hits

Josefine Fevang

MIN FØRSTE REKLAME

 • Skrevet 21.12.2017 klokka 08:00
 • Kategori: INTERIØR

// Vunnet konkuranse

Forrigg måned var jeg så ekstremt heldig og vinne en konkurranse på Bohus via facebook. Det jeg vant var full dekket jule bord fra Magnor som Halvor Bakke har designet. Her kan dere se noen bilder av osen borde ble. Her har dere videoen som ble filmet under det hele. Jeg liker ikke meg selv på videoen, men har kanskje noe med at man trur man høres så annerledes ut enn det man gjøre. Men men videoen er der ute så kan jo like godt dele den her også. 


#Bohus #Interiør #Video #Blogg #Hverdag #Jul #Desember #Vinter #Familie #Foto

 

LagreLagre

 

VÅRT JULEBORD FRA BOHUS

 • Skrevet 11.12.2017 klokka 19:21
 • Kategori: INTERIØR

// Vunnet konkuranse

Forrigg uke, på onsdag var Bohus innom her for og pynte til et kjempe fint fest bord nå til julen for oss. Alt som ble brukt i borddekkingen var varer jeg vant i en konkurranse i November. Det var Lerk tallerkner og krus, Pure bestikk, Rocks stormlykt, Boble vase og en hel del andre ting. Men meste parken var fra Halvor Bakke sis samarbeid med Magnor.
 
Jeg ble så ekstremt glad for pyntingen og alle varene at når jeg kom inn for og se det ferdig pyntede bordet så kom tårene med en gang. 
Så nå venter jeg bare spent på videoen som ble filmet inn mens Bohus var her. Gruer meg veldig til og se den. Kanskje bare skal droppe og se den. Hater litt videoene av meg selv. 
 
Vel ha en fin dag videre.
 
 
 

NYTT INNEN INTERIØR: IKEA + HAY

 • Skrevet 21.10.2017 klokka 18:10
 • Kategori: INTERIØR

Jeg skriver ikke så mye om interiør, men det betyr ikke at jeg ikke liker interiør. Så tenkte og fortelle dere litt om mitt siste IKEA kupp. Jeg er sikkert ikke den eneste som har fått med seg at IKEA har samarbeida med det Danske designer merket HAY. Kolleksjonen YPPERLIG kom nå i Oktober. Og den har så utrolig mye fint til en veldig budsjett vanlig pris. 
 
Det ene som ble med hjem var en grønn lysestake. Siden vi er inn i den mørke perioden av året regner jeg med at den kommer til og bli brukt en del. 
Det andre som ble med var liten kasse med lokk i lyse grønn. Den skal romme alle de fine ringene mine som har kommet i posten i det siste.
 

 

Jeg har noen flere ønsker fra den kolleksjonen som et speil, puter og en liten kasse til. Vi har planer om og snart kjøpe ny sofa som så klart er funnet på IKEA. Så da får jeg se om jeg kanskje får kjøpt de puttene. 

// Instagram: JosefineFevang

#Interiør #IKEA #HAY #Blogg #Helg #Lørdag #Hverdag #Fredag #Foto

IKEA INTERIØR

 • Skrevet 04.09.2017 klokka 10:00
 • Kategori: INTERIØR

Forrigg uke så var jeg på IKEA med søsteren min en tur. Planen var egentlig bare og kjøre lille bror på flyplassen så hjem igjen. Men plutselig befant vi oss på IKEA da. Skule bare ha en blomsterpotte hadde jeg blitt enig med meg selv. Men kom ut med et brettbord, vase, lysestake, skjer? pluss en del annet jeg ikke husker akkurat nå. Plus at vi velta plutselig innom Sandvika pluss Stoff og stil også. 

Flere enn meg som har en sånn evne til og velte innom steder mann egentlig skal holde seg litt unna? Skjer meg vær gang jeg kjører forbi Ikea eller Stoff og Stil. 

Så nå står det en del interiør planer for høsten for planen. Litt DIY prosjekter framover når høst været kommer. 

Men ha en nydelig mandag videre 

Instagram: JosefineFevang

#Interiør #IKEA #Blogg #Foto #Mandag #Hverdag 

MIN FØRSTE LOTUS!

 • Skrevet 31.01.2017 klokka 09:28
 • Kategori: INTERIØR
Lucie Kaas, Arne Clausen bolle fra Tilbords.

Lucie Kaas, Arne Clausen bolle fra Tilbords.

 

Til jul fikk vi en bolle fra Arne Clausen kolleksjonen til Lucie Kaas. Disse bollene er fra serien Lotus. Dette er faktisk en norsk designer som designet disse i 1963. Så er kanskje mange som har et lite forhold til dette designet fra de var små, eller fra de har vært hos besteforeldre, eller eventuelt sett på noe bilder. Jeg har ihvertfall falt helt for denne i mørke blå.  Selv om jeg liker veldig godt de som er oransje også. Men vi skal bare ha to til. Så har vi i tre forskjellige størrelser og jeg føler det holder. Er der ikke enige? Det gir det liksom litt mer farge i middags service synes jeg. Så for se hva vi eventuelt spanderer på oss selv. Eller kanskje jeg skal ønske meg til bursdagen min, det er jo ikke så alt for lenge til. Bare to måneder ca. 

 

Vel det ble litt interiør snakk. Jeg har virkelig forelsket meg i disse bollene. Vis dere liker disse og vurderer å titte litt på de. Så vet jeg at de selger dem på Tilbords. Og de har vanvittig mange forskjellige farger på dem. 

 

Vel ha en fin tirsdag videre vakringer. Her skal dagen nyttes inne siden det snør.

 

#interiør #hverdag #blogg #interiørblogg #penger #kjøkken #LucieKaas #lotus

DESENIO POSTERS

 • Skrevet 03.06.2016 klokka 16:22
 • Kategori: INTERIØR

//sponset innhold

// Grow up her (30x40cm) // diamond her (50x70cm) // Paris her (30x40cm) // Beef cuts her (40x50cm) //

Jeg er en av dem som bruker evigheter når det kommer til og fylle leiligheten med interiør skatter. Men for noen dager fikk jeg en fin pakke med fire posters fra Desenio.no, og jeg har bare forelsket meg helt i dem og gleder meg masse til og dekorere hjemme mitt med disse fine posterne. Trur det blir et på soverommet, kjøkkenet også for vi se hvor resten havner. Vet ihvertfal at de skal opp på vegen her hjemme. 

Men Desenio.no har masse utvalg av grafiske postere, plakater og andre posters. Jeg kunne garantert ha klikket med meg hele nettbutikken dems hjem. De har alt fra fotografier, grafisk design plakater, vintage, dyr, fashion og mye annet som kan frist hvem som helst. Man kan også velge størrelsene på plakatene selv. Jeg valge og mixe det opp litt. Alle disse er fine som et spesielt interiør object, gaver til både dåp, konfirmasjon eller bursdag, eller bare for og gi det til noen man er glad i. Eller bare beholde dem selv. Men jeg har tenkt til at en av disse vil komme ut i en konkurranse i løpet av neste uke!

#interiør #konkuranse #desenio #paris #mat #bilder #foto #blogg #hverdag #tips

LagreLagre

INTERIØR ELSK NR 1

 • Skrevet 31.03.2016 klokka 19:29
 • Kategori: INTERIØR

Endelig fikk jeg en av bursdags gavene mine. Eller jeg har jo alt fått. Men denne var noe jeg hadde ønsket meg kjempe lenge og har vurdert å kjøpe flere ganger. Helt til mannen spurte om han skule kjøpe den til meg i bursdagsgave fra ham. Og da gikk jubelen i taket hos meg. 

Er det ikke nydelig? Det er fra lovedales.no, en utrolig fint grafisk designer. Jeg har alt et bilde som heter rødhete og ulven. Men nå fikk jeg endelig meg dette som er av mitt stjernetegn fiskene. Dere burde virkelig sjekke ut instagramen her! Er det ikke mye fint? Jeg er helt forelsket i dette bilde. 

#blogg #hverdag #interiør #lovedales #kunst #vår #foto

Josefine Fevang

27 år fra Larvik - Gift - Bloggen min handler om min hverdag og mine interesser som er vekt ned gang og god helse, friluftsliv, helse både psykisk og fysisk. Også min elsk på mote og å oppleve verden. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign