Josefine Fevang

IKEA MANDAG

 • Skrevet 30.05.2016 klokka 19:59
 • Kategori: EVERYDAY

Hei og god kveld alle sammen!

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra en liten tur på ikea. Det ble innkjøp av nye sommer dyner (som er ti ganger billigere der end andre steder), kjøkken ting og noe som jeg skal bruke til en liten overraskelse som jeg har i planer til dere. 


To slitene mennesker som brukte kun en halvtime ca på og fine det man skule ha pluss litt til så klart. Er altid litt ekstra som tilfeldig vis faller opp i kurven når man går forbi det. Dere kjenner vel til det fenomenet dere også som skjer på IKEA? Med at det ligger ting i kurven du ikke skule ha, men som egentlig er ganske greit og ha?

I morgen går turen innover til Food gården for og snakke med dem om adopsjon av hund. Vi skal ikke ha nå, men kjenner noen som skal. Så da tenkte jeg at jeg kan forhøre meg til en gang jeg eventulet skal ha. Jeg er veldig nyskjerig på osen dette fåregår. Om det koster noe, samtalene, hunden, oppfølging... Hva man lisom kan forvente seg med og adoptere en hund. Jeg gleder meg veldig. For dette er noe jeg har vært nyskjerig på lenge. 

Men dere for ha en fin mandags kveld. Her står kvelds mat på agendaen. Etter fulgt av litt plannlegging av uka og slik. Ha en fin kveld!

#blogg #hverdag #sommer #mandag #IKEA #shopping #omplassering #adopsjon #sol

30 DAYS SUMMER CHALLENGE!

 • Skrevet 29.05.2016 klokka 15:36
 • Kategori: HELSE

Fra og med 1 juni skal jeg prøve meg på denne summer challenge!Kanskje jeg får meg noen fine abs eller ihvertfal strammet opp litt. Jeg har bestemt meg på en litt mer aktiv sommer. Flere som har tenkt på dette?

#blogg #Helse #trening #helse #mat #helg #søndag

NÅR MAN STÅR STILLE PÅ VEKTA!

 • Skrevet 29.05.2016 klokka 11:43
 • Kategori: HELSE

Jeg liker ikke og skrive  så mye om vekt historien min. Veldig for jeg er ekstremt flau over at det har gått så langt om det har. Men jeg er også stolt over hvor langt jeg har kommet og hvor mye jeg har gått ned! Men veldig ofte står jeg stille på vekten. Og det er noe som er ekstremt frustrerende når man har gått så langt som jeg har med en slankeoperasjon! Men en ting jeg har lært meg IKKE GI OPP.

Ofte når man har gått ned en del så stopper det opp pga kroppen trur det er rasjonerings tid, eller at det er krig og går i dårlig tide i møte. Så da forsvinner dessverre ikke fettet da sparer desverre kroppen på fettet. Men ja, husk dette:

 1. Når man kommer på et platå der vekta ikke går ned! Så ikke gi opp, det vil gå nedover igjen.
 2. Kanskje den vekta du alt har gått ned er nokk? Ikke alle har 40kg de skal ned. Så vis du kommer ned på normal vekt. Ikke forsett og tving deg selv ned i vekt.
 3. Det kan også være at kroppen har funnet en vekt som den er fornøyd med.
 4. Kanskje du har kommet inn i en periode der du spiser litt mer end det man har gjort tidligere. At man har blitt sliten av og være så streng med seg selv at du kanskje sniker til deg litt sjokolade i hverdagen. Kanskje man skal starte med og skrive ned det man spiser for og se over hva man spiser og at man kan kanskje skjerper seg igjen!
 5. Det kan også være at man spiser for litte over lengere tid. Og da kan det lønne seg og øke med kanskje 100 til 200 kcal til for og få det i gang igjen!
 6. Vis du trener så må man huske at muskler veier mer end fett og derfor kan man også havne på at man ikke går ned på en periode. Derfor vis man starter med trening så kanskje man skal måle rundt magen og sånt. For man kan gå end i cm selv om vekta går litt opp.

Men jeg trur mitt beste tips er og ta en dyp pust inn og ut, også prøv og husk hvorfor du gjør dette. Hvorfor du vil ned i vekt og hva som driver deg til og være streng med deg selv for å klare det. 

Men hva pleier du og gjøre når du står stille?

TACO GIRL´S NIGHT

 • Skrevet 28.05.2016 klokka 20:43
 • Kategori: EVERYDAY

I går hadde jeg en utrolig koselig kveld med jentene mine. Det ble masse taco, drikking og vanvittig mye skravling og diskusjoner. Jeg hadde lagt fram kamera men ble ikke tatt noe i bruk, ikke et bilde ble tatt pga vi hadde det så utrolig koselig, og det er jo slikt det skal være eller? når man er rundt venner. At man glemmer tid og angre ting for man er alt for opptatt med og kose seg.

Se så fine jenter!

Så nå ligger jeg veldig godt under teppe på sofaen og ser masse tv serier og filmer, mens jeg koser meg med små godis og cola brus. Og har tidligere i dag spist masse god grill mat. Vi spiste grillet makrell, som er noe av det beste jeg vet for og si det sånn. Jeg er vokst opp med fisk til mat nesten hele tiden når jeg var liten. Jeg hadde to bestefedre som var fiskere. Så det ble vanvittig mye fisk.

Men nå skal jeg kose meg mer i kveld alene fram til jeg skal hente mannen min i morgen på Torp. Dette har virkelig vært en kose helg for meg. Jeg har gjort akkurat det jeg har hat lyst til, akkurat når jeg vil. Men det skal bli deilig og få manne beinet hjem.

Håper alle andre har hat en fin helg og gjort mye av det dere vil og som dere synes er koselig. BTW jeg har en overaskelse til alle dere neste uke. Så følg med!

#blogg #helg #familie #venner #hverdag #foto #sommer #lørsdag 

FØR OG NÅ BILDER! -40KG

 • Skrevet 25.05.2016 klokka 15:16
 • Kategori: HELSE

Dette er mine aller første før og nå bilder! 


 

I mellom disse bildene er det faktisk snakk om 42 kg fra max vekta mi. Jeg vet ikke en gang hva jeg skal si om bilde på toppen. Jeg blir flau over at jeg lot det gå så ekstremt langt som det gjorde. 

Akkurat nå hater jeg armene mine. Jeg har fått skikkelig grevinneheng for og si det sånn, magen henger ikke så mye heldig vist. Men jeg føler at jeg snart skal lette vis jeg vinker til noen jeg kjenner.  

Alt i alt har jeg gått ned 42 kg, 20 kg etter sleeve operasjon min i februar, det er 50% av det som var mitt andre store hovedmål. Så jeg kjenner at nå er jeg kjempe motivert til og komme meg videre med vekt ned gangen min. Spesielt med trening og kosthold.  

Vis det er noen som har noen spørsmål er det bare og spørre!

#helse #trening #mat #blogg #hverdag #sommer #slankeoperasjon #slanking

HVORFOR ER B12 VIKTIG?

 • Skrevet 24.05.2016 klokka 18:31
 • Kategori: EVERYDAY

Så etter en slankeoperasjon så må man ta injeksjoner med B12. Man kan slutte med de over tid vis vitaminer holde seg der det skal over tid. I dag tokk jeg min første sprøyta rett i skinka så blodet spruta. Men tenkte og skrive litt om hva som kan skje ved mangel av B12. For jeg har hørt om mange som dropper disse sprøytene.

B12, eller kobalamin er livsnødvendig og viktig for normal nervefunksjon og dannelse av blodceller. Dette kan ikke lages i kroppen og må derfor komme fra kosten. Men da når man spiser drastisk mindre, så får man mindre.

Man kan få dette vitaminet i mellom kjøtt, fisk, sjømat, egg og melkeprodukter (mange kan få en inn toleranse mot melk.

Symptomer og tegn på mangel av B12 er det ikke noen symptomer tidlig. Men mangel fører til feil i produksjonen av røde blodlegemer. Etter hvert vil blodprosenten avta. Mangel kan føre til nervesystemet, nedsatt følsomhet i huden, balanseproblemer, og i verste fall utvikling av tidlig demens.
Andre typiske tegn er betennelse i tunge og munnviker, generell blekhet, slapphet og tretthet. Jeg kan innrøme at jeg ble litt nervøs her for jeg har vært slapp og sliten i en periode, og andre ting som har fulgt med.
Behandling for dette kan være en injeksjon eller B12 som kommer i pille form.

Så husk og ta medisiner til tiden, ikke kutt dem ut. For du vet ikke hva det kan føre til!

#helse #vekttap #hverdag #trening #foto #slankeoperasjon

SPREK I PARKEN!

 • Skrevet 23.05.2016 klokka 21:59
 • Kategori: EVERYDAY


Dette er så går dagens ord fra bamsefar i Hakkebakkeskogen. Jeg har nemlig kos meg så mye i dag med tur i dyreparken med familie. Vi var seks fult voksene mennesker som var mer gira end ungen vi hadde med. Jeg merker stor forskjell på kroppen. Sist gang jeg var der som jeg skule på ku toppen så var jeg helt dø når jeg komme på toppen. Det første jeg gjorde var og kaste meg på nærmeste benk, jeg heiv etter pusten, svetten rant. Og dette var veldig flaut når folk kikka på meg. Jeg følte meg skikkelig dårlig av meg selv, egentlig kvalm over meg selv.
Men i dag var det en helt annen situasjon. Jeg følte meg kjempe stolt når jeg kom på toppen. Jeg var litt tung pusten men jeg var ikke sånn jeg har vært tidligere. Og det er så deilig og merke forskjell på kroppen! Så en stor klapp på skulderen min for hvor flink jeg har vært!
Ble vist et lite skryte innlegg. Men alt i alt var det en koselig tur med is og mat, pluss masse dyr!

TRENINGS TØY ØNSKES

 • Skrevet 20.05.2016 klokka 15:01
 • Kategori: EVERYDAY
Hei alle sammen, og god fredag til alle! Har dere noen spenenes planer for helgen?
Jeg hadde egentlig bre en kos helg planlagt. Men den ble vist ikke noe av. Så nå sitter jeg her da og lurer på hva jeg skal bruke kvelden min på. Så jeg fant ut at det blir film og gaming. En skikkelig etterlengtet meg kveld med bare det jeg elsker og gjøre. Og som er kjempe kos for meg.
Så da blir det Star Wars the force awakens som jeg har lenge gledet meg til og se igjen. Som den fantasy og sci-fi friken jeg er. Og jeg gleder meg til jeg skal game Witcher 3. Skikkelig nerdete kveld.
 

Men først av alt vil jeg ta opp noe med dere. Jeg har starta etter en oppgave med å finne treningstøy. Men det er litt latterlig at når man er overvektig, starter med å trene og leve et sundt og bra liv så går det faen ikke and og fine noe treningstøy. Hvor latterlig er ikke det? Jeg har spesielt vært på jakt etter en jakke. Men det er vist helt umulig og fine en jogge jakke som jeg kan bruke. Enten så er det i små størrelser, utsolgt eller så er det svin dyrt. Er det flere end bare meg som har dette problemet? Så vis noen har noe tips så bare hyl ut!

// Bilder fra Pinterest.com

MIN VEKT OPPDATERING

 • Skrevet 18.05.2016 klokka 20:43
 • Kategori: EVERYDAY

Kan tenke meg at det er mange av dere som er slitene i går etter 17 mai. Men i dag er det torsdag og tilbake til gamle eller nye vaner her hos meg. Jeg fikk meg en kjempe fin overraske i går. Jeg kom inn i en bokse som jeg har hat lyst til og bruke lenge. Den sitter ikke så fint enda. Men gleder meg til den gjøre det så jeg kan føle meg komfortabel til og bruke den ute.

Alle disse små målene, eller gledene som jeg når er så ekstremt deilige. Jeg blir bare mer og mer motivert til og jobbe ekstremt hardt for og få et sunnere og bedre liv.

Fram til nå har jeg mistet rundt 40,6 kg siden max vekta mi. Og det merker jeg ekstremt på formen min, kroppen, det mentale... Alt er bare bedre. En dag skal jeg fortelle hva max vekta mi var. Jeg er ekstremt flau over det, så kommer ikke til og fortelle det med det første. Jeg skal også vise et bilde fra max vekta mi og osen ting er nå! Man kan tydelig se vekta som har forsvunnet.

Jeg har veldig lyst til og være til inspirasjon for andre som står opp i en vanskelig situasjon med vekta si. Jeg skal fortelle osen jeg kom fram til avgjørelsen med og ta en slankeoperasjon. Og hva som er fordeler med den jeg har tatt. Jeg har masse jeg vil så fortelle alle om. For det og ta en slik avgjørelse og en slik operasjon er ikke en enkel ting som folk trur. Det er en evig jobb etter på. Og det kommer det alltid til og være.

 #hverdag  #blogg #mai #slanking  #slankeoperasjon #mat #helse #fest #familie

EN HVIT 17 MAI

 • Skrevet 17.05.2016 klokka 12:52
 • Kategori: EVERYDAY

Hei alle sammen og gratulere med dag!

I år skal vi ingenting denne dagen. Vi har alt sittet og kikket på toget som går rett uten for soverommet vårt. Men ellers så skal vi bare en tur til foreldrene mine og grille. Nytte det fine været vi har fått i dag. Så tenkte og ha på meg dette. Føler jeg har lyst til og pynte meg litt i dag ihvertfal. 

På kvelden skal jeg kanskje til Sandefjord en tur for og hilse på venninene mine. Men med tanke på at det er jobb dag i morgen å vi skal opp tidlig så for jeg se hvor sent alt annet blir. Men ellers så håper jeg dere har en fin dag og at dere nytter dagen med familie og venner, eller kollegaer. Alt etter som hva dagen bringer dere. 

Men nå skal jeg begynne og stelle meg litt. Kos dere masse!

#17mai #blogg #hverdag #norge #nasjonaldag #mai #familie #feiring #venner 

I AM A PAINTER

 • Skrevet 16.05.2016 klokka 15:02
 • Kategori: EVERYDAY

God pinse alle sammen! Håper dere koser dere masse med dette fine været som vi er så heldige og ha fått nå. Selv om det er litt kjølig ute så er det jo kjempe deilig. Jeg har ihvertfal utnytta dette været med og starte et male prosjekt hos foreldrene mine, noe som har tatt opp alt av tid jeg har hat forrig uke. Alt har gått i glemme boka og nedprioritert. Så vi måte jo ta en skikkelig vaske greie her i sta. Men altså prosjektet er og få huset fra dette:

Til et mer grå og mer innbydende hus med blomster å slik. Vi er alt ferdig med og male denne siden av huset. Og det ble kjempe forandring og gleder meg veldig til og vise dere hvordan det blir for man kan virkelig se forandringene for og si det sånn. Og jeg må virkelig si at jeg merker forandring på helsa også i forhold til hva jeg orker. Dette hadde jeg aldri orka for fire måneder siden. Men nå har jeg malt omtrent halve huset alene. Så merker stor forskjell.

Men nå skal jeg kose meg med Game of Thrones og Keeping up with the Kardashians. Mine to synde serier når mannen ikke er hjemme. Håper alle får en fin 17 Mai feiring i morgen uansett om du skal feire med familie, venner eller på jobb.

#blogg #interiør #hverdag #familie #Helse

17 MAI KAKE

 • Skrevet 10.05.2016 klokka 17:25
 • Kategori: EVERYDAY

Hei etter middag alle sammen! Alt bra med alle sammen? Jeg merker kjempe godt at sommeren er rett rundt hjørne eller den er vel kanskje her alt? Jeg har alt vært ute og kjøpte blomster som skal plantes i løpet av uka når vi får ut fingeren til å ta fram hagemøblene og vaske bilen.

Nå jobber jeg med og fine en god og litt sunnere oppskrift til oste kake. Jeg husker og ha funnet en der det er brukt FUN light. Men den finer jeg jo så klar ikke igjen. Men jeg gir ikke opp, for 17 mai kaken må lages. Så jeg for forsete og lette etter den. Vis den er noe god så skal jeg dele den med dere. Så jeg krysser fingrene og håper på at det ikke blir helt fly kræsj.

Begynner dere og komme dere i mål til 17 Mai?

ER IKKE FRUKT SUNDT?

 • Skrevet 02.05.2016 klokka 09:00
 • Kategori: EVERYDAY

Så nå har jeg vært veldig godt i gang en stund med livstils endringen min. Men en ting som frustrerer meg kraftig er når folk spør om jeg spiser frukt, og jeg svarer ja. Så får jeg høre en god del om at frukt ikke er så sunt pga frukt sukker. Hvor mye skal man egentlig legge i det? 100g med vannmelon har 6g sukker i seg, jordbær har 4,9...

Bilde lånt her

Jeg blir så frustrert over dette. Jeg ser store fruktfat som folk koser seg med. Jeg mener at vi skal kutte ut sukker, vi skal kutte ned på fett? Skal vi også nå kutte ned på frukt? Hva sitter vi igjen med da?

Jeg fikk med meg denne hissige banan debatten som gikk for en stund tilbake. Er det kanskje noe i det folk de sier?

Osen skal jeg som har slitet med overvekt hele livet, og nå har tatt et tak for og gå ned klare det når jeg hører alle disse tingene om ting jeg spiser.  Noen ganger føler jeg at det sunn hets greiene er som en evig jungel jeg prøver og fine veien min i mellom, men stadig havner ved stupet.

Jeg er vokst opp med og høre at frukt er kjempe bra og sundt for deg. Men kan jeg ha tatt så feil? Er det ikke sundt?

#blogg #hverdag #helse #kosthold #trening

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits