• 31.01.2017 kl. 09:28

MIN FØRSTE LOTUS!

Lucie Kaas, Arne Clausen bolle fra Tilbords.

Lucie Kaas, Arne Clausen bolle fra Tilbords.

 

Til jul fikk vi en bolle fra Arne Clausen kolleksjonen til Lucie Kaas. Disse bollene er fra serien Lotus. Dette er faktisk en norsk designer som designet disse i 1963. Så er kanskje mange som har et lite forhold til dette designet fra de var små, eller fra de har vært hos besteforeldre, eller eventuelt sett på noe bilder. Jeg har ihvertfall falt helt for denne i mørke blå.  Selv om jeg liker veldig godt de som er oransje også. Men vi skal bare ha to til. Så har vi i tre forskjellige størrelser og jeg føler det holder. Er der ikke enige? Det gir det liksom litt mer farge i middags service synes jeg. Så for se hva vi eventuelt spanderer på oss selv. Eller kanskje jeg skal ønske meg til bursdagen min, det er jo ikke så alt for lenge til. Bare to måneder ca. 

 

Vel det ble litt interiør snakk. Jeg har virkelig forelsket meg i disse bollene. Vis dere liker disse og vurderer å titte litt på de. Så vet jeg at de selger dem på Tilbords. Og de har vanvittig mange forskjellige farger på dem. 

 

Vel ha en fin tirsdag videre vakringer. Her skal dagen nyttes inne siden det snør.

 

#interiør #hverdag #blogg #interiørblogg #penger #kjøkken #LucieKaas #lotus

 • 09.06.2016 kl. 15:48

IKEA + HAY

Så jeg leste akkurat en artikkel om at IKEA og det danske interiør merke HAY skal sammarbeide. Dette kan bli så ekstremt spendenes. Jeg har noe HAY ting her hjemme. Men nå gleder jeg meg skikkelig til og se hva de kan få til sammen med IKEA. 

Jeg leste at de ønsker og lage et nytt fokus på det skandinaviske interiør markede. Det er ikke til og stikke under en stol at skandinavia har kommet seg på interiør toppen de siste årene. 

De skal tilsammen lage rundt 70 produkter. Så dette kan bli veldig interesant. Merker det kommer inn et nytt sofa bord så fort møblene blir slippet. 

Alt falt for en stol, lampe og IKEA handle posen. // Bilder lånt fra side2 artikkel. //

#interiør #interior #IKEA #HAY #skandinaviskdesign #hverdag #blogg #

 • 03.06.2016 kl. 16:22

DESENIO POSTERS

//sponset innhold

// Grow up her (30x40cm) // diamond her (50x70cm) // Paris her (30x40cm) // Beef cuts her (40x50cm) //

Jeg er en av dem som bruker evigheter når det kommer til og fylle leiligheten med interiør skatter. Men for noen dager fikk jeg en fin pakke med fire posters fra Desenio.no, og jeg har bare forelsket meg helt i dem og gleder meg masse til og dekorere hjemme mitt med disse fine posterne. Trur det blir et på soverommet, kjøkkenet også for vi se hvor resten havner. Vet ihvertfal at de skal opp på vegen her hjemme. 

Men Desenio.no har masse utvalg av grafiske postere, plakater og andre posters. Jeg kunne garantert ha klikket med meg hele nettbutikken dems hjem. De har alt fra fotografier, grafisk design plakater, vintage, dyr, fashion og mye annet som kan frist hvem som helst. Man kan også velge størrelsene på plakatene selv. Jeg valge og mixe det opp litt. 
 Alle disse er fine som et spesielt interiør object, gaver til både dåp, konfirmasjon eller bursdag, eller bare for og gi det til noen man er glad i. Eller bare beholde dem selv. Men jeg har tenkt til at en av disse vil komme ut i en konkurranse i løpet av neste uke!

#interiør #konkuranse #desenio #paris #mat #bilder #foto #blogg #hverdag #tips

 • 10.04.2016 kl. 16:12

KONTOR MAKEOVER

I går gikk vi til innkjøp av en nytt skrivebord. Litt for og få noe skuffer på det og for og få et som var mindre end det som sto her. Siden jeg må ha "arbeids" stasjonen min inne på soverommet så måte vi rett og slett down size litt. Men gjorde ikke så mye når jeg komme over denne fine pulten på jysk. Jeg er veldig glad i mørke møbler. Men på soverommet går det bare i lyse møbler. Så da ble det et skrivebord i lyst. Er det ikke fint. Mangler noen ting her som bilder på vegen. Men det kommer opp i løpet av dagen!

Håper dere har en fin søndag så langt og slapper skikkelig av med deres kjære!

#blogg #hverdag #interiør #helg #foto #vår 

 • 01.04.2016 kl. 16:16

FLITTIG PÅ IKEA

God helg alle sammen!

I dag har jeg rukket så mye alt. Vi får middags gjester i kveld på åres første hjemme grilling, eller som vi også kaler det tømme fryseren for mat! Så nå er det mye godt som er tatt opp!

Vi har alt rukket og vært på IKEA! Raskeste turen jeg noen gang har vært på IKEA. Trur vi var der max i 30 min. Vi viste akkurat hva vi skule ha og hvor tingene lå så da går det jo ekstremt fort. Vi fikk med oss en del nye kluter som er i blått, en fin blå duk til spisebordet, kleshengere, nye tallerkener i lilla og en del små ting som jeg alltid peller med meg som jeg mener vi MÅ ha, men han andre mener vi ikke trenger!


I dag når vi var der så ble en kolleksjon, eller samarbeid som IKEA har med Katie Eary som er en London basert klesdesigner. Kolleksjonen heter GILTIG og de hadde noen utrolig fine ting! Jeg har prøvde og fine de på nett, men det går vist ikke. Men her er noen bilder jeg tokk av de tingene som virkelig fanget mitt blikk! Hva synes dere om disse tingene? Er de ikke fine? Jeg så spesielt et fat jeg hadde veldig lyst på, men ikke så lett og kikke når man har et irritert mannfolk med seg.

Men nå må jeg gjøre klar for middags gjester! Eller prøve ihvertfal. Dere for ha en fin kveld og kose dere masse på denne fredagen uansett hva dere skal gjøre i dag!

#blogg #hverdag #interiør #IKEA

 • 31.03.2016 kl. 19:29

INTERIØR ELSK NR 1

Endelig fikk jeg en av bursdags gavene mine. Eller jeg har jo alt fått. Men denne var noe jeg hadde ønsket meg kjempe lenge og har vurdert å kjøpe flere ganger. Helt til mannen spurte om han skule kjøpe den til meg i bursdagsgave fra ham. Og da gikk jubelen i taket hos meg. 

Er det ikke nydelig? Det er fra lovedales.no, en utrolig fint grafisk designer. Jeg har alt et bilde som heter rødhete og ulven. Men nå fikk jeg endelig meg dette som er av mitt stjernetegn fiskene. Dere burde virkelig sjekke ut instagramen her! Er det ikke mye fint? Jeg er helt forelsket i dette bilde. 

#blogg #hverdag #interiør #lovedales #kunst #vår #foto

 • 01.03.2016 kl. 22:21

NYE INTERIØR ØNSKER

Har dere sett noe så fint? Nå var det år og dag siden jeg hadde vært på kremmerhuset. For en stund siden så hadde de liksom ikke noe fint der. Men skule innom for og se etter noe de så klart ikke hadde. Men jeg kom over disse fine veggdekorene i sjell og fjær. Pluss de fine indianer hodeplaggene. Hadde det ikke vært for  at prisen var veldig stiv for disse tingene så hadde en av de blitt med meg hjem. Hva synes dere?

#blogg #hverdag #tirsdag #interiør #indianerplagg 

 

 • 29.02.2016 kl. 16:33

WALKINN DRØMMEN

Siden vi flytta ned i den nye leiligheten så har jeg fått ekstremt lyst på støre skap. Selv om klær blir pakket vekk nå, så skule jeg likt og ha mer oversikt over hva jeg har. Føler skape mitt bare er en store rote plass hele tiden. Ikke noe oversiktig ingenting. Så den dagen vi endelig har fått kjøpt en gang (håper på i løpet av i år eller neste år) så skal jeg ha et stort skap, kanskje walkin vis jeg har plass. 


Jeg ønsker meg også en helt ny stil og garderobe. Men det kommer vel med etter som vekta forsvinner. 

#blogg #hverdag #mandag #inspirasjon #interiør #ikea #klær #walkinn 

 

 • Josefine Fevang

  26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.


  KONTAKT


  josefine.fevang@hotmail.com

  Instagram

  Annonser

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits