Josefine Fevang

NEW SUGAR DADDY

 • Skrevet 31.08.2016 klokka 18:31
 • Kategori: EVERYDAY
 
I dag kom endelig pakken min for august fra glossybox. Inn i der er det alltid fem produkter. Og er veldig deilig når det kommer sminke. Spesielt denne leppestiften. Den er så utrolig fin farge og behagelig og ha på seg. Den er fra Medusa´s make-up, som hetter sugar daddy. Fargen ser ganske naturlig ut faktisk, den er mer naturlig end det den er på bilde under. 
Man kan kjøpe dette merke på eleven.no eller på medusasmakup.com. Trur ikke det er noen vanlige butikker som selger det dessverre. 
Men ha en fin onsdag kveld videre. Her skal jeg legge meg på sofaen og se orange is the new black. Er små syk så ja, ha en fin dag videre. 
 

PROTEIN SMOOTHIE

 • Skrevet 31.08.2016 klokka 12:00
 • Kategori: MAT


1 dl Mager cottage cheese med eple/pære/vanilje. 
1dl Laktosefri yoghurt naturell
1dl Styrk melk
Litt smoothie mix med banan, jordbær og bringebær.
 
Til sammen er det vel rundt 16g proteiner ca. Men dette ble også nokk til to porsjoner for meg. Så da har jeg alt til i morgen, kanskje frokost eller lunsj. For se når det frister mest. Men veldig grei kilde til proteiner. 
 

TIPS! PROTEIN PULVER

 • Skrevet 30.08.2016 klokka 12:37
 • Kategori: HELSE

//adlinks

Hei og god ettermiddag. 

Nå sitter jeg og jobber med et innlegg som er vanskelig for meg å skrive pga det har en stor del med hvorfor jeg havna på ekstrem fedme skalaen. Så det er litt tungt og åpne seg med dette. Vet ikke helt når dette skal komme ut, blir i løpet av uka. 

Men tenkte og tipse dere om et protein pulver som heter Whey protein av Nutramino. Jeg var ekstremt skeptisk til sånt. Men det er noe av det mest fantastiske jeg noen gang har smakt. Man kan blande det med vann. Men jeg blandet det med styrk melk for ekstra proteiner. Jeg anbefaler dette på det sterkeste. 

Men nå skal jeg ut og nyte dagen med litt ekstra energi. Selv om jeg merker forkjølelsen sniker seg på. Så er det greit og komme seg litt ut føler jeg. Men ha en fin tirsdag videre alle sammen.

#trening #helse #protein #mat #blogg #hverdag #strong #sexy

 

MINUS 55 KG PÅ 6 MÅNEDER

 • Skrevet 29.08.2016 klokka 16:53
 • Kategori: HELSE
Nå er det er halvt år siden min sleeve operasjon. Eller det er litt over det kanskje, er vel nesten en måned over trur jeg. 
Alt i alt har jeg godt ned 32,8kg siden operasjonen. Men 55kg siden vekt ferden starta i januar i år. 
Jeg har prøvde å gi mye av meg selv i denne vekt ferden min siden den startet. Men noen ganger er det vanskelig og gi seg selv helt inn i det når det skjer andre ting rundt deg som du ikke kan styre. 

 


 
Jeg fikk tidlig beskjed at man måte ikke stresse med vekt ned gang. Man burde unngå stress helt vis man skal gå ned. 
Jeg hadde en periode der jeg stresset over flytting og slikt. Og da gikk jeg ikke ned noe på tre uker. Men så fort jeg tok to skritt tilbake og starta og stresse ned igjen. Så gikk jeg plutselig ned en del kg. 
 

 


 
Men det som har vært ekstremt vanskelig er å skifte spisemønster etter 25år. 
Og når man skal ha et stort fokus på og få i seg mer end nokk proteiner for å få nokk energi i hverdagen så er det vanskelig. Men jeg har funnet noen triks som jeg skal dele med dere etter vært (kommer en oppskrift på onsdag). 
 
Vis dere har noe spørsmål, ønsker om noe jeg skal fortelle dere eller noe jeg skal skrive. Så hyll ut. 
Men ha en fin mandags kveld videre.

THE BOMBER JACKET STYLE

I høst er det bomber jakka som er inn. Og jeg bare liker stiler som jeg har sett mange andre har putta sammen med jakka. Noen enkle jeans, hvit t-shorte, Svarte heler og lyse lepper. Jeg må virkelig investere i en slik jakke. 


// Soho Jeans fra NA-KD ... Bomber jakke fra Gina Tricot ... Vidreamers pure t hvit fra Nelly.com ... Svarte Nly shoes fra Nelly.com ... Olivia Palemo kiss lipstick hos Nelly.com //
 

#mote #klær #blogg #hverdag #shopping #

EN TUNG PERIODE

 • Skrevet 25.08.2016 klokka 11:41
 • Kategori: HELSE

Hei alle sammen. De siste dagene har jeg sugd i og blogge for jeg har hat tusen andre ting å gjøre. Humøret har vært veldig langt nede, samme med energi nivået mitt.

Grunnen har vært at jeg har hat litt mye og gjøre. Eller jeg har gitt meg mye og gjøre for og holde meg i gang. Jeg har vært oppe og ute av døra før åte og hjemme igjen kl seks på kvelden. Jeg har gjort alt av små ting til litt mer større ting. Men jeg kjente at i da sa kroppen rett og slett stopp. Så nå ligger jeg her da, ser på tv og akkurat spist litt mat. Og det skal jeg gjøre fram til jeg skal hente mannen min.

Det som jeg har gått rundt og tenkt veldig mye på som har dratt meg litt ned er operasjonen jeg skal i mellom, det og skal starte jobb jakten og andre små ting som jeg uroer meg for. Men spesielt nå så er det operasjonen min egentlig. Det er mer at jeg ikke vet når jeg skal opereres. Og at jeg ikke får planlagt ukene og månedene mine. Det at jeg ikke vet osen tiden etter blir. Og jeg bare tenker på de smertene som kommer til og følge som jeg hadde sist. Så begynner jeg og grue meg litt. Men jeg vil heller ta ut galleblæra mi nå end og gå rundt og ha vondt hele tiden. 

Men nokk av sytinga mi. Dere for ha en fin torsdag kveld. 

#helse #blogg #hverdag #trening #familie

VÅRT MAT BUDSJETT

 • Skrevet 21.08.2016 klokka 14:45
 • Kategori: EVERYDAY
Hei og god søndag alle sammen!
Nå har jeg akkurat planlagt store deler av neste uke med ting jeg skal og ting jeg skal handling inn for en hel uke. Trur det er første gangen på lenge jeg har gått i mellom masse tilbuds aviser på nett. Men er så utrolig hvor mye man kan spare inn vis man tar til seg tilbudene i de forskjellige butikkene. Så nå skal jeg teste den uka har i forhold til vårt mat budsjett. Og hvor mye vi egentlig bruker på mat og om det er noe og spare inn på. 
 
Nå etter ferien er det kanskje veldig lurt og se hvor lenger går. Og dette er pga pengen flyr litt fortere i ferien for man tillater seg litt ekstra kos som i form av litt dyrere grill mat eller andre ting. Så nå skal jeg skrive opp et fint lite mat budsjett. Jeg vil heller spare mer inn på mat så vi kan bruker de ekstra pengen våre på ting vi eventuelt vil gjøre eller vis det er noe vi trenger, et ekstra kaffe besøk eller en venninne kveld med jentene. 
 
Så et lite tips til alle dere som er på vei tilbake til hverdagen og kanskje har litt mindre penger. Så skriv ned et budsjett, eller skriv ned det dere bruker penger på så dere får en vis oversikt. Det er så mye og spare på det.
 

SPØRSMÅL OM MIN OVERVEKT

 • Skrevet 19.08.2016 klokka 17:24
 • Kategori: HELSE

Ofte merker jeg at når folk er litt i mot ting, eller har fordomer mot mennesker som er overvektige. Men så oppdager jeg at mange er sånn pga de ikke kan nokk om temaet. At de har forståelse over ting. Når folk spør meg så svarer jeg. For jeg mener at man må være åpen om ting for å få andre til å forstå dine valg og hvorfor ting er som de er. 

Så jeg skal la dette innlegge være stående på siden av bloggen min så vis folk har noe spørsmål kan de stille det. For jeg vil være ærlig på hvorfor jeg ble så overvektig og hvorfor jeg tok mine valg. 

Så bare spør vis det er noe du lurer på!

Du kan også følge meg på instagram der jeg delere litt ekstra ting om hverdagen min!

#blogg #spørsmål #helse #trening #blogg #hverdag #sommer

 

FREDAGS MOTIVASJON

 • Skrevet 19.08.2016 klokka 13:48
 • Kategori: HELSEHappy fredag alle sammen! Her har det blitt påfyll av diverse protein produkter så jeg kan møte neste uke klar og forbered på trenings start. Treningsprogrammet er klart og osen jeg skal starte. Jeg trur for at jeg skal klare og starte med trening å få et bra opplegg for meg så må jeg forberede meg en del mentalt. For selv om man trener fysisk så er det mentale like viktig. Så ny sports BH fra HM, Protein pulver fra nutamind, Propud med sjokolade smak, flaske og sports klokka mi fra polar. Du kan kjøpe pulveret og propuden på tights.no

Er det noen flere som invisterer i ting for mot motivere seg selv litt mer? Eller som er som meg som må jobb litt ekstra mentalt med seg selv for og sette i gang?

Vel nå skal jeg i gang med middagen snart. Eller forberede til at meg og mannen min skal grille i kveld. Må jo ha opp ting fra fryseren for grillings. Ha en fin fredag alle sammen! 

#Blogg #Hverdag #Trening #Helse #Mat #Sommer

FISKE ONSDAG

 • Skrevet 17.08.2016 klokka 17:46
 • Kategori: MAT
Så jeg er vokst opp med og spise fisk. Jeg hadde to bestefedre som var veldig ivrige fiskere etter de ble pensjonister. Men jo eldre og eldre jeg ble, og når jeg flyttet for meg selv ble fisk mer og mer fraværende fra mitt kosthold. Men nå, etter jeg selv har skjønt og lært hvor viktig fisk er for kroppen. Så har jeg innført fiske onsdag. Så i dag hadde jeg torsk burger. 


Det er to burgere for 24 kr. Så vis man er alene så er ikke det så galt. 
Så fyller jeg på med grønt. I dag ble en liten salat som jeg pakket burgeren inn i. 
 
Ser det ikke godt ut? Er greit med slike "team" dager for da er det lettere og få et variabelt mat inntak. 

TATOVERING AWAITS

 • Skrevet 16.08.2016 klokka 19:47
 • Kategori: EVERYDAY

Så jeg har tenkt lenge på at jeg vil ha en ny tatovering som sier noe om meg og mitt vekt tap. Men det er så vanskelig. Jeg tenkte så enkelt som å bare tatovere orde Free på håndleddet mitt. Men nå tenker jeg at jeg vil ha noe mer. For orde free sier en del om osen jeg har det. Men ikke mye om hvor stor jobb og egentlig hvor stort oppdagelse det her har vært på meg selv og kroppen min. 

 

Så tenkte noe som det her:

Men jeg for se hva jeg gjøre for  noe. Jeg vet ihvertfal at jeg har lyst på en som forteller noe til meg om alt jobben jeg har lagt ned i det og gå ned i vekt. Så har noen noe forslag eller gjort noe i likheten, en tatovering som forteller litt ekstra til deg!

#blogg #hverdag #tatovering #tatto #familie #sommer

TRENINGS START

 • Skrevet 15.08.2016 klokka 20:18
 • Kategori: HELSE

I dag skule liksom være dagen som jeg skule starte og trene. Men som vanlig så ballet unnskyldningene på og jeg ente opp med og reise å vaske ned huset til foreldrene mine som skal selges. Så da ble det ikke noe trenings start i dag dessverre. Men det er alltids en dag i morgen og starte på. Så i morgen er det ingen unnskyldninger. 

Jeg har gledet meg masse til og starte å prøve dette programmet jeg har fått. Det er ett treningsprogram som er lett og som man kan gjøre hjemme. Jeg fikk det av min PT venninne Maren Andre (link her), Når man har muskler lik null og slikt så er det greit og starte helt på null egentlig. Så ingen ekstra ting trengs. Bortsett fra en fitnessball. 

Flere som merker unnskyldningen som kommer når man skal starte og trene? For det kan ikke bare være meg som dette skjer med. 

#helse #mat #trening #kropp #blogg #hverdag #sommer

UKES OPPDATERING: -53kg

 • Skrevet 10.08.2016 klokka 16:56
 • Kategori: HELSE
Jeg prøver og ikke veie meg så mye. Men i dag var jeg på sykehuset på en time angående gallestein operasjon (som vil skje om 3 måneder) så måte jeg bare fylle ut et skjema for slankeoperert jeg fant på nette. Så her er skjemaet ferdig fylt ut. Det er veldig greit med noe slikt pga da kan man følge med litt inn i mellom. Og holde meg mer eller mindre på mata. For noen ganger er det vanskelig og holde seg der man skal. Og ikke spise ting man ikke skal. 

Slankeoperasjon skjema
Operasjon dag: 10.Februar.16
Dag siden: 182 dager 
Vekttap etter op: Det er nå rundt 31 kg
Vekttap totalt: Helt siden januar har jeg gått ned 53 kg
Nå værende vekt: 132,5 kg
Drømme vekt: 99kg
Ultimate målvekt: 70kg
Hvor mange kilo til målet: 134 kg igjen til mitt andre mål.
Hvor mange kilo til det ultimale målet: 62,5
Sulten:  Blir ekstremt sulten rundt vær tredje time. Men også starta og bli plutselig sulten i perioder. Og da er det egentlig vanskelig og holde igjen. 
Fristet: Potetgull med BBQ rydder.
Noe jeg ikke tåler: Is, eller fløte er en veldig dum kombinasjon hos meg for tiden. Blir så ekstremt kvalm. Samme gjøre jeg av sjokolade. Så da slipper jeg jo og ha lyst på det. 
Sliten: Litt inn i mellom, men spesielt litt utpå dagen. 
Kroppens tilstand: Den er litt slapp. Men begynner og komme seg med en del overskudd. 
Humøret: Det er egentlig ganske bra.
 
Men nå skal jeg i gang med middag. Jeg prøver og komme på ting til og skrive til dere angående vekt ned gang. Men det er ikke altid like lett. Så vis noen har noe de ønsker jeg skal fortelle om eller tips. Så er det bare og skrive det i kommentarfeltet så skal jeg se på det og prøve og svare. 
Men ha en fin lille lørdag videre. Her står det pasta gryte på menyen!

#slankeoperert #helse #nedivekt #hverdag #blogg #mat #sunnereliv #sommer #kos #

JEG HAR MISTA EN HEST!

 • Skrevet 09.08.2016 klokka 12:26
 • Kategori: HELSE

For og putte ting litt i perspektiv i forhold til hva jeg har gått ned. Fant jeg dette bilde.

Dette er helt sykt. Jeg har mista 113 pounds som er 51,6 kg. Noe som er helt skyt i min bok uansett. Men dette er realiteten og det gjør det egentlig enda mer sykt føler jeg. Når man kan se det på denne måten. Dessverre gikk disse bildene bare opp til 100 punds. Så jeg får ikke taket i slike bilder. Men for vær uke skal jeg fine ut av det. Hva den vekta jeg har mista tilsvarer pga det putter ting i så  perspektiv og man føler seg egentlig enda mer stolt over seg selv. Og jobben min med og gå ned i vekt er langt fra over. Nå føler jeg nesten at jeg går inn i en slags fase 2 som er trening og mat fokus. Og jeg gleder meg til og komme i gang med dette. Så vis noen har noe tips til noe sunn mat eller blogger med sunne mat oppskrifter... så bre hyl ut. Tar gjerne imot tips.
 

#helse #slankeoperert #vektreduksjon #trening #mat #blogg #hverdag #sommer #slank

TRENINGSMOTE

HM workout pans

// 1. Sort treningstights 399,- .2. Seamless treningstights 249,- .3. Gråmelert treningstights 249,- //

Jeg har leita så lenge nå etter en ny treningstights. Men ikke funnet noen som passer eller som jeg synes ser bra ut. Men nå har jeg rota litt rundt på nette. Og fant disse tre som frister meg så til og bestille. Men trur jeg skal reise og prøve dem i morgen i stede end og bare bestille dem på nette. Prøver og være flink med penger. Så dumt og bestille klær hele tiden. Men de er garantert på toppen av ønskelista mi akkurat nå. 

Har du noe favoritt treningstights som kan anbefales?

#helse #trening #klær #mote #hverdag #blogg

 

HØYSKOLEN, ELLER IKKE HØYSKOLEN ?

 • Skrevet 08.08.2016 klokka 13:41
 • Kategori: HELSE

Så for noen uker siden komme jeg inn på høyskolen, økonomi og ledelse. Jeg ble så tatt på senga for jeg var så sikker på at jeg ikke komme inn. Men jeg starta og registrere meg som student, begynte å forberede meg litt. Men hele tiden har jeg gått med en stor klump i magen. Jeg har ikke vist om det var for jeg gledet meg eller gruet meg veldig. Jeg viste ikke hvorfor den ballen var der vær dag og plaget meg. Det var som en synkende følelse. At jeg hadde tatt vann over hode. At dette umulig kunne være noe jeg klarer.


 

Men nå etter nøye gjennomtenking har jeg funnet ut av at kanskje dette ikke er noe for meg enda. At høyskolen er ikke det jeg vil akkurat nå. At det kanskje er bedre og si fra seg plassen nå, end og starte å at noen ikke for brukt den plassen for jeg finner ut etter noen dager at det ikke er noe for meg.

Jeg har forandra meg så mye siden i fjord både fysisk og mentalt at jeg vet ikke om jeg vil sette meg på skole benken akkurat nå. Om jeg heler vi jobbe og bare nyte friheten jeg har nå. Uten og ha studier hengende over meg hele tiden. Så etter en litt sånn rar prat med mannen på mobilen, har jeg mer eller mindre funnet ut av at jeg ikke kommer til og starte. Høyskolen forsvinner ikke med det første. Men jeg er ikke klar for og ta på meg en så stort studie akkurat nå. 

Akkurat nå vil jeg heler fokusere på meg og mitt "nye" liv. Jeg vil heler fokusere på helsa mi og komme i gang med trening. Kanskje jeg underveis finner ut av at jeg ikke vil jobbe innen for økonomi, men innen trening og helse. Men nå har ihvertfall den ballen i magen forsvunnet etter jeg fikk tenkt skikkelig i mellom dette valget. Akkurat nå og der jeg er i livet, så er ikke høyskolen noe jeg vil satse på. Jeg har veldig dårlig samvittighet, og føler jeg skuffer mange. Men dette er helt mitt valg og jeg står for valget jeg tar. Jeg vet at dette er riktig for meg akkurat nå, men kanskje ved en senere anledning vil det været et bra valg for meg, og noe jeg er klar for. 

#utdanning #livet #helse #hverdag #blogg #sommer 

FERIE SJOKK

 • Skrevet 08.08.2016 klokka 11:22
 • Kategori: MAT
I dag kom vi oss hjem fra ferie. Jeg er helt søt i kantene etter over en uke på ferie. Og spesielt etter disse:


 
Dounuts fra Donuts & Friends. Vis du noen gang tar Kiel båten fra Oslo, da vil jeg anbefale deg og gå opp på senteret også kjøpe noen super gode donuts. Man blir kanskje kvalm etter en halv en. Men gud hvor god den halve er. 
Men nå er det tilbake på normal kost i dag, knekkebrød, salat, grønnsaker og kjøtt. Gleder meg til og spise mer normalt kjenner jeg. Kroppen er helt ødelagt føler jeg etter nesten 14 dager på ferie. 
 

JULI BUCKET LIST

 • Skrevet 01.08.2016 klokka 12:00
 • Kategori: EVERYDAY

Den siste måneden har vært så utrolig fin og bra. Nå snakker jeg ikke om været for og si det sånn. Men mer om  opplevelser som jeg har vært med på.

 • Utdanning: Jeg fikk vite på lørdag at jeg hadde kommet inn på høyskolen i sør-øst Norge. Så nå må jeg bare samle tanker litt og fine ut av hva jeg skal. Jeg har takket ja, og kom inn på studie jeg har snakka om i lang lang tid. Men noe inn i meg som sier noe helt annet. Så er så ekstrem usikker.
 • Festival: i begynnelsen av denne måneden var vi på Stavern festivalen. Noe som var en ekstremt bra opplevelse. Bra musikk, bra artister og vanvittig bra liv.

 • Fjellet: Det ble en fin fin uke hos sviger familien min. Vi var også på Norefjell ski og bad der vi gikk en tur.
 • Gaustatoppen: Dette var et av tinga jeg virkelig hadde lyst til og gjøre. Og nå er det faktisk gjort. Jeg ble så ekstremt overraska over meg selv at jeg gjorde det. Og jeg angra litt dagen etter pga jeg var ekstremt støl. Men jeg er også så glad for at jeg gjorde det.

 • Grillings og sene kvelder: Det ble en fin fin jente kveld med bading og grilling før jeg forsvant på ferie. Så i august for jeg bli enda flinkere til kose kvelder med jentene. Og en del grilling på hytta og med famillie.

Det eneste jeg ikke fikk gjort var Hardangervidda tur. Men da for det bli ved en annen anledning. Nå gleder jeg meg veldig til august og nye opplevelser å utfordringer. Men nå skal jeg i gang med og skrive bucket list for August. Noe som kan bli en intressang måned for meg.

#ferie #blogg #hverdag #bucketlist #sommer #gaustatoppen #helse #familie #venner

Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits