hits

Josefine Fevang

MANDAGS VIBER

 • Skrevet 27.02.2017 klokka 17:42
 • Kategori: MAT
Happy Mandag alle sammen!
Min dag starta så utrolig dårlig for og si det sånn. Vi har vist fått noe problemet med vannet så vi venter på vannverket skal komme og ta bilder. Så lurer på hvor lenge vi er uten vann. Jeg hadde liksom mange middager planlagt som var sunne og bra. Men får ikke kokt grønnsaker siden jeg ikke har vann. Og det er så ekstremt typisk nå at jeg har så veldig lyst på vann, at jeg sitter her og tørster meg ihjel. 
 

// Dagens middag, bare grønnsaker og fetaost //
 
Men over til noe annet. Jeg prøver og komme meg på trening topp igjen. Noe som er ekstremt vanskelig for og si det sånn når man ikke har trent på seks uker. Det er vanskelig å komme inn i rutiner igjen. Så har funnet ut at å gape over alt på en gang er vanskelig. At jeg må ta en ting omgangen, en dag om gangen for å komme tilbake til der jeg var. Så denne uken skal jeg ihvertfall ha inn 3 økter med litt kardio, fikk bare til to forrige uke dessverre, men vær uke er en ny mulighet til å forbedre seg selv, er det ikke? Er ihvertfall slik jeg tenker. Vi mennesker har en stor mulighet til og forbedre oss hele tiden. Jeg merker ihvertfall at over tid har jeg forbedre meg over tid. 
 
Men håper mandagen deres blir bra. Og at uken starter med mer vann en det jeg gjorde. 
 

FASTELAVEN!

 • Skrevet 26.02.2017 klokka 14:38
 • Kategori: MAT
BQ-SWyqAwhh

 

Happy Fastelaven Søndag alle sammen!

Jeg er dessverre ikke den store bakeren så det ble kjøpt fastelaven boller i går på Meny. Jeg er ihvertfall ikke redd for og si at jeg ikke kan bake. Men en ting jeg hadde glemt helt med den vanselige fastelaven bolla var at den er ekstremt kvalmene. Det holdte mer enn nokk med bunden av bolla for og si det sånn for meg. 

Men dere får ha en fin søndag videre. Her står det litt gaming på planen for kvelden. 

//

Happy Fastelaven and Sundag everyone! 

Unfortunately I am not the great baker so it was bought a bun yesterday at the store with cream end raspberry jam. I'm certainly not afraid to say that I can not bake anything, i love those one, two, tree baking packages. But one thing I had forgotten entirely with this buns with cream and jam is that they are extremely sickening. I feel so sweet after one of them. So it held more than enough with the bottom of the bowl for me.

Have a nice Sunday everyone. 

#søndag #fastelaven #bake #mat #blogg #foto #hverdag #helg #bilde

LagreLagre

TRENINGSTØY FRA NELLY!

//ad 

// 1. Stronger Aloha treningstights - 519,- // 2. Reebok Performance  S Spike Tights -  559,- // 3.NLY Sport BH Leopard seamless top - 159,- // 4. Drop Of Mindfulness Freja - 223,- // 5. Nike Free Run - 959 ,- //

Ut dagen i morgen har Nelly.com 20% på alt av treningstøy. De har et kjempe bra utvalg av alt fra nike, Mindfulness, Stronger, Reebok og mange andre merker. Så hvorfor ikke investere i noe nytt treningstøy nå? Jeg merker ihvertfall at motivasjonen øker veldig ved kjøp av nytt treningstøy. Og spesielt vis det er klær med litt farge i. Så utnytt tilbudet på 20% i hele helgen. 

#helse #klær #mote #trening #livet #helg #hverdag #lørdag #blogg

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

KICKSTART MANDAG PÅ DENNE UKA!

 • Skrevet 20.02.2017 klokka 18:36
 • Kategori: HELSE

God Mandag kveld! Håper alle har hat en litt fin Mandag selv om jeg vet at starten av uka kan være skikkelig drit dag. Derfor bestemte jeg meg for og starte denne uka på en bra side. Jeg starta med og spise sunnere en det jeg har gjort de siste ukene. Pluss at jeg tok meg en 30 min rask gange tur i Bøkeskogen. Mest for og teste osen helsa min ligger and nå. Og la oss bare si at den ikke liker denne kula å den fuktige lufta som er. Men ble fortsatt 30 min tur på meg, oppa isen. 


Ny to nye trenings sanger:

Light´em Up - Robin Loxley, Grayson Voltaire, Emanuel Vo Williams

Tell Me What You See - Emanuel Vo Williams, Spruce Bringstein, Robin Loxley

Jeg må jo si at det er veldig lettere og trene når man har musikk som virkelig setter i gang gåingen og slikt. Som bare fylle kroppen med motivasjon.

Veldig fornøyd med meg selv pga trur ikke jeg har trent eller noe siden i fjord. Litt pga helsa har gjort at jeg ikke har orka. Men også for motivasjonen har vært i bund i det siste. Men når jeg står fem uker stille på vekta skal jeg si dere at motivasjonen kommer snikende på etter vært. Eller er vel mer at jeg er drit irritert på meg selv over at jeg ikke har vært så flink etter jeg opererte. Men denne uka skal jeg være kjempe flink jente. Og komme på det rette sporet igjen. Siden det og gå ned i vekt er fortsatt et stort mål for meg dette året. 

Flere som har falt av "sundheds" vogna? Er rart at det skjer veldig fort i februar. 

#helse #trening #blogg #hverdag #mandag

SKAM T-SHORTER FRA GINA!

Ønsker meg denne så ekstremt mye. Den er så sann i forhold til at alle går i mellom forskjellige ting som andre ikke vet noe som helst om, og som folk ikke burde uttale seg om når de ikke vet noe som helst om det. Er et slags slag for psykisk helse, eller helse generelt. Og for de situasjonene som enkelte kommer opp i som ingen vet noe om. 
 
BQh4MfTh9nV
Denne t-shorta er en av fire SKAM t-shorter som Gina har kommet med. Dessverre finer jeg den ikke i noe butikker rundt her. Vet de er på nett, men tydelig vis har størrelsene bare flydd ut. Så jeg krysser fingrene for at det skal komme en ny mulighet så jeg kan få bestilt den. 
 
BQgG3OQDnEH

Så hva synes du om disse? Er rart ingen andre butikker har kommet med noe slags typer av slike t-shorter egentlig. 

Ha en fin onsdag videre. Her skal det snart vaskes litt. 

#klær #mote #Skam #blogg #hverdag #kjærlighet #valentinesday #valentines 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

JEG VIL LESE DIN BLOGG ELLER ...

 • Skrevet 14.02.2017 klokka 17:56
 • Kategori: HVERDAG


 

Hei og happy valentines dag! Vi får ikke "feiret" dette i år faktisk pga mannen jobber til kl ni. Så jeg har kjøpt en grandis da som vi kan dele når han kommer hjem. Så fikk jeg en kjempe søt gave av ham som jeg skal vise dere i morgen tenkte jeg. 

Men i det siste har jeg vært på jakt etter nye blogger og lese for å bli inspirert av. Eller eventuelle blogger dere selv leser som dere kanskje vet inspirer veldig. Jeg liker og lese alt i mellom helse, trening og fashion. 

Har du kanskje noe ønsker om ting du vil jeg skal skrive om? Jeg er veldig åpen av meg når det kommer til og fortelle ting som folk spørre om. 

Men ha en fin dag videre!

#blogg #hverdag #februar #helse #kjærlighet #trening #foto

DREAMING ABOUT LEVIS

Jeg får samme spørsmålet vært år om hva jeg ønsker meg til bursdagen min og havner alltid på at jeg vet ikke. Så i år tenkte jeg og være litt mer forberedt på dette. 
Jeg har alltid hatt lyst på en Levi´s t-shorte men også kanskje en tank top. Jeg har funnet disse på Nelly.com. Flere som har noe merke klær som de har veldig lyst på. Disse er jo ikke så veldig dyre. Er vel mer av de "populære" merkene som er mer billige end andre. For er jo noen av de billige klærne som jeg nesten dør av når jeg ser prisene, som eks på Calvin Klein er ikke så veldig billig. Men også buksene til Levi´s er ikke så veldig billige heler. Men det er mange som sier at man må betale for kvalitet. 
Men samma det. Var disse tre jeg ville vise dere. De er ikke så veldig dyre, alle under 300kr. 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

MIN FINE START PÅ UKA

 • Skrevet 13.02.2017 klokka 11:25
 • Kategori: HELSE
Denne uka ble startet med en tur til tannlegen. Jeg hater tannlegen over alt på gjort. Har litt tanmlegeskrek pga når jeg var 12 eller noe så trakk de nesten tanna mi uten bedøvelse. Så skrekken sitter godt. Heldig vis er de veldig flinke med sånt der jeg har tannlege. 
Så til morgenen i dag måte jeg kaste inn håndkle og ringe, fikk time en time etter jeg hadde ringt. Lengste timen jeg har opplevde på lenge. Og bare sitte og vente på at kl skal bli kvart på ni så jeg kan reise liksom. 
 
En annen grunn til at jeg ikke liker tannlegen er prisene. Er så merkelig at staten ikke anser tenner som en del av kroppen. Er ikke akkurat som vi kan ta ut tennene våre og sette dem inn igjen når vi vill. Eller at det er valgt fritt å ha. 
Tannlege-dyrt-blogg-josefinefevang
 
Og jeg gruer meg alltid for jeg er så redd for og få kjeft. Men snakka med de sist om at det er dyrt og reise til tannlegen etter fylt 18 og 20. Så jeg har rett og slett ikke penger. Det virka som de forsto det ihvertfall. 
 
Jeg vet at tann helse er viktig, men jeg har så dårlige tenner fra før pga bruk av astma medisiner når jeg var mindre. Og at jeg falt når jeg var liten å ødela begge fortennene mine hjelper jo heler ikke så sykt mye. 
 
Så husk tann pusen dere. Den er så viktig.
 

ROAD TRIP FRA HEMSEDAL TIL GEILO

 • Skrevet 12.02.2017 klokka 09:00
 • Kategori: NORGE
 går var jeg på verdens lengste, men også fineste road trip med sviger familien min. Vi skule egentlig en rask tur til Hemsedal bare pga vi aldri hadde vært der før så vi var nysgjerrige. Jeg har aldri vært så skuffa over et sentrum før. Så vi fant ut at vi skule dra på en "kort" kjøre tur bare. Jaja ente opp med å reise rundt klokka 11:00 hjemmefra og var hjemme rundt kl seks på kvelden Så syv timer på farten og etter å ha sett en helt fantastisk norsk vinter natur så ble det bare og slenge beina på sofaen og bli der resten av kvelden. 
 
 går var jeg på verdens lengste, men også fineste road trip med sviger familien min. Vi skule egentlig en rask tur til Hemsedal bare pga vi aldri hadde vært der før så vi var nysgjerrige. Jeg har aldri vært så skuffa over et sentrum før. Så vi fant ut at vi skule dra på en "kort" kjøre tur bare. Jaja ente opp med å reise rundt klokka 11:00 hjemmefra og var hjemme rundt kl seks på kvelden Så syv timer på farten og etter å ha sett en helt fantastisk norsk vinter natur så ble det bare og slenge beina på sofaen og bli der resten av kvelden. 
Instagram-JosefineFevang-Hallingdal-Norway-Hallingskarvet-Hol-Auralnd-Norskefjell
Vi starta med og kjøre fra ÅL til Hemsedal, vi ble utrolig skuffet over sentrum for å si det sånn. Så når vi fant ut at det skule bli en "kort" kjøretur så kjørte vi først helt ned il Lærdal og fikk kjøre i mellom Lærdalstunnelen som er Norges lengste tunnel på over 24 509 m. Fra Håbakken i Lærdal til Nyheim i Aurland. Så kjørt vi videre oppover Aurlandsdalen og over til Hol. Det er så fantastisk og kjøre over fjellet der. Et skikkelig Winter wonderland. Hallingskarvet er så vanvitig vakkert både på vinter som på sommer tid. 
 
Instagram-JosefineFevang-Hallingdal-Norway-Geilo-Buskerud
 
Vi ente da til slutt og kjøre opp til Geilo for og spise middag på Peppes før vi kjørte hjemover. Det var en lang kjøretur, men nå er jeg glad i slike turer, Road trip girl. Vis dere noen gang har muligheten til og kjøre noen av disse fjellturene så burde dere absolutt kjøre det. Vi er så heldige som har en så fantastisk fin natur. At det er kjedelig og kaste vekk muligheten til og se den. 
 
BQYg0NNhVYi
 
Alle bildene er fra Huawei P9 mobilen min. Men dere for ha en fin søndag. Her går turen snart hjemover der vi skal lade opp batteriene før en ny uke. 

DREAMING OF SEXY LINGERIE

// Triangle Black Bra - Svart - 149 // Embrace Me Softbra - Dusty Pink - 199 // Sexy Back Lace Hipster - Dusty Pink - 89 (salg) // Soft High-Waist Panty - Dusty Pink - 129 // Sexy Lace Hipster Panty - Hvit - 89 // Flouncy Triangle Softbra - Dusty Pink - 159 // Eyelash Thong - Blue/gray - 72 (salg) //

Jeg trur at vis man investerer i undertøy som man føler seg sexy i så får man litt mer selvtillit, eller egentlig at man har klær som man føler seg bra ut i har mye og si for selvtilliten og selvbilde. For selvtilliten har alt med osen man føler jeg inn i mellom. Har man dårlig følelse så er ikke selvtilliten like bra. Og vis undertøyet kan hjelpe til og føle seg bedre, så hvorfor ikke. 

Jeg har også så forelsket meg i mye av undertøyet som Nelly.com har. Og spesielt de i dyse farger, spesielt dusty pink. Er det ikke mye nydelig undertøy. Og falt helt for de to BH som jeg har lagt til her oppe. Spesielt den med broderier på. Den er bare helt nydelig, og mest sannsynlig på vei hjem til meg akkurat nå. Er det none andre der ute en bare meg som synes undertøy har mye og si osen man føler seg? Jeg synes det er veldig viktig at jenter og menn føler seg sexy i den kroppen de har. Og vis undertøy kan bidra til dette er det helt innafor synes nå jeg. 

Ha en fin fredag videre. Her skal det bare slappes av i dag. 

#mote #fredag #blogg #hverdag #penger #lingerie #undertøy

KLAR FOR IKEA!

 • Skrevet 02.02.2017 klokka 14:06
 • Kategori: HVERDAG

Hei og god tirsdag. 
Nå er det vist snart helg og i går sto en skikkelig lufte tur på agendaen min. Noe jeg trengte sårt. Men merker så veldig på kroppen i dag. Jeg trur jeg snart må innse at jeg er relativt ny operert enda.  
Men det som sto på min agenda i går var nemlig familie tur til IKEA. Handlelista var klar og shopping face var on.
Jeg elsker og fly rundt på IKEA. Kikke på utstillingene og ikke minst snoke litt i billig kroken. Er jo helt utrolig hva man finner der noen ganger. Og ikke minst utstillingene de har. Jeg blir så inspirert til osen jeg ønsker og ha det. 

BQAo9gVhgh-

Men på handle lista mi sto det noen bilderammer, små ting til kjøkkenet som jeg lenge har vurdert og kjøpe. Eller som vil gjøre der lettere med mat laging når jeg er alene hjemme. 
Også det skader jo ikke og ha noen nye ting i leiligheten heller. Så når kusina min ringte og lurte på om jeg ville være med og siden jeg dør av kjedsomhet siden jeg er sykemeldt så tenkte jeg hvorfor ikke. Jeg blir med, gjøre der jeg orker, bærer det lille jeg kan. Så ser jeg fort hvordan formen ligger an i sin hel het. Og la oss si at jeg sov 12 timer når jeg kom hjem. Så formen ligger ikke så bra an.  

Vel dere for ha en fin Torsdag videre og husk at det snart er helg. Her skal det bare slappes av og ha litt selv pleie. Snakkas!

#ikea #shopping #mote #familie #blogg #hverdag 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign