Josefine Fevang

FEM OM DAGEN

  • Skrevet 10.01.2016 klokka 11:25
  • Kategori: MAT

Nordagutu - bootcamp - sykehusetitelemark -

Viste du at... 5 om dagen betyr ikke fem frukt om dagen? Jeg trudde selv at det betyde fem frukt om dagen. Men grunnen til at det ikke er 5 frukt om dagen er at det er ekstremt mye frukt sukker, og ja man skal tru at frukt ikke er så farlig. Men vi har jo alle fått med oss banan debatten som var for litt. Det er noe i det at man kanskje ikke skal spise fem bananer men en kanskje banan og et eple. Men det er faktisk to frukter og tre grønnsaker. Det er faktisk veldig lett og få dette inn i kostholdet sitt. De tre grønnsakene kan man faktisk få inn via middag. Og frukt kan man spise i mellom lunsj og middag, og kanskje en etter kvelds.

Nå som jeg er på ekstrem kost, så koser jeg meg alltid med en frukt og litt rå grønnsaker før jeg legger meg. for da slipper jeg og være sulten når jeg våkner. Det er også mange som bruker dette som dessert også. 

#blogg #lørdag #hverdag #helse #mat #frukt #sunt #helg #kosthold

FØRSTE HELG HJEMME

  • Skrevet 09.01.2016 klokka 15:46
  • Kategori: MAT

God lørdag alle sammen! For et forferdelig vær. Jeg er så glad for at jeg kjørt hjem i går litt tidlig.

Dette er første helg hjem fra oppholde mitt på Nordagutu. Og det går bra over alle forventninger. Hit til har jeg spist alt jeg skal og ikke noe utenfor den strenge kostplanen min. Det er kanskje ikke like stor variasjon på ting her som det er på opphold stedet. Men kan ikke akkurat kjøpe inn ti forskjellige pålegg for ca tre dager.

Det som var nesten best med og komme hjem slik jeg gjøre. Er at jeg får sovet i min egen seng og at man får følt på det og savne den bedre halvparten sin. Men jeg må innrømme at det skal også bli helt greit og komme tilbake igjen i morgen kveld. Og det er jo tre uker igjen før jeg er hjem for fult igjen. Men bra kost og full trenings glede.

Jeg skal prøve og få tatt noe bilder av maten jeg spiser. Det er så utrolig hvor godt det ser ut med litt grønt på egentlig.

Ser ikke dette godt ut? bilden er fra printerest.com, men dette er liksom litt slik det ser ut på knekke brødene mine. Pålegget er kanskje 20% av knekkebrødet. 

Men dere for ha en fin helg videre. Og kose dere inne i snøværet, og ute vis man liker og leke i snøen.

#blogg #helg #heverdag #mat #vinter #helse 

 

 
 

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits