hits

Josefine Fevang

DIY: HØST PUTER

  • Skrevet 14.09.2017 klokka 10:00
  • Kategori: DIY

Sy prosjekt - singer symaskin

Hva synes dere? I helgen starta jeg på pute prosjektet mitt. Jeg tør og på stå at det ikke er så fint. Bomma litt med størrelsen på putene mine, kanskje mest for de er litt brukt eller gamle puter. Så skule vel nesten kjøpt helt nye trur jeg. Men man blir ikke noe bedre vis man ikke øver? har jeg hørt da. Men det ble gjort på to dager på overtid i forhold til hva jeg hadde tenkt. Men nå er det gjort. Jeg må jo tørre og si at jeg traff veldig godt på høst fargene hvertfall. Den sennepsgule er garantert min yndlings far, men lilla er jo også kjempe fin.

//

What do you think? Last weekend I start my little pillow project. I dare to say that it turned out oki. I did not exactly meet the size on the pillows. But I think that is because of the pillows was used or a little bit old. SI i should have bought new one. But you will not get any better if you do not practice ... I have heard. But it was done on two days over time compared to what I had thought out. But now it's done. I have to dare to say that I did very well in the fall colors at least. The mustard is guaranteed my favorite by far, but the purple one is also very very nice.

Instagram: JosefineFevang

#Interiør #Blogg #Hverdag #Prosjekt #Syprosjekt #Høst #Onsdag #

LagreLagre

DIY: HERRESKJORTE OM TIL EN SKULDERKJOLE

  • Skrevet 22.05.2017 klokka 11:00
  • Kategori: DIY
Dette var en veldig enkel DIY. Jeg glemte helt og ta steg for steg bilde men dere kan finne oppskriften jeg bruke her, på bloggen til A Pair & Spare. Jeg ble dessverre ikke ferdig med den andre skjorta jeg skule sy om for helgen bare flydde veldig fort forbi meg den gangen her. Men her har dere resultatet på osen skjorten min ble.
 Men et tips skal jeg gi dere. Sett dere inn i symaskinen før dere starter. Jeg satt i tre timer og surra med symaskinen jeg har siden jeg aldri hadde brukt den før. Så lær deg symaskinen før dere setter i gang med prosjekter. 
 
Vis dere ikke har en skjorte dere har lyst til ødelegge eller prøve dere på for dere er veldig glad i den, så går det an og kjøpe en på salg eller ta seg en tur innom den lokale Fretex eller andre brukt butikker. Jeg stjelte en fra gubben som han har krympa ut av i det siste. 
 
Jeg gleder meg veldig til å bruke denne skjorten på de varme sommer dagene som forhåpentlig vis kommer nå. 
 
Håper helgen deres har vært koselig og fin! Ha en fin mandag. 
 

DIY: FRINGE JEANS PROSJEKT!

  • Skrevet 03.05.2017 klokka 14:41
  • Kategori: DIY

Alt du trenger er:
- Gammle jeans eller nye, dette avgjøre jo du selv.
- En tekstil saks, eller en saks som er bra og klippe i stoff. 
- Un-picker
 

- Steg 1 - 

Klipp av bunden av buksa slik at sømmene er bort. 
 

- Steg 2- Klipp ca 2 cm opp langs side sømmen på buksen, om det er to side sømmer så må du klippe 2 cm på begge. Bruk un-picker til å pell ut trådene i bunden av jeansa. Fjern trådene som går horisontalt, og la de vertikale trådene være igjen.
 
Dette er et av de enklest prosjektene jeg har gjort på lenge. Og ble for nøyd med slik det ble. Men tur jeg skal pelle vekk litt mer av de horisontale trådene. Slik at det blir enda mer frynsete. 
Lykke til med prosjektet, vis du skal prøve.
 

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign