Josefine Fevang

INTERIØR ELSK NR 1

 • Skrevet 31.03.2016 klokka 19:29
 • Kategori: INTERIØR

Endelig fikk jeg en av bursdags gavene mine. Eller jeg har jo alt fått. Men denne var noe jeg hadde ønsket meg kjempe lenge og har vurdert å kjøpe flere ganger. Helt til mannen spurte om han skule kjøpe den til meg i bursdagsgave fra ham. Og da gikk jubelen i taket hos meg. 

Er det ikke nydelig? Det er fra lovedales.no, en utrolig fint grafisk designer. Jeg har alt et bilde som heter rødhete og ulven. Men nå fikk jeg endelig meg dette som er av mitt stjernetegn fiskene. Dere burde virkelig sjekke ut instagramen her! Er det ikke mye fint? Jeg er helt forelsket i dette bilde. 

#blogg #hverdag #interiør #lovedales #kunst #vår #foto

TIPS TIL HJEMMET!

 • Skrevet 30.03.2016 klokka 16:03
 • Kategori: EVERYDAY

Når jeg var 20 år så flytet jeg ut for første gang. Da flyttet jeg ut sammen med mannen min. Jeg trur jeg bodde der i tre måneder før jeg flyttet hjem igjen. Noen tre-fire måneder etter så flyttet jeg ut igjen alene i en veldig grei første gangs sted. Etter jeg flyttet for meg selv så traff jeg sikkelig vegen. Eller det jeg ikke viste da var at jeg sleit veldig psykisk. Jeg hadde noe som de kalder PTSD (posttraumatisk stresslidelse). Når jeg flyttet for meg selv og endelig fikk senke skuldrene så traff jeg vekken veldig. Jeg gikk til DPS, det hjalp meg ikke noe som helsthe, men det som hjalp meg var mer et team kommunen hadde. 

Men dette kan jeg fortele mer om siden. Det jeg skal fram til nå er at jeg er på veien tilbake veldig sterkt føler jeg. Men en ting jeg sliter veldig med er det og holde hjemmet reint. Eller vi har det ryddig og reint veldig ofte. Men jeg er mer sånn ta et i et takk type jente. Til jeg kom over denne lille tingen. 

Den hjelper egentlig mer end det man trur. Da slipper man og stresse med vasking rett før folk kommer eller ta et sånn skikkelig tak vær gang. Så jeg har startet og følge denne. Og det hjelper egentlig altså. Jeg slipper og stresse med rydding og vasking. Ting går egentlig veldig automatisk nå. Så et lite tips til dere fra meg! Flere som har en slik "vaskeplan"? Nå skal jeg slenge beina på bordet og spise litt middag! 
#helse #blogg #hverdag #hjem 

DETOX PÅSKE!

 • Skrevet 28.03.2016 klokka 17:18
 • Kategori: EVERYDAY

Denne påska har bare vært helt fantastisk og avslappende opplevelse. Vi har bare koblet helt av fra omtrent alt av internett og sosiale medier (kald det en detox vis du vil). Men vi har jo vært innom noen ganger for og sjekke face og snapchat. Men vi har brukt tiden med og fargelegge i fine bøker, spille brett spill, grille og være delt mye latter med familien på hytta på Syningen. Og det har bare vært så fantastisk for både kropp og sjel.

Det eneste som var kjedelig var at vi var ikke hjemme før nærmer kl tolv i natt. For vi bestemte oss for og kjør sent grunnet ekstrem påske trafikk. Vi kjørte kl halv seks på kvelden for og slippe kø, men jeg trur alle hadde funnet ut av at de skule reise i denne tiden de også. For vi stokk i en del kø. Men jeg kan si det var ekstremt deilig og komme hjem etter og ha kjørt konstant bil i mange timer hjem og så klart å sove i senga i natt.

Så i dag har vi vasket klær og pakket ut påsken. Og kjenner jeg er klar for og ta uka fatt å komme tilbake til ruttinger og det normale kostholde mitt. Men jeg håper alle hadde en fin og koselig påske med familie og kjente. Og at dere har fått ladet batteria sine en god del!!

Hvordan har deres påske vært? 

#påske #blogg #hverdag #familie #ferie 

EN TING SOM IRRITERER MEG!

 • Skrevet 27.03.2016 klokka 10:06
 • Kategori: EVERYDAY

I dag er den store reise hjem dagen! Og vi skal selv hjemme dag fra fjellet. Men vi fant ut siden været er litt rart i dag at det beste kanskje er og reise i kveld?!

For noe som irriterer meg mer end noe annet er når det er bilister som prøver og enten henge seg på bagasjeluka de eller hengerfeste, ligger og blinker på deg for de skal forbi eller ha deg til og kjøre fortere, eller de som prøver og gi deg ny lak på bilen!

Kan dere tenke dere noe være end dette når man skal hjem fra en deilig påske til fjells? At andre mennesker skal stresse deg så opp at du har bare lyst til og stå på bremsen å hoppe ut av bilen og banke på ruta for og spørre om alt går bra?!

Jeg kan tørre og påstå at jeg ikke gleder meg til og skal kjøre hjem, men gleder meg til og komme hjem til senga mi!

#familie #påske #livet #blogg #hverdag #påskeferie

TIDLIG PÅSKEEGG TIL DERE!

// inneholder affiliatelinks
God lang fredag alle sammen! Her er påska godt i gang med familie kos i Hallingdal! Grilling, hytte, påske godt, familie kos og selvfølgentlig avslappning. Men i dag så det ut som det skule bli det dritt været. Men nå titter påske sola fram litt. Så ser ut som det blir litt grilling i dag også!
 

 

Jeg vil gjerne dele med dere at Nelly har åpnet et av påskeeggene sine før påskaften. De har 20% på sitt NLY brand! De har jo et utrolig bra utvalg av fine klær ikke sant? 

NLY brands

//1.Decor open back dress 899,-  2.Lux doamond fown 1094,- 3.Tail maxi lace dress 649,- 4.Descor open back dress 899,- //

 

Noen av kjolene som jeg fant her er jo så utrolig fine. Og med tanke på at vi nå går inn i en komfirmasjons tid så er det jo veldig mange som trenger en kjole eller to. Eller som kanskje gjerne vil bare ha en kjempe fin kjole. Så da kan jo dette kanskje være en smart ide og titte i mellom det. For i dag er det jo 20% på NLY brand.  Og vis man kan spare litt penger på det så er det jo bare et pluss i boka! Fant dere loveis noe fint?

#blogg #hverdag #påske #familie #mote #nelly #NLYbrand

VÅR SKO ØNSKER

"Give a girl the right shoes, and she can conquer the world." 

- Marilyn Monroe


Joggesko eller Sneakers er heldigvis inn igjen i dette årets sko bilde, samme som i fjord. Men i år er det en del farger og mønster på skoene, å ikke bare pastell og lyse farger. Jeg liker veldig godt de med blomster mønster. Så regner med at det etter vært kanskje blir et par på vei hjem til meg i løpet av påsken.

Her er ihvertfal seks av mine favoritter!

Spring shoes

 

Jeg har så veldig lyst på nr 2, 4, 5 og 6. Men ser ut til at jeg må velge et av dem, vis ikke blir det veldig fort dyrt for lommeboka mi føler jeg. Men alle har jo så fine farger, og for meg i skikkelig vår stemning! Sitter nesten her og smiler fra øre til øre av å se på vår sko. Gjøre ikke dere?

Hva synes dere om slike sko med mønster og farger?

#sko #mote #blogg #påske #hverdag #onsdag #sol #vår

PÅSKE FERIE

 • Skrevet 22.03.2016 klokka 11:00
 • Kategori: EVERYDAY
Hei loveis! Håper alle har hat en fin påske så langt! 

 


 

Her har ting gått ganske i et i det siste, derfor har det blitt veldig litt blogging i det siste. Med feiring av min 26 års dag med foreldrene mine, mormor og lille bror. Vi har vært flytte hjelp, familie besøk ... siste vasking av lilighet, krangling med gammel huseier... Og så klart en del ting med sleeve operasjonen min som har kommet opp nå! Du kan egentlig bare samle alt som egentlig taper deg for energi og sammle sammen. Så nå skal det bli super deilig og komme seg vekk på en mini ferie om noen dager som jeg gleder meg kjempe masse til! Kan du tenke deg noe bedre en fjellet i påska? Det kan hvertfal ikke jeg. 

Noen som har noe spesielt de vil jeg skal skrive om? Så er det bare og si i fra!

#påske #blogg #hverdag #påskeferie #helse #sleeveoperasjon #slankeoperasjon

DRØMME JAKKE NR 1

Har du noen ganger kommet over en super fin jakke, topp, bukse eller et klesplagg generelt. Jeg kom akkurat over en super fin jakke på hm.com, jeg så jakka også tenkte jeg bare den må jeg ha, jeg har jo bursdag i dag så da kan jeg jo spandere dette på meg selv. Men jeg ble så lei meg når jeg oppdaget at den er ikke og fine på hm.com i det hele tatt. 

Hva er vitsen og vise en jakke på en modell vis de ikke skal ha den til salgs en gang. Det eneste stede jeg fant det var på den amerikanske siden til HM. Og de sender jo ikke til Norge, ja jeg er irritert over det for jeg har så lyst på denne jakken, er den ikke fin? uff jeg er helt opphengt i den. 

#blogg #hverdag #klær #mote #påske #vår

EN GOD START PÅ MITT NYE ÅR!

 • Skrevet 17.03.2016 klokka 14:12
 • Kategori: EVERYDAY

Woho i dag er det min bursdag, jeg blir hele 26 år! fire år igjen så er jeg fader meg 30 år! 

Mitt siste år har vært kjempe fylt med ting som eksempel:
 1. Jeg ble fadder til ei lita jente!
 2. Jeg tokk et ekstremt tungt og viktig valg for helsa mi og søkte på slankeoperasjon og var inne til første samtale i mai!
 3. Februar fikk jeg slankeoperasjon!
 4. Jeg har gått ned 30kg
 5. Jeg feiret bursdagen min i Paris på denne dagen i fjord!
 6. Vi flyttet til en fantastisk leilighet!
Jeg må innrømme at jeg har forandra meg en stor del dette året! Jeg har blitt mer positiv og gladere. Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg er lykkeligere end på lenge. Og jeg er takknemlig for hele familien min og venner. Jeg gleder meg så til og se hva det nye året vil bringe. Og jeg ser lysere på framtiden end på lenge.
Men nå må jeg i gang med kakebaking til jeg skal feire bursdagen min i morgen med familie! Og jeg kan nestne ikke vente og se hva mitt neste år blir fyllt med!
 

 

OM MIN SLANKEOPERASJON

 • Skrevet 14.03.2016 klokka 09:49
 • Kategori: EVERYDAY

Her vil det komme mer!

Vis noen har noe spørsmål er det bare og spørre i vei!

April: Helt siden max vekta mi i fjord. Har jeg nå gått ned 37,5 kg. Jeg har ikke gått ned like mye som jeg håpet etter operasjonen. Men jeg går sakte men sikkert og ikke minst trykt nedover i vekt.

Mai: 3,2 kg. Det er jo nesten snakk om en kg i uka. Og hørt at det er bra for kroppen og gå ned. 

Juni: Jeg har starta med skrive et innlegg der jeg skal fortelle dere hvor mye max vekta mi er på. Eller jeg øsnsker og fortelle det, men jeg må nokk manne meg opp litt trur jeg. 

#vekt #helse

UTDANNINGS SKUFFELSE

 • Skrevet 11.03.2016 klokka 20:24
 • Kategori: EVERYDAY

Som veldig mange andre så har jeg nå søkt på høyskole. For en av drømmene mine er og få en utdanning innen økonomi og ledelse. Jeg har en så stort ønske om og starte på en høyskole. Men etter det som skjede i fjord så er jeg så demotivert for jeg er så redd for og bli skuffa over vis jeg ikke kommer inn. Har du noen gang hat så lyst til noe at det omtrent river i kroppen etter og komme i gang. Også får du endelig svare, så er det som at hele verden faller og at du føler at du skuffer alle?

Det følte jeg i fjord angående med høyskolen. Jeg kom inn i Bø, men jeg fant fort ut at det og pendle fra Larvik til Bø ble forvanskelig. Det hadde vært ti ganger lettere og pende Larvik - Oslo vær dag i stede. 

Så nå siter jeg her og skal sende inn papirer for og få skjærskilt vurdering av papirene mine. Men det frister ikke og sende det inn for jeg er så redd for og få enda en skuffelse. 

Er det flere som har det slikt?

#blogg #hverdag #utdanning #jobb #livet #fredag #helg #familie

- 30 KG

 • Skrevet 11.03.2016 klokka 08:41
 • Kategori: EVERYDAY

Var litt usikker på om jeg skule vise dette men jeg er veldig stolt av meg selv for valget jeg har tatt med sleeve operasjon, kostholds endringene jeg har gjenomført og trening. 

// Det til venstre er bilde fra påsken i fjord. Og det til høyere er bilde fra i går. På disse er det 30 kg - // 

 

Veldig mange trur at det er en lett måte og gå ned i vekt. Men jeg skal si at kun fem av de kg jeg har gått ned er etter operasjon. Så mye har skjed før jeg tokk operasjonen for en måned siden. Jeg var på et slaks opphold før operasjon. Og der gikk jeg ned over 10kg ved hjelp av lite mat, men ofte. Ved trening, ved og rett og slett jobbe en del med meg selv og reflektere over osen jeg egentlig vil ha det. Jeg har forsatt veldig lang vei og gå. Men jeg føler at det er et lys i enden av tunelen. Og jeg vet det blir mye jobb!

Jeg lurte på om folk har noe spørsmål om noe! Jeg vil gjerne svare vis det er noe som noen lurer på!

#helse #blogg #hverdag #trening #kosthold #vektnedgang #slankeoperasjon #sleeveoperasjon

 

60 DAGER UTEN SUKKER... NESTEN

 • Skrevet 10.03.2016 klokka 16:53
 • Kategori: MAT

Her om dagen var nesten første gangen siden rundt 3.januar, men jeg spiste godis 30 januar da vi flyttet til den nye leiligheten våres. Men da spiste jeg kun 3 biter av en spesial sjokolade, ellers så hadde jeg holdt meg helt til her om dagen. Det var nesten 60 dager uten sukker. Og jeg har garantert følt på fordelene ved og ikke spise sukker. Men det ble jo spenenes for meg og prøve pga det er mange som starter å reagere på sukker og søte ting etter en slanke operasjon. Jeg var en av de som håpet egentlig litt på og få en reaksjon av det, for da må jeg av naturlige årsaker holde meg unna ting med sukker i. Men til min lille skuffelse (litt glede) så gikk det jo bra. 

// Bilde fra Printerest.com // 

Og nå sitter jeg og føler at det var så ekstremt dumt av meg og prøve det. For hvor lav er ikke terskelen nå for at det fort kan lure seg godterier inn i hus? Heldig vis etter sleeve operasjonen min så har jeg verken sug eller har jeg lyst på sjokolade (som jeg elsket før) eller annet godterier. Jeg fyser mer på pringeles og spesielt gode middager. Men merker jo nå at det er en prøvelse siden det er så bilig godis. Man kan jo ikke ha lat vær og lakt merke til alle diskusjonene som er nå.

Men nå føler jeg at jobben er etter fjerde uke mi blir og få inn de gode spisevanene jeg hadde med sunn mat igjen. Og jeg har bestemt meg for at en dag i helgen er sprekke dagen min. Noen som har noe tips til osen de har en sunnere hverdag? Noe oppskrifter eller noe så bare sleng det ut!  Det er veldig vanskelig og komme tilbake til det etter man har spist omtrent det man føler for i nesten fire uker. For det har handlet mest om og få i seg mat. 

#helse #sundt #blogg #hverdag #mat #godis

NY SMINKE TIPS TRENGS!

 • Skrevet 09.03.2016 klokka 14:18
 • Kategori: EVERYDAY

Omg vi fluta for rundt en måneds tid siden. Og til helgen skal jeg i en innflyttnings fest og tenkte det var på tiden og fine fram sminka mi og prøve og fikse øyenbryna mine (som jeg ikke har gjort siden før jul) og fiffe meg selv litt opp. Men det som har skjed var at alt av min sminke er borte. Sminke for langt over 1000,- kr. 

Så her sitter jeg da og må få n akkurat det mest nødvendige av det jeg trenger av sminke til helgen. Så vis noen har tips på sminke som ikke er så sykt dyrt og bra, så bare hyl ut. For jeg trenger det virkelig nå. Har bestilt meg noen ting på blush.no men trenger litt mer end bare en primer og øyenskygger! 

#skjønnhet #sminke #makeup #NYX #blogg #hverdag 

MANDAGS TIPS

 • Skrevet 07.03.2016 klokka 13:31
 • Kategori: EVERYDAY

// ikke sponset, egene meninger. 

Jeg skule kanskje hat et bilde der jeg faktisk prøver produkte eller noe, men minnekorte på kamera knakk i går når jeg skule ta det ut av kamera. Så det ble bare et bilde. Men tenkte like vel at jeg kunne fortele dere om et herlig produkt jeg fikk i glossyboxen min for januar. 

Prduktet heter The incredible face gel, og er fra mekeret May Beauty. Jeg er veldig skeptisk til merker jeg aldri har hørt om før. For tenker jo ofte på om de er testet på dyr og om huden tåler det. Jeg fant ikke dette produkte over lista på merker som tester på dyr. 

Denne var ekstremt effektiv. Jeg har slutet med ekstremt tør hud etter operasjon. Og dette fjernet en ganske god dose av det. Huden ble myk og den er veldig mild mot huden. Den fjerner død hud, rengjør porene dine, fjerner olje i huden og gjøre huden glatt og fin. 

Den er også ekstremt lett og bryke. Man påfører gelen på stedene som du ønsker og gjøre rent, masserer det inn i huden slik at de døde hudcellene løsner også vasker man det av. Så er man ferdig. 

Den er ikke så dyr heler synes jeg i forhold til hvor bra resultatet faktisk blir. Den koster 249 ,- for 8 behandlinger. Det er 10 ml i vær slik boks. Du kan kjøpe den her! Og du kan lese mer om det. Jeg er ihvertfal veldig fornøyd. 

#blogg #hverdag #skjønnhet #produkt

NYE INTERIØR ØNSKER

 • Skrevet 01.03.2016 klokka 22:21
 • Kategori: INTERIØR

Har dere sett noe så fint? Nå var det år og dag siden jeg hadde vært på kremmerhuset. For en stund siden så hadde de liksom ikke noe fint der. Men skule innom for og se etter noe de så klart ikke hadde. Men jeg kom over disse fine veggdekorene i sjell og fjær. Pluss de fine indianer hodeplaggene. Hadde det ikke vært for  at prisen var veldig stiv for disse tingene så hadde en av de blitt med meg hjem. Hva synes dere?

#blogg #hverdag #tirsdag #interiør #indianerplagg 

 

HAPPY 1 MARS

 • Skrevet 01.03.2016 klokka 15:56
 • Kategori: EVERYDAY

Yey det der 1 Mars i dag. Jeg elsker Mars måned, det er mange grunner til at jeg liker denne måneden.

// Gleder meg så til påske fjellet //

 1. Det er førte vår måned. Og nå kan man liksom starte og se framover mot sol og fint vær. Selv om vi har hatt en del av det i det siste. 
 2. Det er tidlig påske. Noe som tilsier at vi skal på fjelltur, og i år blir det kanskje på hytte og ikke hjemme hos svigers. 
 3. Jeg blir 26. Noe som jeg er både glad for og litt kjedelig og bli et år eldre.
 4. Jeg kan endelig starte på normal kost igjen. Gradevis så klart. 
 5. Det er innflytnings fest og andre fester. Jeg elsker og være med vennene mine når sjansen byr seg. Jeg kan ikke drikke før ut i Mai, og da skal det prøves forsiktig her hjemme først. Men jeg gleder meg så til og se vennene mine igjen...

 Viste du at: Måneden er oppkalt etter den romerske krigsguden Mars, og ble kalt Martius allerede i den enda tidligere romerske kalenderen.

Men nå skal jeg i gang med og planlegge bursdag med familie. Og kanskje venner, må se når det passer og invitere venner i bursdag. 

#blogg #hverdag #mars #foto #norge #familie #natur

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits