Josefine Fevang

WALKINN DRØMMEN

  • Skrevet 29.02.2016 klokka 16:33
  • Kategori: INTERIØR

Siden vi flytta ned i den nye leiligheten så har jeg fått ekstremt lyst på støre skap. Selv om klær blir pakket vekk nå, så skule jeg likt og ha mer oversikt over hva jeg har. Føler skape mitt bare er en store rote plass hele tiden. Ikke noe oversiktig ingenting. Så den dagen vi endelig har fått kjøpt en gang (håper på i løpet av i år eller neste år) så skal jeg ha et stort skap, kanskje walkin vis jeg har plass. 


Jeg ønsker meg også en helt ny stil og garderobe. Men det kommer vel med etter som vekta forsvinner. 

#blogg #hverdag #mandag #inspirasjon #interiør #ikea #klær #walkinn 

 

HELGE MORO

  • Skrevet 21.02.2016 klokka 18:43
  • Kategori: EVERYDAY

God helg alle sammen, her kommer en liten oppdatering fra meg! Nå har jeg brukt to dager på og slås med apple tv min. Like føre hele greia flyr ut vinduet her, men jeg skal få det til. 

Så helgen min har vært kjempe fin og korselig. Jeg har fått brukt en del tid med gubben og familien. Fredag var en litt hektisk da. Den ble starta med og dra til legen og ta stiftene på magen, noe som var ekstremt deilig selv om jeg hadde sett for meg at det gjorde ekstremt vondt, men det var bare den aller siste av de 12 jeg hadde som gjorde det litt vondt. Men men måte jo ta de ut. Etter det var vi en rask tur innom foreldrene mine for og hente noe før vi dro vi en tur til Hokksund så mannen kunne klippe seg hos tanta si. Så dro vi videre til Ikea. Jeg tør jo og påstå at det ble alt for mye den dagen. 

På lørdag dro lå jeg rett ut etter 8 timer på farta på fredag. Vi fikk litt besøk og det var kjempe korselig av både min foreldre og et venne par av oss, plus dere vakre og søte datter på 9 måneder. Ler så jeg griner av og bli fis ho er hele tiden. Ho hadde så lyst til opp på fange til slutt. Men jeg skal jo verken bære og sånt så ble litt vanskelig men. Korselig var det. 

Så i dag søndag har gått til og pakke ut av esker og få ting opp på vegen her. Få det mer hjemme korselig. Men i dag har jeg merka veldig på det at jeg er operert. Har litt vondt når jeg spiser, orker nesten ikke og spise 1dl mat en gang. Og det eneste vann som går ned uten noe tull er is kaldt vann med isbiter i. Men sattser at det går seg til. Jeg skal også prøve meg på et halvt knekkebrød i dag. Fant ut at det skjer rett før jeg skal sove, så vis jeg blir dårlig er det bare og gå og legge seg til og sove i senga med bøta ved min side. 

Men dere for ha en fin søndags kveld. Jeg skal nå drømme meg vekk i hva vi skal i sommerferien. Noe tips til ferier til ei som ikke kan ligge i sola før neste år? 

#blogg #hverdag #helg #søndag #livet

NEW BLACK SHOES

Dream shoes

De siste dagene så har jeg virkelig hatt lyst på nye sko, litt finere sko gjerne, helst lave sko, men jeg har hat lyst på noe med heler på også. Alle skoene er fra H&M. De første skoa er Loafers til 299,- Det andre parett er lakkede ballerina sko til 249,- Det siste paret er sandaletter i semsket skin til 599,-

#mote #blogg #hverdag #shopping #sko

 

 

GLOSSY SMINKE

Så i desember vant jeg en konkurranse på stylista.no sis julekalender. Premien var et års abonnement på glossybox. Noe jeg har hørt mye om men ikke giddi og sette meg inn i. Men nå i slutten av januar dumpa den førte pakka ned i posten, pakken for januar. 

I boksen var det en blending sponge, pressed rouge mini fra glazel visage, face gel fra MAYBEAUTY, body crème fra Royal Apothic og calming face tone fra Naobay som er natural og organic produkt. Det var også med en deodorant til herrer, som mannen i hus ble ganske glad for.

Jeg gleder meg kjempe masse til og prøve produktene og kan godt skrive litt om hva jeg synes om de.

#sminke #hverdag #blogg #tirsdag #glossibox #skjønnhet #stylistano

DAG 5 ETTER OPERASJON

  • Skrevet 15.02.2016 klokka 19:21
  • Kategori: EVERYDAY

//bilde fra pinterest.com

Så i dag er det 5 dager siden operasjonen min. Formen er bra i forhold til operasjonen jeg har vært i mellom. Det eneste er at jeg er ufatlig lei supe, youghurt og andre ting som går i mellom et sugerør. Jeg savner så egg, brød, pasta, poteter og kjøtt, når andre spiser mat rundt meg er det like føre jeg angriper maten dems... Men heldig vis til torsdag kan jeg gå over til most mat. Så jobber litt med en handleliste over mat jeg har veldig lyst på som potestappe, joikakaker, fiskeboller og brun lapskaus.  Men jeg må starte veldig rolig og forsiktig slik at jeg ikke ødelegger den nye mini magen min. For magen reagerer jo på alt jeg omtrent lukter på så blåser magen opp. Men det er bare to uker igjen av dette før det er normal mat igjen på denne jenta. 

I morgen tenkte jeg og vise dere litt av hva jeg spiser i løpet av dagen. Vis noen så klart er intressert i det. 

Men vis noen har noe spørsmål eller sånt så er det bare og spøre...

#blogg #hverdag #helg #vinter #helse #sleeveoperasjon #slankeoperasjon 

NY OPERERT

  • Skrevet 13.02.2016 klokka 12:39
  • Kategori: EVERYDAY

På onsdag kl 07:30 ble jeg trillet ned på avd kirurgi. Kan si så pass at mentalt så var jeg ikke klar. Men flinke leger, kirurger og anestesi så begybte jeg faktisk og le en god del. Og selv om jeg er 25 år, så er det utrolig deilig med en hand og holde i når de skule sette veneflon, det gjorde så forbaska vondt.

Når jeg våkna så hadde jeg sikkert fem til ti blåmerker over slt på kroppen! Jeg har 15 stifter i magen pga de har gått inn fem steder. Det er jo en kikkehuls operasjon.

Formen er bedre i dag end på flere dager. Eneste jeg savner nå er en sikkelig deilig dusj. Men litt engstelig for det, ikke vet jeg hvorfor, men bare er ekstremt nervøs for dusjen. Kanskje jeg har fått dusj skrek? 

Vis noen har nie spørsmål er det bare og spørre.

#blogg #hverdag #helse #helg #sleeveoperasjon #operasjon

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits