Josefine Fevang

ON MY INSTA

  • Skrevet 08.04.2017 klokka 17:23
  • Kategori: FOTO

På Instagram´en min i det siste har jeg virkelig testa grensene mine en god del med og poste bilder av meg selv der du ser hele kroppen min. Jeg testa ihvertfall mine personlige grenser når jeg posta bilde av hele kroppen bare i treningstights og trenings BH. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det, kanskje for litt oppmerksomhet, men mest for jeg er stolt av kroppen min, alt jeg har klart med trening, kosthold og ikke minst det mentale jobben jeg har gjort det siste året. Så det var kanskje for å «feire» dette året.Men her er ihvertfall noen bilder fra Instagram´en min i det siste. 
Kanskje du vil legge igjen din egen Instagram eller noen du føler inspirer deg veldig på Instagram. Jeg elsker å fine nye folk og følge. Mitt brukernavn er ihvertfall Josefine Fevang.
Vel ha en fin lørdag videre!
 

BEST OF 2016

  • Skrevet 26.01.2017 klokka 19:15
  • Kategori: FOTO

På Instagram! 

 1. Jeg blir stadig overrasket over meg selv når det kommer til hva kroppen og min nye helse klarer og gjøre.  2. En type drikke jeg har hat ønsket lenge og smakket på, men aldri blitt ferdig til og gjøre det.  3. Er fra sommeren da vi var på Stavernfestivalen og fikk med oss Ellie Goulding. Var ikke så veldig imponert over måten hun er på. For hun var drit sur og det virka ikke som ho ville være der. Men musikken er jo bra.  4. Vi hadde noen få hotell opplevelser i 2016 siden de har holdt på med jernbanen her. Vi klager ikke da hotell frokost er noe av det beste jeg vet om.  5. De fine Khäler vasene mine.  6. Stavernfestivalen, og dette var MØ som hadde opptreden. Var mye bedre enn det jeg forventet.  7. Det ble noen selfies i løpet av året.  8. Tatoveringen jeg tok dette året som jeg ville skule si noe om reisen jeg hadde vært med på i løpet av 2016 i forhold til min helse. Egentlig ville jeg ha noe som skule si noe om hvor mye egentlig har vært i mellom. Så da ble det Warr;or.  9. Mine trening essentials. Proteinpulver, Propud, en bra sports BH, puls klokka mi og så klar en shaker/drikke flaske. 

 

Vis du vil se flere av mine bilder er det bare og ta en tur innom min instagram konto og kikke @JosefineFevang

Ha en fin torsdag videre. 

 

 

MITT 365 PROSJEKT!

  • Skrevet 09.11.2016 klokka 17:18
  • Kategori: FOTO
Så jeg har tenkt lenge på og starte et prosjekt, et 365 dager prosjekt. Jeg har veldig lyst til og lære meg og ta bedre bilder. Og jeg tenker at kanskje dette kan være en måte og gjøre det på.Har noen av dere andre prøvde et slik prosjekt? Her er noen tips:
 
Bestem deg når du skal starte:
Man starter når man vil. Men kan være lurt og velge deg en dato eller dag. Ta et bilde per dag. Men gi deg selv litt tid til og vende deg til tanken om og starte. Og ikke minst det og huske og ta bildene. 
 
Bestem deg om du skal dele bildene:
Det kan være greit og vite om du vil og skal dele bildene elle rom det bare er for deg selv. 
 
Planlegg for posting:
Planlegg hvilken apper eller blogg du skal dele dette på. Bestem deg for hvor ofte du skal dele bildene også. 
Jeg tenker liksom bloggen min og Instagram. 
 
Velg deg et tema:
Svar hvit, macro, iPhone eller annet. Man kan også for eksempel bytte på en måned med mobilen og en med svart hvit. 
 
Det kan også være greit og ha i bak hodet om det er noe du skal printe ut. Lage en bok for eksempel 365 dager av barna dine sis første år. Det er mange måter og være kreativ på.
 
Jeg vet ikke helt når jeg skal starte det. Men blir nokk ikke lenge til, og vet ikke osen jeg skal dele det, mest sannsynlig på Instagram og her på bloggen! Du kan følge meg på Instagram her! Har noen av dere andre prøvde et slik prosjekt? Og kanskje dere har noen tips til osen dere har gjort det?
 
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits