Josefine Fevang

NO GYM, NO EXCUSE!

 • Skrevet 27.04.2016 klokka 18:48
 • Kategori: EVERYDAY

// BILDER FUNNET PÅ NETT!


Jeg kom over denne supre appen etter og ha lest om den i det nye, den heter sworkit. Den har trenings programmer for styrke, cardio, yoga og uttøying. Etter og ha rota litt rundt på appen så gleder jeg meg kjempe masse til og prøve den å ta den skikkelig i bruk. Jeg har en plan om og trene yoga og uttøying hjemme i uka, de dagene jeg ikke går tur. Jeg vil så gjerne bare tipse dere om denne for den virker som et utrolig bra ekstra hjelpemiddel så vi man ikke kan reise til trenings senteret eller har rå til det, så er det alltids noe der ute som kan funke.

Den er både til app store og google play, og den er helt gratis!


Jeg hadde satt stor pris på vis du ville følgte meg på facebook!

#trening #helse #blogg #hverdag #vår

BEDRE SENT ENN ALDRI !

 • Skrevet 25.04.2016 klokka 16:42
 • Kategori: TRAVELS
Denne helgen var så koselig. Jeg fikk tilbringe en utrolig koselig kveld med vennene mine, som jeg virkelig trengte sårt, jeg fikk masse tid hjemme og ute med gubben. Vi var ute på en gå tur, en liten en for og testet kondisen min. Og jeg må si den er virkelig forandret seg ekstremt på en del måneder. Jeg fikk skikkelig testet meg selv med en 2 km kort gå tur. Vi fikk ned på et sted som heter Ølbergholemen som ligger uta for Eftang og Ula. Vi satte oss ute på en liten holme og kikket utover mot Stavern.

Ser det ikke kjempe deilig ut? Jeg følte meg skikkelig rolig innvendig, fikk et slaks indre ro. Det var så ekstremt deilig og jeg fikk en kjempe deilig sommer følelse med lukta av sjøen og solen som varmet. Så nå gleder jeg meg kjempe masse til sommeren. Sene kvelder, sommer klær, vin, grill mat, varme og ikke minst venner og familie tid... uke 3 uker ferie med mannen...
Flere som hadde en fin helg?

NYTT TRENINGS TØY PÅ SALG!

God morgen!

Håper dere har en fin mandags morgen. Her er frokosten inntatt for lenge siden. I det siste har jeg tenkt masse på at det er på tide og starte med trening snart. Og vel hva motiverer ikke mer end med nye klær eller nye ting til trening hjemme eller ute. Jeg trur det fineste jeg vet om når det kommer til trenings tøy er BH'ene. Vet ikke hvorfor, men bare synes det er mange fin og behagelige og ha på seg.  

// 1.Her 2.Her 3.Her 4.Her 5.Her //

Nelly har masse fint som ligger både på stiv pris men også en del billig også. Sjekk også salget på Nelly. Der er det trenings tøy og ting som er satt helt ned til 70%. Så vis du skal kjøpe noe nytt ville jeg kanskje tatt meg en liten titte runde. 


Husk og følg meg på facebook! Her!!

#helse #trening #blogg #hverdag #vår 

SKO TIL FROKOST OG LUNSJ

På mandag var jeg en liten tur på kjøpesenteret. Vi hadde tidligere vært der på lørdagen før og da så jeg disse loafersene. Og vel jeg klarte ikke helt og få de ut av hode så da ente jeg opp med og reise opp å kjøpe dem på mandag. Ble noe ekstre også med meg hjem. Men disse loafersene er så kjempe gode og bruke, fine å se på og de er i yndlingsfargen min blå. 

Og passer meg ekstremt godt nå når jeg fant disse skoene siden vi snart skal i komfirmasjon, eller snart og snart, i mai skal vi i komfirmasjon. Så da passer det at jeg fant noen fine sko som jeg kan bruke til vanelig og til pent. Er ikke disse skoene fine?


Husk Nelly salget er helt ned i 70% nå. Det er forsatt mange fine varer der, forsatt fint og stort utvalg. 

Du kan også følge meg på facebook nå! Her!

#blogg #mote #hverdag #sko #loafer #vår #

PIISSST!!! SPAR ENDA MER PÅ SALG!

//annonse

Vil bare dele at nå skrur Nelly.com opp salge sitt til hele 70%. Så nå kan du kanskje få drømme toppen, buksa, skoa eller kjolen du har ønsket deg enda billigere. 

1. Her 2.Her 3.Her 4.Her 5.Her

Så hadde jeg vært deg hadde jeg nokk tatt en titte tur pga jeg ve tikke hvor lenge til dette salget skal vare. Og nå står jo komfirmasjons tiden for tur også så hvorfor ikke kjøpe en kjole på salg? Og hva med og kanskje fine noen fine vår klær eller kanskje noe fint til festival tiden som er rett rundt hjørnet. Trur jeg må klikke meg hjem noen ekstra ting fra Nelly.

#blogg #hverdag #vår #mote #klær #nelly
 

NÅR MAN FALLER!

 • Skrevet 12.04.2016 klokka 14:38
 • Kategori: EVERYDAY

Så i dag er det slakks verdens teiteste dag. Jeg skule på et møte som jeg grua meg max til for en eller anen grund. Jeg gikk på møte som jeg skule, sliten og jævelig som jeg følte meg. Møte i seg selv gikk veldig bra. Over mine forventinger egentlig. Jeg kjente at energien min ble bare dratt mer og mer ut under møte. Så når jeg dro så måte jeg ta en telefon til lille bror.

Da jeg tekstet han at jeg ikke fikk takket i ham så ut av det blå sto jeg plutselig på alle fire på fortauet. De "fine" steinene som kommunene bruker på fortauet hadde flyttet seg slakks tre 1 meter. Og jeg klarte så klart og tråkke over, vrikket ankelen, skrapet opp begge binna, ødela mobilen og ripet opp solbrillene mine. Og ikke minst så fikk stoltheten min mange riper. Jeg måte få hjelp av tre eldre damer for og komme opp som tilfeldig vis sto ved buss stoppet.

Det jeg skal fram til er at jeg har sett den spekka sikkert hundre ganger. Den har aldri blitt fikset. Det var ikke så farlig at det var meg. Men tenk vis det var min eldre bestemor på 86 år som falt der og brak hofta si? Eller et lite barn på vei av bussen? Jeg bare kan ikke skjønne at kommunen ikke vedlike holder bedre med tanke på at det er rett uten for kjøpesenteret i byen. Der det er flere eldre og slikt. Blir bare ekstremt irritert. Nesten man som faller der kan ødelegge seg skikkelig.

#hverdag #blogg #vår #helse #natur 

NÅR ER TIDEN FOR OG STILLE SPØRSMÅL?

 • Skrevet 11.04.2016 klokka 14:05
 • Kategori: EVERYDAY

Jeg blir veldig positiv og inspirert når det er så lyse dager som det er nå. Jeg har så ekstremt mye jeg har lyst til og ta meg til å gjøre. Det er deilig å kjenne at humøret øker og de mørke tidene er over. Derfor har jeg funnet ut at jeg har lyst til og stupe ned i ting. Lese meg opp til ting, dele inspirasjon, dele ting dere kanskje vil ha nytte av.

Derfor spør jeg dere veldig pent om dere vil dele deres ønsker med meg, og fortelle meg hvem dere er. Eller kanskje ikke dere har noe ønsker men mer spørsmål om ting. Jeg svarer gjerne!

Og vis du har lyst kan du også følge meg på facebook.

#blogg #vår #foto #hverdag #sol #mandag

KONTOR MAKEOVER

 • Skrevet 10.04.2016 klokka 16:12
 • Kategori: INTERIØR

I går gikk vi til innkjøp av en nytt skrivebord. Litt for og få noe skuffer på det og for og få et som var mindre end det som sto her. Siden jeg må ha "arbeids" stasjonen min inne på soverommet så måte vi rett og slett down size litt. Men gjorde ikke så mye når jeg komme over denne fine pulten på jysk. Jeg er veldig glad i mørke møbler. Men på soverommet går det bare i lyse møbler. Så da ble det et skrivebord i lyst. Er det ikke fint. Mangler noen ting her som bilder på vegen. Men det kommer opp i løpet av dagen!

Håper dere har en fin søndag så langt og slapper skikkelig av med deres kjære!

#blogg #hverdag #interiør #helg #foto #vår 

INGENTING KAN FORBEREDE DEG PÅ DETTE!!

 • Skrevet 09.04.2016 klokka 12:00
 • Kategori: EVERYDAY

God lørdag alle sammen! Håper dere har en fin helg så langt. I går var jeg på min første gruppe møte etter operasjon. Det handlet om kost, eller spørsmål man har etter en operasjon. Følte ikke jeg fikk en drit ut av det. Mest for jeg liker og fine ut av ting for meg selv. Men er jo greit med oppfølging etter en slik omfattende forandring som man går i mellom. Jeg trur det er ingenting som kan forberede deg på hva som kommer etter en operasjon. Jeg føler at alt den infoen jeg har fått over 9 måneder før operasjon var litt feil, eller mye av det var det. Det er mye som ikke stemmer over rens med det sykehuset forteller.

Ingenting kan forberede deg på hva som kommer etter en slik operasjon. Derfor er jeg veldig at vis DU vurderer en slik operasjon eller skal ta en slik operasjon i nærmete framtid. Snakk med de rundt der eller fin noen som har gått i mellom det. Så bare spør i vei!

#blogg #hverdag #helg #slankeoeprasjon #sleeveoperasjon #helse #mat #livet 

SALGS FAVORITTER

//annonse1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6.HER 7.HER

MID SEASON FAVORITS

Nå er det store mid season salget i gang på Nelly.com. Det er fylt opp med over 1000 varer på salg. Jeg har utrolig mange favoritter her. Det her er bare en liten brøk del av hva jeg kunne tenkt meg. Når jeg skal handle på slag tenker jeg på når jeg skal bruke den, hva jeg kan ha inntil og akkurat nå tenker jeg "hva kan paste til høsten! Som gjerne blir det en del ting med meg hjem. Og nå trur jeg nesten at jeg må klikke meg noen ting hjem! Har du fått klikket deg noe fint hjem?

EKSTREMT SKUFFET

 • Skrevet 06.04.2016 klokka 11:35
 • Kategori: EVERYDAY

Akuratt nå er jeg ekstremt skuffet! Vi hadde bestemt at i år skule vi ikke spare på noe. Vi skule fine på masse forskjellige ting. Og en av tingene var festival og konsterter vi ville gå på.

Så vi kjøpte billetter til Stavern festivalen i fjord pga det var ekstremt bra i fjord. Og angret ekstremt over at vi ikke dro. Så vi tenkte at i år så ville det være like bra. Men nei da, drit skuffet over artistene i år. Ingen jeg må se liksom. Men men håper det snart snur.

Så skule vi egentlig på konsert i slutten av denne måneden. Gledet meg ekstremt til og være i Oslo, å dra på konsert og slikt. Men nei da, i dag fikk vi beskjed at Tinashe konserten er avlyst. Eller som de sier, den er flyttet på. Gud hvor skuffet jeg er. Jeg hadde gledet meg noe ekstremt til det. Men nei da nå ble det altså ingenting av. Så jeg for forsette og kose meg med musikken i bilen i stede!

#blogg #hverdag #musikk #festival #stavernfestivalen #tinashe #onsdag #livet #skuffelse

FLITTIG PÅ IKEA

 • Skrevet 01.04.2016 klokka 16:16
 • Kategori: INTERIØR

God helg alle sammen!

I dag har jeg rukket så mye alt. Vi får middags gjester i kveld på åres første hjemme grilling, eller som vi også kaler det tømme fryseren for mat! Så nå er det mye godt som er tatt opp!

Vi har alt rukket og vært på IKEA! Raskeste turen jeg noen gang har vært på IKEA. Trur vi var der max i 30 min. Vi viste akkurat hva vi skule ha og hvor tingene lå så da går det jo ekstremt fort. Vi fikk med oss en del nye kluter som er i blått, en fin blå duk til spisebordet, kleshengere, nye tallerkener i lilla og en del små ting som jeg alltid peller med meg som jeg mener vi MÅ ha, men han andre mener vi ikke trenger!


I dag når vi var der så ble en kolleksjon, eller samarbeid som IKEA har med Katie Eary som er en London basert klesdesigner. Kolleksjonen heter GILTIG og de hadde noen utrolig fine ting! Jeg har prøvde og fine de på nett, men det går vist ikke. Men her er noen bilder jeg tokk av de tingene som virkelig fanget mitt blikk! Hva synes dere om disse tingene? Er de ikke fine? Jeg så spesielt et fat jeg hadde veldig lyst på, men ikke så lett og kikke når man har et irritert mannfolk med seg.

Men nå må jeg gjøre klar for middags gjester! Eller prøve ihvertfal. Dere for ha en fin kveld og kose dere masse på denne fredagen uansett hva dere skal gjøre i dag!

#blogg #hverdag #interiør #IKEA

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits