hits

Josefine Fevang

HVORDAN HAR DIN MAI VÆRT?

 • Skrevet 31.05.2017 klokka 14:00
 • Kategori: HVERDAG

Min har vært veldig fin og mye nytt. 

Starta og jobbe. Endelig tilbake i jobb, ikke fult, men jeg er på vei tilbake etter en lang sykemelding og mye plager som heldig vis er helt borte. Så nå gleder jeg meg til å kunne begynne og søke jobber etter jeg er ferdig med denne praksis tiden.

Starta med utdanning. Funnet ut av osen jeg skal klare mitt fagbrev, pluss fremtidig utdannings drømmer. 

17 Mai som vi feiret ganske lett i år med grilling og kake nede hos mormor og tante, med litt av familie. Det var kjempe koselig å kunne være sammen med familie på en slik dag. 

Bodø, måneden ble avsluttet med en tur til Bodø. Et sted jeg alltid har hat lyst til å reise til, men aldri hatt rå til det pga det er så ekstremt dyrt. Men når sjansen bydde seg kasta jeg meg ganske fort på turen. 

Fine turer på både Mølen og Tønsberg tønne. Så det har blitt litt ut i naturen og vi har funnet gleden i det i å være ute i naturen. 

Mye røde dager som har vært litt deilig. Så har fått tilbringe en del dager sammen med gubben. Ingenting er som å behandle forholde litt. Er greit å bare være oss to litt selv om det alltid bare er oss to. Men er noe med de røde dagene.

Bilen skled bra i mellom EU-Kontrollen i år. Det var kun en feil som er en enere fil. Derfor trenger vi ikke og vise bilen igjen, og den er godkjent for to år til. Så jeg lo godt når jeg viste at potta måte byttas. Noe som skal gjøre veldig snart når jeg tenker på det. 

Nå gleder jeg meg bare til Juni og senere sommer kvelder med familie og venner. Osen har deres Mai vært? Noen flere som gleder seg til Juni og sommer?

PAKKE MANDAG!

 • Skrevet 29.05.2017 klokka 12:31
 • Kategori: REISE

Er dere klar for ny uke? Her står pakking og ryddig av leiligheten på min plan i dag. For i morgen går nemlig turen til Bodø for meg, fram til fredag. Så nå har jeg vært en rask tur og handla noen toalettmapper og små ting jeg føler jeg må ha med meg. Selv om jeg vet at det meste kan kjøpes der oppe. 

Reise, Travel, Bodø, Norway

Hva synes dere om den nye kofferten min? Den jeg vanligvis reiser med er like før den faller sammen. Så da ble det en fin og ny en fra Europris av alle steder. Så nå er jeg klar for sommerferien også! 

Men over til noen annet. Jeg fikk en veldig fin og koselig meling på face i dag morges. Jeg hadde vunnet to festivalpass til Middelalderfestivalen i Tønsberg til helgen, pluss middag og romantisk overnatting for to. Det var egentlig overnatting fra fredag til lørdag, men siden jeg kommer hjem på natta på fredag, så flyttet de den så vi kan overnatte fra lørdag til søndag. Jeg er en så stor fan av norsk historie, så jeg gleder meg kjempe masse nå til og komme hjem. 

Men ha en fin mandag dere! Snakkes senere!

#Blogg #Mandag #Reise #Bodø #Norge #Middelalderfestivalen #Hverdag #Sommer 

5 TIPS TIL Å STOP OG BEKYMRE SEG FOR FRAMTIDEN!

 • Skrevet 28.05.2017 klokka 19:21
 • Kategori: HVERDAG
 

Det er vanskelig og ikke bekymre seg om fremtiden. Det er noe jeg gjøre veldig ofte, og alle andre mennesker gjøre veldig ofte. Men det er så klart forskjellige grader til at man bekymrer seg over ting som man ikke kan gjøre noe mer. Noen blir helt dratt inn i det og klarer ikke å fine veien ut fra bekymringene, mens andre klarer og bevege seg forbi det ganske fort det. Men er det noe jeg har lært etter lang tid med angst og depresjoner i livet. Så her er noen tips som jeg går og minner meg på veldig ofte så jeg ikke skal starte å over stresse og bekymre meg over de tingen jeg ikke kan gjøre noe med. 
 
1. Fokuser på det du kan kontroller
 
Man kan ikke forutse fremtiden eller kontrollere framtiden, så hvorfor skal vi stresse over noe vi ikke kan styre eller se før det skjer? Det er ikke som at alle er synske.
Så stopp og ikke bekymre deg over hva som kanskje kan skje, og heler fokuser på det DU KAN kontrollere som tanker og dine handlinger. 
 
2. Man går glipp av ting
 
Vis det er noe jeg har skjønt etter og ha levde med angst deler av livet der jeg henger meg opp i «hva-hvis» senariene. Er at man ødelegger akkurat den tiden du er i nå. 
 
I stede for og henge seg opp i alle de tingene som kan gå galt, så bo i øyeblikket du er i nå og nyt de postive tingen man har i livet. Disse tingen går man glipp av vis man går og tenker på de værste tingen som kan skje, som man ikke kan kontroller. Vi man henger seg opp i alt det negative. 
Livet er kort, og man burde ikke kaste bort tiden på å bekymre seg for ting som kanskje kan skje, eller som ikke skjer.
 
3. Fantasien din er mye være enn virkeligheten
 
Og bekymre seg har en vis snøball-effekt, jo legere man bekymrer seg, jo være blir det. En veldig liten bekymring fører til en annen ting, så vil den en annen ting vokse seg så stor at man til slutt ikke orker mer. Men i virkeligheten er det kanskje en veldig liten sjanse for at disse tingene vil skje, og de virkelige problemene er vanligvis mye mindre enn det som de ser ut til og være. 
 
Så i stede fokuser på hva du kan gjøre med akkurat nå tiden, det som er positivt. 
 
4. Bekymre seg er dårlig for helsa de.
 
Det å gå rundt og bekymre seg hele tiden er veldig dårlig for helsa som du har. Man blir dårligere til og fokusere, klarer ikke å ta viktige avgjørelser, går glipp av viktig søvn og man er generelt mer stressa. 
Plus, at det svekker immunforsvaret, forårsaker vektøkning og tretthet. Så prøve og legg ned bekymringene, ta opp en deilig glass med noe godt eller noe god mat og slapp av! Husk at du bare for en kropp i dette livet. 
 
5. Kjemp for det du vil ha nå!
 
I stedet for å bekymre dg for din karriere, venner, familie eller annet, så gå ut og gjøre noe med det! Kjemp for jobben din, ta kontakt med mennesker som er viktige for deg, bruk tiden du bekymrer deg til og heler forbedre livet som du har!
 
Jeg håper at disse tingene kan hjelpe deg eller dere. Disse har ihvertfall hjulpet meg en god del på den veien jeg er på.

GÅ DEG LYKKELIG

 • Skrevet 26.05.2017 klokka 20:41
 • Kategori: HVERDAG

Nokk en hellidag gikk fort forbi i går, ihvertfal i mine øyne. Gikk den like fort for dere som den gikk for meg? Føler at jeg bare våkna kl ni så gikk å la meg igjen rundt ti på kvelden. Er irriterende med slike dager som virker så ekstremt korte. Men vi fikk ihvertfal noe ut av dagen vår. En deilig tur langs kysten. Jeg mener at og være ute i naturen er som medisin for sjela vår, eller kroppen. 


Vi brukte vår fri dag til å gå langs kyststien i Helgeroa og Nevlunghavn. Vi gikk en veldig kort tur for det var mange andre som hadde tenkt samme tanke som oss fant vi ut. Det var også partier som var ekstremt fuktige for og si det sånn langs kysten. Men vi starta å gå fra et sted som heter Mølen, som ligger i mellom Helgeroa og Nevlunghavn. Det ble til og med et lite mat (les kake) stopp på veien før vi snudde og gikk tilbake til bilen. Men det var bare så ekstremt deilig å kjenne den deilige sommer varmen, sola som varmer, sjø lukta og saltvans lukta som slår mot deg, det er noe av det best jeg vet når jeg går langs sjøen. Så er garantert vært den ekstra 20 minutters kjøreturen ut til Helgeroa og gå seg en tur på kyststien. Man må ikke starte inn i Stavern og gå helt til Helgeroa. Det er flere steder i løpet av denne løypa man kan starte turen sin. Hele denne kyststien trur jeg er på rundt 35 kilometer. Jeg har en plan om en gang å gå hele, men trur ikke det blir i år.

Men dere for ha en fin fredag, håper arbeidsdagen deres går fort! Husk nå er det snart helg!

#Blogg #Hverdag #Natur #Sommer #Torsdag #Mai

COCA COLA BY BIK BOK

Coca cola by Bik Bok.com

 1. Coca Cola t-shirt // 2.Cola Top black // 3. Coca Cola socks //4. Cola Top white // 5.Cola bodysuit // 6. Coca Cola cap 
 

Hva synes dere om Coca Cola klærne til Bik Bok Yey or Ney? Blir liksom litt usikker. Liker capsen og t-shorten, men usikker på hva jeg synes om resten. 

Følg meg gjerne på Instagram eller Facebook!

VÆR SÅ SNILL OG MØT MEG MED ÅPENE ARMER

 • Skrevet 24.05.2017 klokka 18:33
 • Kategori: HVERDAG

Processed with VSCO with hb1 preset

De to siste ukene har jeg endelig kommet i gang igjen med og jobbe. Det er ikke fulltid, men to dager i uka, rundt ca 4,5 time. Jeg vet det ikke mye, eller mange timer, men for meg som ikke har vært i jobb siden Desember i fjord pga operasjon og sykemelding som varte rundt 6 uker så er det faktisk litt tungt å komme tilbake. Men det er faktisk meningen at jeg skal øke litt mer og mer, noe som jeg gleder meg veldig til. Jeg gleder meg til å være i 100% stilling. 

Men det eneste jeg gruer meg veldig  til er å starte og søke jobb. Jeg har starta og søke jobber, men hører ingenting tilbake. Derfor er jeg veldig redd for at etter jeg er ferdig med min arbeidspraksis, at jeg skal gå lenge arbeidsledig. At det blir et stort problem og få jobb, noe jeg vet er et problem for tiden. At arbeidsledigheten er veldig høy og veldig frustrerende for dem som sårt trenger en jobb nå.  

Det er ikke lett og være arbeidsledig i Norge. Jeg har vært utrolig heldig som har hat NAV i ryggen hele veien. Ikke bare økonomisk, men nå hjelper dem meg med å komme ut i jobb igjen. Jeg har møt masse rart på NAV og måte krangle en god del når jeg var på mitt verste. Noe jeg egentlig burde ha sluppet og krangle når jeg så vit klarte og stå på beina. Men plutselig møter jeg på den rette personen som faktisk har lyst til å hjelpe meg i mellom den perioden i livet jeg var i, og ville hjelpe meg videre nå, på veien ut i jobb.

Jeg kan si mye drit om NAV. Men også mye positivt om dem også. At det er mange som blir frustrerte det skjønner jeg veldig godt. 

Kunne snakka om dette kjempe lenge. Men skal ikke plage dere. Det som var meningen var at jeg skule fortelle hvor glad jeg er for at jeg er på vei ut i jobb igjen. At arbeidslivet endelig venter på meg, og forhåpentlig vis med åpne armer, håper jeg.  

Ha en fin onsdag videre. 

Følg meg gjerne på facebook og instagram!

#Blogg #Utdanning #Karriere #Hverdag #Jobb

ON MY WISHLIST

ON MY WIHSLIST UKE 21

 1. Minty dress 349 her - 2.Rose tercel pants 299 her - 3.Kimono Wrap Dress 399 her 

Jeg har virkelig fylt med en del på hva som er i butikkene i år som jeg kan ønske meg til sommere garderoben min i år. Jeg har blitt så ekstremt glad i friske og sterke farger som gul, rød og oransje som har virkelig satt seg på handle lista mi over ting jeg vil ha i sommer garderoben i år. Jeg er så ekstremt lei de mørke og dystre fargene som er i garderoben min nå. De passer bedre opp under høsten og vinter måneden føler jeg. 

Noen som har noe spesielt de ønsker seg til deres egen sommer garderoben?

#Mote #Hverdag #Blogg #Sommer #Onsdag #Wishlist

LILLEHAMMER ELLER HAMAR?

 • Skrevet 22.05.2017 klokka 18:52
 • Kategori: REISE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi er nå i full gang med å planlegge sommerferien vår i år. Det blir dessverre ikke noe lang ferie i år pga forskjellige grunner. Men ferie blir det, kanskje noe weekend turer hit og ditt. 

Det som alt er planlagt er en tur til Geiranger. Dette ble planlagt allerede rundt jul. Men nå lurer vi litt på å reise en dag tidligere for å kjøre halvveis opp til Lillehammer og overnatte der. Vis ikke vi finer overnatting der så blir det Hamar. Er en time eller 40 min i følge google maps fra hverandre. Jeg har aldri vært i noen av disse byen. Så tenker at hvorfor ikke reise en dag før for å oppleve disse stedene. Norge er jo så fint på sommeren. Ingenting er som sommer Norge når det viser seg fra sin beste side så klart. 

Men lurte på om noen hadde noe hotell tips i disse områdene. Vi er ikke avhengig av å overnatte sentralt. Vi liker oss like godt ut på landet som i byen. Så vis noen har noe tips til ting å gjøre eller stede å overnatte så hyl ut. 

Ha en din mandag videre!

#Sommer17 #Sommer #Norge #Blogg #Ferie #Hverdag #Natur 

DIY: HERRESKJORTE OM TIL EN SKULDERKJOLE

 • Skrevet 22.05.2017 klokka 11:00
 • Kategori: DIY
Dette var en veldig enkel DIY. Jeg glemte helt og ta steg for steg bilde men dere kan finne oppskriften jeg bruke her, på bloggen til A Pair & Spare. Jeg ble dessverre ikke ferdig med den andre skjorta jeg skule sy om for helgen bare flydde veldig fort forbi meg den gangen her. Men her har dere resultatet på osen skjorten min ble.
 Men et tips skal jeg gi dere. Sett dere inn i symaskinen før dere starter. Jeg satt i tre timer og surra med symaskinen jeg har siden jeg aldri hadde brukt den før. Så lær deg symaskinen før dere setter i gang med prosjekter. 
 
Vis dere ikke har en skjorte dere har lyst til ødelegge eller prøve dere på for dere er veldig glad i den, så går det an og kjøpe en på salg eller ta seg en tur innom den lokale Fretex eller andre brukt butikker. Jeg stjelte en fra gubben som han har krympa ut av i det siste. 
 
Jeg gleder meg veldig til å bruke denne skjorten på de varme sommer dagene som forhåpentlig vis kommer nå. 
 
Håper helgen deres har vært koselig og fin! Ha en fin mandag. 
 

MINE TO NESTE DIY PROSJEKTER

Mine to DIY prosjekter som jeg tenkte jeg skule gjøre i dag, eller prøve og få gjort i dag er og gjøre en herre skjorte til en kjole, og en av de super fine Jenny Skavland skjortene. Disse skal være to raske og enkle DIY prosjekter for nybegynnere. Så skal bli morsomt og prøve og se om jeg får det til. 

Men's Shirt Into an off the Shoulder Dress av A pair and a spare 


Bilde lånt fra A Pair And A Spare

 

Legg bånd på skjorta av Jenny Skavland.


Bilde lånt fra Jenny Skavland

 

Er det noen andre som har prøvde noen av disse prosjektene? Eller har planer om det? Jeg elsker og være kreativ så vi for se om jeg klarer dette, eller om jeg er helt på tur. 

Vel ha en fin lørdag videre, og håper dere koser dere masse i sola som titter frem. 

#DIY #Lørdag #Mote #Klær #Blogg #Hverdag #Lørdag #Helg 

LUSH LIFE WHISLIST

Lush Life - HM

I dag kom Zara Larsson sis kolleksjoner for HM online og i noen butikker. Jeg tør og påstå at det var ikke mye av det som jeg liker og ville ha investert i bortsett fra disse tre tingene. Synes alt det andre ble for spesielt til at jeg hadde brukt det uten for mine fire veger. Men alle har forskjellige smak. 

#blogg #hverdag #klær #mote #fashion #style 

 

17 MAI PRESSET

Processed with VSCO with hb2 preset

I år har jeg følt veldig på et kless pres i forhold til 17 Mai. Eller er vel et innbilt press jeg har innbilt meg trur jeg. For er ingen som har legget press på meg til og investere i noe dyre bunader eller festdrakter. 
 
Jeg er av dem som ikke har bunad dessverre. Dette er noe som er ekstremt dyrt og noe mine foreldre ikke hadde rå til og kunne kjøpe til meg det året jeg sto til konfirmasjon. Så i år har jeg følt meg litt utenfor egentlig. 
 
Jeg har alltid hatt lyst på en nasjonaldrakt av et slag. Det må ikke være bunad, men bare en slags festdrakt i Norsk stil. Eller bare en som kommer ut slik jeg ser den for meg. Så jeg antar at på denne ukens wishlist ligger et stort ønske om bunad eller festdrakt. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Men ellers så ble vår 17 Mai ganske rolig. Vi er ganske heldige som har toget rett uten for soveroms vinduet vårt, men ble ikke til at vi lå i senga og kikka på det i år. Men vi dro på oss fin stasen å dro på en liten familie grilling og kaker hos min tante og mormor. 
Så endte dagen med sofa kos og gaming for fulgt på begge, og litt netflix. Grunnen til at det ble en slik rolig dag er for jeg starter i arbeidspraksis i morgen. Noe som jeg både gruer meg til, men gleder meg en del til også. 
Så ønsk meg lykke til! Håper deres 17 Mai feiring ble like rolig eller fin som min var. 
 

HAPPY 17 MAI

Flower print top from cubes
White skirt from Hm
Outfit on 17 of Mai, Norway's National Day

 
Hei alle sammen. Ville bare innom og si god 17 Mai og ha en fantastisk fin nasjonal dag. Selv om det regner.
 

 

Hi everyone. Just want to say happy 17 of May, i hope that everyone have a wonderful end a nice national day. Even if it rains

#Blogg #Hverdag #Mai #17Mai #Livet

BLUE VELVET DRESS AND REED SHOES!

Processed with VSCO with a5 presetKjolen er fra Nelly.com og dere kan fine den her! De har mange andre i velvet som jeg driver og sikler etter. 

Processed with VSCO with a5 preset
 

Endelig på lørdag fant jeg en fin og morsom anledning til å bruke denne fine kjolen fra Nelly.com. Det er ikke ofte det kommer en anledning til å bruke en så fin kjole for meg i hverdagen. Men dette var ikke en så veldig stor anledning for og bruke den egentlig, men Melodi Grand Prix finale fest fikk meg likevel til å dra fram denne kjolen. Det fikk meg også til å krølle håret mitt og fine fram noen fine smykker. Hva synes dere om den? 

 
I dag fikk jeg endelig EU godkjent bilen vår for to år til. Vi fikk bare en ener feil på Priusen. Så nå er jeg stor fornøyd eier av bilen som må godkjennes om to år igjen.
Så nå skal jeg prøve og fike ting til 17 Mai, har garantert noe jeg må stryke eller vaske. Og en kake som må fikses. Flere en bare meg som må fike de siste små tingen til 17 Mai? Blir alltid så veldig stressa selv om jeg ikke har akkurat alt verden jeg må fikse. 

Men ha en fin mandag videre!

#Blogg #Hverdag #Mote #17Mai #Foto #Mai #Helg

FRIDAY. MY SECOND FAVORITE F WORD.

 • Skrevet 12.05.2017 klokka 14:04
 • Kategori: HVERDAG

Er dere klar for helg? Har dere noe spennenes planer? 

Denne helgen skal bare tilbringes på sofaen med gubben og bursdagsfeiring for pappa. Kanskje vis været blir bedre så blir det en liten utflukt til nærområdet. For det er lenge siden jeg har gjort. Er rart hvor lite vi egentlig bruker på å utnytte vårt nærmiljø som kaffer, skoger og strender. Jeg føler ihvertfall at jeg er ekstremt dårlig på dette. 


Nå skal jeg snart i gang med og teste litt 17 Mai frisyrer. Har sett noen på nett som er så ekstremt fine forskjellige fletter og forskjellige oppsatser eller hva det heter. Så håper jeg får dette til, ihvertfall noen. 

Ha en kjempe fin fredag videre!

#Helg #Blogg #Hverdag #Vår #fredag #17Mai

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

TOP TRE PÅ MIN ØNSKELISTE

ON MY WIHSLIST

 

Dette er for øyeblikket mine topp tre på ønskelista mi. Denim Sims jacket 499,-  Gigi dress 599,-  Pepper dress lyse grønn 249,-. Jeg kjenner på meg selv at akkurat nå er det investerer i sommerklær som er veldig høyt oppe på lista mi over ting jeg skal investere i. Og ja, jeg er en av dem som trur det skal bli litt mer sommer enn de få dagene med fint vær vi fikk nå i Mai. Men jeg må si at den Gigi kjolen som Lene Orvik har laget for Bik Bok er vel mest på toppen av lista mi akkurat nå. 

Hva er på toppen av deres ønskeliste akkurat nå? Er det klær, en opplevelse, noe innen for interiør? Vel ønskelista mi er ganske lang når det kommer til alt egentlig. 

#Ønskeliste #Klær #Mote #Blogg #Hverdag 

FANTASIBUNAD

Nå er det snart 17 Mai dere, tenk dere det. Det er sikkert mange av dere som alt har starta med rengjøring av bunader, festdrakter og stakker. Men jeg er dessverre en av dem som har verken noen av disse tingene. Noe som jeg egentlig synes er veldig kjedelig. For jeg er ganske lei av og alltid må tenke på hva jeg skal ha på meg til 17 Mai, noe som er like vanskelig vært år. 

Selv om vi ikke feirer det på den måten med og reise til byen å se på tog og slikt pga jeg ikke er glad i folkemengder så har jeg alltid ønsket meg dette. Så nå er et av prosjektene mine og lage en fantasistakk.Er de ikke fine? Men for se hva jeg gjøre. Må først finne ut av hvor jeg skal starte, og det er vel å få skaffet mønster til stakken. 

#Mote #17Mai #Fantasistakke #Bunad #Stakke #Kjole #Nasjonaldrakt

LagreLagreLagreLagre

MY YELLOW SUMMER DRESS

Har dere noen gang hatt et type plagg i hodet for evigheter men finner det aldr? Vel det hadde jeg og endelig fikk jeg taket i en blomstret sommer kjole som jeg har kikka etter kjempe lenge. Så kommer jeg over denne på min nærmeste Bik Bok så falt jeg så for denne. Men ikke prisen. Så jeg gikk vel en dag å tenkte på den før jeg bestemte meg for at jeg bare MÅTE ha den uansett pris. Så nå er jeg lykkelig eier av en gul, blomstret sommer kjole. 

 


I dag står det å ordne i hagen på menyen min. Vi har ikke fått fram hagemøblene våre enda. Og vi har heler ikke plante noe blomster så fant ut at det nå bare var å få ut fingeren siden han jeg bor med har fri i dag. Så yey til blomster og hage shopping. Kanskje jeg til og med får litt farge på kroppen som ikke hadde gjort noe. Ser jo ut som et snøfnugg her føler jeg. Så håper dere har en fin fredag å koser dere med sol og varme. 

Ha en fin helg!

#Blogg #Hverdag #Mote #Foto 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

DIY: FRINGE JEANS PROSJEKT!

 • Skrevet 03.05.2017 klokka 14:41
 • Kategori: DIY

Alt du trenger er:
- Gammle jeans eller nye, dette avgjøre jo du selv.
- En tekstil saks, eller en saks som er bra og klippe i stoff. 
- Un-picker
 

- Steg 1 - 

Klipp av bunden av buksa slik at sømmene er bort. 
 

- Steg 2- Klipp ca 2 cm opp langs side sømmen på buksen, om det er to side sømmer så må du klippe 2 cm på begge. Bruk un-picker til å pell ut trådene i bunden av jeansa. Fjern trådene som går horisontalt, og la de vertikale trådene være igjen.
 
Dette er et av de enklest prosjektene jeg har gjort på lenge. Og ble for nøyd med slik det ble. Men tur jeg skal pelle vekk litt mer av de horisontale trådene. Slik at det blir enda mer frynsete. 
Lykke til med prosjektet, vis du skal prøve.
 

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

JEANS INSPO

Drømmer om disse! 

#Mote #Jeans #Blogg #Fashion #Mai #Hverdag 

LagreLagreLagreLagre

Josefine Fevang

27 år fra Larvik - Gift - Bloggen min handler om min hverdag og mine interesser som er vekt ned gang og god helse, friluftsliv, helse både psykisk og fysisk. Også min elsk på mote og å oppleve verden. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign