jeg en tur til min mormor for og nytte litt veranda sol. Og fylle på med litt D-vitaminer siden det tydelig vis er et mangel på det.

«Ny uke, nye muligheter» ordtaket skal jeg virkelig ta nytte av denne uken her. Etter og hat en pause fra trening siden ja, januar trur jeg, altså tre måneder. Så fant jeg ut at det var på tide å starte opp igjen. Så i dag er det altså første dag med trening igjen. 

Det som var litt rart var at jeg trudde jeg kom til å ligge langflat med en gang. Men til min store forundring klarte jeg å jobbe (sakte) i 3 sammenhengende minutter. Så er super stolt over det. Og egentlig litt sjokkert over at formen ikke er dårligere. 

Men er ikke lei meg for det for da kommer jeg fortere tilbake håper jeg. 

Men nå skal jeg ut og nytte det fantastiske været vi har i dag. Så håper jeg dere også nytter det så mye dere klarer. Ha en fin mandag.

#Helse #Blogg #Hverdag #Foto #Mandag #Vår #Sol 

LagreLagre

 • 22.03.2017 kl. 16:01

HVORDAN BRYTE DÅRLIGE VANER FOR Å GÅ NED I VEKT!

Hei og god onsdag! 
Tenkte og dele med dere noen av mine måter og nå målene mine på, hvertfall de dårlige vanene mine. For jeg har en del av dem egentlig. Men hvertfall i forhold til overspising og sånt så har det hjulpet og "isolere" problemet og jobbe med de. Så her er noen av mine tips!
 
Gjøre det til en bevisst handling
Man må først finne ut hva som er den dårlige vanen. Og når den dårlige vanen utløses. Osen følelser følger med denne vanen?
Er det snakk om bite negler når man er stresset, overspising når du er trist eller overforbruk hvis du er med en viss gruppe av venner? 
Det er det som er aller viktigst for og bli kvitt en dårlig vane, er og fine ut hva den dårlige vanen er. 
 
Set deg et mål 
Ønsker du deg fine og sunne negler, men du biter dem i stykker? Lyst til og reise et sted, men har ikke nok penger? Lyst til og gå ned i vekt, men overspiser eller velger de usunne valgene.
Sett deg et veldig spesifikk mål, og bruk dette som et slutt mål. Ha også små del mål, slik at du ikke mister motivasjonen. 
 
Mitt mål er og gå ned en kg. Siden jeg har stått stile så lenge. 
 

 
Ta en og en ting om gangen
Vel vis du er som meg og veldig mange andre som ikke klarer tre mål på en gang som få nok søvn, trene vær dag og ikke spise sundt. Så er det helt normalt. Ha heler fokus på og bryte de dårlige vanene dine. Og ikke fokuser på mer en en ting om gangen. Vis ikke blir det plutselig veldig vanskelig og mye på en gang. 
 
Unngå triggere
Kast ut alle de små tingene som trigger deg. Fra askebeger, til ditt hemmelig godis lager, kanskje til og med klippe opp kredittkortet ditt. Så vil du klare målene dine. 
 
Hold orden i sakene dine!
Ha en dagbok der du skriver ned de dårlige vanene dine. Skriv ned omstendighetene rundt som gjøre at du faller av sporet. Hva var følelsen før og etter, hjalp det noe på humøret ditt? Hva var følelsen og omstendighetene når du bestemte deg for å bruke ekstra penger, overspise eller tenne opp røyken?
Det er kanskje tøft, men en dagbok vil vise deg sannheten bakk det du gjøre. 
 
Så nå lurer jeg på hva din dårlige uvane er og hvordan du prøver å slutte med det?
 
 • 20.03.2017 kl. 13:51

D + J GAVE FOR BURSDAGEN MIN!

God mandag!
Håper alle har hat en koselig helg. Jeg ville bare så veldig vise dere dette fine smykke jeg fikk i bursdagsgave fra mannen her. Er det ikke fint? Det er en D for Daniel og en J for Josefine. Også er det min føde stein for Mars som er liksom en safir. Synes den er litt lys til det, men jeg liker den veldig godt. 
 
Processed with VSCO with hb1 preset


Vel i dag har jeg alt rukket det jeg skule. Som egentlig bare var og handle inn for uka. Ble masse fint og grønt til denne ukene. Det står også et spennenes møte på agendaen om min framtid. Eller jeg vet jo hva deler av min framtid er. Men dette er mer i forhold til jobb. Gleder meg til å endelig komme i gang igjen med jobb. Og ikke minst komme i gang med å søke jobb. Noe jeg gruer meg til for har hørt så mye rart om hvor vanskelig det er å fine jobb nå. Også er jeg kjempe usikker på hva jeg vil, osen type jobb jeg kunne tenkt meg. Men dette for jeg se hva framtiden bringer. 
Har også lyst til ut og ta litt bilder i løpet av uka vis været kan holde seg fint i mange dager. Helst fram til sommeren. Men nå skal jeg slutte og bable. Kos dere videre i dette fine været. 
Hva har dere som planer denne dagen? Eller denne uka? 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

 • 17.03.2017 kl. 12:22

MITT LIV FØR JEG ER 30!

Okei så jeg har bursdag i dag, blir hele 27 år i dag. Det er er faktum at det kun er 3 år igjen til 30. Men hva skjede med alle de planene jeg hadde som jeg  skule ha gjort før jeg ble 30? Jo de har blitt lagt langt vekk i en glemme boks.

Jeg hadde en plan om at når jeg var 30 da skule jeg ha en høyskole utdanning, en kjempe bra jobb, barn, være gift, eie hus, kjøre bil, til og med kanskje bo i Oslo. Jeg skule reise masse, ihvertfall et år i New York på mote utdanning, det var et stort must for meg. For det var jo det jeg ønsket mest, og som en del av meg fortsatt ønsker og gjøre. 

Men nå som jeg er 27 år ser jeg jo at mange av de planene ikke kommer til å bli gjenomført, som et år i New York. For jeg har både forandret meg ekstremt my og har andre nye drømmer, livet har rett og slett forandret seg en hel stor del. Og så om jeg får barn før jeg er 30 eller før jeg er 35 har ingenting å si egentlig for verken meg eller noen andre. Om vi får kjøpt hus nå eller om to år har ikke noe og si for verke meg eller noen andre. Om jeg tar utdanning nå eller om tre år har ikke noe og si for meg å min lykke. 

Jeg er lykkelig gift, har mista en hel haug med kg, vært steder som jeg har drømt om. Jeg er friskemeldt fra mine psykiske problemer. Jeg er på vei ut i jobb igjen. Jeg har også så utrolige fantastiske venner som bryr seg om meg, og ikke de tinge jeg har gjort eller ikke gjort. Alle de standar A4 tinga man ønsker i livet er fult oppnåelig og nå før jeg er 30. Men nå vet jeg ikke om jeg ønsker de mer. Kanskje jeg ikke skal ta høgskoleutdanning før jeg er 30, men før jeg er 40, det vil tiden vise. Kanskje vi bare vil ha et barn, i stede for to, at et er mer enn nokk for oss. Live er så i forandring hele tide, nye drømmer blir laget hele tiden. Og jo eldre jeg blir, jo mer er det andre ting som blir og som er viktigere for meg. 

Nå er det endelig meg tid igjen. Jeg skal kun si ja til de tingen som jeg VET gjøre meg lykkelig og som JEG tjener på. Ikke hva samfunnet og alle andre mener jeg burde gjøre. For det er ikke det som gir meg drivkraft, og som gjøre meg lykkelig. 

Hva tenker dere om det med og nå mål før man er 30? Har dere noen mål?

#blogg #hverdag #livet #helse #helg #fredag #A4 

 

 • 13.03.2017 kl. 15:06

MANDAG

Processed with VSCO with hb2 preset


 G O D  M A N D A G 

Håper alle har koset seg litt i helgen. Selv har jeg bare ligget på lat siden hele helgen. Jeg har slitet så ekstremt med hodet at det har gått utover balansen min. Og jeg har vært så ekstremt nede, liksom deprimert. Jeg har slitet med det før, men ikke merket det slik jeg har i helgen på lenge. Så søndagen ble en veldig fin sofa dager for meg. 
 
På Fredag var vi og sa hadet til lille bror som skal seks måneder til Bodø i første om gang, blir nokk lenger en seks måneder.
Så vi hadde et lite familie selskap for å få sendt ham avgårde. Jeg er så utrolig stolt av min lille bror. Og håper han endelig får gjort det han ønsker og får en fin framtid. Er så trist når man ser så stort potensiale i et menneske, men de ser det ikke selv. Og de bare selv destruerer seg på den verste måten som går vær dag. Så håper han snart får sett sit eget potensiale her i verden. For jeg har så stor tru på ham og ønsker ham virkelig alt her i verden. 
 
På lørdag var jeg stort sett hjemme, borsett fra en tur på legevakta med mannen siden han på død og liv skal ødelegge seg hele tiden.
Vi hadde også faktisk vegetar pizza av alle ting på lørdag. Det ble prøvde den nye kjøttdeigen til Rema1000, Meatish. Så tenkte og skrive et innlegg om det som mest sannsynlig kommer på onsdag. 
 
Osen har helgen deres vært? Har dere slappet av elle hat en hektisk helg?
 

 

 

LagreLagre

 • 10.03.2017 kl. 15:00

MIN STORE VEKT NED GANG!

Hei alle sammen og god helg. 

Jeg skal med hånden på hjerte si at jeg har et STORT ønske og dele. Men jeg vet ikke hva som er interessant for dere og lese. Jeg ønsker og dele mer om den reisen jeg har vært i mellom det siste året etter jeg hadde min slanke operasjon, min sleeve operasjon. Det har ikke vært en lett periode. Det er ikke så lett som det er veldig mange som trur med en slanke operasjon. 

Men uansett. Jeg ønsker og dele enda mer med dere som den reise jeg har vært på, og som jeg er på akkurat nå. Jeg ønsker veldig og kanskje lage en video til dere. Så derfor lurte jeg på om det er noe dere lurer på angående min max vekt, min vekt ned gang, det og stå stille på vekten, helsen før og etter både fysisk og psykisk... Selvfølgentlig vis dette er interessant for dere. 

#Helse #Vekt #Blogg #Hverdag #Trening  

 • 08.03.2017 kl. 09:00

JÆVLA HOMO !

Jeg hater dette ordet så ekstremt mye. Jeg har fått dette ordet kasta mot meg selv om jeg er hetero. 
 
Jeg tar det så personlig når jeg hører dette ordet, da  jeg har mennesker rundt meg som er så ekstremt viktig for meg, som har annen legning enn meg. Jeg gir så blanke f*** om du er homofil, lesbisk, transseksuell eller annet. 
Det som er så viktig for meg er at de menneskene rundt meg er lykkelig, at de følger det de ønsker i sitt liv. At de lever som de selv ønsker og ikke holder tilbake på drømmer og det de vil ha i sitt liv for de er redde for og si "JEG ER HOMOFIL".
 
Jeg er vokst opp med at en av mine omsorgspersoner, eller som var en stor del av min omsorg som liten er lesbisk. Jeg blir så irritert, forbanna og tar det ekstremt personlig når jeg hører "jævla homo" blir kasta rundt mer end det man skifter sokker. 
Tenk vis du kaster dette ordet etter noen som FAKTISK ikke tør og komme ut av det beryktede skapet, eller som familien har utstøtt for den personen akkurat har kommet ut av skapet. Vet DU hvor kort linje det faktisk er at denne personen kan gjøre noe drastisk mot seg selv, som eks selvmord? Man kan stadig høre disse historiene fra verden over om homofile som tar eget liv for samfunnet rundt dem ikke kommer ut og sier "vet du hva, det er greit at du er homofil, vi støtter deg uansett". 
BRU6tRKhe4S
Det er sikkert mange som fikk med seg i går at det kommer en tv serie på NRK, vis ikke kan du lese det artikkelen fra Dagbladet her!. 
Det er et så ekstremt viktig å bra tema og ta opp. Det er et kjempe viktig tema. Ja Norge har kommet langt på homofiles rettigheter. Men vi har fortsatt en ekstremt lang vei og gå. De er like viktige som alle andre mennesker, derfor burde det være helt like rettigheter for alle. 
 
Vis noen kommer til meg og sier de er homofile, ja vel, de er like viktige for meg uansett hvilken legning de har, uansett hvem de elsker. 

#blogg #hverdag #jævlahomo #helse #livet

 • 14.02.2017 kl. 17:56

JEG VIL LESE DIN BLOGG ELLER ...


 

Hei og happy valentines dag! Vi får ikke "feiret" dette i år faktisk pga mannen jobber til kl ni. Så jeg har kjøpt en grandis da som vi kan dele når han kommer hjem. Så fikk jeg en kjempe søt gave av ham som jeg skal vise dere i morgen tenkte jeg. 

Men i det siste har jeg vært på jakt etter nye blogger og lese for å bli inspirert av. Eller eventuelle blogger dere selv leser som dere kanskje vet inspirer veldig. Jeg liker og lese alt i mellom helse, trening og fashion. 

Har du kanskje noe ønsker om ting du vil jeg skal skrive om? Jeg er veldig åpen av meg når det kommer til og fortelle ting som folk spørre om. 

Men ha en fin dag videre!

#blogg #hverdag #februar #helse #kjærlighet #trening #foto

 • 02.02.2017 kl. 14:06

KLAR FOR IKEA!

Hei og god tirsdag. 
Nå er det vist snart helg og i går sto en skikkelig lufte tur på agendaen min. Noe jeg trengte sårt. Men merker så veldig på kroppen i dag. Jeg trur jeg snart må innse at jeg er relativt ny operert enda.  
Men det som sto på min agenda i går var nemlig familie tur til IKEA. Handlelista var klar og shopping face var on.
Jeg elsker og fly rundt på IKEA. Kikke på utstillingene og ikke minst snoke litt i billig kroken. Er jo helt utrolig hva man finner der noen ganger. Og ikke minst utstillingene de har. Jeg blir så inspirert til osen jeg ønsker og ha det. 

BQAo9gVhgh-

Men på handle lista mi sto det noen bilderammer, små ting til kjøkkenet som jeg lenge har vurdert og kjøpe. Eller som vil gjøre der lettere med mat laging når jeg er alene hjemme. 
Også det skader jo ikke og ha noen nye ting i leiligheten heller. Så når kusina min ringte og lurte på om jeg ville være med og siden jeg dør av kjedsomhet siden jeg er sykemeldt så tenkte jeg hvorfor ikke. Jeg blir med, gjøre der jeg orker, bærer det lille jeg kan. Så ser jeg fort hvordan formen ligger an i sin hel het. Og la oss si at jeg sov 12 timer når jeg kom hjem. Så formen ligger ikke så bra an.  

Vel dere for ha en fin Torsdag videre og husk at det snart er helg. Her skal det bare slappes av og ha litt selv pleie. Snakkas!

#ikea #shopping #mote #familie #blogg #hverdag 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

 • 23.01.2017 kl. 12:47

GOD MANDAG!


 
Jeg skule ønske jeg kunne si at jeg har gjort så mye i helgen. At jeg har enten vært på hytta, fjelltur, skitur, et eller annet. Men sannheten er at jeg har ligget godt planta under dyna.
Det eneste jeg kan «skryte av» er at jeg har baket brownies og vært en tur hos foreldrene mine. 
 
Men ellers har jeg bare ligget under dyna mi. Sovet litt, klaget en god del på mage smerter, silt litt Warcraft, prøvde og fine ut av twitch og solgt noen små ting som skule vekk. 
Kles koden min har så vært joggis og morgenkåpe. En sikkelig velykket produktiv helg. 
 
Så i dag har jeg endelig tatt på meg litt mer hverdags klær, faktisk tatt på meg litt sminke og prøvde å gjøre så jeg ser litt mer oppkvikkende ut. Er lei av og føle meg som en dass. 
 
Håper andre har hat en litt mer interessant helg en meg.
 

LagreLagreLagreLagre

 • 31.12.2016 kl. 18:54

NEW YEAR, NEW ADVENTURE

Godt nytt år!

Dette året har hatt med seg både negative, positive og utfordrende ting med seg. Jeg har vært på en utrolig reise dette året når det kommer til meg selv. Men jeg er glad for at jeg har vært i mellom det jeg har også. For det viser hvor mye jeg har i meg, hvor sterk jeg er og hva en stor vilje styrke kan gjøre.

Men nå gleder jeg meg så mye til hva neste år vil bringe med seg. Og jeg gleder meg så mye til alle de minnene jeg skal lage med både familie og venner som er i mitt liv.

Vi ses i 2017 dere. Og jeg håper alle får en kjempe fin feiring med både sjampis og kake.

#blogg #hverdag #nyttår #familie #venner #2016 #2017 #adventure

 • 27.12.2016 kl. 17:57

MIN SENE JULEGAVE

 
Håper like mange som meg koser seg litt ekstra i julen med familie og venner? 
 
Jeg fikk sikkelig sein julegave i dag, til morgenen i dag. Skule ønske jeg kunne si at det var pga noen hadde bestilt noe til meg. Eller at jeg ble overraska med en sen julegave. Men årets julegave var ganske annerledes en hva jeg ønsket meg. 
 
Jeg fikk telefon fra sykehuset om at de hadde en ledig time til meg 2.Januar for galleblære operasjon, en operasjon så jeg får den fjernet. Og jeg må innrømme at jeg gleder meg til å få dette gjort. Jeg gleder meg til å få slippe smertene. Slippe stresset med å planlegge så vi vet at det er en legevakt i nærheten. Alltid planlegge hva jeg skal spise vis vi skal på besøk til noen. Det skal bare ble deilig å slippe alt jeg har vært i mellom av smerter de siste 8 måneden, eller siden mai ihvertfall da jeg opplevde smertene for første gang. 
 
Så starta med og glede meg til å få gjort det. Men nå som kvelden har kommet og jeg sitter alene hjemme så kjenner jeg at angsten og redselen kommer veldig. Jeg har mest lyst til å ringe sykehuset å si at jeg ikke kan opereres. Men jeg vet at i bunn og grunn så er det noe som er aller best for meg å de rundt meg. Så jeg skal slippe og ha så mye vondt som jeg har. Og at koppen ikke har godt av alle de smertestillende jeg tar og får på legevakta. Men det er vel lov å grue seg litt til slike ting? 
 

LagreLagre

 • 24.12.2016 kl. 09:00

GOD JUL

Ville bare titte innom å ønske alle en riktig god jul og håper at alle koser seg å får en fin dag med familie og venner. Det vet jeg hvertfall jeg skal. Først frokost med pappa å lille bror, så til min kusine og feire med mesteparten av familien min, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Spesielt etter jeg har vært sengeliggende og syk så lenge som jeg har. 
 
Men jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste som gleder meg til å feire jul. Selv om jeg ikke har så mye jule stevning så er det koselig med mat og omgås familie og venner. 
 
Så håper dere får en fin dag videre. Og god jul alle sammen!
 

LagreLagre

 • 19.12.2016 kl. 12:31

BARE 6 DAGER IGJEN TIL JUL!

BOMmHCuAM6u

Herregud dere det er under en uke igjen til julaften, faktisk bare 6 dager igjen. Og jeg gleder meg som en liten unge til god frokost med familien, god middag med enda mer familie, hyggelig selskap, kake og ikke mist se det glade ansiktet til min niese når ho får alle pakkene. Trur det kommer til å bringe en sikkelig og en fantastisk jule følelse i år. Gud som jeg gleder meg til å feire jul i år.

Og ikke minst gleder jeg meg til vi skal reise på fjellet å bare slappe av med svigerfamilien. Er rart og tenke på at det bare er to uker igjen av dette året. Så står vi mitt i 2017. Jeg prøver fine ut av hva mine nytt års forsetter er. Har du noen nyttårs forsetter for neste år klare?

Som jeg gleder meg til jul å neste år dere. Flere end bare meg som gjøre det? Eller har noe spesielt å glede seg til?

 #jul #nyttår #hverdag #blogg #advent #familie #venner


 

LagreLagre

 • 12.12.2016 kl. 17:49

HATING ON MONDAYS

Processed with VSCO with hb1 preset
 

Åy det var vist mandag igjen her gitt. Som alle andre år når det desember kommer, så kommer også influensaen og tar over hele kroppen. Selvfølgentlig skjedde det denne uka her. En av de siste arbeidsukene mine dette året. Så jeg starter min uke så fint som jeg kan på sofaen under dyna mi med feber. Merker jeg snart kommer til å gå å legge meg og sove en del i dag. Kanskje jeg er bedre igjen i morgen, det er jo lov til å tru på et jule under er det ikke?

Men jeg håper og satser på at formen min er mye bedre i morgen etter at jeg får litt ekstra å etterlengtet hvile å en del feber nedsettende. Ikke minst en del påfyll av c-vitaminer fra appelsiner og ingefær som vist nokk skal hjelpe mot forkjølelse. Ingefær te er jo også ekstremt godt dere. 

Men jeg håper dere har eller har hat en fin mandag uansett hva dere gjøre. Jeg vet ihvertfall at så fort jeg blir frisk skal jeg ut og handle julegavene jeg har igjen. Men kos dere videre. Skal jeg ihvertfall gjøre, her på sofaen.

#blogg #jul #familie #syk #desember #hverdag #advent #helse

LagreLagre

 • 10.12.2016 kl. 13:49

ENSOMT JULETRE SØKER GAVER


 
Vi er mer veldig opptatt i hva vi skal gi og gjøre til våre kjære og nære til jul. Bare i dag var det så mange på Nordbyen som stresset rundt. Men hva med de som ikke har rå til og stresse rundt til jul for og kjøpe gaver? hva med barn og unge som ikke får noe til jul? De som ikke har rå til og kunne gi barna sine noe så enkelt som et Justin Biber håndkle. Hva med dem som gruer seg til jul for de har ikke noen å feire dette med og ikke har den gleden med å få en enkel gave. Hva med dem?
 
I de siste måneden har jeg jobbet litt på Gand Farris i Larvik. Noe jeg trives veldig mye med. Og de har i år noe som heter Ensomt juletre søker gaver. Dette er en innsamling av gaver som er ferdig pakket inn og merket med kjønn og alder.
 
Jeg trur vi er veldig opptatt av å glede andre vi bryr oss om med dyre gaver. Men tenk og glede noen med noe kjempe enkelt. Og kunne gi noen skikkelig jule glede, å kunne gi noen skikkelig jule lykke. Jeg vet at jeg ihvertfal skal gjøre det. 
 
Gaven som kommer inn gies videre til frelsesarmeen som har en fin  jule ordning så alle skal få feire jul. 
 
Du kan levere gaven til meg eller noen andre i resepsjonen ved Grand Farris nede ved jernbanestasjonen. Eller så kan du så klart komme inn å legge det under trett selv. Men husk at dette må gjøre før 15.Desember. 
 
Det er dessverre mange i Larvik som trenger hjelp, eller en ekstra hånd i julen. Så jeg håper så inderlig at det dere vil komme innom og gi en gave. Det vil gi så ekstremt mye lykke til noen som sårt trenger det nå i julen.
 
Jeg håper så dere kommer innom med en liten ting før 15.Desember. PS! Det er flere hoteller som har dette i flere byer. Sjekk ditt nærmeste hotell vis du vil gi gave. 
 
 • 07.12.2016 kl. 12:00

UNBOXING: GLOSYBOX FOR NOVEMBER

Den nest siste esken i år, november esken fra glossybox og de har alt starta på julen. Men jeg ble egentlig veldig skuffet over produktene som var i esken. Og dette var for at mesteparten er dårlige produkter. Men jeg fikk noe nye favoritter, eller hvertfall en som jeg vil anbefale dere. 
 

Er ikke denne esken som er i skimrende metallisk effekten fin?

 

LOVE: La theories des volcans - ansiktskrubb. De bruyére beauté -  jumbo eye pencil i guld. 
HATE: Emité make-up - Lip & cheek tint. Weleda nail care pen & skin food.
 

Det aller beste Produkte var Batiste stylist XXL Volume spray. Den ga kjempe fin og onkelig volum til håret. Men nå har jeg hatt dette abonnementet i 11 måneder. Jeg har stort sett vært fornøyd med pakkene jeg har fått. Og ville nokk starta et nytt abonnement på disse eskene. Men det er en vurdering jeg gjøre over jul. 

Men jeg kan på det sterkeste anbefale dere Glossybox eskene. Jeg trur ikke dere blir skuffet over produktene eller eskene. For eskene i seg selv er bare utrolig fine. Er det flere av dere som abonnerer på disse eskene? Eller kanskje vurderer det?

Vel ha en fin kveld videre. Håper dere nytter desember måneden like mye som meg. 

#unboxing #blogg #hverdag #glossybox #hverdag #desember #jul #skjønnhet

LagreLagre

 • 06.12.2016 kl. 20:51

OM MEG

Hei og velkommen til min lille verden! 
Jeg finer mesteparten av min inspirasjon i min hverdag og tingene rundt meg. Familien min, historie,  mitt vekttap, min lidenskap for klær og mote, mat og andre hverdags ting. Jeg finner også inspirasjon i meg selv og min reise mot et bedre liv. 
 
Min blogg handler om det normale jenta i gaten. Så jeg håper dere vil følge min reise videre. 
 
//
 
Hello and welcome to my little world! 
I find most of my inspiration in my everyday life and the things around me. My family, history, my weight loss, my passion for fashion, food and just everything. 
I also find my inspiration in myself and the journey that i am on, the road towards a better life. 
 
My blog is about the normal girl in the street. End I hope that you will fallow my journey in life.
 


 

Mine sosiale media sider:  Facebook  ⁄  Instagram 
 
Kontakt meg på: Josefine.fevang@hotmail.com
 
 • 06.12.2016 kl. 12:00

JULEGAVE TIPS: TIL DEN SPORTYE

Det er kanskje flere end bare meg som enten er litt stressa eller noe etter hva de skal kjøpe i julegave til diverse folk. Vel jeg sitter litt fast, eller jeg sitter fast veldig ofte egentlig. Men så starta jeg og tenke en god del over hva jeg kunne tenkt meg og gi til folk. Eller hva jeg helst gjerne ville hat i gave. Og da falt jeg på at jo jeg kunne tenkt meg trenings ting, eller gave kort så jeg kunne kjøpt meg til til trening. 

Så her er noen tips til hva dere kan kjøpe til en som er litt sporty eller aktiv.

TIL DEN SPORTYE

 

1. POLAR M400 PULSKLOKKE  2.ADIDDAS WOMENS MIRACLE SCULPT TIGHT  3.AIM´N RIO LOGO BRA  4.ICANIWILL PERFORM WOMEN TANK TOP BLACK/BLACK  5.ADIDAS - RUN REVERSIBLE SHORT  6. NIKE - AIR ZOOM PEGASUS 33 SHIELD   7.NIKE CORE FLOW - ROSA 

Har du noe tips til hva man eventuelt kan kjøpe?  Eller kanskje du er som meg som sliter litt ekstra.

LagreLagre

 • 26.11.2016 kl. 12:16

BLACK FRIDAY, BROKE SATURDAY!

Hei og god lørdag alle sammen!

Kan tenkte meg det er flere som det brente hull i lommeboka si i går? Og kanskje er litt blake i dag. Heldig vis gjorde ikke jeg det for og si det sånn, fant liksom aldri noe som fristet ekstremt. Som jeg følte at var kjempe salg. 

Men i dag føler jeg for en shopping tur merker jeg. Jeg har en så vanvittig snill man som la igjen bankkortet sitt før han dro på jobb i natt så jeg kunne reise og kjøpe meg noe fint. Ble så glad, så nå har jeg virkelig lyst til ut og kjøpe meg noe nytt.

Men sånn ellers så har jeg kun en plan i dag som er og se tv før jeg skal på Game Night med venninne mine, noe jeg gleder meg til. Dette er noe som vil si forskjellige spill og Pokemon jakt i sentrum. Jeg må bare si at det er så deilig og være 26 år men kan fortsatt gjøre slike ting for og si det sånn. Er det flere som er sånn? At man kan fine på slike små ting inn mellom. Oppføre seg litt yngre end det alderen tilsier. Det er så deilig. 

Men dere for ha en fin lørdags dag videre. Kos dere!

#BLOGG #HVERDAG #HELG #VENNER #BLACKFRIDAY #FREDAG #LØRDAG

 

 • 04.11.2016 kl. 12:00

GLOSSYBOX - BE BOLD, BE YOU!

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

// UNANI Illuminating Milk Cleanser 159kr - GLAM OF SWEDEN Micellar Extra-Gentle Cleansing wipes 29kr - MERCI HANDY Hand Cleansing Gel 29kr - TRIFLE COSMETICS Lip Parfait Buttery Lip Cream ´Nude Rose´ 165kr - MINUS 417 Foot Nourishing Cream 145kr. Plus en liten overraskelse som er til manen. //

Jeg blir så glad vær gang en av de fine Glossybox eskene faller ned i posten. Og se hvor fin esken er da Be bold, be you! Nå er det ikke mange eskene igjen heller.  Jeg var jo så heldig rundt jul i fjord og vant en konkurranse på stylista.no som var et års abonnement på Glossybox. Og så langt er jeg kjempe fornøyd. Og jeg gleder meg alt til og få neste eske som kommer i slutten av november.
 
 • 02.11.2016 kl. 21:19

MIN OKTOBEREr rart og tenkte på at nå er det bare to måneder igjen av 2016. Dette året har vært super rart og byd på mye spennenes. Og jeg gleder meg så til neste år. Men først må vi jo bli ferdig med dette året kanskje. 
 
 
Så denne måneden så må jeg jobbe veldig med og komme i gang med trening igjen. Falt så av etter at jeg var syk og kom meg liksom aldri etter det. Så mandag neste uke kl 10:00 skal jeg vare klar for en sikkelig trenings økt.
 
 • 27.10.2016 kl. 16:59

HALLOWEEN SMINKE: SUGAR SKULL

 
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 

Er det flere som skal på Halloween fest i helgen end bare meg? Jeg har aldri vært noe glad i og kle meg ut i kostymer. Helt siden jeg var liten har jeg unngått vise selskaper og fester vis jeg måte kle meg ut. Men siden jeg prøver litt andre tanker i år så fant jeg ut hvorfor ikke. Jeg gadd ikke og bruke mye tid på og fine kostyme. Så da ble det og fine noe jeg hadde i skapet og heler prøve meg på noe sminke.

Etter en del roting rundt på nette endte jeg opp med sugar skull sminke. Det er ikke så vanskelig som man trur. Det ligger masse videoer på youtube. Og man kan bruke nesten alt av sminke som man har fra før. Det eneste jeg måte kjøpe var hvit farge. 

Så tips til folk som ikke liker og kle seg ut er definitivt og eksprimentere med sminke.

 #blogg #hverdag #halloween #sminke #makeup #sugarskull #foto 
 • 13.10.2016 kl. 15:09

STAYING INN THIS WEEK

 
Processed with VSCO with hb1 preset
 
Så denne uken har vært så lang, slitsom og vanvittig kjedelig. Jeg har stort sett vært inne bortsett fra en sykehustime i går. Jeg har bare fått verdens verste og lengte forkjølelse. Eller er mer sår hals og så tett i bryste at det føles som at jeg ikke skal få puste. 
Jeg våkna på mandag og alt vare bare helt jævelig. Så i går følte jeg meg bra dro på sykehuset? Våkna opp i dag med små feber og helt slått ut. Vi trudde vi måte på legevakta tidlig til morgenen i dag for jeg følte at jeg ikke fikk puste. 
 
Men det som er vanskeligst som dette er at jeg har fått så dårlig samvittighet oven for at jeg ikke har klar og følge kosten min, jeg hopper over måltider for jeg ikke er sulten eller orker og lage mat, jeg har ikke trent en dag denne uken her for jeg har rett og slett ikke orka.  
 
Så jeg krysser fingrene for at jeg kan våkna i morgen og bare være helt frisk. Men trur jeg kan se langt etter dette. Så det blir en rolig helg fra og med i kveld. Så nå skal jeg kose meg på sofaen med dyna, nesespray, halspastiller, te og en film kanskje? Eller kanskje jeg skal prøve og lese litt, vi for nå se. 
Men ha en fin torsdag videre. Og husk at i morgen er det helg.
 
 • 06.10.2016 kl. 11:56

BUCKET LIST FOR OKTOBER

Være mye ute! Jeg elsker den friske høst lufta og fargene. Så skal prøve og få inn mye gå turer i høst. 
 
Prøve ny mat! Noe av det beste jeg vet som høsten har med seg er de gode rotgrønnsakene som kommer med. Rødbeter og kålrot er så godt, og masse vitaminer. 
 
Reise på hytta! Dette skal vi allerede veldig snart. Jeg gleder meg til fjellet og den kalde friske lufta. Plus alle de fine høst fargene. 
 
Kjøpe deilige ull gensere! Vel jeg har ingen ting av høst tøy. Så da må jeg ha fine ull gensere så     jeg kan holde varmen. 
 

Trene tre ganger i uka! Jeg klarte det førte uka, da trente jeg faktisk fire ganger. Men denne uka her har jeg virkelig ligget på lat siden. 

Lære meg og bli flinkere til å koble av! Dette er noe jeg ikke er særlig flink til. Det og kunne legge fra seg alt av teknologi. 
 
Lese masse bøker! Jeg er så glad i dette. Men finer liksom aldri tid til og lese en bok heler et blad som jeg liker veldig godt.
 
Ta masse bilder! Jeg elsker og ta bilder. Så en dag skal jeg ta med meg kamera ut og bare ta masse høst bilder når vi går tur i den deilige høst luften. 
 
Det er så mye mer jeg har lyst til og gjøre denne måneden her men men tiden skal også strekke til. Og det er ikke alltiden den gjøre det. Så da antar jeg at jeg bare MÅ ta meg tid til ting. Er det noe spesielt dere gleder dere til i oktober? 
Men ihvertfall ha en fin Torsdag videre alle sammen. 
 
 • 05.10.2016 kl. 10:47

MIDDAG FOR EN HUNDRINGS

For rundt en uke siden kom jeg over noe på facebook. Middag for 100kr i Tønsberg hele denne uka. Så jeg lang den ut på felles chaten med venninnene mine og vi fant ut at dette måte vi bare dra på. Så i går dro vi til Tønsberg etter alle var ferdig med jobb og skole. Vi var usikre på om hvor vi skule spie for de hadde alle forskjellige retter. Men vi havnet på Becks der vi spiste penne pasta som serveres med indrefilet, chili, rødvinssaus og grønnsaker. Det var god, men forventa mye bedre mat. Men her kan dere selv se hva du kan spise for kun 100kr denne uka i tønsberg.


Vi havna også på Joe & the juicer før vi skule reise for vi måte jo ta en liten shopping runde før vi dro. Men det var utrolig koselig venninne date vi hadde. Ville anbefalt dere som ikke bor så langt fra Tønsberg og ta utnytte av dette tilbudet. For er ikke ofte man får middag for kun 100 kr.

Nei, men nå for jeg nesten prøve og få gjort noe produktivt i dag.

#venner #venninner #blogg #hverdag #mat

 • 26.09.2016 kl. 18:36

UNORMAL UKE START

Processed with VSCO with hb1 preset
 
Mandager pleier alltid og være litt sånn drit dag. Jeg synes de er litt tunge med og stå opp å skal gripe uken når man ikke har noe og gripe og ta seg til å gjøre. Men i dag fant jeg ut at den nye uken min skule starte bra. Jeg har fire økter med trening planlagt denne uken, en styrke og en del kondisjon, eller mer turer. Og den alle første styrke økten er alt fullført til min store glede. Det ble en skikkelig styrke økt som jeg kjenner ganske godt på armene og beina nå. Det er litt vanskelig og skrive her på tastaturet liksom. 
 
Flere som har startet uken litt unormalt? For og starte med trening er ikke noe jeg er vant med. Så veldig unormal start for meg. 
 
Men nå skal jeg i gang med litt middag tenkte jeg. Eller blir vel mer kveldsmat for meg akkurat nå mens jeg ser ferdig Rizzoli & Isles serien. 
 
Men ha en koselig mandag videre dere!
 • 20.09.2016 kl. 10:53

I AM A WARR;OR

Så denne tatoveringen jeg har tatt nå tok jeg for jeg ville at den skule minne meg på min historie, den skule minne meg på noe som er viktig for meg. Man trenger ikke og være krige som fysisk krig. For dessverre så er det ofte er det krigen som foregår innvendig som er tyngst og den som er mest viktigst og komme seg i mellom.

 Warrior: Is a person engaged in a struggle or conflict 

 • Jeg har jobba meg i mellom fem år med psykiske problemer. Jeg sleit veldig med angst og depresjoner. Jeg har sikkert slitet med dette siden jeg var yngre, men det ble et veldig problem når jeg var rundt 20.  
 • Jeg har jobba med ned fra 185kg. Jeg har vært ekstremt overvektig siden jeg startet på ungdomsskolen pga live mitt ikke har vært noe lett i det hele tatt siden jeg var fire. Jeg har aldri trøste spist, eller kanskje i perioder som jeg ikke har vært klar over det. Men det har aldri vært noe struktur vis jeg kan si det sånn. Jeg kan snakke om dette i time vis. Men skal ikke det nå. 
 • Jeg kommet meg ut i den andre enden etter mobbing og dele vis utfall fra skolen. Dette foregikk fra jeg starta på skolen til jeg gikk ut av 10 klasse. 

 

Jeg ser på meg selv som en kriger i mellom mitt eget liv. Jeg er veldig åpen om de problemene jeg har hat i gjennom hele live mitt. For man er aldri avlene med hva man har som problemer. Det kan være noe du synes er et ikke så farlig problem eller er lite problem. Men det er ikke noe som heter "et lite problem" vi har alle ting som vi må jobbe med eller har opplevde. Og jeg har funnet ut at åpenhet er noe av det viktigste som er der ute. 

Noen flere som har en tatovering som sier litt mer end andre?

#blogg #hverdag #helse #tatovering #september #høst

 • 31.08.2016 kl. 18:31

NEW SUGAR DADDY

 
I dag kom endelig pakken min for august fra glossybox. Inn i der er det alltid fem produkter. Og er veldig deilig når det kommer sminke. Spesielt denne leppestiften. Den er så utrolig fin farge og behagelig og ha på seg. Den er fra Medusa´s make-up, som hetter sugar daddy. Fargen ser ganske naturlig ut faktisk, den er mer naturlig end det den er på bilde under. 
Man kan kjøpe dette merke på eleven.no eller på medusasmakup.com. Trur ikke det er noen vanlige butikker som selger det dessverre. 
Men ha en fin onsdag kveld videre. Her skal jeg legge meg på sofaen og se orange is the new black. Er små syk så ja, ha en fin dag videre. 
 
 • 21.08.2016 kl. 14:45

VÅRT MAT BUDSJETT

Hei og god søndag alle sammen!
Nå har jeg akkurat planlagt store deler av neste uke med ting jeg skal og ting jeg skal handling inn for en hel uke. Trur det er første gangen på lenge jeg har gått i mellom masse tilbuds aviser på nett. Men er så utrolig hvor mye man kan spare inn vis man tar til seg tilbudene i de forskjellige butikkene. Så nå skal jeg teste den uka har i forhold til vårt mat budsjett. Og hvor mye vi egentlig bruker på mat og om det er noe og spare inn på. 
 
Nå etter ferien er det kanskje veldig lurt og se hvor lenger går. Og dette er pga pengen flyr litt fortere i ferien for man tillater seg litt ekstra kos som i form av litt dyrere grill mat eller andre ting. Så nå skal jeg skrive opp et fint lite mat budsjett. Jeg vil heller spare mer inn på mat så vi kan bruker de ekstra pengen våre på ting vi eventuelt vil gjøre eller vis det er noe vi trenger, et ekstra kaffe besøk eller en venninne kveld med jentene. 
 
Så et lite tips til alle dere som er på vei tilbake til hverdagen og kanskje har litt mindre penger. Så skriv ned et budsjett, eller skriv ned det dere bruker penger på så dere får en vis oversikt. Det er så mye og spare på det.
 
 • 16.08.2016 kl. 19:47

TATOVERING AWAITS

Så jeg har tenkt lenge på at jeg vil ha en ny tatovering som sier noe om meg og mitt vekt tap. Men det er så vanskelig. Jeg tenkte så enkelt som å bare tatovere orde Free på håndleddet mitt. Men nå tenker jeg at jeg vil ha noe mer. For orde free sier en del om osen jeg har det. Men ikke mye om hvor stor jobb og egentlig hvor stort oppdagelse det her har vært på meg selv og kroppen min. 

 

Så tenkte noe som det her:

Men jeg for se hva jeg gjøre for  noe. Jeg vet ihvertfal at jeg har lyst på en som forteller noe til meg om alt jobben jeg har lagt ned i det og gå ned i vekt. Så har noen noe forslag eller gjort noe i likheten, en tatovering som forteller litt ekstra til deg!

#blogg #hverdag #tatovering #tatto #familie #sommer

 • 01.08.2016 kl. 12:00

JULI BUCKET LIST

Den siste måneden har vært så utrolig fin og bra. Nå snakker jeg ikke om været for og si det sånn. Men mer om  opplevelser som jeg har vært med på.

 • Utdanning: Jeg fikk vite på lørdag at jeg hadde kommet inn på høyskolen i sør-øst Norge. Så nå må jeg bare samle tanker litt og fine ut av hva jeg skal. Jeg har takket ja, og kom inn på studie jeg har snakka om i lang lang tid. Men noe inn i meg som sier noe helt annet. Så er så ekstrem usikker.
 • Festival: i begynnelsen av denne måneden var vi på Stavern festivalen. Noe som var en ekstremt bra opplevelse. Bra musikk, bra artister og vanvittig bra liv.

 • Fjellet: Det ble en fin fin uke hos sviger familien min. Vi var også på Norefjell ski og bad der vi gikk en tur.
 • Gaustatoppen: Dette var et av tinga jeg virkelig hadde lyst til og gjøre. Og nå er det faktisk gjort. Jeg ble så ekstremt overraska over meg selv at jeg gjorde det. Og jeg angra litt dagen etter pga jeg var ekstremt støl. Men jeg er også så glad for at jeg gjorde det.

 • Grillings og sene kvelder: Det ble en fin fin jente kveld med bading og grilling før jeg forsvant på ferie. Så i august for jeg bli enda flinkere til kose kvelder med jentene. Og en del grilling på hytta og med famillie.

Det eneste jeg ikke fikk gjort var Hardangervidda tur. Men da for det bli ved en annen anledning. Nå gleder jeg meg veldig til august og nye opplevelser å utfordringer. Men nå skal jeg i gang med og skrive bucket list for August. Noe som kan bli en intressang måned for meg.

#ferie #blogg #hverdag #bucketlist #sommer #gaustatoppen #helse #familie #venner

 • 27.07.2016 kl. 11:00

IT´S WEDNESDAY

Hei og god onsdag alle sammen! Det er onsdag og vi er halvveis i uken.


Vi har vært litt uheldige med været. To dager med regn, lyn og torden men i går så skinte sola kjempe godt. For meg gjøre det ikke noe med sånt uvær egentlig. Men når man har ferie så vil man gjerne gjøre noe. Men er ikke så lett når det plasker ned ute. Men igjen så gir det tid til masse annet. Som vi har alt rukket og vært på hytta å rivet ned kjøkkenet. Og det nye er er satt på plass men ikke montert onkelig enda. Vi har vært kreative og fargelagt i slike fine bøker. Vært på litt små shopping. Og egentlig har vi bare tatt det helt med ro fram til nå. 
 
Men jeg har egentlig et spørsmål og det er hva dere eventuelt vil lese mer om. Om vekt ned gang, ferie, helse, trening, mat eller kanskje om slankeoperasjonen min. Vis ikke kan du følge meg både på instagram, facebook og snapchat der jeg bruker navnet mitt er josefinefevang.
Men dere for ha en fin onsdag videre.

 

 • 21.07.2016 kl. 13:56

GLOSSYBOX FOR JUNI

 
For noen uker siden fikk jeg glossyboxen for juni. Dette var Tone Damli boxsen som jeg hadde tenkt til og bestile. For jeg trudde ikke at jeg komme til og få denne da jeg har et standar abenomang. Men jeg ble egentlig ganske skuffet over noen av produktene. Mens andre har jeg lakt min elsk på. Som solkremen som jeg alltid har vært så glad i, vært glad i den i flere år for den lukter så godt ... 

// 1. THE BEAUTY CROP, PJB smoothie stick - 130,-kr // 2. HAWAIIAN TROPIC, Satin protection lotion SPF 15 - 75,- kr // 3. RFSU, After shave easy shave & cooling balm - 55,- kr og 59,- kr // 4.RITUALS, The ritual of sakura shower roam - 90,- kr // 5.GLAZE VISAGE, bronzer - 89,- kr // 6.ICONA MILANO, waterproof mascara - 159,- kr //
 
 Er noen av produktene som jeg er misfornøyd med. Men andre igjen som jeg liker veldig godt. Som Ritual foam soap greia kunne lukta litt bedre og når jeg bruker maskaraen så føler jeg egentlig ikke at jeg har det på meg. Men resten er jeg veldig glad i. Spesielt de til intimbarbering, de overraska meg. 
 
 • 20.07.2016 kl. 18:19

AZURE COLOUR REFRESHNER


Så jeg var så lei det blonde håret mitt, eller hva jeg skal kalde det. Så etter og ha bestilt Maria Nila fargen azure. Det er en colour refresher, men funka veldig fint som en farge også egentlig. I pakka får du også med to par hansker så du ikke skal få det utover hendene. Det er en hårkur med fargepigmenter i. Jeg er veldig glad i den. Har brukt den også til og lysne håret. Altså ikke denne men en annen som heter pearl silver. 
Ble det ikke bra? Jeg liker det ihvertfal veldig. Det er ikke så veldig dyrt heler, kosta meg vel rundt 300,- kr med frakt fra eleven.no. Du får det også i masse forskjellige farger. Flere som liker og farge håret sitt i litt andre farger spesielt nå på sommeren? 


Men nå må jeg i gang og skrive pakke liste. Noe som er ekstremt vanskelig for meg. Vet aldri hva jeg skal pakke med meg når vi skal på tur. Så noen som har noe tips?
 • 20.07.2016 kl. 13:31

FORRIGG UKES HAPPENINGS

Jeg har gledet meg en stor del til denne uka pga mannen går på ferie, og vi reiser på ferie i løpet av denne uka en gang. Vi fikk en kjempe ræva start da vi trudde at hele ferien måte avlyses pga bilen vår slo seg ganske så vrang. Det var noe enkelt som skule byttes, men vi ente opp med og reise på to bilverksteder. Men nå er bilen ihvertfal fikset og vi er klare for ferie. Men tenkte og gi en liten oppdatering i uken som gikk. Hadde tenkt til og gjøre det i går, men siden det ble så mye med bilen så glemte jeg det helt. Og vi er mitt opp i og tøme og vaske ned huset til mamma og pappa siden de skal selge. Så blir ikke mye ferie her før vi reiser på ferie. Men forig ukes happening´s
 
Vekt ned gang: Forrigg uke gikk jeg ned 1,2. Så jeg er super motivert denne uka siden jeg har kommet halvveis i slanke ferden min.
 

Høydepunkt: Det må ha vært helgen. På fredag så var jeg på poolparty med venninnene mine. Og søndag var det bursdag til en fantastisk to åring.Nedtur: At jeg ikke komme inn på noen av høyskolene jeg hadde søkt på. Men på en måte letta det veldig også. For har funnet ut av hva jeg har veldig lyst til. Så må bare vente til de skole plassene kommer ut.

Låt: Jeg liker egentlig alt av musikk. Men akkurat nå er jeg veldig opphengt i Dan + Shay´s sag lately, lipstick og round the clock. Det er altså country. Men veldig fine sanger. Er slike sanger som får meg til å tenker og få følelsene mine i skikkelig sving her.

Craving: Har ikke hat noe mat craving nå. Men mer craving etter og gjøre noe med håret. Veldig lyst til og farge håret i en crazy farge. Hadde en del forskjellig farger i fjord.
// Håret er fra i fjord //
 
Innkjøp: Det må være GoPro kamera til ferien. Vi eller jeg har planlagt en del ting når vi er på ferie. Og da tenkte jeg så kjekt med et lite kamera som jeg kan ha i lomma. Mens vi feriere rundt i Norge! Venter bare på en pakke med noe ekstra delere til kamera da. Så håper de snart kommer!
 
Wanderlust: Akkurat nå så drømmer jeg veldig om Norge faktisk. Vi bor i et så fantastisk land, med en så fantastisk natur. Så jeg har akkurat laget en bucketlist med steder jeg vil se. Skal skrive et eget innlegg om det. For det er så fantastisk mange fine steder, og steder og oppleve.
 
Men nå for jeg vel starte og pakke litt til ferien vår. Derfor ha en fin dag videre!
 
 • 10.07.2016 kl. 17:20

FESTIVAL BLUS

Herregud jeg er så sliten nå etter tre dager med festival. I dag merker jeg det skikkelig på kroppen. Den har bare lyst til og ligge i senga og sove. Kanskje spise litt, drikke litt også sove litt igjen.

Så nå etter og ha sovet en drøy time ble jeg bråket av mannen som alt hadde bestilt billetter til samme festival neste år! Jeg gleder meg så til og se hvem dem kommer med. Vet de alt har skaffa seg CC Cowboys og Klovner i Kamp. For og være ærlig så var det faktisk de Nordiske artistene som gjorde det bra i år. Så jeg gleder meg alt til neste år. Men litt glad for at det er over for i år. Nå er jeg bare enda mer gira på ferien vår som starter om en uke.

Men nå står det middag på planen her. Dere for ha en fin søndag videre. Og Stavernfestival pass for 2016 ligger alt ute!

#sommer #blogg #helg #musikk #festival #familie #hverdag #ferie

 • 01.07.2016 kl. 13:58

9 TING JEG VIL GJØRE I JULI

Endelig er det juli dere. Jeg har gledet meg kjempe masse til denne måneden. Siden vi har mye planlagt men mye som jeg bare har lyst til og ta på sparket. 

× Ferie! Her blir det tre uker ferie som vi skal prøve og stappe med en del opplevelser. Eller koselige sommerminner med både familie og venner.
× Festival tid! I år skal vi på stavernfestivalen som er alt neste uke.
× Finne ut av utdanning eller jobb videre. Det er så mye jeg kunne tenkt meg at hele hodet mitt bare spinner inn i mellom. Nå har jeg funnet ut at jeg virkelig vil ta toller utdanning. Men vi for se om jeg kommer inn på høyskolen nå i juli så kanskje det blir økonomi utdanninga som også står høyt på lista.
× Ferie hos svigers. Tidligere har vi bare vært en uke hos de. Men i år skal vi nesten være to uker. Dette gjøre meg ingenting for og si det sånn. For det er så utrolig deilig og være der oppe. Er noe helt annet end og være her i byen.
× Prøve og få overtalt mannen til og reise på kano tur. Noe jeg har hat lyst til veldig lenge. Men får liksom aldri ut fineren. Men jeg trur det er noen som leier det ut i Geilo område. Så vi for se om det kan bli en kano tur på meg.
× Gaustatoppen! Vi har snakka om og reise til Gaustatoppen igjen. Men denne gangen skal vi gå ned igjen. Så det blir en litt lengere tur end det vi hadde forrigg uke liksom.  Da tokk vi en fjell heis nesten helt opp til hytta som ligger på toppen. Vis ikke det blir
×  Tur på Hardangervidda. Dette er noe jeg har sakt jeg har hat veldig lyst til veldig lenge. Det er så vanvittig fint der så i år skal vi ha oss en tur der oppe. Den trenger ikke og vare i flere timer eller hele dagen. Men bare så vi kan se mer end bare det vi ser ved veien. 
× Fine på ting med familie. Det trenger ikke og være noe stort. Men det og bare samles og grille er så utrolig koselig.
× Være med venner. Jeg elsker og fine på ting med vennene mine. Selv om mange av dem jobber og sånt i mellom sommeren, så håper jeg at det blir en del sammenkomster. For jeg bare elsker sene sommerkvelder med dem, full med latter og mimringer.

Flere som har en fin og planlagt Juli måned i vente?

 • 27.06.2016 kl. 18:54

MINI FERIE HELG

God mandag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Det har ihvertfal jeg.
Helt siden torsdag har det gått i et egentlig. Da var det jo St.Hansaften som jeg bare tokk det helt med ro. Jeg tokk med en 3km power walk i Stavern, før jeg møte foreldrene mine for og se på bålet i Stavern, i regnet. Det var egentlig veldig deilig. Spesielt når vi skule til Sverige dagen etter.

Fredag, midt sommer dagen. Da bestemte vi oss for og reise til Sverige. Angrer ikke for og si det sånn. Det var ikke så mye folk som jeg trudde det kom til og være egentlig. OG det var kjempe masse salg og tilbud der. Så var veldig smart og reise den dagen hehe.

På lørdag dro vi til Bø for og møte familien til mannen. De hadde egentlig bestilt en hytte, men det var noe av det verste jeg har sett. Der hadde de trøkt fem soveplasser inn i et litte kott og det var ikke noe sofa, men en tre sofa uten puter. Det var bare helt for forferdelig.

Søndag så skule vi egentlig reise i Bø sommerland. Men siden det plaska ned så fant vi ut at vi tokk oss en tur på Gaustatoppen (skriver mer om det senere). Det var en kjempe morsom ting og gjøre. Vi fant ut at vi skule reise ditt igjen i slutten av juli og gå ned. Jeg har ikke fått så bra kondis for og si det sånn enda, men jeg jobber med det. Så da skal vi gå ned i stede så vi får en fin tur.

Og i dag kom vi oss hjem. Og jeg kan si det er deilig etter en veldig hektisk uke. Så i dag skal jeg bare slappe av, se Game of Thrones og grille litt. Så dere for ha en fin mandag. Selv om været er noe drit akkurat nå.

#sommer #blogg #hverdag #foto #trening #søndag

 • 20.06.2016 kl. 19:15

MANDAG UNSKYLDNING

Jeg har virkelig vært en drit blogger i det siste. Men det er en grunn til det. Jeg har vært helt energi løs, sliten, mage smerter, tanker og utmattet. Det har vært mange lege timer og sykehus timer. Jeg har mest sannsynlig vis fått en komplikasjon etter min sleeve operasjon i februar. Så deler av juni måned har egentlig mer vært en pest og plage for meg. Spesielt det med og gå rundt og ikke vite hva som er galt med kroppen. Så jeg måte bare ta et steg tilbake og fokusere på maten igjen og egentlig helsa generelt. 
 
 
Men heldig vis så er sykehuset veldig raskt med og fine ut av hva som er galt. Jeg var redd for at jeg måte vente i lange evigheter for og fine ut av hva som er galt, og om det i det hele tatt er noe. Men det ser ikke ut som jeg må det. 
 
Men dere for alle ha en fin mandag. Og denne uken har jeg tenkt til og ha en bra blogg uke, vel jeg håper ihvertfal at jeg kan ta meg inn igjen med bra blogging. Og det blir en video også i løpet av uken tenker jeg. Så dere for nytte den første uka av skole ferien av dere som har ferie selv om det regner.
 • 12.06.2016 kl. 20:33

UNBOXING GLOSSYBOX

// Sorry for vanvitig dårlig kvalitet på videoen. Men er første gang jeg gjør dette så bare hold ut med meg. //

Dette er produktene som var i pakken for mai: GLAM OF SWEDEN ? løsvipper ? 39,- kr // DEODOC ? intim wipes ? 132,- kr for 10 stk //SLEEK MAKEUP ? Pout paint, color milkshake ? 79,- kr // DEBORAH LIPPMANN ? it is love in the dunes, nailpolish  179,- kr //GARNIER ? Micellar wips ? 39,- kr //
 
Så hva synes dere om mitt første forsjøkk på en slaks video? Jeg har tenkt til og sette meg mer inn i det med og lage videoer. Men er liksom ikke så lett for og si det sånn. Men osen videoer kunne dere tenkt dere og sett? 
 • 07.06.2016 kl. 17:20

PRE-OPENING AFTEN

Da er jeg alt for klar for kveldens planer som er å reise på pre-opening på Bare Beppe kafe og litt til som er ny kafe i Sandefjord. Jeg gleder meg masse til og se siden jeg har altid vært et kafe menneske, og for en av bestevenninnene mine skal jobbe der. Men jeg er ganske glad for at det er litt sent i dag pga jeg har vært ekstremt plaget meg smerter i magen i dag. Er overlykkelig at jeg skal til legen på fredag så kanskje de har en forklaring til meg angående disse smertene.

Men nå for jeg nesten komme meg avgårde og få henta noen venninner som skal være med på pre-opening og smake på en god kopp kaffe og kanskje noe og små spise på. 

#sandefjord #blogg #hverdag #sol #sommer

 

 • 04.06.2016 kl. 16:28

HOTEL HELG

God lørdag til alle!

Er det noen flere end meg som er gira for helgen? Vår lørdag skal tilbringes deler av dagen og kvelden i stavern pga vi skal sove på Wassilioff som er lokalt hotel der. Og dette er forgrunn av at jernbaneverke skal holde på i hele dag og til i morgen ettermiddag (altså hele natta) på og fikse jernbanen rett uten for leiligheten vår. Så da blir det en natt med gubben i denne senga på hotel.


// Jeg gleder meg så til og sove //

Vi har alt rukket og koset oss skikkelig i sola i dag med og spist god pizza lunsj på skipperstua, is fra isbaren og gått oss en fin tur inn i Fredriksvern verft. Det er så fantastisk fint i Stavern nå. Gå gatene er fulle av liv, resturanger, kaffer og ikke minst strendene og kystien som man kan gå lange turer på. Vi har så klart tatt dette som en veldig koselig kjærlighets helg. Og gjøre ikke noe annet end og være kjærester akkurat nå. Og det er veldig deilig og kjenne at man er like forelsket etter nesten syv år sammen. 


// Vakre citadelløya //
 

Men nå skal vi videre til Sandefjord på grilling. Så i løpet av kvelden blir det tilbake til Stavern på videre hotel kos og hotel frokost i morgen, for hvem elsker ikke hotel frokost liksom? Vi skal også prøve oss på kvelds bad i dag tenkte jeg. Men kos dere masse! Og håper dere får en fin dag i sola. 

#blogg #hverdag #hotel #stavern #norge #foto #familie #sommer #sol #helg #reise

 • 01.06.2016 kl. 18:50

EN DAG PÅ STRANDEN

Hei!

Håper alle koser seg masse i varmen som har kommet nå. Jeg har alt tilbrakt fem timer i solen i dag. Du kan si det sånn at jeg holdte på og dø av hete slak til slutt. Fikk ekstremt vondt i hodet også, så vann er ekstremt viktig nå. Og nå er jeg veldig solbrent i tryne. Selv om jeg har brukt faktor 15 og 30 (15 er for kroppen og 30 på arene fra operasjonen og ansiktet). Men det ble ihvertfal strand kos, venninne skravl, lunsj grilling og masse is i dag.  

Kan dere tenke dere noe bedre end og tilbringe en formiddag og deler av ettermiddagen her med venninner og masse kos?

Men nå skal jeg sitter trykt foran air conditionet vår for og få ned kropps temperaturen og spise middag. Og trur det funker, men nå kommer rødfargen fram kan du si, ihvertfal i ansiktet, men bra med vintaminer fra sol lyset. Jeg vurderte også en trenings økt med kondisjon ute siden det er så fint vær. Men den varmen som er nå, så tørr jeg nesten ikke for jeg sliter veldig i varmen nå. 

Flere som har tilbringet dagen på stranda i denne varmen?

#sommer #stranda #varmen #blogg #hverdag #sol #helse

 • 30.05.2016 kl. 19:59

IKEA MANDAG

Hei og god kveld alle sammen!

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra en liten tur på ikea. Det ble innkjøp av nye sommer dyner (som er ti ganger billigere der end andre steder), kjøkken ting og noe som jeg skal bruke til en liten overraskelse som jeg har i planer til dere. 


To slitene mennesker som brukte kun en halvtime ca på og fine det man skule ha pluss litt til så klart. Er altid litt ekstra som tilfeldig vis faller opp i kurven når man går forbi det. Dere kjenner vel til det fenomenet dere også som skjer på IKEA? Med at det ligger ting i kurven du ikke skule ha, men som egentlig er ganske greit og ha?

I morgen går turen innover til Food gården for og snakke med dem om adopsjon av hund. Vi skal ikke ha nå, men kjenner noen som skal. Så da tenkte jeg at jeg kan forhøre meg til en gang jeg eventulet skal ha. Jeg er veldig nyskjerig på osen dette fåregår. Om det koster noe, samtalene, hunden, oppfølging... Hva man lisom kan forvente seg med og adoptere en hund. Jeg gleder meg veldig. For dette er noe jeg har vært nyskjerig på lenge. 

Men dere for ha en fin mandags kveld. Her står kvelds mat på agendaen. Etter fulgt av litt plannlegging av uka og slik. Ha en fin kveld!

#blogg #hverdag #sommer #mandag #IKEA #shopping #omplassering #adopsjon #sol

 • 28.05.2016 kl. 20:43

TACO GIRL´S NIGHT

I går hadde jeg en utrolig koselig kveld med jentene mine. Det ble masse taco, drikking og vanvittig mye skravling og diskusjoner. Jeg hadde lagt fram kamera men ble ikke tatt noe i bruk, ikke et bilde ble tatt pga vi hadde det så utrolig koselig, og det er jo slikt det skal være eller? når man er rundt venner. At man glemmer tid og angre ting for man er alt for opptatt med og kose seg.

Se så fine jenter!

Så nå ligger jeg veldig godt under teppe på sofaen og ser masse tv serier og filmer, mens jeg koser meg med små godis og cola brus. Og har tidligere i dag spist masse god grill mat. Vi spiste grillet makrell, som er noe av det beste jeg vet for og si det sånn. Jeg er vokst opp med fisk til mat nesten hele tiden når jeg var liten. Jeg hadde to bestefedre som var fiskere. Så det ble vanvittig mye fisk.

Men nå skal jeg kose meg mer i kveld alene fram til jeg skal hente mannen min i morgen på Torp. Dette har virkelig vært en kose helg for meg. Jeg har gjort akkurat det jeg har hat lyst til, akkurat når jeg vil. Men det skal bli deilig og få manne beinet hjem.

Håper alle andre har hat en fin helg og gjort mye av det dere vil og som dere synes er koselig. BTW jeg har en overaskelse til alle dere neste uke. Så følg med!

#blogg #helg #familie #venner #hverdag #foto #sommer #lørsdag 

 • 24.05.2016 kl. 18:31

HVORFOR ER B12 VIKTIG?

Så etter en slankeoperasjon så må man ta injeksjoner med B12. Man kan slutte med de over tid vis vitaminer holde seg der det skal over tid. I dag tokk jeg min første sprøyta rett i skinka så blodet spruta. Men tenkte og skrive litt om hva som kan skje ved mangel av B12. For jeg har hørt om mange som dropper disse sprøytene.

B12, eller kobalamin er livsnødvendig og viktig for normal nervefunksjon og dannelse av blodceller. Dette kan ikke lages i kroppen og må derfor komme fra kosten. Men da når man spiser drastisk mindre, så får man mindre.

Man kan få dette vitaminet i mellom kjøtt, fisk, sjømat, egg og melkeprodukter (mange kan få en inn toleranse mot melk.

Symptomer og tegn på mangel av B12 er det ikke noen symptomer tidlig. Men mangel fører til feil i produksjonen av røde blodlegemer. Etter hvert vil blodprosenten avta. Mangel kan føre til nervesystemet, nedsatt følsomhet i huden, balanseproblemer, og i verste fall utvikling av tidlig demens.
Andre typiske tegn er betennelse i tunge og munnviker, generell blekhet, slapphet og tretthet. Jeg kan innrøme at jeg ble litt nervøs her for jeg har vært slapp og sliten i en periode, og andre ting som har fulgt med.
Behandling for dette kan være en injeksjon eller B12 som kommer i pille form.

Så husk og ta medisiner til tiden, ikke kutt dem ut. For du vet ikke hva det kan føre til!

#helse #vekttap #hverdag #trening #foto #slankeoperasjon

 • 23.05.2016 kl. 21:59

SPREK I PARKEN!Dette er så går dagens ord fra bamsefar i Hakkebakkeskogen. Jeg har nemlig kos meg så mye i dag med tur i dyreparken med familie. Vi var seks fult voksene mennesker som var mer gira end ungen vi hadde med. Jeg merker stor forskjell på kroppen. Sist gang jeg var der som jeg skule på ku toppen så var jeg helt dø når jeg komme på toppen. Det første jeg gjorde var og kaste meg på nærmeste benk, jeg heiv etter pusten, svetten rant. Og dette var veldig flaut når folk kikka på meg. Jeg følte meg skikkelig dårlig av meg selv, egentlig kvalm over meg selv.
Men i dag var det en helt annen situasjon. Jeg følte meg kjempe stolt når jeg kom på toppen. Jeg var litt tung pusten men jeg var ikke sånn jeg har vært tidligere. Og det er så deilig og merke forskjell på kroppen! Så en stor klapp på skulderen min for hvor flink jeg har vært!
Ble vist et lite skryte innlegg. Men alt i alt var det en koselig tur med is og mat, pluss masse dyr!
 • 20.05.2016 kl. 15:01

TRENINGS TØY ØNSKES

Hei alle sammen, og god fredag til alle! Har dere noen spenenes planer for helgen?
Jeg hadde egentlig bre en kos helg planlagt. Men den ble vist ikke noe av. Så nå sitter jeg her da og lurer på hva jeg skal bruke kvelden min på. Så jeg fant ut at det blir film og gaming. En skikkelig etterlengtet meg kveld med bare det jeg elsker og gjøre. Og som er kjempe kos for meg.
Så da blir det Star Wars the force awakens som jeg har lenge gledet meg til og se igjen. Som den fantasy og sci-fi friken jeg er. Og jeg gleder meg til jeg skal game Witcher 3. Skikkelig nerdete kveld.
 

Men først av alt vil jeg ta opp noe med dere. Jeg har starta etter en oppgave med å finne treningstøy. Men det er litt latterlig at når man er overvektig, starter med å trene og leve et sundt og bra liv så går det faen ikke and og fine noe treningstøy. Hvor latterlig er ikke det? Jeg har spesielt vært på jakt etter en jakke. Men det er vist helt umulig og fine en jogge jakke som jeg kan bruke. Enten så er det i små størrelser, utsolgt eller så er det svin dyrt. Er det flere end bare meg som har dette problemet? Så vis noen har noe tips så bare hyl ut!

// Bilder fra Pinterest.com
 • 18.05.2016 kl. 20:43

MIN VEKT OPPDATERING

Kan tenke meg at det er mange av dere som er slitene i går etter 17 mai. Men i dag er det torsdag og tilbake til gamle eller nye vaner her hos meg. Jeg fikk meg en kjempe fin overraske i går. Jeg kom inn i en bokse som jeg har hat lyst til og bruke lenge. Den sitter ikke så fint enda. Men gleder meg til den gjøre det så jeg kan føle meg komfortabel til og bruke den ute.

Alle disse små målene, eller gledene som jeg når er så ekstremt deilige. Jeg blir bare mer og mer motivert til og jobbe ekstremt hardt for og få et sunnere og bedre liv.

Fram til nå har jeg mistet rundt 40,6 kg siden max vekta mi. Og det merker jeg ekstremt på formen min, kroppen, det mentale... Alt er bare bedre. En dag skal jeg fortelle hva max vekta mi var. Jeg er ekstremt flau over det, så kommer ikke til og fortelle det med det første. Jeg skal også vise et bilde fra max vekta mi og osen ting er nå! Man kan tydelig se vekta som har forsvunnet.

Jeg har veldig lyst til og være til inspirasjon for andre som står opp i en vanskelig situasjon med vekta si. Jeg skal fortelle osen jeg kom fram til avgjørelsen med og ta en slankeoperasjon. Og hva som er fordeler med den jeg har tatt. Jeg har masse jeg vil så fortelle alle om. For det og ta en slik avgjørelse og en slik operasjon er ikke en enkel ting som folk trur. Det er en evig jobb etter på. Og det kommer det alltid til og være.

 #hverdag  #blogg #mai #slanking  #slankeoperasjon #mat #helse #fest #familie

 • 17.05.2016 kl. 12:52

EN HVIT 17 MAI

Hei alle sammen og gratulere med dag!

I år skal vi ingenting denne dagen. Vi har alt sittet og kikket på toget som går rett uten for soverommet vårt. Men ellers så skal vi bare en tur til foreldrene mine og grille. Nytte det fine været vi har fått i dag. Så tenkte og ha på meg dette. Føler jeg har lyst til og pynte meg litt i dag ihvertfal. 

På kvelden skal jeg kanskje til Sandefjord en tur for og hilse på venninene mine. Men med tanke på at det er jobb dag i morgen å vi skal opp tidlig så for jeg se hvor sent alt annet blir. Men ellers så håper jeg dere har en fin dag og at dere nytter dagen med familie og venner, eller kollegaer. Alt etter som hva dagen bringer dere. 

Men nå skal jeg begynne og stelle meg litt. Kos dere masse!

#17mai #blogg #hverdag #norge #nasjonaldag #mai #familie #feiring #venner 

 • 16.05.2016 kl. 15:02

I AM A PAINTER

God pinse alle sammen! Håper dere koser dere masse med dette fine været som vi er så heldige og ha fått nå. Selv om det er litt kjølig ute så er det jo kjempe deilig. Jeg har ihvertfal utnytta dette været med og starte et male prosjekt hos foreldrene mine, noe som har tatt opp alt av tid jeg har hat forrig uke. Alt har gått i glemme boka og nedprioritert. Så vi måte jo ta en skikkelig vaske greie her i sta. Men altså prosjektet er og få huset fra dette:

Til et mer grå og mer innbydende hus med blomster å slik. Vi er alt ferdig med og male denne siden av huset. Og det ble kjempe forandring og gleder meg veldig til og vise dere hvordan det blir for man kan virkelig se forandringene for og si det sånn. Og jeg må virkelig si at jeg merker forandring på helsa også i forhold til hva jeg orker. Dette hadde jeg aldri orka for fire måneder siden. Men nå har jeg malt omtrent halve huset alene. Så merker stor forskjell.

Men nå skal jeg kose meg med Game of Thrones og Keeping up with the Kardashians. Mine to synde serier når mannen ikke er hjemme. Håper alle får en fin 17 Mai feiring i morgen uansett om du skal feire med familie, venner eller på jobb.

#blogg #interiør #hverdag #familie #Helse

 • 10.05.2016 kl. 17:25

17 MAI KAKE

Hei etter middag alle sammen! Alt bra med alle sammen? Jeg merker kjempe godt at sommeren er rett rundt hjørne eller den er vel kanskje her alt? Jeg har alt vært ute og kjøpte blomster som skal plantes i løpet av uka når vi får ut fingeren til å ta fram hagemøblene og vaske bilen.

Nå jobber jeg med og fine en god og litt sunnere oppskrift til oste kake. Jeg husker og ha funnet en der det er brukt FUN light. Men den finer jeg jo så klar ikke igjen. Men jeg gir ikke opp, for 17 mai kaken må lages. Så jeg for forsete og lette etter den. Vis den er noe god så skal jeg dele den med dere. Så jeg krysser fingrene og håper på at det ikke blir helt fly kræsj.

Begynner dere og komme dere i mål til 17 Mai?

 • 02.05.2016 kl. 09:00

ER IKKE FRUKT SUNDT?

Så nå har jeg vært veldig godt i gang en stund med livstils endringen min. Men en ting som frustrerer meg kraftig er når folk spør om jeg spiser frukt, og jeg svarer ja. Så får jeg høre en god del om at frukt ikke er så sunt pga frukt sukker. Hvor mye skal man egentlig legge i det? 100g med vannmelon har 6g sukker i seg, jordbær har 4,9...

Bilde lånt her

Jeg blir så frustrert over dette. Jeg ser store fruktfat som folk koser seg med. Jeg mener at vi skal kutte ut sukker, vi skal kutte ned på fett? Skal vi også nå kutte ned på frukt? Hva sitter vi igjen med da?

Jeg fikk med meg denne hissige banan debatten som gikk for en stund tilbake. Er det kanskje noe i det folk de sier?

Osen skal jeg som har slitet med overvekt hele livet, og nå har tatt et tak for og gå ned klare det når jeg hører alle disse tingene om ting jeg spiser.  Noen ganger føler jeg at det sunn hets greiene er som en evig jungel jeg prøver og fine veien min i mellom, men stadig havner ved stupet.

Jeg er vokst opp med og høre at frukt er kjempe bra og sundt for deg. Men kan jeg ha tatt så feil? Er det ikke sundt?

#blogg #hverdag #helse #kosthold #trening

 • 27.04.2016 kl. 18:48

NO GYM, NO EXCUSE!

// BILDER FUNNET PÅ NETT!


Jeg kom over denne supre appen etter og ha lest om den i det nye, den heter sworkit. Den har trenings programmer for styrke, cardio, yoga og uttøying. Etter og ha rota litt rundt på appen så gleder jeg meg kjempe masse til og prøve den å ta den skikkelig i bruk. Jeg har en plan om og trene yoga og uttøying hjemme i uka, de dagene jeg ikke går tur. Jeg vil så gjerne bare tipse dere om denne for den virker som et utrolig bra ekstra hjelpemiddel så vi man ikke kan reise til trenings senteret eller har rå til det, så er det alltids noe der ute som kan funke.

Den er både til app store og google play, og den er helt gratis!


Jeg hadde satt stor pris på vis du ville følgte meg på facebook!

#trening #helse #blogg #hverdag #vår

 • 12.04.2016 kl. 14:38

NÅR MAN FALLER!

Så i dag er det slakks verdens teiteste dag. Jeg skule på et møte som jeg grua meg max til for en eller anen grund. Jeg gikk på møte som jeg skule, sliten og jævelig som jeg følte meg. Møte i seg selv gikk veldig bra. Over mine forventinger egentlig. Jeg kjente at energien min ble bare dratt mer og mer ut under møte. Så når jeg dro så måte jeg ta en telefon til lille bror.

Da jeg tekstet han at jeg ikke fikk takket i ham så ut av det blå sto jeg plutselig på alle fire på fortauet. De "fine" steinene som kommunene bruker på fortauet hadde flyttet seg slakks tre 1 meter. Og jeg klarte så klart og tråkke over, vrikket ankelen, skrapet opp begge binna, ødela mobilen og ripet opp solbrillene mine. Og ikke minst så fikk stoltheten min mange riper. Jeg måte få hjelp av tre eldre damer for og komme opp som tilfeldig vis sto ved buss stoppet.

Det jeg skal fram til er at jeg har sett den spekka sikkert hundre ganger. Den har aldri blitt fikset. Det var ikke så farlig at det var meg. Men tenk vis det var min eldre bestemor på 86 år som falt der og brak hofta si? Eller et lite barn på vei av bussen? Jeg bare kan ikke skjønne at kommunen ikke vedlike holder bedre med tanke på at det er rett uten for kjøpesenteret i byen. Der det er flere eldre og slikt. Blir bare ekstremt irritert. Nesten man som faller der kan ødelegge seg skikkelig.

#hverdag #blogg #vår #helse #natur 

 • 11.04.2016 kl. 14:05

NÅR ER TIDEN FOR OG STILLE SPØRSMÅL?

Jeg blir veldig positiv og inspirert når det er så lyse dager som det er nå. Jeg har så ekstremt mye jeg har lyst til og ta meg til å gjøre. Det er deilig å kjenne at humøret øker og de mørke tidene er over. Derfor har jeg funnet ut at jeg har lyst til og stupe ned i ting. Lese meg opp til ting, dele inspirasjon, dele ting dere kanskje vil ha nytte av.

Derfor spør jeg dere veldig pent om dere vil dele deres ønsker med meg, og fortelle meg hvem dere er. Eller kanskje ikke dere har noe ønsker men mer spørsmål om ting. Jeg svarer gjerne!

Og vis du har lyst kan du også følge meg på facebook.

#blogg #vår #foto #hverdag #sol #mandag

 • 09.04.2016 kl. 12:00

INGENTING KAN FORBEREDE DEG PÅ DETTE!!

God lørdag alle sammen! Håper dere har en fin helg så langt. I går var jeg på min første gruppe møte etter operasjon. Det handlet om kost, eller spørsmål man har etter en operasjon. Følte ikke jeg fikk en drit ut av det. Mest for jeg liker og fine ut av ting for meg selv. Men er jo greit med oppfølging etter en slik omfattende forandring som man går i mellom. Jeg trur det er ingenting som kan forberede deg på hva som kommer etter en operasjon. Jeg føler at alt den infoen jeg har fått over 9 måneder før operasjon var litt feil, eller mye av det var det. Det er mye som ikke stemmer over rens med det sykehuset forteller.

Ingenting kan forberede deg på hva som kommer etter en slik operasjon. Derfor er jeg veldig at vis DU vurderer en slik operasjon eller skal ta en slik operasjon i nærmete framtid. Snakk med de rundt der eller fin noen som har gått i mellom det. Så bare spør i vei!

#blogg #hverdag #helg #slankeoeprasjon #sleeveoperasjon #helse #mat #livet 

 • 06.04.2016 kl. 11:35

EKSTREMT SKUFFET

Akuratt nå er jeg ekstremt skuffet! Vi hadde bestemt at i år skule vi ikke spare på noe. Vi skule fine på masse forskjellige ting. Og en av tingene var festival og konsterter vi ville gå på.

Så vi kjøpte billetter til Stavern festivalen i fjord pga det var ekstremt bra i fjord. Og angret ekstremt over at vi ikke dro. Så vi tenkte at i år så ville det være like bra. Men nei da, drit skuffet over artistene i år. Ingen jeg må se liksom. Men men håper det snart snur.

Så skule vi egentlig på konsert i slutten av denne måneden. Gledet meg ekstremt til og være i Oslo, å dra på konsert og slikt. Men nei da, i dag fikk vi beskjed at Tinashe konserten er avlyst. Eller som de sier, den er flyttet på. Gud hvor skuffet jeg er. Jeg hadde gledet meg noe ekstremt til det. Men nei da nå ble det altså ingenting av. Så jeg for forsette og kose meg med musikken i bilen i stede!

#blogg #hverdag #musikk #festival #stavernfestivalen #tinashe #onsdag #livet #skuffelse

 • 30.03.2016 kl. 16:03

TIPS TIL HJEMMET!

Når jeg var 20 år så flytet jeg ut for første gang. Da flyttet jeg ut sammen med mannen min. Jeg trur jeg bodde der i tre måneder før jeg flyttet hjem igjen. Noen tre-fire måneder etter så flyttet jeg ut igjen alene i en veldig grei første gangs sted. Etter jeg flyttet for meg selv så traff jeg sikkelig vegen. Eller det jeg ikke viste da var at jeg sleit veldig psykisk. Jeg hadde noe som de kalder PTSD (posttraumatisk stresslidelse). Når jeg flyttet for meg selv og endelig fikk senke skuldrene så traff jeg vekken veldig. Jeg gikk til DPS, det hjalp meg ikke noe som helsthe, men det som hjalp meg var mer et team kommunen hadde. 

Men dette kan jeg fortele mer om siden. Det jeg skal fram til nå er at jeg er på veien tilbake veldig sterkt føler jeg. Men en ting jeg sliter veldig med er det og holde hjemmet reint. Eller vi har det ryddig og reint veldig ofte. Men jeg er mer sånn ta et i et takk type jente. Til jeg kom over denne lille tingen. 

Den hjelper egentlig mer end det man trur. Da slipper man og stresse med vasking rett før folk kommer eller ta et sånn skikkelig tak vær gang. Så jeg har startet og følge denne. Og det hjelper egentlig altså. Jeg slipper og stresse med rydding og vasking. Ting går egentlig veldig automatisk nå. Så et lite tips til dere fra meg! Flere som har en slik "vaskeplan"? Nå skal jeg slenge beina på bordet og spise litt middag! 
#helse #blogg #hverdag #hjem 

 • 28.03.2016 kl. 17:18

DETOX PÅSKE!

Denne påska har bare vært helt fantastisk og avslappende opplevelse. Vi har bare koblet helt av fra omtrent alt av internett og sosiale medier (kald det en detox vis du vil). Men vi har jo vært innom noen ganger for og sjekke face og snapchat. Men vi har brukt tiden med og fargelegge i fine bøker, spille brett spill, grille og være delt mye latter med familien på hytta på Syningen. Og det har bare vært så fantastisk for både kropp og sjel.

Det eneste som var kjedelig var at vi var ikke hjemme før nærmer kl tolv i natt. For vi bestemte oss for og kjør sent grunnet ekstrem påske trafikk. Vi kjørte kl halv seks på kvelden for og slippe kø, men jeg trur alle hadde funnet ut av at de skule reise i denne tiden de også. For vi stokk i en del kø. Men jeg kan si det var ekstremt deilig og komme hjem etter og ha kjørt konstant bil i mange timer hjem og så klart å sove i senga i natt.

Så i dag har vi vasket klær og pakket ut påsken. Og kjenner jeg er klar for og ta uka fatt å komme tilbake til ruttinger og det normale kostholde mitt. Men jeg håper alle hadde en fin og koselig påske med familie og kjente. Og at dere har fått ladet batteria sine en god del!!

Hvordan har deres påske vært? 

#påske #blogg #hverdag #familie #ferie 

 • 27.03.2016 kl. 10:06

EN TING SOM IRRITERER MEG!

I dag er den store reise hjem dagen! Og vi skal selv hjemme dag fra fjellet. Men vi fant ut siden været er litt rart i dag at det beste kanskje er og reise i kveld?!

For noe som irriterer meg mer end noe annet er når det er bilister som prøver og enten henge seg på bagasjeluka de eller hengerfeste, ligger og blinker på deg for de skal forbi eller ha deg til og kjøre fortere, eller de som prøver og gi deg ny lak på bilen!

Kan dere tenke dere noe være end dette når man skal hjem fra en deilig påske til fjells? At andre mennesker skal stresse deg så opp at du har bare lyst til og stå på bremsen å hoppe ut av bilen og banke på ruta for og spørre om alt går bra?!

Jeg kan tørre og påstå at jeg ikke gleder meg til og skal kjøre hjem, men gleder meg til og komme hjem til senga mi!

#familie #påske #livet #blogg #hverdag #påskeferie

 • 22.03.2016 kl. 11:00

PÅSKE FERIE

Hei loveis! Håper alle har hat en fin påske så langt! 

 


 

Her har ting gått ganske i et i det siste, derfor har det blitt veldig litt blogging i det siste. Med feiring av min 26 års dag med foreldrene mine, mormor og lille bror. Vi har vært flytte hjelp, familie besøk ... siste vasking av lilighet, krangling med gammel huseier... Og så klart en del ting med sleeve operasjonen min som har kommet opp nå! Du kan egentlig bare samle alt som egentlig taper deg for energi og sammle sammen. Så nå skal det bli super deilig og komme seg vekk på en mini ferie om noen dager som jeg gleder meg kjempe masse til! Kan du tenke deg noe bedre en fjellet i påska? Det kan hvertfal ikke jeg. 

Noen som har noe spesielt de vil jeg skal skrive om? Så er det bare og si i fra!

#påske #blogg #hverdag #påskeferie #helse #sleeveoperasjon #slankeoperasjon

 • 17.03.2016 kl. 14:12

EN GOD START PÅ MITT NYE ÅR!

Woho i dag er det min bursdag, jeg blir hele 26 år! fire år igjen så er jeg fader meg 30 år! 

Mitt siste år har vært kjempe fylt med ting som eksempel:
 1. Jeg ble fadder til ei lita jente!
 2. Jeg tokk et ekstremt tungt og viktig valg for helsa mi og søkte på slankeoperasjon og var inne til første samtale i mai!
 3. Februar fikk jeg slankeoperasjon!
 4. Jeg har gått ned 30kg
 5. Jeg feiret bursdagen min i Paris på denne dagen i fjord!
 6. Vi flyttet til en fantastisk leilighet!
Jeg må innrømme at jeg har forandra meg en stor del dette året! Jeg har blitt mer positiv og gladere. Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg er lykkeligere end på lenge. Og jeg er takknemlig for hele familien min og venner. Jeg gleder meg så til og se hva det nye året vil bringe. Og jeg ser lysere på framtiden end på lenge.
Men nå må jeg i gang med kakebaking til jeg skal feire bursdagen min i morgen med familie! Og jeg kan nestne ikke vente og se hva mitt neste år blir fyllt med!
 

 

 • 14.03.2016 kl. 09:49

OM MIN SLANKEOPERASJON

Her vil det komme mer!

Vis noen har noe spørsmål er det bare og spørre i vei!

April: Helt siden max vekta mi i fjord. Har jeg nå gått ned 37,5 kg. Jeg har ikke gått ned like mye som jeg håpet etter operasjonen. Men jeg går sakte men sikkert og ikke minst trykt nedover i vekt.

Mai: 3,2 kg. Det er jo nesten snakk om en kg i uka. Og hørt at det er bra for kroppen og gå ned. 

Juni: Jeg har starta med skrive et innlegg der jeg skal fortelle dere hvor mye max vekta mi er på. Eller jeg øsnsker og fortelle det, men jeg må nokk manne meg opp litt trur jeg. 

#vekt #helse

 • 11.03.2016 kl. 20:24

UTDANNINGS SKUFFELSE

Som veldig mange andre så har jeg nå søkt på høyskole. For en av drømmene mine er og få en utdanning innen økonomi og ledelse. Jeg har en så stort ønske om og starte på en høyskole. Men etter det som skjede i fjord så er jeg så demotivert for jeg er så redd for og bli skuffa over vis jeg ikke kommer inn. Har du noen gang hat så lyst til noe at det omtrent river i kroppen etter og komme i gang. Også får du endelig svare, så er det som at hele verden faller og at du føler at du skuffer alle?

Det følte jeg i fjord angående med høyskolen. Jeg kom inn i Bø, men jeg fant fort ut at det og pendle fra Larvik til Bø ble forvanskelig. Det hadde vært ti ganger lettere og pende Larvik - Oslo vær dag i stede. 

Så nå siter jeg her og skal sende inn papirer for og få skjærskilt vurdering av papirene mine. Men det frister ikke og sende det inn for jeg er så redd for og få enda en skuffelse. 

Er det flere som har det slikt?

#blogg #hverdag #utdanning #jobb #livet #fredag #helg #familie

 • 11.03.2016 kl. 08:41

- 30 KG

Var litt usikker på om jeg skule vise dette men jeg er veldig stolt av meg selv for valget jeg har tatt med sleeve operasjon, kostholds endringene jeg har gjenomført og trening. 

// Det til venstre er bilde fra påsken i fjord. Og det til høyere er bilde fra i går. På disse er det 30 kg - // 

 

Veldig mange trur at det er en lett måte og gå ned i vekt. Men jeg skal si at kun fem av de kg jeg har gått ned er etter operasjon. Så mye har skjed før jeg tokk operasjonen for en måned siden. Jeg var på et slaks opphold før operasjon. Og der gikk jeg ned over 10kg ved hjelp av lite mat, men ofte. Ved trening, ved og rett og slett jobbe en del med meg selv og reflektere over osen jeg egentlig vil ha det. Jeg har forsatt veldig lang vei og gå. Men jeg føler at det er et lys i enden av tunelen. Og jeg vet det blir mye jobb!

Jeg lurte på om folk har noe spørsmål om noe! Jeg vil gjerne svare vis det er noe som noen lurer på!

#helse #blogg #hverdag #trening #kosthold #vektnedgang #slankeoperasjon #sleeveoperasjon

 

 • 09.03.2016 kl. 14:18

NY SMINKE TIPS TRENGS!

Omg vi fluta for rundt en måneds tid siden. Og til helgen skal jeg i en innflyttnings fest og tenkte det var på tiden og fine fram sminka mi og prøve og fikse øyenbryna mine (som jeg ikke har gjort siden før jul) og fiffe meg selv litt opp. Men det som har skjed var at alt av min sminke er borte. Sminke for langt over 1000,- kr. 

Så her sitter jeg da og må få n akkurat det mest nødvendige av det jeg trenger av sminke til helgen. Så vis noen har tips på sminke som ikke er så sykt dyrt og bra, så bare hyl ut. For jeg trenger det virkelig nå. Har bestilt meg noen ting på blush.no men trenger litt mer end bare en primer og øyenskygger! 

#skjønnhet #sminke #makeup #NYX #blogg #hverdag 

 • 07.03.2016 kl. 13:31

MANDAGS TIPS

// ikke sponset, egene meninger. 

Jeg skule kanskje hat et bilde der jeg faktisk prøver produkte eller noe, men minnekorte på kamera knakk i går når jeg skule ta det ut av kamera. Så det ble bare et bilde. Men tenkte like vel at jeg kunne fortele dere om et herlig produkt jeg fikk i glossyboxen min for januar. 

Prduktet heter The incredible face gel, og er fra mekeret May Beauty. Jeg er veldig skeptisk til merker jeg aldri har hørt om før. For tenker jo ofte på om de er testet på dyr og om huden tåler det. Jeg fant ikke dette produkte over lista på merker som tester på dyr. 

Denne var ekstremt effektiv. Jeg har slutet med ekstremt tør hud etter operasjon. Og dette fjernet en ganske god dose av det. Huden ble myk og den er veldig mild mot huden. Den fjerner død hud, rengjør porene dine, fjerner olje i huden og gjøre huden glatt og fin. 

Den er også ekstremt lett og bryke. Man påfører gelen på stedene som du ønsker og gjøre rent, masserer det inn i huden slik at de døde hudcellene løsner også vasker man det av. Så er man ferdig. 

Den er ikke så dyr heler synes jeg i forhold til hvor bra resultatet faktisk blir. Den koster 249 ,- for 8 behandlinger. Det er 10 ml i vær slik boks. Du kan kjøpe den her! Og du kan lese mer om det. Jeg er ihvertfal veldig fornøyd. 

#blogg #hverdag #skjønnhet #produkt

 • 01.03.2016 kl. 15:56

HAPPY 1 MARS

Yey det der 1 Mars i dag. Jeg elsker Mars måned, det er mange grunner til at jeg liker denne måneden.

// Gleder meg så til påske fjellet //

 1. Det er førte vår måned. Og nå kan man liksom starte og se framover mot sol og fint vær. Selv om vi har hatt en del av det i det siste. 
 2. Det er tidlig påske. Noe som tilsier at vi skal på fjelltur, og i år blir det kanskje på hytte og ikke hjemme hos svigers. 
 3. Jeg blir 26. Noe som jeg er både glad for og litt kjedelig og bli et år eldre.
 4. Jeg kan endelig starte på normal kost igjen. Gradevis så klart. 
 5. Det er innflytnings fest og andre fester. Jeg elsker og være med vennene mine når sjansen byr seg. Jeg kan ikke drikke før ut i Mai, og da skal det prøves forsiktig her hjemme først. Men jeg gleder meg så til og se vennene mine igjen...

 Viste du at: Måneden er oppkalt etter den romerske krigsguden Mars, og ble kalt Martius allerede i den enda tidligere romerske kalenderen.

Men nå skal jeg i gang med og planlegge bursdag med familie. Og kanskje venner, må se når det passer og invitere venner i bursdag. 

#blogg #hverdag #mars #foto #norge #familie #natur

 • 21.02.2016 kl. 18:43

HELGE MORO

God helg alle sammen, her kommer en liten oppdatering fra meg! Nå har jeg brukt to dager på og slås med apple tv min. Like føre hele greia flyr ut vinduet her, men jeg skal få det til. 

Så helgen min har vært kjempe fin og korselig. Jeg har fått brukt en del tid med gubben og familien. Fredag var en litt hektisk da. Den ble starta med og dra til legen og ta stiftene på magen, noe som var ekstremt deilig selv om jeg hadde sett for meg at det gjorde ekstremt vondt, men det var bare den aller siste av de 12 jeg hadde som gjorde det litt vondt. Men men måte jo ta de ut. Etter det var vi en rask tur innom foreldrene mine for og hente noe før vi dro vi en tur til Hokksund så mannen kunne klippe seg hos tanta si. Så dro vi videre til Ikea. Jeg tør jo og påstå at det ble alt for mye den dagen. 

På lørdag dro lå jeg rett ut etter 8 timer på farta på fredag. Vi fikk litt besøk og det var kjempe korselig av både min foreldre og et venne par av oss, plus dere vakre og søte datter på 9 måneder. Ler så jeg griner av og bli fis ho er hele tiden. Ho hadde så lyst til opp på fange til slutt. Men jeg skal jo verken bære og sånt så ble litt vanskelig men. Korselig var det. 

Så i dag søndag har gått til og pakke ut av esker og få ting opp på vegen her. Få det mer hjemme korselig. Men i dag har jeg merka veldig på det at jeg er operert. Har litt vondt når jeg spiser, orker nesten ikke og spise 1dl mat en gang. Og det eneste vann som går ned uten noe tull er is kaldt vann med isbiter i. Men sattser at det går seg til. Jeg skal også prøve meg på et halvt knekkebrød i dag. Fant ut at det skjer rett før jeg skal sove, så vis jeg blir dårlig er det bare og gå og legge seg til og sove i senga med bøta ved min side. 

Men dere for ha en fin søndags kveld. Jeg skal nå drømme meg vekk i hva vi skal i sommerferien. Noe tips til ferier til ei som ikke kan ligge i sola før neste år? 

#blogg #hverdag #helg #søndag #livet

 • 15.02.2016 kl. 19:21

DAG 5 ETTER OPERASJON

//bilde fra pinterest.com

Så i dag er det 5 dager siden operasjonen min. Formen er bra i forhold til operasjonen jeg har vært i mellom. Det eneste er at jeg er ufatlig lei supe, youghurt og andre ting som går i mellom et sugerør. Jeg savner så egg, brød, pasta, poteter og kjøtt, når andre spiser mat rundt meg er det like føre jeg angriper maten dems... Men heldig vis til torsdag kan jeg gå over til most mat. Så jobber litt med en handleliste over mat jeg har veldig lyst på som potestappe, joikakaker, fiskeboller og brun lapskaus.  Men jeg må starte veldig rolig og forsiktig slik at jeg ikke ødelegger den nye mini magen min. For magen reagerer jo på alt jeg omtrent lukter på så blåser magen opp. Men det er bare to uker igjen av dette før det er normal mat igjen på denne jenta. 

I morgen tenkte jeg og vise dere litt av hva jeg spiser i løpet av dagen. Vis noen så klart er intressert i det. 

Men vis noen har noe spørsmål eller sånt så er det bare og spøre...

#blogg #hverdag #helg #vinter #helse #sleeveoperasjon #slankeoperasjon 

 • 13.02.2016 kl. 12:39

NY OPERERT

På onsdag kl 07:30 ble jeg trillet ned på avd kirurgi. Kan si så pass at mentalt så var jeg ikke klar. Men flinke leger, kirurger og anestesi så begybte jeg faktisk og le en god del. Og selv om jeg er 25 år, så er det utrolig deilig med en hand og holde i når de skule sette veneflon, det gjorde så forbaska vondt.

Når jeg våkna så hadde jeg sikkert fem til ti blåmerker over slt på kroppen! Jeg har 15 stifter i magen pga de har gått inn fem steder. Det er jo en kikkehuls operasjon.

Formen er bedre i dag end på flere dager. Eneste jeg savner nå er en sikkelig deilig dusj. Men litt engstelig for det, ikke vet jeg hvorfor, men bare er ekstremt nervøs for dusjen. Kanskje jeg har fått dusj skrek? 

Vis noen har nie spørsmål er det bare og spørre.

#blogg #hverdag #helse #helg #sleeveoperasjon #operasjon

 • Josefine Fevang

  26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.


  KONTAKT


  josefine.fevang@hotmail.com

  Instagram

  Annonser

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits