hits

Josefine Fevang

BOMBER JACKET ON

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Happy Friday! Friday is a fun day. Jeg må bare skryte litt av meg selv i dag. Før kl var ti i dag så hadde jeg kjørt mannen min på jobb, vært og fått inn en liten trenings økt, laget noen få protein rundstykker til helgen og vaska ned kjøkkenet. 

Men jeg må bare vise dere denne jakken jeg kom over i Sverige forrigg helg hos Bazar på Nordby senteret. Den var et sikkelig shopping schupp føler jeg, den kosta egentlig 600,- men var satt ned helt til 199,- så da følte jeg at den måte være med meg hjem for å si det sånn. Den er også vanntett og vindtett, så holder meg varm. Så happy happy meg. Elsker når jeg gjøre bra handler.
Jeg har også blitt ekstremt glad  i high waist jeans for tiden, men dette har mest med at etter jeg har klart å kvitte meg med så mange kilo så har jeg fått en del løs hud på magen, så når buksene er høye på livet så ser det litt bedre ut, er dere ikke enig? Man kan liksom gjemme den litt. Men er sikkert bare i hode mitt det funker sånn. Men det er vanskelig å fine klær som ser bra ut når man fortsatt føler seg ekstremt overvektig. 
 
Vel dere for ha en fin fredag! Endelig helg. 
 

LagreLagre

WE ARE FIT, RIGHT?

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetIngenting er som å starte opp igjen med trening med nytt tøy eller hva? Jeg fikk en veldig fin start på denne uken med en god økt på mandags morgen. Men jeg skal innrømme at jeg har slitet med veldig vondt i hode siden mandag, noe som er veldig slitsomt. Jeg er så støl at jeg sliter en god del med å gå og løfte hendene over hodet. Men det der ler jeg ganske godt av egentlig. Jeg elsker å være støl for da merker jeg at jeg har gjort noe bra med kroppen og at det vil gi framgang vis jeg forsetter. 

 

MEN over til fine nye klærne mine. De kjøpte jeg en gang forrige uke trur jeg, husker ikke helt. Jeg er så kjempe fornøyd med både tightsen og BH min. Buksa er ikke helt som andre trenings tightser føler nesten at stoffet er litt tykkere. Noe som gjøre at jeg kanskje ikke fryser så fort vis jeg har ute trening. Alt sammen er fra Cubus. Er det ikke fint? Har forelsket meg ganske godt i treningstøyet fra We Are Fit som har de eksotiske blomstene på seg. For jeg synes den var så fin i fargene. Så da jeg kom over noe som var litt like eksotisk så bare havna det i posen slik at jeg kunne få det med meg hjem. Flere som har gjort noe sånt før? hehe. 
 
Vel ha en fin onsdag videre. 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

LagreLagre

SOMMER MANDAG!

 • Skrevet 27.03.2017 klokka 11:37
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with hb1 preset

Er det flere en meg som bare gleder seg veldig over solen og varmen? I går viste liksom gradene 18. Og det er litt sykt for meg egentlig som går konstant kald å fryser hele tiden. Så nå skal jeg en tur til min mormor for og nytte litt veranda sol. Og fylle på med litt D-vitaminer siden det tydelig vis er et mangel på det.

«Ny uke, nye muligheter» ordtaket skal jeg virkelig ta nytte av denne uken her. Etter og hat en pause fra trening siden ja, januar trur jeg, altså tre måneder. Så fant jeg ut at det var på tide å starte opp igjen. Så i dag er det altså første dag med trening igjen. 

Det som var litt rart var at jeg trudde jeg kom til å ligge langflat med en gang. Men til min store forundring klarte jeg å jobbe (sakte) i 3 sammenhengende minutter. Så er super stolt over det. Og egentlig litt sjokkert over at formen ikke er dårligere. 

Men er ikke lei meg for det for da kommer jeg fortere tilbake håper jeg. 

Men nå skal jeg ut og nytte det fantastiske været vi har i dag. Så håper jeg dere også nytter det så mye dere klarer. Ha en fin mandag.

#Helse #Blogg #Hverdag #Foto #Mandag #Vår #Sol 

LagreLagre

HVORDAN BRYTE DÅRLIGE VANER FOR Å GÅ NED I VEKT!

 • Skrevet 22.03.2017 klokka 16:01
 • Kategori: HVERDAG
Hei og god onsdag! 
Tenkte og dele med dere noen av mine måter og nå målene mine på, hvertfall de dårlige vanene mine. For jeg har en del av dem egentlig. Men hvertfall i forhold til overspising og sånt så har det hjulpet og "isolere" problemet og jobbe med de. Så her er noen av mine tips!
 
Gjøre det til en bevisst handling
Man må først finne ut hva som er den dårlige vanen. Og når den dårlige vanen utløses. Osen følelser følger med denne vanen?
Er det snakk om bite negler når man er stresset, overspising når du er trist eller overforbruk hvis du er med en viss gruppe av venner? 
Det er det som er aller viktigst for og bli kvitt en dårlig vane, er og fine ut hva den dårlige vanen er. 
 
Set deg et mål 
Ønsker du deg fine og sunne negler, men du biter dem i stykker? Lyst til og reise et sted, men har ikke nok penger? Lyst til og gå ned i vekt, men overspiser eller velger de usunne valgene.
Sett deg et veldig spesifikk mål, og bruk dette som et slutt mål. Ha også små del mål, slik at du ikke mister motivasjonen. 
 
Mitt mål er og gå ned en kg. Siden jeg har stått stile så lenge. 
 

 
Ta en og en ting om gangen
Vel vis du er som meg og veldig mange andre som ikke klarer tre mål på en gang som få nok søvn, trene vær dag og ikke spise sundt. Så er det helt normalt. Ha heler fokus på og bryte de dårlige vanene dine. Og ikke fokuser på mer en en ting om gangen. Vis ikke blir det plutselig veldig vanskelig og mye på en gang. 
 
Unngå triggere
Kast ut alle de små tingene som trigger deg. Fra askebeger, til ditt hemmelig godis lager, kanskje til og med klippe opp kredittkortet ditt. Så vil du klare målene dine. 
 
Hold orden i sakene dine!
Ha en dagbok der du skriver ned de dårlige vanene dine. Skriv ned omstendighetene rundt som gjøre at du faller av sporet. Hva var følelsen før og etter, hjalp det noe på humøret ditt? Hva var følelsen og omstendighetene når du bestemte deg for å bruke ekstra penger, overspise eller tenne opp røyken?
Det er kanskje tøft, men en dagbok vil vise deg sannheten bakk det du gjøre. 
 
Så nå lurer jeg på hva din dårlige uvane er og hvordan du prøver å slutte med det?
 

D + J GAVE FOR BURSDAGEN MIN!

 • Skrevet 20.03.2017 klokka 13:51
 • Kategori: HVERDAG
God mandag!
Håper alle har hat en koselig helg. Jeg ville bare så veldig vise dere dette fine smykke jeg fikk i bursdagsgave fra mannen her. Er det ikke fint? Det er en D for Daniel og en J for Josefine. Også er det min føde stein for Mars som er liksom en safir. Synes den er litt lys til det, men jeg liker den veldig godt. 
 
Processed with VSCO with hb1 preset


Vel i dag har jeg alt rukket det jeg skule. Som egentlig bare var og handle inn for uka. Ble masse fint og grønt til denne ukene. Det står også et spennenes møte på agendaen om min framtid. Eller jeg vet jo hva deler av min framtid er. Men dette er mer i forhold til jobb. Gleder meg til å endelig komme i gang igjen med jobb. Og ikke minst komme i gang med å søke jobb. Noe jeg gruer meg til for har hørt så mye rart om hvor vanskelig det er å fine jobb nå. Også er jeg kjempe usikker på hva jeg vil, osen type jobb jeg kunne tenkt meg. Men dette for jeg se hva framtiden bringer. 
Har også lyst til ut og ta litt bilder i løpet av uka vis været kan holde seg fint i mange dager. Helst fram til sommeren. Men nå skal jeg slutte og bable. Kos dere videre i dette fine været. 
Hva har dere som planer denne dagen? Eller denne uka? 
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

MANDAGS SHOPPING

//add links
Hei og god morgen!
Jeg har alltid når jeg har kjøpt sko bare kjøpt dem jeg vet passer. Ikke liksom størrelses mesig. Vet ikke osen jeg skal forklare det. Når man er overvektig så legger det seg på beina også. Og da for man veldig breie bein. Så jeg har alltid bare måte ta det jeg har funnet som har passet på, og ikke kunnet valgt dem som jeg synes er fine.
Så i dag ble jeg sittende på morgenen og se på sko av alle ting. Og falt så for disse to parene. 
 
De er begge fra Nelly.com. De svarte lace up sandals finne du her, og de offwhite lace bootie kan du finne her. Er de ikke fine? Vurderer sterkt og bestille ihvertfall et av de hjem akkurat nå. Men litt usikker på hvem av dem jeg vil bestille hjem. 
Noen som har noe meninger om hvilket par? Setter pris på litt hjelp. 
 
Vel dere for ha en fin mandag. Her skal skiftes og avgårde og gjøre litt mat handle. 

LagreLagre

MITT LIV FØR JEG ER 30!

 • Skrevet 17.03.2017 klokka 12:22
 • Kategori: HVERDAG

Okei så jeg har bursdag i dag, blir hele 27 år i dag. Det er er faktum at det kun er 3 år igjen til 30. Men hva skjede med alle de planene jeg hadde som jeg  skule ha gjort før jeg ble 30? Jo de har blitt lagt langt vekk i en glemme boks.

Jeg hadde en plan om at når jeg var 30 da skule jeg ha en høyskole utdanning, en kjempe bra jobb, barn, være gift, eie hus, kjøre bil, til og med kanskje bo i Oslo. Jeg skule reise masse, ihvertfall et år i New York på mote utdanning, det var et stort must for meg. For det var jo det jeg ønsket mest, og som en del av meg fortsatt ønsker og gjøre. 

Men nå som jeg er 27 år ser jeg jo at mange av de planene ikke kommer til å bli gjenomført, som et år i New York. For jeg har både forandret meg ekstremt my og har andre nye drømmer, livet har rett og slett forandret seg en hel stor del. Og så om jeg får barn før jeg er 30 eller før jeg er 35 har ingenting å si egentlig for verken meg eller noen andre. Om vi får kjøpt hus nå eller om to år har ikke noe og si for verke meg eller noen andre. Om jeg tar utdanning nå eller om tre år har ikke noe og si for meg å min lykke. 

Jeg er lykkelig gift, har mista en hel haug med kg, vært steder som jeg har drømt om. Jeg er friskemeldt fra mine psykiske problemer. Jeg er på vei ut i jobb igjen. Jeg har også så utrolige fantastiske venner som bryr seg om meg, og ikke de tinge jeg har gjort eller ikke gjort. Alle de standar A4 tinga man ønsker i livet er fult oppnåelig og nå før jeg er 30. Men nå vet jeg ikke om jeg ønsker de mer. Kanskje jeg ikke skal ta høgskoleutdanning før jeg er 30, men før jeg er 40, det vil tiden vise. Kanskje vi bare vil ha et barn, i stede for to, at et er mer enn nokk for oss. Live er så i forandring hele tide, nye drømmer blir laget hele tiden. Og jo eldre jeg blir, jo mer er det andre ting som blir og som er viktigere for meg. 

Nå er det endelig meg tid igjen. Jeg skal kun si ja til de tingen som jeg VET gjøre meg lykkelig og som JEG tjener på. Ikke hva samfunnet og alle andre mener jeg burde gjøre. For det er ikke det som gir meg drivkraft, og som gjøre meg lykkelig. 

Hva tenker dere om det med og nå mål før man er 30? Har dere noen mål?

#blogg #hverdag #livet #helse #helg #fredag #A4 

 

MEATISH!

 • Skrevet 15.03.2017 klokka 11:49
 • Kategori: MAT
I helgen prøvde vi kjøttdeigen til Rema1000, Meatish, som er et fersk og næringsrike vegetar produkt. 
Jeg må innrømme at jeg er veldig skeptisk til vegetar kjøtt. Jeg vet ikke hvorfor, men er bare veldig skeptisk til det. Men når jeg fant ut at de skule komme med et slikt produkt så måtte det jo prøves. For jeg har stor tru på at vanlig kjøtt har litt mye rart i seg. Jeg vet at laks har en del fargestoffer i seg, og at det blir brukt litt av vert i foret som dyra for. Så JA TIL KJØTTFRIE DAGER!
 
Processed with VSCO with a5 preset
 
Men over til meatish. Dette produktet overraska veldig oss begge. Vi prøvde det på pizza, taco pizza av alle ting. Det gjøre vi ikke en gang til pga det er krydder i kjøttet, minst det sto at det er chilli i kjøttdeigen. Så ikke lag taco pizza med det, lag vanlig pizza i stede. Ble alt for mye krydder i maten for min smak.

Men jeg anbefaler dette produktet veldig. Gleder meg til og prøve de tre andre som de også har kommet med. 
Så det blir kjøtt frie dager her på meg, ihvertfall en dag i uken til og starte med. 
Har noen av dere andre prøvde disse produktene?
 

LagreLagre

MANDAG

 • Skrevet 13.03.2017 klokka 15:06
 • Kategori: HVERDAG

Processed with VSCO with hb2 preset


 G O D  M A N D A G 

Håper alle har koset seg litt i helgen. Selv har jeg bare ligget på lat siden hele helgen. Jeg har slitet så ekstremt med hodet at det har gått utover balansen min. Og jeg har vært så ekstremt nede, liksom deprimert. Jeg har slitet med det før, men ikke merket det slik jeg har i helgen på lenge. Så søndagen ble en veldig fin sofa dager for meg. 
 
På Fredag var vi og sa hadet til lille bror som skal seks måneder til Bodø i første om gang, blir nokk lenger en seks måneder.
Så vi hadde et lite familie selskap for å få sendt ham avgårde. Jeg er så utrolig stolt av min lille bror. Og håper han endelig får gjort det han ønsker og får en fin framtid. Er så trist når man ser så stort potensiale i et menneske, men de ser det ikke selv. Og de bare selv destruerer seg på den verste måten som går vær dag. Så håper han snart får sett sit eget potensiale her i verden. For jeg har så stor tru på ham og ønsker ham virkelig alt her i verden. 
 
På lørdag var jeg stort sett hjemme, borsett fra en tur på legevakta med mannen siden han på død og liv skal ødelegge seg hele tiden.
Vi hadde også faktisk vegetar pizza av alle ting på lørdag. Det ble prøvde den nye kjøttdeigen til Rema1000, Meatish. Så tenkte og skrive et innlegg om det som mest sannsynlig kommer på onsdag. 
 
Osen har helgen deres vært? Har dere slappet av elle hat en hektisk helg?
 

 

 

LagreLagre

MIN STORE VEKT NED GANG!

 • Skrevet 10.03.2017 klokka 15:00
 • Kategori: HVERDAG

Hei alle sammen og god helg. 

Jeg skal med hånden på hjerte si at jeg har et STORT ønske og dele. Men jeg vet ikke hva som er interessant for dere og lese. Jeg ønsker og dele mer om den reisen jeg har vært i mellom det siste året etter jeg hadde min slanke operasjon, min sleeve operasjon. Det har ikke vært en lett periode. Det er ikke så lett som det er veldig mange som trur med en slanke operasjon. 

Men uansett. Jeg ønsker og dele enda mer med dere som den reise jeg har vært på, og som jeg er på akkurat nå. Jeg ønsker veldig og kanskje lage en video til dere. Så derfor lurte jeg på om det er noe dere lurer på angående min max vekt, min vekt ned gang, det og stå stille på vekten, helsen før og etter både fysisk og psykisk... Selvfølgentlig vis dette er interessant for dere. 

#Helse #Vekt #Blogg #Hverdag #Trening  

MINE TRENINGS ESSENTIALS

 • Skrevet 10.03.2017 klokka 13:08
 • Kategori: HELSE

Processed with VSCO with hb2 preset

 · H A PP Y  F R I D A Y!  · 

Noe av det beste jeg noen gang har som motiverer meg ekstremt mye i trening er polar klokka mi og puls belte som jeg fikk i jule gave for noen år siden. Den er så motiverende og bruke under trening. Og se hvor lang tid man bruker på diverse distanser, kalori forbrenning og ikke minst hvor hard trening det er. 
 
Noe annet er jo så klart er mitt sportsarmbånd til mobilen, i rosa, som jeg så klart har spotify på med mange fine lister som bil turer og trening lister. Mangler litt trenings musikk, men føler det alltid tar så tid og fine sanger som motiverer til trening, som du blir skikkelig pumpa på. 
Noe annet som også er bra er et godt sett med ørepropper til trening. Jeg liker disse som går bakk øret. Føler at disse sitter veldig godt. For jeg hater plugger som faller ut av øret og du omtrent må stresse med det når du trener. Blir jo mer slit og fokus på helt annet enn det og faktisk trene når du må passe på at de sitter i øre under hele treningen. 
 
Og så klart stikk til håret. Langt hår som driver og slenger i øyene er noe av et verste jeg vet. 
 
Så dette er mine 6 trening essentials som jeg bare MÅ ha når jeg trener. Er det noe spesielt dere bare MÅ ha for og komme dere i mellom treningen? Eller de dagene som er speilet vanskelig og komme seg på trening? Hva får deg til og reise på trening?
 

LagreLagre

JÆVLA HOMO !

 • Skrevet 08.03.2017 klokka 09:00
 • Kategori: HVERDAG
Jeg hater dette ordet så ekstremt mye. Jeg har fått dette ordet kasta mot meg selv om jeg er hetero. 
 
Jeg tar det så personlig når jeg hører dette ordet, da  jeg har mennesker rundt meg som er så ekstremt viktig for meg, som har annen legning enn meg. Jeg gir så blanke f*** om du er homofil, lesbisk, transseksuell eller annet. 
Det som er så viktig for meg er at de menneskene rundt meg er lykkelig, at de følger det de ønsker i sitt liv. At de lever som de selv ønsker og ikke holder tilbake på drømmer og det de vil ha i sitt liv for de er redde for og si "JEG ER HOMOFIL".
 
Jeg er vokst opp med at en av mine omsorgspersoner, eller som var en stor del av min omsorg som liten er lesbisk. Jeg blir så irritert, forbanna og tar det ekstremt personlig når jeg hører "jævla homo" blir kasta rundt mer end det man skifter sokker. 
Tenk vis du kaster dette ordet etter noen som FAKTISK ikke tør og komme ut av det beryktede skapet, eller som familien har utstøtt for den personen akkurat har kommet ut av skapet. Vet DU hvor kort linje det faktisk er at denne personen kan gjøre noe drastisk mot seg selv, som eks selvmord? Man kan stadig høre disse historiene fra verden over om homofile som tar eget liv for samfunnet rundt dem ikke kommer ut og sier "vet du hva, det er greit at du er homofil, vi støtter deg uansett". 
BRU6tRKhe4S
Det er sikkert mange som fikk med seg i går at det kommer en tv serie på NRK, vis ikke kan du lese det artikkelen fra Dagbladet her!. 
Det er et så ekstremt viktig å bra tema og ta opp. Det er et kjempe viktig tema. Ja Norge har kommet langt på homofiles rettigheter. Men vi har fortsatt en ekstremt lang vei og gå. De er like viktige som alle andre mennesker, derfor burde det være helt like rettigheter for alle. 
 
Vis noen kommer til meg og sier de er homofile, ja vel, de er like viktige for meg uansett hvilken legning de har, uansett hvem de elsker. 

#blogg #hverdag #jævlahomo #helse #livet

ON MY WISHLIST

Josefine Fevang

Hei. Velkommen til min blogg. Her kan du følge min hverdag som student innen for IT-utvikling, vekt ned gang, jakten på den gode helsen, både fysisk og psykisk. Mine interesser er også fotografering og mote. Så blir gjerne litt om det også. Men bloggen handler først og fremst om meg og min hverdag. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign