Josefine Fevang

MINI FERIE HELG

 • Skrevet 27.06.2016 klokka 18:54
 • Kategori: EVERYDAY
God mandag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Det har ihvertfal jeg.
Helt siden torsdag har det gått i et egentlig. Da var det jo St.Hansaften som jeg bare tokk det helt med ro. Jeg tokk med en 3km power walk i Stavern, før jeg møte foreldrene mine for og se på bålet i Stavern, i regnet. Det var egentlig veldig deilig. Spesielt når vi skule til Sverige dagen etter.

Fredag, midt sommer dagen. Da bestemte vi oss for og reise til Sverige. Angrer ikke for og si det sånn. Det var ikke så mye folk som jeg trudde det kom til og være egentlig. OG det var kjempe masse salg og tilbud der. Så var veldig smart og reise den dagen hehe.

På lørdag dro vi til Bø for og møte familien til mannen. De hadde egentlig bestilt en hytte, men det var noe av det verste jeg har sett. Der hadde de trøkt fem soveplasser inn i et litte kott og det var ikke noe sofa, men en tre sofa uten puter. Det var bare helt for forferdelig.

Søndag så skule vi egentlig reise i Bø sommerland. Men siden det plaska ned så fant vi ut at vi tokk oss en tur på Gaustatoppen (skriver mer om det senere). Det var en kjempe morsom ting og gjøre. Vi fant ut at vi skule reise ditt igjen i slutten av juli og gå ned. Jeg har ikke fått så bra kondis for og si det sånn enda, men jeg jobber med det. Så da skal vi gå ned i stede så vi får en fin tur.

Og i dag kom vi oss hjem. Og jeg kan si det er deilig etter en veldig hektisk uke. Så i dag skal jeg bare slappe av, se Game of Thrones og grille litt. Så dere for ha en fin mandag. Selv om været er noe drit akkurat nå.

#sommer #blogg #hverdag #foto #trening #søndag

MIDDAGS CRAVING´S

 • Skrevet 21.06.2016 klokka 17:46
 • Kategori: MAT

Jeg har alltid vært veldig glad i mat. Det har nokk vært en av grunnene til at jeg har vært ekstremt overvektig. Men jeg har slutta med alt av ris, pasta og poteter for jeg føler det er veldig tome kalorier. Spesielt når man spiser så lite som jeg har gjort etter jeg opererte. Men i det siste har jeg hat en vanvittig craving på pasta. Så nå skal jeg virkelig unne meg det for en gang skyld.


Jeg trur det er nærmere en måned siden sist jeg unna meg pasta. Så nå bestemte jeg meg for at jeg skule gi etter cravingen og unne meg pasta med pesto og kylling. Og du kan banne på at det var godt. Det smakte himmelsk.
Jeg trur hele middagen min kom på under 50kr. Er deilig og bruke lik null kroner på mat for fire dager.


 

Ser det ikke fantastisk godt ut? Det kan jeg si til dere at det er. Men har dere noe mat som dere får skikkelig cravings for? Jeg har også hat en stor craving på tomatsuppa til Toro. Så den ble det i dag, og det smakte veldig godt. 

#mat #helse #blogg #hverdag #sommer #foto #bilder #helse

MANDAG UNSKYLDNING

 • Skrevet 20.06.2016 klokka 19:15
 • Kategori: EVERYDAY
Jeg har virkelig vært en drit blogger i det siste. Men det er en grunn til det. Jeg har vært helt energi løs, sliten, mage smerter, tanker og utmattet. Det har vært mange lege timer og sykehus timer. Jeg har mest sannsynlig vis fått en komplikasjon etter min sleeve operasjon i februar. Så deler av juni måned har egentlig mer vært en pest og plage for meg. Spesielt det med og gå rundt og ikke vite hva som er galt med kroppen. Så jeg måte bare ta et steg tilbake og fokusere på maten igjen og egentlig helsa generelt. 
 
 
Men heldig vis så er sykehuset veldig raskt med og fine ut av hva som er galt. Jeg var redd for at jeg måte vente i lange evigheter for og fine ut av hva som er galt, og om det i det hele tatt er noe. Men det ser ikke ut som jeg må det. 
 
Men dere for alle ha en fin mandag. Og denne uken har jeg tenkt til og ha en bra blogg uke, vel jeg håper ihvertfal at jeg kan ta meg inn igjen med bra blogging. Og det blir en video også i løpet av uken tenker jeg. Så dere for nytte den første uka av skole ferien av dere som har ferie selv om det regner.

SOMMER PARTY SALE HOS NELLY.COM

Hei hei alle sammen!

Er det flere end meg som har en del sommerplaner og kanskje mangler en del klær til dette? Vel det gjøre jeg. Så var ikke så veldig dumt når Nelly.com har 20% på kjoler fram til mandag morgen kl 10. De har jo også så fantastisk mye fint, ikke sant?

NLY 20%// 1. NLY One Twist Backplunge Dress - 149kr // 2. NLY Shoes Block Heel Sandal - 189  // 3. WOS Orbit Fiskarna (Pisces) - 174 // 4. JFR Mary Pickford Flower Wreath - 104 // 5. Motel Catalina Dress - 314 // 6. Rebecca Stella For Nelly Love Life Dress Maxi - 359  // 7. NLY Shoes Open Toe Lace Bootie - 449//

Bruk koden PARTYSALE20 for og få disse 20%.

Håper dere fine noe fint som dere klikker dere hjem.

#blogg #hverdag #sommer #nellysalg #klær #mote #helg

UNBOXING GLOSSYBOX

 • Skrevet 12.06.2016 klokka 20:33
 • Kategori: EVERYDAY

// Sorry for vanvitig dårlig kvalitet på videoen. Men er første gang jeg gjør dette så bare hold ut med meg. //

Dette er produktene som var i pakken for mai: GLAM OF SWEDEN ? løsvipper ? 39,- kr // DEODOC ? intim wipes ? 132,- kr for 10 stk //SLEEK MAKEUP ? Pout paint, color milkshake ? 79,- kr // DEBORAH LIPPMANN ? it is love in the dunes, nailpolish  179,- kr //GARNIER ? Micellar wips ? 39,- kr //
 
Så hva synes dere om mitt første forsjøkk på en slaks video? Jeg har tenkt til og sette meg mer inn i det med og lage videoer. Men er liksom ikke så lett for og si det sånn. Men osen videoer kunne dere tenkt dere og sett? 

IKEA + HAY

 • Skrevet 09.06.2016 klokka 15:48
 • Kategori: INTERIØR

Så jeg leste akkurat en artikkel om at IKEA og det danske interiør merke HAY skal sammarbeide. Dette kan bli så ekstremt spendenes. Jeg har noe HAY ting her hjemme. Men nå gleder jeg meg skikkelig til og se hva de kan få til sammen med IKEA. 

Jeg leste at de ønsker og lage et nytt fokus på det skandinaviske interiør markede. Det er ikke til og stikke under en stol at skandinavia har kommet seg på interiør toppen de siste årene. 

De skal tilsammen lage rundt 70 produkter. Så dette kan bli veldig interesant. Merker det kommer inn et nytt sofa bord så fort møblene blir slippet. 

Alt falt for en stol, lampe og IKEA handle posen. // Bilder lånt fra side2 artikkel. //

#interiør #interior #IKEA #HAY #skandinaviskdesign #hverdag #blogg #

PRE-OPENING AFTEN

 • Skrevet 07.06.2016 klokka 17:20
 • Kategori: EVERYDAY

Da er jeg alt for klar for kveldens planer som er å reise på pre-opening på Bare Beppe kafe og litt til som er ny kafe i Sandefjord. Jeg gleder meg masse til og se siden jeg har altid vært et kafe menneske, og for en av bestevenninnene mine skal jobbe der. Men jeg er ganske glad for at det er litt sent i dag pga jeg har vært ekstremt plaget meg smerter i magen i dag. Er overlykkelig at jeg skal til legen på fredag så kanskje de har en forklaring til meg angående disse smertene.

Men nå for jeg nesten komme meg avgårde og få henta noen venninner som skal være med på pre-opening og smake på en god kopp kaffe og kanskje noe og små spise på. 

#sandefjord #blogg #hverdag #sol #sommer

 

OSEN SER EGENTLIG 200 KCAL UT

 • Skrevet 06.06.2016 klokka 19:45
 • Kategori: HELSE

Har du noen gang tenkt over hva 200 kcal ser ut. Det har jeg nemelig gjort i det siste. Og det er egentlig litt sykt for og si det sånn. Er ikke dette litt sykt? Hvor mye du kan spise av noe før du når 200 kcal, og hvor lite du kan spise av andre ting før du er helt på tur. Vel her kan du se flere ting som er veid opp mot hverandre på 200kcal.
#mat #helse #blogg #hverdag #sommer #sol #hverdag #trening
 

HOTEL HELG

 • Skrevet 04.06.2016 klokka 16:28
 • Kategori: EVERYDAY

God lørdag til alle!

Er det noen flere end meg som er gira for helgen? Vår lørdag skal tilbringes deler av dagen og kvelden i stavern pga vi skal sove på Wassilioff som er lokalt hotel der. Og dette er forgrunn av at jernbaneverke skal holde på i hele dag og til i morgen ettermiddag (altså hele natta) på og fikse jernbanen rett uten for leiligheten vår. Så da blir det en natt med gubben i denne senga på hotel.


// Jeg gleder meg så til og sove //

Vi har alt rukket og koset oss skikkelig i sola i dag med og spist god pizza lunsj på skipperstua, is fra isbaren og gått oss en fin tur inn i Fredriksvern verft. Det er så fantastisk fint i Stavern nå. Gå gatene er fulle av liv, resturanger, kaffer og ikke minst strendene og kystien som man kan gå lange turer på. Vi har så klart tatt dette som en veldig koselig kjærlighets helg. Og gjøre ikke noe annet end og være kjærester akkurat nå. Og det er veldig deilig og kjenne at man er like forelsket etter nesten syv år sammen. 


// Vakre citadelløya //
 

Men nå skal vi videre til Sandefjord på grilling. Så i løpet av kvelden blir det tilbake til Stavern på videre hotel kos og hotel frokost i morgen, for hvem elsker ikke hotel frokost liksom? Vi skal også prøve oss på kvelds bad i dag tenkte jeg. Men kos dere masse! Og håper dere får en fin dag i sola. 

#blogg #hverdag #hotel #stavern #norge #foto #familie #sommer #sol #helg #reise

DESENIO POSTERS

 • Skrevet 03.06.2016 klokka 16:22
 • Kategori: INTERIØR

//sponset innhold

// Grow up her (30x40cm) // diamond her (50x70cm) // Paris her (30x40cm) // Beef cuts her (40x50cm) //

Jeg er en av dem som bruker evigheter når det kommer til og fylle leiligheten med interiør skatter. Men for noen dager fikk jeg en fin pakke med fire posters fra Desenio.no, og jeg har bare forelsket meg helt i dem og gleder meg masse til og dekorere hjemme mitt med disse fine posterne. Trur det blir et på soverommet, kjøkkenet også for vi se hvor resten havner. Vet ihvertfal at de skal opp på vegen her hjemme. 

Men Desenio.no har masse utvalg av grafiske postere, plakater og andre posters. Jeg kunne garantert ha klikket med meg hele nettbutikken dems hjem. De har alt fra fotografier, grafisk design plakater, vintage, dyr, fashion og mye annet som kan frist hvem som helst. Man kan også velge størrelsene på plakatene selv. Jeg valge og mixe det opp litt. 
 Alle disse er fine som et spesielt interiør object, gaver til både dåp, konfirmasjon eller bursdag, eller bare for og gi det til noen man er glad i. Eller bare beholde dem selv. Men jeg har tenkt til at en av disse vil komme ut i en konkurranse i løpet av neste uke!

#interiør #konkuranse #desenio #paris #mat #bilder #foto #blogg #hverdag #tips

EN DAG PÅ STRANDEN

 • Skrevet 01.06.2016 klokka 18:50
 • Kategori: EVERYDAY

Hei!

Håper alle koser seg masse i varmen som har kommet nå. Jeg har alt tilbrakt fem timer i solen i dag. Du kan si det sånn at jeg holdte på og dø av hete slak til slutt. Fikk ekstremt vondt i hodet også, så vann er ekstremt viktig nå. Og nå er jeg veldig solbrent i tryne. Selv om jeg har brukt faktor 15 og 30 (15 er for kroppen og 30 på arene fra operasjonen og ansiktet). Men det ble ihvertfal strand kos, venninne skravl, lunsj grilling og masse is i dag.  

Kan dere tenke dere noe bedre end og tilbringe en formiddag og deler av ettermiddagen her med venninner og masse kos?

Men nå skal jeg sitter trykt foran air conditionet vår for og få ned kropps temperaturen og spise middag. Og trur det funker, men nå kommer rødfargen fram kan du si, ihvertfal i ansiktet, men bra med vintaminer fra sol lyset. Jeg vurderte også en trenings økt med kondisjon ute siden det er så fint vær. Men den varmen som er nå, så tørr jeg nesten ikke for jeg sliter veldig i varmen nå. 

Flere som har tilbringet dagen på stranda i denne varmen?

#sommer #stranda #varmen #blogg #hverdag #sol #helse

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits