Josefine Fevang

EN BEDRE MÅTE OG STARTE MANDAGEN PÅ

 • Skrevet 19.06.2017 klokka 11:52
 • Kategori: HELSE

 
Litt etter litt har endelig hverdagen startet og ta form. Noe som er vanskelig og gjøre når man har vært arbeidsledig i lang tid og nesten senge liggene over lenge perioder pga dårlig helsen både psykisk og fysisk. Men i dag starta denne uka med trening kl halv ti. Noe som var et av mine beste valg. 
 
Nå sitter jeg med verdens beste følelse av en kropp som føler en vis balanse mellom å være sliten og en kropp som er full av energi som er klar til og gjøre flere aktive ting denne dagene. Men så er det noe med og ha en rolig start så man ikke tar vann over hodet og kjører seg i grøfta med en gang man har kommet i gang. 
 
Jeg trur det er viktig og bygge seg opp og å sette lista kanskje litt lavt så man kanskje overrasker seg selv over at man orker mer enn det man trur. Eller at man klarer mer enn det man trur.  
 
Måle mitt med treningen i dag var egentlig: 
10 minutter på en ellipsemaskin, 8 x 3 på diverse maskiner som trener forskjellige muskel grupper. 
Vanlig vis tar dette meg rundt en halv time når jeg er «in the sone». 
Men i dag så ble det 10x3 pluss ekstra 10 minutter på tredemølla med jogging for å få ut siste energi som bobla i kroppen. Og jeg trente i 45 minutter. Dette føles som så bra ut, og som store framskritt for meg. For jeg trudde vel at jeg var i dårligere form enn det jeg var. 
 
Så nå antar jeg at jeg må prøve og fine meg et onkelig trenings program. Så vis noen har noe tips til hvor mang kan fine et program for rompe og lår så rop ut. Men osen starta dere uka deres? Har dere noe faste trenings programer dere gjøre?
 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

DAMAGE CONTROL - DAG 1

 • Skrevet 18.04.2017 klokka 18:40
 • Kategori: HELSE 

Like what the fuck! Første dag og jeg har alt sprukket ikke bare en gang, men to ganger og kanskje en gang som jeg ikke helt innrømmer enda. Vær gang jeg åpner det forbanna kjøleskapet lyser bare den gode sjokolade kaka vi fikk med oss hjem fra fjellet mot meg og sier, spis meg... Så alt vært to ganger på den, to små ganger. Faen altså, ikke noe selvkontroll her føler jeg akkurat nå, ihvertfall ikke i dag. 

Men selv om jeg feiler i dag, så betyr det ikke at jeg må gjøre den samme feilen to ganger i morgen også. Jeg trur jeg må lære meg å spise før jeg blir drit sulten. For det var første grunnen til at jeg sprak egentlig. For jeg var så kjempe sulten at jeg ikke klart å vente til egget mitt var ferdig kokt. Så en ny læring til i morgen spis når du er sulten, ikke vent til det absolutt har gått tre timer. En erfaring rikere.

Vel håper dere har hat en fin tirsdag. Nå skal jeg dure på butikken og hente gubben. Kos dere masse i kveld.

#Helse #kosthold #mat #blogg #hverdag #foto #Livet

LagreLagre

UTDRAG FRA MIN DAGBOK

 • Skrevet 05.04.2017 klokka 18:18
 • Kategori: HELSE


Jeg tenkte å dele noe med dere som jeg skrive i natt på min dagbok på mobilen. For det er gjerne før sengetid at hode mitt begynner å gallupere i mellom tanker og inntrykk jeg har fått i mellom dagen. 

" Mitt forhold til godis er litt merkelig, litt sånn elsk hat opplegg. Jeg har nå spist sikkert 10 bitter nå i kveld og er super kvalm. Vil bare putte fingrene i halsen å kaste det opp, men liker ikke tanken på å gjøre sånt. Liker ikke tanken å tvinge kroppen min til å kaste opp!
Jeg har vanvittig dårlig samvittighet ovenfor det. Ovenfor meg selv. For kroppen min. For den jobben jeg har gjort det siste året. 

Men jeg vet at den følelsen jeg har nå husker jeg ikke i morgen, den følelsen er helt borte i det jeg våkner opp. Så det kommer til å skje igjen i løpet av helgen kanskje vis ikke jeg er super streng med meg selv. Noe jeg har lett for å være. 

Kan dere skjønner denne tankegangen min. For jeg skjønner den ikke. Er jeg svak for sukker? Har jeg så lite selvkontroll? Hva er problemet med meg å sukker? Hvorfor er det ikke sånn når det kommer til grønnsaker? 

Hva feiler det meg? "

Dette skrive jeg i natt angående mine tanker. Ikke at det direkte er om godis spising. Men det er mer om det med selvkontroll. Har jeg virkelig så lite selvkontroll? 

#helse #mat #hverdag #blogg #godis #vektnedgang 

LagreLagre

MINE TRENINGS ESSENTIALS

 • Skrevet 10.03.2017 klokka 13:08
 • Kategori: HELSE

Processed with VSCO with hb2 preset

 · H A PP Y  F R I D A Y!  · 

Noe av det beste jeg noen gang har som motiverer meg ekstremt mye i trening er polar klokka mi og puls belte som jeg fikk i jule gave for noen år siden. Den er så motiverende og bruke under trening. Og se hvor lang tid man bruker på diverse distanser, kalori forbrenning og ikke minst hvor hard trening det er. 
 
Noe annet er jo så klart er mitt sportsarmbånd til mobilen, i rosa, som jeg så klart har spotify på med mange fine lister som bil turer og trening lister. Mangler litt trenings musikk, men føler det alltid tar så tid og fine sanger som motiverer til trening, som du blir skikkelig pumpa på. 
Noe annet som også er bra er et godt sett med ørepropper til trening. Jeg liker disse som går bakk øret. Føler at disse sitter veldig godt. For jeg hater plugger som faller ut av øret og du omtrent må stresse med det når du trener. Blir jo mer slit og fokus på helt annet enn det og faktisk trene når du må passe på at de sitter i øre under hele treningen. 
 
Og så klart stikk til håret. Langt hår som driver og slenger i øyene er noe av et verste jeg vet. 
 
Så dette er mine 6 trening essentials som jeg bare MÅ ha når jeg trener. Er det noe spesielt dere bare MÅ ha for og komme dere i mellom treningen? Eller de dagene som er speilet vanskelig og komme seg på trening? Hva får deg til og reise på trening?
 

LagreLagre

KICKSTART MANDAG PÅ DENNE UKA!

 • Skrevet 20.02.2017 klokka 18:36
 • Kategori: HELSE

God Mandag kveld! Håper alle har hat en litt fin Mandag selv om jeg vet at starten av uka kan være skikkelig drit dag. Derfor bestemte jeg meg for og starte denne uka på en bra side. Jeg starta med og spise sunnere en det jeg har gjort de siste ukene. Pluss at jeg tok meg en 30 min rask gange tur i Bøkeskogen. Mest for og teste osen helsa min ligger and nå. Og la oss bare si at den ikke liker denne kula å den fuktige lufta som er. Men ble fortsatt 30 min tur på meg, oppa isen. 


Ny to nye trenings sanger:

Light´em Up - Robin Loxley, Grayson Voltaire, Emanuel Vo Williams

Tell Me What You See - Emanuel Vo Williams, Spruce Bringstein, Robin Loxley

Jeg må jo si at det er veldig lettere og trene når man har musikk som virkelig setter i gang gåingen og slikt. Som bare fylle kroppen med motivasjon.

Veldig fornøyd med meg selv pga trur ikke jeg har trent eller noe siden i fjord. Litt pga helsa har gjort at jeg ikke har orka. Men også for motivasjonen har vært i bund i det siste. Men når jeg står fem uker stille på vekta skal jeg si dere at motivasjonen kommer snikende på etter vært. Eller er vel mer at jeg er drit irritert på meg selv over at jeg ikke har vært så flink etter jeg opererte. Men denne uka skal jeg være kjempe flink jente. Og komme på det rette sporet igjen. Siden det og gå ned i vekt er fortsatt et stort mål for meg dette året. 

Flere som har falt av "sundheds" vogna? Er rart at det skjer veldig fort i februar. 

#helse #trening #blogg #hverdag #mandag

MIN FINE START PÅ UKA

 • Skrevet 13.02.2017 klokka 11:25
 • Kategori: HELSE
Denne uka ble startet med en tur til tannlegen. Jeg hater tannlegen over alt på gjort. Har litt tanmlegeskrek pga når jeg var 12 eller noe så trakk de nesten tanna mi uten bedøvelse. Så skrekken sitter godt. Heldig vis er de veldig flinke med sånt der jeg har tannlege. 
Så til morgenen i dag måte jeg kaste inn håndkle og ringe, fikk time en time etter jeg hadde ringt. Lengste timen jeg har opplevde på lenge. Og bare sitte og vente på at kl skal bli kvart på ni så jeg kan reise liksom. 
 
En annen grunn til at jeg ikke liker tannlegen er prisene. Er så merkelig at staten ikke anser tenner som en del av kroppen. Er ikke akkurat som vi kan ta ut tennene våre og sette dem inn igjen når vi vill. Eller at det er valgt fritt å ha. 
Tannlege-dyrt-blogg-josefinefevang
 
Og jeg gruer meg alltid for jeg er så redd for og få kjeft. Men snakka med de sist om at det er dyrt og reise til tannlegen etter fylt 18 og 20. Så jeg har rett og slett ikke penger. Det virka som de forsto det ihvertfall. 
 
Jeg vet at tann helse er viktig, men jeg har så dårlige tenner fra før pga bruk av astma medisiner når jeg var mindre. Og at jeg falt når jeg var liten å ødela begge fortennene mine hjelper jo heler ikke så sykt mye. 
 
Så husk tann pusen dere. Den er så viktig.
 

JEG BLE LED AV PÅ TRENINGSSENTERET!

 • Skrevet 27.01.2017 klokka 16:59
 • Kategori: HELSE

Jeg så akkurat denne jodelen på Facebook. Veldig mange av de er hysterisk morsomme. Men mange av de er også så sanne. Slik som denne:

 

Når jeg var nesten på mitt tyngste så prøvde jeg en periode og trene på treningsentre. Men det funka ikke for jeg opplevde at folk kikka og viska når jeg var der, eller at folk bare sto og kikka på meg. Tenk dere det mentale arbeide den personen har vært i mellom før den har dratt på treningsstudioet. Jeg smiler alltid når jeg ser folk som er annerledes er på treningsentre eller ute i skog og mark å går turer. For jeg vet selv hva som må til psykisk for og bare ta det steget med og melde seg inn. 

Jeg har opplevde så mange ting som har slitet på psyken min pga vekta mi. Og det er veldig tungt inn i mellom. Nå som jeg har tatt av meg nesten 75kg så henger det fortsatt der. redselen av at noen skal le, peke eller viske bakk i min rygg. Og osen skal man da klare og starte og trene igjen? Jeg har nå lurt på dette i et år. Osen jeg skal få klart og osen skal jeg tørre å dra meg selv på treningssenteret?

Er det flere som har opplevde ubehagelige ting når det kommer til trening? Trenger ikke og være pga man er overvektig, men kanskje pga andre ting. Eller bare at noen har vært ekstremt utillpassende på treningsenteret?

Men dere for ha en fin fredag videre alle sammen!

#TRENING #HELSE #FØLESER #BLOGG #HVERDAG #HELG #FREDAG

LagreLagre

YNDLINGS APPER SOM HJELPER DEG NED I VEKT!

 • Skrevet 18.01.2017 klokka 13:17
 • Kategori: HELSE

Mine to favoritt apper til og hjelpe deg ned i vekt. Disse koster ingenting heler det som er greit. Jeg trur disse appene har vært med på og hjelpe meg med å gå ned i vekt. I starten så ser man ikke på seg selv at vekten går ned. Men ved hjelp av en app så trur jeg at man har lettere med og se forandringene som skjer. Og at vekta faktisk går ned. Eller at en matvare man trudde var bra for deg, har alt for høyt salt innhold. 

 

  Lifesum: Kan hjelpe deg med kostholdet når du skal ned i vekt, bygge muskler eller       spise bedre. Du får en personlig veikart på hvordan du kan bli bedre, bygge opp en sunn livsstil som passer deg og dine behov, hvordan du kan spise klokere, treningstips og se fremgangen. Den gir deg en bra oversiktlig over hva du putter i kroppen i løpet av en dag. Og jo mer bevist du er over hva du putter i deg, jo lettere er det og forandre kosthold. Og du kan enkelt bare scanne inn produktet så du slipper og sitte og leite. 

Bli motivert og lev et sunnere og gladere liv .


 

 

 

 

Monitor your weight/overvåk vekt: Dette er en app som er super enkel å bruke til og overvåke vekten din. Appen har fleksibilitet til å vise statistikk på ulike måle enheter og lar deg opprette flere profiler. Jeg har to profiler, en som er for hvor mye jeg går ned per måned og ukentlig. 

Appen beregner også idealvekten din basert på kjønn, alder, høyde, kropp ramme og BMI. Og den foreslår også en rimelig tid for å nå dine vekt mål.  

Og en ekstra app jeg har er Polar Flow som er til polar klokka mi. Men det er mange andre apper som kan registrere treningen din. En av mine er endomondo. Den registrere ganske lett treningen din. 

Jeg bruker disse appen nesten dagelig for å følge med på hva jeg putter i kroppen min og for å følge med på vekten min. Jeg er virkelig glad i disse appene.   

 

 

 

#Helse #blogg #hverdag #kosthold #mat #vekt #endomondo #polar #lifesum #monitoryourweight #overvåkvekt

LagreLagre

EN DAG PÅ SYKEHUSET

 • Skrevet 16.01.2017 klokka 15:05
 • Kategori: HELSE
Hei og god Mandag alle sammen!
På fredag, faktisk fredag den 13 ble jeg endelig operert for gallestein. Altså galleblæra mi ble fjernet for godt, noe som er ekstremt deilig. Og selv om det føles som magen skal rives fra hverandre vær gang jeg reiser meg nå pga stingene. Så må jeg innrøme at det er ekstremt deilig og endelig bli kvitt dette faenskapet som har vært en pest og en plage siden slutten av Mai i fjord. Det ble konstantert alt i August i fjord at jeg måte operere den vekk. Så siden jeg har ventet så lenge så er det ekstremt deilig og bare få gjort det. Og med tanke på at det skule vært gjort Mandag 2 Januar så er det veldig deilig at det nå er gjort. 
 

Jeg kom inn fredags morgen, og ble alt sendt hjem fredags kveld siden jeg var så oppegående. Og jeg må si at det var deilig og sove i sin egen seng selv om de er veldig koselige på sykehuset. Ihvertfall den skravla av en sykepleier jeg hadde. Synes det er så koselig når sykepleieren tar seg tid til å slå av en prat og slå noen vitser. 
 
Fant også ut at denne gangen hadde de brukt sting og ikke metall stifter. Så krysser fingrene for at arene blir bra, helst nesten ikke synelige innen et år. Et av dem er inn i navelen så da sattser jeg på hvertfall at det ikke kommer til og syntes noe som helst egentlig. 
Festligste var vel at jeg fikk med meg steinene mine hjem. Eller jeg kidnappet de mer eller mindre med meg hjem (jeg skal ikke lege ut bilde av steinene mine her). Jeg vet ikke hvorfor jeg gjort det, men var vel det med at jeg ville så se hva det er som har gjort at jeg har hat så vondt. Så nå sitter jeg med et glass med litt over 10 steiner i som jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre med. Men skjønner jo nå hvorfor jeg har hat så veldig vondt. 
 

Men nå skal jeg slappe av på sofaen under dyna med litt smertestillende mens jeg finer noe og se på tv etter en liten tur på butikken, som var utrolig slitsomt når man ikke kan bære så mye.
Men kos dere masse videre på denne fine mandagen. Kos dere masse i dette fine været. 
 

LagreLagre

SULTEN PÅ SYKEHUSET

 • Skrevet 04.01.2017 klokka 10:00
 • Kategori: HELSE

BOwT2JngDLn

- Life is what happens to us while we are making other plans.- 

 
Så jeg var ganske klar for starten på dette året og hva jeg skule bruke sykemelding tiden min på. Men så ble planene mine utsatt ca to uker. 
 
På mandag hadde jeg fasta fra 00:00 dagen før. Planen fra sykehuset var at jeg skule være der kl 07:00 for og skrives inn. Så skule jeg være nr 2 i rekken for og bli operert. Det skule skje senest kl tolv. Jeg fikk smertestillende og veneflon. Klarte jo nesten ikke og gå i smertestillende rusen jeg fikk så det skule bli enklere med smertebehandling etter operasjonen. 
 
Men etter som tiden gikk så ble jeg aldri henta. Og da klokka vippet tre på dagen. Å jeg trudde magen min skule vrenge seg både ut og inn av sulten. Så kom kirurgen tassende inn og unskylte seg, men min operasjon måte utsettes til den 13 Januar. Forklaringa var at noe hadde skjedd med pasienten før meg. Så det hadde gått over seks timer. Så jeg skjønner jo at de måte utsette min galleblære operasjon. Men nå hadde jeg venta siden slutten av august på dette. Så skuffelsen ble jo kjempe stor når de sa det. Så nå blir jo planene mine og sykemeldings perioden min flytta på. Så da kan jeg kanskje få starta på noe av nyttårs måla mine. 
 
Men jeg for bare smøre meg med tålmodighet fram til 13 Januar. Og en ting skal sies at det tar tid og komme seg etter så mange timer med fasting. Er jo snakk om 15 timer her. Så først nå har jeg kommet meg nå ut av sulte og fra å være helt utslitt, lenge siden jeg har sovet så mange timer som jeg har det siste to døgnene. 
 
Så nå skal jeg ut og ta meg en liten treningsøkt. Kos dere videre denne kalde onsdagen. 
 

REBOOT MANDAG

 • Skrevet 05.12.2016 klokka 15:41
 • Kategori: HELSE


 

Mandag er min work out dag. Grunnen er at jeg liker å tenkte på at jeg skal få unna trening så jeg kan starta uka på best mulig måte. Ikke at jeg nødvendig vis starta mandagen min med trening. Men at den dagen skal jeg starta med og spise sunnere og at jeg SKAL trene i løpet av den dagen helst før kl tre. Så jeg kaller vær mandag er en så kalt reboot dag. Da tilbake stiller jeg meg tilbake til gamle vanner etter helgen. For er vel ikke bare jeg som har en veldig stor utskeielse i løpet av helgen? Så da er det veldig greit for meg og sette meg ned på søndag og planlegge min «reboot mandag». Da planlegger jeg trening, mat dager og handlelista for uka som kommer. Så denne uka har jeg fokus på mat som øker forbrenninga, forhåpentlig vis. Eller mat som skal øke metabolismen. Metabolismen har med forbrenninga og gjøre. Det er forbrenninga av næringstoffer som sikrer energitilførsel og stoffer som er nødvendig for at kroppen skal fungere. Omsetting av luft, mat  og andre stoffer som vi har behov for. Som stoffene vi trenger for at forbrenninga skal fungere som den skal.

 

 

NULL MANDAGS TRENING

 • Skrevet 24.10.2016 klokka 13:28
 • Kategori: HELSE

Processed with VSCO with hb1 preset

Denne mandagen startet så utrolig treigt føler jeg. Jeg føler at helgen fløy så utrolig fort forbi meg at jeg ikke vet hvor den ble av. Men denne mandagen ble ikke noe sprek ukes start for meg. Det blir mer en dag på sofaen der jeg kan pleie meg selv, med en del vondt i kjeven etter trekking av en teit visdoms tann på fredag og gallestein vondt siden fredag. Og ikke minst har denne mørke tiden virkelig satt seg i meg. Er det flere som føler seg litt ekstra sliten på høsten?

Men jeg skal foresatt prøve og presse inn en kondisjons økt før dagen er ferdig. Noen ganger kan det være deilig med en rolig morgen i stede for og stresse til trening. 

Så nå skal jeg hope i dusjen for og pleie meg selv litt med en hud skrubb og barbering av legger? Før jeg skal lage meg en god sen lunsj mens jeg ser på The good wife!

#blogg #hverdag #mandag #trening #avslapping #høst #helse #deprisjon

MIN STYRKE ØKT

 • Skrevet 19.10.2016 klokka 18:35
 • Kategori: HELSE
Hei alle sammen!
Håper at alle har en fin uke så langt. Min uke starta kl 06:00 og jeg var på trening alt kl 07:30 mandag morgen. Jeg trur jeg aldri har vært så tidlig på trening før. Og den følelsen etter jeg trena var så utrolig deilig. Jeg overraska meg selv skikkelig med å trene så tidlig på en mandag morgen. 
Processed with VSCO with hb1 preset
Jeg har fått en slakks trening rutine, endelig. 
Mesteparten er med apparater siden jeg ikke er noe trent i det hele tatt så vil jeg ikke gjøre noe feil og ødelegge kroppen på noe som helst måte. Så fant ut at det er best og bare starte slik før jeg prøver meg på andre øvelser. Og skaffe meg den infoen jeg trenger før jeg starter med kettlebell eller dumbbeller.  
Også er jeg litt nervøs på osen det kommer til å se ut når jeg gjøre de øvelsene for jeg er litt redd for og gjøre feil. Men men man må starte et sted ikke sant? 
 
Så det tar rundt en time. Jeg gjøre dette ca en dag i uken, mens jeg trener kondisjon to ganger i uka. Dette er der jeg er nå, men jeg vil komme lengre etter vært. Men jeg er ihvertfal lengre end der jeg var da jeg starta. Og allerede etter en måned så kan jeg løfte mer i kg end det jeg kunne når jeg starta min lille trenings reise. Jeg merker det mer og mer på kroppen. Så man må ikke trene som en gris for og merke forandringer. Er det flere som har det sånn? Eller har hatt det sånn? 
Men men dere for ha en fin kveld videre. Her skal det bli full avslapping med the good wife og litt wow spilling.
 

ETT AV MINE BESTE TIPS TIL VEKTREDUKSJON

 • Skrevet 07.10.2016 klokka 14:00
 • Kategori: HELSE
Hei og god Fredag alle sammen! Jeg tenkte og komme med et tips til dere som har hjulpet meg veldig i min vektreduksjon i år. Og det er:
#1 - Forbered deg
 
Når man skal ned i vekt må alt planlegges i starten. 
 
Det og bare bruk 5 - 10 min vær kveld og planlegg hva og når du skal spise i løpet av neste dag kan hjelpe så mye. Bruk det du alt har i kjøleskapet så du slipper å dra og handle på morgenen. 
 
Jeg gjorde dette i starten, vær dag i flere måneder. Men nå går alt automatisk egentlig for meg. Jeg passer alltid på at det er godt med grønt i grønnsaks skuffen i kjøleskapet så jeg slipper og tenke noe på salat til forskjellige måltider. Jeg planlegger nesten alt som jeg spiser. 
 
Og vis man bare har sunne alternativ hjemme, så blir det enklere og ha et sunnere kosthold en det man hadde før. Så ta en sikkelig opprydning i skuffer og skap vis du må det. 
 
Dette tok meg måneder å få til. Det å alltid planlegge når jeg skal ut og gjøre minste ting. Men igjen så sitter jeg igjen med nå et bra og balansert spise mønster. Og det er dager jeg selv må ta meg inn igjen. For det hender jeg roter det litt til enda i perioder, men jeg kommer lettere inn i det igjen nå end det jeg gjorde før. For nå har det blitt en vanesak egentlig.  
 
Men man blir ikke klokkere enn og lære fra feilene man gjøre?

Jeg tenkte og komme med slitt små tips og slikt for å få en sunnere måte og leve på. Men hva er det viktigste du gjøre i løpet av en dag når du skal ned i vekt? Jeg lærer alltid av andre om hva som funker eller ikke. 

Processed with VSCO with hb1 preset
 

TO TIRED TO FUNCTION IN LIFE

 • Skrevet 15.09.2016 klokka 15:28
 • Kategori: HELSE
I det siste har formen vært så utrolig ræva. Jeg har slittet med gallestein anfall, vondt i hodet, fysisk og psykisk utmatta. Så jeg måte ta et skritt tilbake igjen forrige uke å fokusere på hva det var som ga meg de anfalla, hva det var jeg spiste feil. Jeg måte finne ut av hva som gjorde at jeg var så sliten ofte. Var det noe jeg stressa over? eller noe som dro meg ned? Noe jeg kanskje grua meg til litt?
 
Jeg fant aldri ut av hva jeg har blitt så sliten av. Men var vel for det meste mas. Jeg har en vanne med og gi litt faen i meg selv, eller jeg glemmer meg selv en god del. Så noen ganger må jeg bare gi faen i alle andre og alt som skjer rundt meg. Sette meg ned og si husk og ta vare på meg selv. 
 

 
Jeg har hat så mange tanker som har dratt meg ned. Spesielt i forhold til kropp, selvbilde og selvtillit. Følt at jeg har sluntra skikkelig i forhold til kosten jeg prøver så hardt og holde vær dag. I løpet av mine dager tenker jeg nesten konstant på mat.  
 
Men så satte jeg  meg ned  for og tenker over alt, så tenkte jeg på alt jeg har vært i mellom i løpet av mitt korte, men lange liv. Så tenker jeg. Faen heler du har en ræva uke, den trenger ikke og ødelegge resten av måneden, eller året ditt eller resten av live ditt. Dra deg sammen, og fokuser på målene dine, sett deg selv før alle andre. 

 
Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall. -
 
Noen ganger trenger jeg bare en påmindelse på hvor sterk jeg egentlig er både fysisk og mentalt. Så dette har ført til en tatovering som jeg skal ta i løpet av denne uken. Som jeg skal vise dere med en gang den er på kroppen! Men dere for ha en fin torsdag. Og kose dere med det siste restene av sommer været som vi har fått nå! 
 

TIPS! PROTEIN PULVER

 • Skrevet 30.08.2016 klokka 12:37
 • Kategori: HELSE

//adlinks

Hei og god ettermiddag. 

Nå sitter jeg og jobber med et innlegg som er vanskelig for meg å skrive pga det har en stor del med hvorfor jeg havna på ekstrem fedme skalaen. Så det er litt tungt og åpne seg med dette. Vet ikke helt når dette skal komme ut, blir i løpet av uka. 

Men tenkte og tipse dere om et protein pulver som heter Whey protein av Nutramino. Jeg var ekstremt skeptisk til sånt. Men det er noe av det mest fantastiske jeg noen gang har smakt. Man kan blande det med vann. Men jeg blandet det med styrk melk for ekstra proteiner. Jeg anbefaler dette på det sterkeste. 

Men nå skal jeg ut og nyte dagen med litt ekstra energi. Selv om jeg merker forkjølelsen sniker seg på. Så er det greit og komme seg litt ut føler jeg. Men ha en fin tirsdag videre alle sammen.

#trening #helse #protein #mat #blogg #hverdag #strong #sexy

 

MINUS 55 KG PÅ 6 MÅNEDER

 • Skrevet 29.08.2016 klokka 16:53
 • Kategori: HELSE
Nå er det er halvt år siden min sleeve operasjon. Eller det er litt over det kanskje, er vel nesten en måned over trur jeg. 
Alt i alt har jeg godt ned 32,8kg siden operasjonen. Men 55kg siden vekt ferden starta i januar i år. 
Jeg har prøvde å gi mye av meg selv i denne vekt ferden min siden den startet. Men noen ganger er det vanskelig og gi seg selv helt inn i det når det skjer andre ting rundt deg som du ikke kan styre. 

 


 
Jeg fikk tidlig beskjed at man måte ikke stresse med vekt ned gang. Man burde unngå stress helt vis man skal gå ned. 
Jeg hadde en periode der jeg stresset over flytting og slikt. Og da gikk jeg ikke ned noe på tre uker. Men så fort jeg tok to skritt tilbake og starta og stresse ned igjen. Så gikk jeg plutselig ned en del kg. 
 

 


 
Men det som har vært ekstremt vanskelig er å skifte spisemønster etter 25år. 
Og når man skal ha et stort fokus på og få i seg mer end nokk proteiner for å få nokk energi i hverdagen så er det vanskelig. Men jeg har funnet noen triks som jeg skal dele med dere etter vært (kommer en oppskrift på onsdag). 
 
Vis dere har noe spørsmål, ønsker om noe jeg skal fortelle dere eller noe jeg skal skrive. Så hyll ut. 
Men ha en fin mandags kveld videre.

EN TUNG PERIODE

 • Skrevet 25.08.2016 klokka 11:41
 • Kategori: HELSE

Hei alle sammen. De siste dagene har jeg sugd i og blogge for jeg har hat tusen andre ting å gjøre. Humøret har vært veldig langt nede, samme med energi nivået mitt.

Grunnen har vært at jeg har hat litt mye og gjøre. Eller jeg har gitt meg mye og gjøre for og holde meg i gang. Jeg har vært oppe og ute av døra før åte og hjemme igjen kl seks på kvelden. Jeg har gjort alt av små ting til litt mer større ting. Men jeg kjente at i da sa kroppen rett og slett stopp. Så nå ligger jeg her da, ser på tv og akkurat spist litt mat. Og det skal jeg gjøre fram til jeg skal hente mannen min.

Det som jeg har gått rundt og tenkt veldig mye på som har dratt meg litt ned er operasjonen jeg skal i mellom, det og skal starte jobb jakten og andre små ting som jeg uroer meg for. Men spesielt nå så er det operasjonen min egentlig. Det er mer at jeg ikke vet når jeg skal opereres. Og at jeg ikke får planlagt ukene og månedene mine. Det at jeg ikke vet osen tiden etter blir. Og jeg bare tenker på de smertene som kommer til og følge som jeg hadde sist. Så begynner jeg og grue meg litt. Men jeg vil heller ta ut galleblæra mi nå end og gå rundt og ha vondt hele tiden. 

Men nokk av sytinga mi. Dere for ha en fin torsdag kveld. 

#helse #blogg #hverdag #trening #familie

SPØRSMÅL OM MIN OVERVEKT

 • Skrevet 19.08.2016 klokka 17:24
 • Kategori: HELSE

Ofte merker jeg at når folk er litt i mot ting, eller har fordomer mot mennesker som er overvektige. Men så oppdager jeg at mange er sånn pga de ikke kan nokk om temaet. At de har forståelse over ting. Når folk spør meg så svarer jeg. For jeg mener at man må være åpen om ting for å få andre til å forstå dine valg og hvorfor ting er som de er. 

Så jeg skal la dette innlegge være stående på siden av bloggen min så vis folk har noe spørsmål kan de stille det. For jeg vil være ærlig på hvorfor jeg ble så overvektig og hvorfor jeg tok mine valg. 

Så bare spør vis det er noe du lurer på!

Du kan også følge meg på instagram der jeg delere litt ekstra ting om hverdagen min!

#blogg #spørsmål #helse #trening #blogg #hverdag #sommer

 

FREDAGS MOTIVASJON

 • Skrevet 19.08.2016 klokka 13:48
 • Kategori: HELSEHappy fredag alle sammen! Her har det blitt påfyll av diverse protein produkter så jeg kan møte neste uke klar og forbered på trenings start. Treningsprogrammet er klart og osen jeg skal starte. Jeg trur for at jeg skal klare og starte med trening å få et bra opplegg for meg så må jeg forberede meg en del mentalt. For selv om man trener fysisk så er det mentale like viktig. Så ny sports BH fra HM, Protein pulver fra nutamind, Propud med sjokolade smak, flaske og sports klokka mi fra polar. Du kan kjøpe pulveret og propuden på tights.no

Er det noen flere som invisterer i ting for mot motivere seg selv litt mer? Eller som er som meg som må jobb litt ekstra mentalt med seg selv for og sette i gang?

Vel nå skal jeg i gang med middagen snart. Eller forberede til at meg og mannen min skal grille i kveld. Må jo ha opp ting fra fryseren for grillings. Ha en fin fredag alle sammen! 

#Blogg #Hverdag #Trening #Helse #Mat #Sommer

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits