Josefine Fevang

MIN NYE KOMFORTSONE!

 • Skrevet 31.07.2016 klokka 11:48
 • Kategori: HELSE
For rundt en måned tid siden satte jeg meg et mål med sviger familien min. Det var og gå ned Gaustatoppen mens vi var oppe hos dem i en uke i løpet av ferien. Så vi satt oss et nytt og mer annerledes mål for sommeren end det vi er vant til . Jeg må si at vi utfordra oss selv veldig, og tråde langt uten for vår komfortsone. Som for min del har stor sett vært sofaen liksom.

 
Så i går ble dagen vi skule gå denne turen. Vi tokk fjell heisen opp til toppen. For jeg viste med meg selv at det ville bli for tungt og gå begge veier da kroppen min på et eller annet vis på en måte har blitt litt ?ødelagt? etter alt vekten som er borte. Men jeg tokk denne utfordringen på strak arm.

 
Turen i seg selv er veldig fin. Men vanvittig tung. Og den ble ekstra tung når det er andre turgåere som omtrent løper ned og presser seg forbi alle sammen. Da blir man mer stressa egentlig. Og på veien var det fylt på med steiner som var helt forferdelig for den flytta på seg.
Så når vi komme i bunden så var beina mine helt gele. Jeg viste ikke om jeg klarte og gå de siste 200 meteren for og komme til bilen. Men jeg kom meg til bilen og det var bare helt himmelsk.

 
Så i dag er jeg ekstremt støl og kunne tenkt meg en rullestol. Men jeg er veldig glad for at jeg gjorde dette. For det fikk meg til og innse en del ting med meg selv. 1. Jeg kan vis jeg vil. 2. Jeg må starte og jobb mer med å bygge opp kroppen min igjen. 3. At jeg elsker den nye kroppen min. 4. At jeg elsker det nye og enklere live mitt?
 

IT´S WEDNESDAY

 • Skrevet 27.07.2016 klokka 11:00
 • Kategori: EVERYDAY
Hei og god onsdag alle sammen! Det er onsdag og vi er halvveis i uken.


Vi har vært litt uheldige med været. To dager med regn, lyn og torden men i går så skinte sola kjempe godt. For meg gjøre det ikke noe med sånt uvær egentlig. Men når man har ferie så vil man gjerne gjøre noe. Men er ikke så lett når det plasker ned ute. Men igjen så gir det tid til masse annet. Som vi har alt rukket og vært på hytta å rivet ned kjøkkenet. Og det nye er er satt på plass men ikke montert onkelig enda. Vi har vært kreative og fargelagt i slike fine bøker. Vært på litt små shopping. Og egentlig har vi bare tatt det helt med ro fram til nå. 
 
Men jeg har egentlig et spørsmål og det er hva dere eventuelt vil lese mer om. Om vekt ned gang, ferie, helse, trening, mat eller kanskje om slankeoperasjonen min. Vis ikke kan du følge meg både på instagram, facebook og snapchat der jeg bruker navnet mitt er josefinefevang.
Men dere for ha en fin onsdag videre.

 

3 AV MINE FAVORITT TING

 • Skrevet 25.07.2016 klokka 11:00
 • Kategori: HELSE

God mandag alle sammen! Her koser vi oss på ferie. Vært litt stykt vær, men nå gjøre ikke regn, torden eller lyn meg noe som helst egentlig. Men jeg tenkte og vise dere tre av mine favoritt ting til gå turer. Eller til og være aktiv i. For en ting som inspirerer meg mer til å være aktiv er pent og behagelig tøy.
// Dette er så aldeles min favoritt bukse. Den er fra stormberg å er egentlig en yoga og pilates tights. Men den er så kjempe god og være aktiv i. Så garantert en av mine favoritt bukser.  //

Dette har blitt en del av mitt favoritt tur ting. Sekken min og fleec genseren (som holder godt på varmen) min fra europris. Og tid tights min fra stormberg. 
Så det trenger ikke og bli så dyrt for godt tøy og være ute å være aktiv i. Jeg ser så mange som kjøper kjempe dyrt trenings tøy. Men det trenger ikke og være så dyrt egentlig. Jeg pleier og sjekke flere av billig stedene før jeg sjekker de mer dyrere stedene for tøy. Men så klart det går jo veldig på hva man selv liker og bruke penger på så klart. Men hva liker du og bruke penger på når det kommer til treningstøy egentlig? Noe tips på noe som er bra?

#hverdag #blogg #trening #helse #sommer #ferie

FERIE START

 • Skrevet 23.07.2016 klokka 12:00
 • Kategori: TRAVELS
Hei og happy lørdag alle sammen!  I går startet vi vår første ferie dag. Turen gikk til Norefjell ski og bad som jeg overrasket mannen for noen uker siden og sa jeg hadde bestilt rom. Jeg hadde gledet meg ekstremt mye til og reise opp og bare slappe av, gå tur og bade. Men jeg er helt besatt av hele hotellet.
 
 
Dette er hotell romme vårt for natten. Vi har et standar rom med dobbel seng. Senga er bare helt fantastisk og samme med sjeselong. Er sikker på at jeg våkner opp av at mannen sover der i morgen tidlig.


Vi har alt vært og badet og gått tur. Vi fant til og med en elv rett nede for hotell som man egentlig kan bade i og som er vekk fra hotellet. Man er veldig for seg selv. Og det er utrolig mye å fine på her. Akkurat nå sitter jeg og ser utover på en liten "innsjø" som er her. Der kan man bade og dra på kano tur. Det er et lite seter, to restauranter, spa, badebasseng, planlagte topp turer, gym og andre trenings alternativer, pluss mye mer. Jeg så i sta at det skal være jogge weekend her og yoga weekend om ikke så veldig lenge.

 
Dette er en utrolig fin gave og gi til noen du er glad i, eller vis du vil gi deg noe selv litt ekstra.Vi kommer garantert til og komme tilbake her. Men i dag går turen vår videre oppover til fjells. Der vi skal slappe av og nytte tid med familie. Dere for ha en fin lørdag videre alle sammen!

NEW IN: BADETØY

God fredag alle sammen! Her startet vi dagen fastene pga blodprøver. Så da er det jo bare og komme seg i gang med en frokost snart.

 

Men her om dagen måte jeg bare kaste inn hånkle og kjøpe meg nytt badetøy. Jeg var på poolparty forrig helg og da fløy nesten beking buksa av i løpet av noen svømme tak. Heldig vis var det ingen som så det. Så det er jeg veldig glad for. 


Men i går fant jeg fint fint badetøy i byen. Jeg er kjempe fornøyd. Og endelig fikk jeg meg en kjempe fin bekini topp også som passer. Jeg er så stor fornøyd. For tiden er jeg som et lite barn som får sjokolade vær gang jeg finer noe fint tøy som passer meg. Begynner og føle meg dele vis normal liksom. 


Så gleder meg veldig til og få prøvd dette når vi skal på vårt aller første stopp på ferien som er Norefjell spa og bad. Jeg gleder meg så mye til og oppdage mer av Norge. Og ikke minst være på en "aktiv" ferie. I år har vi ikke tenkt til og bare sitte på rompa vår. Men ut og se norsk natur. Det er jo så utrolig fint her i bor. Og tenkte på at andre betaler i dyre dommer for noe vi kan se helt gratis er litt sykt. Men men dere for ha en fin fredag og start på helgen. Det skal jeg ihvertfal.
 
 
 

GLOSSYBOX FOR JUNI

 • Skrevet 21.07.2016 klokka 13:56
 • Kategori: EVERYDAY
 
For noen uker siden fikk jeg glossyboxen for juni. Dette var Tone Damli boxsen som jeg hadde tenkt til og bestile. For jeg trudde ikke at jeg komme til og få denne da jeg har et standar abenomang. Men jeg ble egentlig ganske skuffet over noen av produktene. Mens andre har jeg lakt min elsk på. Som solkremen som jeg alltid har vært så glad i, vært glad i den i flere år for den lukter så godt ... 

// 1. THE BEAUTY CROP, PJB smoothie stick - 130,-kr // 2. HAWAIIAN TROPIC, Satin protection lotion SPF 15 - 75,- kr // 3. RFSU, After shave easy shave & cooling balm - 55,- kr og 59,- kr // 4.RITUALS, The ritual of sakura shower roam - 90,- kr // 5.GLAZE VISAGE, bronzer - 89,- kr // 6.ICONA MILANO, waterproof mascara - 159,- kr //
 
 Er noen av produktene som jeg er misfornøyd med. Men andre igjen som jeg liker veldig godt. Som Ritual foam soap greia kunne lukta litt bedre og når jeg bruker maskaraen så føler jeg egentlig ikke at jeg har det på meg. Men resten er jeg veldig glad i. Spesielt de til intimbarbering, de overraska meg. 
 

AZURE COLOUR REFRESHNER

 • Skrevet 20.07.2016 klokka 18:19
 • Kategori: EVERYDAY

Så jeg var så lei det blonde håret mitt, eller hva jeg skal kalde det. Så etter og ha bestilt Maria Nila fargen azure. Det er en colour refresher, men funka veldig fint som en farge også egentlig. I pakka får du også med to par hansker så du ikke skal få det utover hendene. Det er en hårkur med fargepigmenter i. Jeg er veldig glad i den. Har brukt den også til og lysne håret. Altså ikke denne men en annen som heter pearl silver. 
Ble det ikke bra? Jeg liker det ihvertfal veldig. Det er ikke så veldig dyrt heler, kosta meg vel rundt 300,- kr med frakt fra eleven.no. Du får det også i masse forskjellige farger. Flere som liker og farge håret sitt i litt andre farger spesielt nå på sommeren? 


Men nå må jeg i gang og skrive pakke liste. Noe som er ekstremt vanskelig for meg. Vet aldri hva jeg skal pakke med meg når vi skal på tur. Så noen som har noe tips?

FORRIGG UKES HAPPENINGS

 • Skrevet 20.07.2016 klokka 13:31
 • Kategori: EVERYDAY
Jeg har gledet meg en stor del til denne uka pga mannen går på ferie, og vi reiser på ferie i løpet av denne uka en gang. Vi fikk en kjempe ræva start da vi trudde at hele ferien måte avlyses pga bilen vår slo seg ganske så vrang. Det var noe enkelt som skule byttes, men vi ente opp med og reise på to bilverksteder. Men nå er bilen ihvertfal fikset og vi er klare for ferie. Men tenkte og gi en liten oppdatering i uken som gikk. Hadde tenkt til og gjøre det i går, men siden det ble så mye med bilen så glemte jeg det helt. Og vi er mitt opp i og tøme og vaske ned huset til mamma og pappa siden de skal selge. Så blir ikke mye ferie her før vi reiser på ferie. Men forig ukes happening´s
 
Vekt ned gang: Forrigg uke gikk jeg ned 1,2. Så jeg er super motivert denne uka siden jeg har kommet halvveis i slanke ferden min.
 

Høydepunkt: Det må ha vært helgen. På fredag så var jeg på poolparty med venninnene mine. Og søndag var det bursdag til en fantastisk to åring.Nedtur: At jeg ikke komme inn på noen av høyskolene jeg hadde søkt på. Men på en måte letta det veldig også. For har funnet ut av hva jeg har veldig lyst til. Så må bare vente til de skole plassene kommer ut.

Låt: Jeg liker egentlig alt av musikk. Men akkurat nå er jeg veldig opphengt i Dan + Shay´s sag lately, lipstick og round the clock. Det er altså country. Men veldig fine sanger. Er slike sanger som får meg til å tenker og få følelsene mine i skikkelig sving her.

Craving: Har ikke hat noe mat craving nå. Men mer craving etter og gjøre noe med håret. Veldig lyst til og farge håret i en crazy farge. Hadde en del forskjellig farger i fjord.
// Håret er fra i fjord //
 
Innkjøp: Det må være GoPro kamera til ferien. Vi eller jeg har planlagt en del ting når vi er på ferie. Og da tenkte jeg så kjekt med et lite kamera som jeg kan ha i lomma. Mens vi feriere rundt i Norge! Venter bare på en pakke med noe ekstra delere til kamera da. Så håper de snart kommer!
 
Wanderlust: Akkurat nå så drømmer jeg veldig om Norge faktisk. Vi bor i et så fantastisk land, med en så fantastisk natur. Så jeg har akkurat laget en bucketlist med steder jeg vil se. Skal skrive et eget innlegg om det. For det er så fantastisk mange fine steder, og steder og oppleve.
 
Men nå for jeg vel starte og pakke litt til ferien vår. Derfor ha en fin dag videre!
 

SJOKOLADE DRØM OPPSKRIFT

 • Skrevet 15.07.2016 klokka 12:28
 • Kategori: MAT
Siden jeg er veldig flink med hva jeg spiser siden januar, så savner jeg veldig noe som er godt å kose meg med i helgene. For jeg har alltid vært et skikkelig sjokolade menneske. Det og spise en hel sjokolade plate var ikke noe problem for meg, og da snakker jeg om de store platene. Men nå de siste fem månedene har jeg ikke klart og spise noe av det. Jeg tar to biter så er jeg ferdig for og si det sånn. Men her om dagen så kom jeg over en oppskrift som jeg bare måte prøve. Og som jeg nå tenkte jeg skule dele med dere.
2 ris kaker
2 håndfulle med mandler
2 håndfulle med kokosmasse
200g mørk sjokolade.

Dette gjøre du:
Hakk opp mandler og ris kaker, smelt sjokolade i vannbad. Så blander du mandler, kokosmasse, sjokolade og ris kaker og legger det på et bakepapir. Så strør du litt salt på for og få den gode blandingen av salt og søt. Så setter du det i kjøleskapet til det stivner.
 
Det tar ikke lang tid og lage, og det er super lett, billig og ikke kjempe usunt. Jeg gleder meg så til og smake dette etterpå.

MONDAY LIFE

 • Skrevet 11.07.2016 klokka 12:04
 • Kategori: TRAVELS

Hei og god mandag alles sammen. Håper mange for en fin start på denne uken. Her prøver vi forsatt og lande etter helgens festival. På lørdagen var tre dager mes stavernfestivalen over for i år. Og allerede i går var billettene for 2017 i boks. Jeg har nesten ikke ord for hvor mye jeg koste meg og hvor bra mange av artistene var. Noen ble jeg kjempe skuffet over, mens andre ble jeg ekstremt overraska over.  

På fredag var det helt utrolig med folk der når siste artist gikk på scenen. Men det forstår jeg, for det var Alan Walker. 
På lørdag var det også en del folk. Man kunne merke at det var den aller siste dagen. Og det var mange der når Ellie Golding gikk på scenen. Men mange gikk under konserten og det skjønner jeg godt for hun virka drit sur. Akkurat som ho ikke ville være der. Så jeg kommer ikke til og dra på en konsert hun kommer til og ha i Norge. Det virka ikke som hun var noe intressert i det hele tatt egentlig. Men men sånn er det. Var ihvertfal mye bra musikk. 
 
 

Men i dag må det vist gjøres ganske mye her hjemme. Merker at vi ikke har vært hjemme på tre, fire dager. Så mye som må gjøres, selv om formen er litt hanglete i dag, men man må jo bare orke. Men dere for ha en fin mandag og kose dere i sola. 

#sommer #blogg #hverdag #ferie #musikk

FESTIVAL BLUS

 • Skrevet 10.07.2016 klokka 17:20
 • Kategori: EVERYDAY

Herregud jeg er så sliten nå etter tre dager med festival. I dag merker jeg det skikkelig på kroppen. Den har bare lyst til og ligge i senga og sove. Kanskje spise litt, drikke litt også sove litt igjen.

Så nå etter og ha sovet en drøy time ble jeg bråket av mannen som alt hadde bestilt billetter til samme festival neste år! Jeg gleder meg så til og se hvem dem kommer med. Vet de alt har skaffa seg CC Cowboys og Klovner i Kamp. For og være ærlig så var det faktisk de Nordiske artistene som gjorde det bra i år. Så jeg gleder meg alt til neste år. Men litt glad for at det er over for i år. Nå er jeg bare enda mer gira på ferien vår som starter om en uke.

Men nå står det middag på planen her. Dere for ha en fin søndag videre. Og Stavernfestival pass for 2016 ligger alt ute!

#sommer #blogg #helg #musikk #festival #familie #hverdag #ferie

ALAN WALKER AT STAVERNFESTIVALEN

 • Skrevet 09.07.2016 klokka 12:58
 • Kategori: TRAVELS
Han fortjener så sykt sitt eget innlegg her. 
 Når senen ble fylt opp med lys og skjermene skrud på så var det akkurat som og sitte og vente på en sykt bra transformers film som du hadde ventet på i flere år skule starte. Man satt omtrent og rista for man ble så gira. Og i det konserten startet skikkelig var det som hele blodet bare boblet over. Det er noe av det sykeste jeg har sett i hele mitt liv. Vis jeg noen gang for sjansen til og se han liv en gang til kommer jeg ikke til og si nei. Jeg er så tom for ord, jeg sitter igjen med verdens beste følelse fra i går. Og jeg bryr meg ikke da om jeg måte gått glipp av resten av festivalen. Vis du/dere noen gang for sjansen, så ikke si nei. Dette er en kjempe stor opplevelse i seg selv og få med seg Alan Walker.
Men nå må jeg bli ferdig for og reise ut igjen på festivalen.

STAVERNFESTIVALEN 2016 DAG 1

 • Skrevet 08.07.2016 klokka 15:09
 • Kategori: TRAVELS

Hei alle sammen! Osen går det? Jeg merker så på kroppen at det ble sent på Stavern festivalen, men jeg er klar for en ny dag, med mange nye artister. Som jeg trur kommer til og bli sykt kult, så det er bare og ta på seg festival humøret og komme seg av gåre.
Jeg er så glad for at vi bestilte billetter så tidlig som vi gjorde. For da blir det ikke en så dyrt.

I går var det artister som MØ, Maria Mena, Neil Young, Violet Road, Phlake og Angel Haze ++. Sist nevnt ble vi ekstremt skuffa over. Men fy og moro det var og se MØ. Jeg har ikke vært noe fan av henne før. Men fy og bra opptreden hun ga, var absolutt vært og se.

Men nå må jeg komme i gang med og stelle meg for og komme oss til festivalen. Kos dere masse i sommer solen.

#blogg #sommer #festival #hverdag #helg #ferie

ANGSTEN SOM FØLGER EKSTREM OVERVEKT

 • Skrevet 06.07.2016 klokka 16:31
 • Kategori: HELSE

Hei alle sammen. Jeg har tenkte til og ha en dag i uken der jeg snakker om vekt ned gangen min og problemene jeg har i forhold til vekten min. Jeg har alltid vært overvektig. Jeg kan ikke huske en periode i live mitt der jeg har veide under 100kg. Jeg var alltid en lubben unge. Jeg var alltid den overvektige. Og nå som jeg nesten har gått ned 50kg på 147 dager, altså på nesten fem måneder. Ja operasjon har hjulpet til med dette, men det ligger så ufattelig mye jobb og selvdisiplin bakk den vekt ned gangen. Og jeg føler meg mye bedre og mye sprekere. Men jeg sliter fortsatt med ting som:

Blikkene - Jeg hatet blikkene, jeg klarte og trykke blikkene vekk. Men nå som jeg har gått ned. Kan nesten gå i normal avdeling føler jeg mer blikk. Jeg føler meg så utilpass at jeg bare går uten og kjøpe klær jeg må ha. Jeg føler folk kikker på meg og tenker "hva faen gjøre du her i denne avdelingen. Akkurat som du kan få deg noe her". Jeg vet det ligger i hodet, og noe jeg MÅ jobbe med framover.

Fine klær - Når jeg kommer inn i butikken første jeg gjøre er og gå inn i pluss avdelingen. På rein vane så går jeg ikke inn i butikker der de har normale størrelser. Selv om nå kan jeg få klær der. Jeg hadde et sammenbrudd i prøverommet på cubus for jeg fikk meg en topp. Det høres jo helt sykt ut. Men for meg som ikke har kunnet kjøpt klær der for sikkert ti år, så var det en så deilig følelse. 

Fine trening tøy - Dette er en historie for seg selv. Som overvektig er det ikke mye og velge mellom. Men sviger mor kjøpte en trenings taits til meg på stomrberg for to måneder siden. Og nå bruker jeg den hele tiden. Bare den gleden av og kan kjøpe normale treningstøy er så morsomt. Så nå står masse treningstøy og friluft ting på ønskelisten. 

Arrangementer - Jeg unn gikk så mye som jeg hadde lyst til og gjøre men alltid gruet meg til om jeg får plass på stolen, holder stolen vekten min, kommer mange til og kikke på meg, kommer folk til og viske... Er hundre ting som gikk i mellom hodet mitt. Og det henger igjen enda. Jeg gruer meg litt til Stavernfestivalen i helgen. Jeg vet ikke hvorfor. Men alle blikkene som jeg sliter så ekstremt med. Selv om det sitter i toppen av hodet mitt. Så er det så vanskelig og bryte gamle vaner.

Det er jo så klart andre ting jeg må jobbe med og prøve og fine ut av framover. Men det er så vanskelig perioden etter man har gått ned mye og man skal være "normal" nå en hva det er. Og jeg merker at jeg har så mange drømmer nå, mål og ting jeg vil gjøre, og nå kan jeg faktisk gjøre det. Jeg gleder meg så til og gå ned mer og ikke minst til alt jeg skal dra med meg mannen min på i sommerferien. 

Noen flere som har disse problemene?

#blogg #helse #slankeoperert #hverdag #sommer #ferie #trening

 

FESTIVAL UKE

 • Skrevet 04.07.2016 klokka 14:10
 • Kategori: TRAVELS
Hei og god mandag alle sammen! Flere end meg som er gira på denne uka? Jeg går i mellom hele uka mi i hodet nå osen jeg skal rekke alt. For jeg er super gira og gleder meg super masse til Stavernfestivalen 2016, woop woop... Tre dager med supper musikk. Jeg gleder meg så ekstremt til og se Angel Haze, Zara Larsson, Alan Walker, Ellie Goulding, Bryson Tiller og mange andre. 
 

 
Det eneste jeg bekymrer meg for er været og hva jeg skal ha på meg egentlig. For tidligere år som denne festivalen har vært så har jeg bare øsa ned med regn. Så jeg krysser alt jeg har at været skal være super fint og varmt, ikke for varmt, men sånn passe varmt. Bare det ikke blir regn så er jeg egentlig fornøyd. 
Er det flere som har vært eller skal på festival i nærmeste fremtid?

FØRSTE STOPP ER ...

 • Skrevet 03.07.2016 klokka 20:17
 • Kategori: TRAVELS

Det som kommer til og bli vårt første stopp på vår ferie om noen uker er Norefjell ski og spa hotel i Krødsherad, Nordesund. Vi gleder oss kjempe masse. Da skal vi slappe av i spa, ut og gå fjell tur tenkte jeg. Det blir bare en natt før vi skal videre.  

Jeg forventer ikke og få dette fine hotelrommet men det ser ikke så ille ut for meg. 

Spa avdelinga er jo en hel historie for seg selv ser det ut, med en kjempe fin utsiktig. 


Og frokost området. Som elsker hotel frokoster. Det er noe av det beste jeg kan få. Så nytter det ekstra godt når vi er på hotel. 


Så dette er det vi har planlaggt sånn aller først av ferien. En natt mitt oppa fjellt. Gleder meg veldig til og se osen hotellet er for vi kjører altid forbi Noresund når vi skal opp til svigers. Og vi har snakka om og sove her i over tre år. Så når jeg fant et bra tilbud så måte jeg jo bare slå til og bestille en fin start på ferien turen vår. 

Men dere for ha en fin søndags kveld videre. Mens jeg skal forsette og planlegge ferien vår til fjells. Flere som har noe spendenes eller noe de gleder seg kjempe masse til i sin ferie?

#ferie #sommer #blogg #hverdag #hotel #nordefjell 
 

9 TING JEG VIL GJØRE I JULI

 • Skrevet 01.07.2016 klokka 13:58
 • Kategori: EVERYDAY

Endelig er det juli dere. Jeg har gledet meg kjempe masse til denne måneden. Siden vi har mye planlagt men mye som jeg bare har lyst til og ta på sparket. 

× Ferie! Her blir det tre uker ferie som vi skal prøve og stappe med en del opplevelser. Eller koselige sommerminner med både familie og venner.
× Festival tid! I år skal vi på stavernfestivalen som er alt neste uke.
× Finne ut av utdanning eller jobb videre. Det er så mye jeg kunne tenkt meg at hele hodet mitt bare spinner inn i mellom. Nå har jeg funnet ut at jeg virkelig vil ta toller utdanning. Men vi for se om jeg kommer inn på høyskolen nå i juli så kanskje det blir økonomi utdanninga som også står høyt på lista.
× Ferie hos svigers. Tidligere har vi bare vært en uke hos de. Men i år skal vi nesten være to uker. Dette gjøre meg ingenting for og si det sånn. For det er så utrolig deilig og være der oppe. Er noe helt annet end og være her i byen.
× Prøve og få overtalt mannen til og reise på kano tur. Noe jeg har hat lyst til veldig lenge. Men får liksom aldri ut fineren. Men jeg trur det er noen som leier det ut i Geilo område. Så vi for se om det kan bli en kano tur på meg.
× Gaustatoppen! Vi har snakka om og reise til Gaustatoppen igjen. Men denne gangen skal vi gå ned igjen. Så det blir en litt lengere tur end det vi hadde forrigg uke liksom.  Da tokk vi en fjell heis nesten helt opp til hytta som ligger på toppen. Vis ikke det blir
×  Tur på Hardangervidda. Dette er noe jeg har sakt jeg har hat veldig lyst til veldig lenge. Det er så vanvittig fint der så i år skal vi ha oss en tur der oppe. Den trenger ikke og vare i flere timer eller hele dagen. Men bare så vi kan se mer end bare det vi ser ved veien. 
× Fine på ting med familie. Det trenger ikke og være noe stort. Men det og bare samles og grille er så utrolig koselig.
× Være med venner. Jeg elsker og fine på ting med vennene mine. Selv om mange av dem jobber og sånt i mellom sommeren, så håper jeg at det blir en del sammenkomster. For jeg bare elsker sene sommerkvelder med dem, full med latter og mimringer.

Flere som har en fin og planlagt Juli måned i vente?

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits