hits

Josefine Fevang

INTERIØR ELSK NR 1

 • Skrevet 31.03.2016 klokka 19:29
 • Kategori: INTERIØR

Endelig fikk jeg en av bursdags gavene mine. Eller jeg har jo alt fått. Men denne var noe jeg hadde ønsket meg kjempe lenge og har vurdert å kjøpe flere ganger. Helt til mannen spurte om han skule kjøpe den til meg i bursdagsgave fra ham. Og da gikk jubelen i taket hos meg. 

Er det ikke nydelig? Det er fra lovedales.no, en utrolig fint grafisk designer. Jeg har alt et bilde som heter rødhete og ulven. Men nå fikk jeg endelig meg dette som er av mitt stjernetegn fiskene. Dere burde virkelig sjekke ut instagramen her! Er det ikke mye fint? Jeg er helt forelsket i dette bilde. 

#blogg #hverdag #interiør #lovedales #kunst #vår #foto

TIPS TIL HJEMMET!

 • Skrevet 30.03.2016 klokka 16:03
 • Kategori: HVERDAG

Når jeg var 20 år så flytet jeg ut for første gang. Da flyttet jeg ut sammen med mannen min. Jeg trur jeg bodde der i tre måneder før jeg flyttet hjem igjen. Noen tre-fire måneder etter så flyttet jeg ut igjen alene i en veldig grei første gangs sted. Etter jeg flyttet for meg selv så traff jeg sikkelig vegen. Eller det jeg ikke viste da var at jeg sleit veldig psykisk. Jeg hadde noe som de kalder PTSD (posttraumatisk stresslidelse). Når jeg flyttet for meg selv og endelig fikk senke skuldrene så traff jeg vekken veldig. Jeg gikk til DPS, det hjalp meg ikke noe som helsthe, men det som hjalp meg var mer et team kommunen hadde. 

Men dette kan jeg fortele mer om siden. Det jeg skal fram til nå er at jeg er på veien tilbake veldig sterkt føler jeg. Men en ting jeg sliter veldig med er det og holde hjemmet reint. Eller vi har det ryddig og reint veldig ofte. Men jeg er mer sånn ta et i et takk type jente. Til jeg kom over denne lille tingen. 

Den hjelper egentlig mer end det man trur. Da slipper man og stresse med vasking rett før folk kommer eller ta et sånn skikkelig tak vær gang. Så jeg har startet og følge denne. Og det hjelper egentlig altså. Jeg slipper og stresse med rydding og vasking. Ting går egentlig veldig automatisk nå. Så et lite tips til dere fra meg! Flere som har en slik "vaskeplan"? Nå skal jeg slenge beina på bordet og spise litt middag! 
#helse #blogg #hverdag #hjem 

OM MIN SLANKEOPERASJON

 • Skrevet 14.03.2016 klokka 09:49
 • Kategori: HVERDAG

Her vil det komme mer!

Vis noen har noe spørsmål er det bare og spørre i vei!

April: Helt siden max vekta mi i fjord. Har jeg nå gått ned 37,5 kg. Jeg har ikke gått ned like mye som jeg håpet etter operasjonen. Men jeg går sakte men sikkert og ikke minst trykt nedover i vekt.

Mai: 3,2 kg. Det er jo nesten snakk om en kg i uka. Og hørt at det er bra for kroppen og gå ned. 

Juni: Jeg har starta med skrive et innlegg der jeg skal fortelle dere hvor mye max vekta mi er på. Eller jeg øsnsker og fortelle det, men jeg må nokk manne meg opp litt trur jeg. 

#vekt #helse

- 30 KG

 • Skrevet 11.03.2016 klokka 08:41
 • Kategori: HVERDAG

Var litt usikker på om jeg skule vise dette men jeg er veldig stolt av meg selv for valget jeg har tatt med sleeve operasjon, kostholds endringene jeg har gjenomført og trening. 

// Det til venstre er bilde fra påsken i fjord. Og det til høyere er bilde fra i går. På disse er det 30 kg - // 

 

Veldig mange trur at det er en lett måte og gå ned i vekt. Men jeg skal si at kun fem av de kg jeg har gått ned er etter operasjon. Så mye har skjed før jeg tokk operasjonen for en måned siden. Jeg var på et slaks opphold før operasjon. Og der gikk jeg ned over 10kg ved hjelp av lite mat, men ofte. Ved trening, ved og rett og slett jobbe en del med meg selv og reflektere over osen jeg egentlig vil ha det. Jeg har forsatt veldig lang vei og gå. Men jeg føler at det er et lys i enden av tunelen. Og jeg vet det blir mye jobb!

Jeg lurte på om folk har noe spørsmål om noe! Jeg vil gjerne svare vis det er noe som noen lurer på!

#helse #blogg #hverdag #trening #kosthold #vektnedgang #slankeoperasjon #sleeveoperasjon

 

HAPPY 1 MARS

 • Skrevet 01.03.2016 klokka 15:56
 • Kategori: HVERDAG

Yey det der 1 Mars i dag. Jeg elsker Mars måned, det er mange grunner til at jeg liker denne måneden.

// Gleder meg så til påske fjellet //

 1. Det er førte vår måned. Og nå kan man liksom starte og se framover mot sol og fint vær. Selv om vi har hatt en del av det i det siste. 
 2. Det er tidlig påske. Noe som tilsier at vi skal på fjelltur, og i år blir det kanskje på hytte og ikke hjemme hos svigers. 
 3. Jeg blir 26. Noe som jeg er både glad for og litt kjedelig og bli et år eldre.
 4. Jeg kan endelig starte på normal kost igjen. Gradevis så klart. 
 5. Det er innflytnings fest og andre fester. Jeg elsker og være med vennene mine når sjansen byr seg. Jeg kan ikke drikke før ut i Mai, og da skal det prøves forsiktig her hjemme først. Men jeg gleder meg så til og se vennene mine igjen...

 Viste du at: Måneden er oppkalt etter den romerske krigsguden Mars, og ble kalt Martius allerede i den enda tidligere romerske kalenderen.

Men nå skal jeg i gang med og planlegge bursdag med familie. Og kanskje venner, må se når det passer og invitere venner i bursdag. 

#blogg #hverdag #mars #foto #norge #familie #natur

Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign