hits

Josefine Fevang

AMAZING JEWELRY

Jeg elsker enkle fine smykker, men også litt kresen. Men så kom jeg over amazing jewelry på Sandvika storsenter på tirsdagen. Jeg forelsket meg i denne butikken med en gang. Mesteparten av disse smykkene var enkle og veldig fine. Så gleder meg til neste gang turen går innover så jeg kan legge igjen litt penger og få med meg fine smykker hjem. 

Det eneste jeg fikk med meg hjem denne gangen var kun denne fine ringen. 

// Instagram: JosefineFevang

#Smykker #Mote #Hverdag #Blogg #Høst #Fashion #Style

RED, YELLOW END FALL

// Rød body fra BikBok // Gul body BikBok // Hvit skjorte med broderi fra Cubus // Gul genser fra Cubus // Rød genser fra Cubus //

Nå som høst klærne har starta og komme i butikken kan man tydelig se hva som er fargene i år. Det er definitivt fargene gult og rødt som regjerer i butikkene for denne høsten. Jeg vet at alle mote magasiner og sånt sier pastell farger. Men det virker ikke som butikken har fått den memoen. Og hvorfor ikke kle oss i disse fine høstfargene som snar regjerer i skogene. Jeg gleder meg så til og kunne invistere i noe av dette, en varm lue, skjerf og den friske høst kulden. Trur det er det beste med høsten. Alt ullet man kan kle seg i. 

Hva liker du best med høsten?

Instagram: JosefineFevang // 

#Blogg #Hverdag #Mote #Shopping #Mandag #Høst

 

LagreLagre

LagreLagre

10 HEMMELIGE TING OM MEG

 • Skrevet 27.08.2017 klokka 17:45
 • Kategori: HVERDAG

 Country musikk. Jeg hører på annet også. Men når jeg setter meg ned foran macen og skal skrive, eller redigere bilder til og med game. Da kommer gjerne country musikken på i stede for liste popen. Så en av mine yndlings tv-serie er så klart Nashville. 

 Gaming. Japp, jeg er en av de jentene som gamer. Jeg er ikke full time gamer. Men har funnet en fin måte og koble av med og kunne gamme. Spill som jeg elsker er WOW, Witcher, Dragon Age og Horizen.

 Youtube slave. Altså mange av oss er det. Men jeg sitter og ser på videoer om Game of Thrones, Marvel og Star Wars videoer. Det er gjerne episoder med teorier, gjennom gang av ester eggs og WTF og Q&A videoer for episode av Game of Thrones. Er det bare jeg som håper på et Rhagar og Lyana flashback nå i siste episode for i år?! - Vis dere liker slike videre. Sjekk ut Emergency Awesome, elsker og sitte og høre på videoene. 

 Stjernetegnet mitt er fiskene. 

 Allmen tok jeg som privatist i over to år. Dette var for jeg sleit veldig med depresjoner og angst. Så bare det skule sette seg på skole benken igjen var en tanke som sendte meg inn i en tornado av tanker. Og eksterme angst anfall. 

 Jeg er astmatiker, og en feil bevegelse i stemmebåndet. Det gjøre så jeg føler at jeg sliter med og puste. Når jeg er i aktivitet så har det ofte skjedd at jeg får anfall. Men lært noe triks i løpet av mine 27 år. 

 Kun hat en kjæreste hele mitt liv, og han er jeg gift med i fire år, sammen i åte. 

 Frysepinne. Dette har skjedd etter jeg har mista så ekstremt mye vekt. Var en periode jeg måte dusje tre ganger i løpet av en dag pga jeg frøys så ekstremt mye. 

 Hater og snakke i mobilen. Tekst meg i stede. Eller send meg en mail.

 Religion. Jeg er ikke kristen. Men jeg trur det er mer der ute en vi kan se og mer en vi kan forklare. 

Har du noe spesielt med deg selv som du ikke "tør" og si til andre?

// Instagram: JosefineFevang

#Personlig #Helg #Hverdag #Blogg #Foto #Søndag #Sommer

LagreLagre

LagreLagre

WE ARE MONKI

BXVPj_8Ar23

 

Har du noen gang gått inn i en butikk og bare tenkt, dette er min nye yndlings butikk!

Det gjorde jeg for ikke så lenge siden når jeg var i Kristiansand. Monki er nå en av mine nye yndlings butikker. De har litt ting som jeg ikke helt skjønner folk vil gå med, men jeg skal ikke døme noen for kles valgene sine. Men de hadde en del ting som jeg bare tenkte "wow den der vil jeg ha i kles samlingen min". Så når jeg var i butikken dems i Kristiansand fikk jeg med meg avokado sokker og fishnet strømper til sokke samlingen min. En fin lys sommer kjole og en avokado t-shorte. 

Jeg bare elsker når jeg kommer over butikker som jeg faller helt for.

// Instagram: JosefineFevang

#Foto #Klær #Shoppign #Blogg #Mote #Hverdag #Helg #Kristiansand 
 

LagreLagre

HORTEN MAT OG ØL FESTIVAL

 • Skrevet 23.08.2017 klokka 11:10
 • Kategori: MAT

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

I helgen som var så tok vi oss turen til Horten for og utfordre smak sansene våre litt ekstra. Dette er andre gang som dette ble arrangert inne på Karljohansvern. Det var så ekstremt koselig med alle foodtruckene og alle barene som hadde stilt seg opp inne på Karljohansvern. Dette er en festival som er for mennesker i alle alder. Selv om det er servering av øl, så var det mange aktiviteter som barn kan være med på. 

Dette var vel også litt det siste krampe taket for og få litt av den sommer følelsen. Få trøkkt inn litt sommer aktiviteter og noen siste sommer minner. Noe som jeg fint kan si at det ble litt av på denne festivalen.

Det er virkelig noe jeg anbefaler alle som bor i Vestfold eller Østfold å ta turen til Horten for å kunne dra på dette arrangement og bare oppleve livet. Vi skal definitivt tilbake igjen neste år. Og jeg gleder meg allerede til neste år.

// #Mat #Hortenmatfestival #Blogg #Hverdag #Sommer #side3 #Side2 

// Instagram: JosefineFevang

LagreLagre

PIPEBRØD IS

 • Skrevet 20.08.2017 klokka 12:54
 • Kategori: MAT

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

I helgen har det vært Mat og Øl festival i Horten. Det var så utrolig mange spennenes og nye ting der som ble testet ut. Men en av tingene var Pipebrød is. Trur det ble en time i kø venting for og teste ut disse nye tingene. Det var så godt, definitivt vært den timen som vi ble stående i kø. Man kunne få disse med ekte krokan, orieo, lakris og salte peanøtter. Disse var også igjen toppet med enten sjokolade saus, bringebær saus og en til jeg ikke husker akkurat nå... 

Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg kommer over denne boden. Er så glad i og fine nye små nytelser innen for matveien innimellom. Så gleden blir stor når jeg kommer over slike ting som pipebrød is.

Vis du har tid og ikke bor lang fra Horten, så er festivalen oppe til 17.00 i dag. Jeg anbefaler på det sterkeste og stelle deg i kø for denne isen selv om køen er lang. 

#Mat #Festival #Øl #Pipebrød #Is #Blogg #Hverdag #Søndag #Foto

FREDAGS INSPO

//bilder fra  pinterest. 

Er det en ting jeg er veldig glad i så er det klesplagg som skiller seg ut fra annet. Det er så morsomt å sitte og kikke rundt på nettet etter inspo eller klesplagg som er litt annerledes. 
Jeg har i det siste falt skikkelig for spesielle demi plagg med broderier eller knytting, sukker som er annerledes og ikke minst undertøysplagg som ikke er som alt annet. Jeg finner så mye inspirasjon i klær. Føler så for og ta fram nål og trå.
 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

I DID MY BEST!

So in love with this one!

Har dere noen gang sett noe så søt? Den perfekte trenings bagen fra ban.do. De har så utrolig mye fint. Vis dere aldri har vært på denne siden før eller handlet der så hadde jeg vurdert en liten tur innom kanskje? Bare et lite tips fra meg, til dere. ban.do.

#Mote #Hverdag #Blogg #Tirsdag #Bando #Helse #Trening

LagreLagre

NÅR MAN TREFFER VEGEN

 • Skrevet 14.08.2017 klokka 19:48
 • Kategori: HVERDAG

I det siste har jeg følt mye på det og starte på nytt. Det og prøve på nytt. Det og kanskje finne noe nytt. Hvertfall har jeg funnet ut at jeg må fine en ny måte og takle live på.

Jeg har vært så ekstremt sliten, tanke kjør, angst anfall, deprimert, manisk. Jeg føler meg tom både fysisk og psykisk. 

Alle spørre meg hva som har gjort at jeg har truffet bunden så hardt. Jeg klarer ikke og svare på dette. Jeg klarer ikke og plassere tankene mine på hvorfor dette skjede. Jeg får det inntrykket at jeg skal sitte der meg en kule som forteller meg alt. Spesielt hvorfor jeg traff bakken så hardt denne gangen. 

Jeg er lei maset, lei følelsene, jeg er lei av og føle, føle meg som drit. Som en byrde for alle andre. En stor byrde for samfunnet, for familie, for legen, for helsevesenet, for trafikken på utsiden, for dama på apoteket som prøvde og for klare meg osen de nye sovemedisinene mine funker.

#Helse #Tanker #Følelser #Psykiskhelse #Psykisk #Mentalhelse #Blogg #Hverdag #Familie #Sommer

MONDAY CRAP

 • Skrevet 07.08.2017 klokka 21:27
 • Kategori: HVERDAG

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

I dag hadde jeg tenkte og skrive et fantastisk mandag innlegg. Med hvor deilig det var og komme tilbake til jobb. Altså det var veldig deilig og komme tilbake igjen ikke misforstå meg. Men jeg fikk en liten nedtur når jeg kom hjem. Da jeg åpnet mailen var det to avslag på to jobber jeg hadde søkt. Jeg har vel søkt på rundt 10 jobber de site to ukene. Enten så hører jeg ikke noe, eller så er det avslag. Jeg knakk så sammen for jeg følte at ingen vil gi meg en sjanse. At ingen vil ansette meg. Det er et skikkelig psykisk press på kroppen når man holder på med jobb søking. Når man får avslag på avslag på jobber du vil ha. Ting du vil prøve for du trur og vet at du kunne trives med akkurat de jobbene. 

Jeg hater virkelig denne jobb søker prosesen. Jeg bare håper ikke den drar meg veldig langt ned så jeg ender opp der jeg starta. Langt ned i grøfta!!!

#Utdanning #Karriere #Jobb #Blogg #Hverdag #Mandag #Sommer

AUGUST, TING JEG GLEDER MEG TIL!

 • Skrevet 06.08.2017 klokka 21:05
 • Kategori: HVERDAG
Det er kanskje bare meg som finer glede i August? Jeg synes det er noe med de siste sommer dagene. Man vet at det ikke er lenge igjen før høsten kommer snikenes rundt hjørnet. Jeg gleder meg så til de siste sene sommer dagene. 
 
 Forsette den store jobb jakten. Dette har jeg holdt på med i to uker nå. Men krysser fingrene for at jeg snart finner noe, eller jeg finer jo jobber. Men at jeg får napp et sted på noe jeg vet jeg kommer til å trives i. 
 
 Få mer tid til venner. Dette er noe som dessverre ikke har blitt så mye av i sommer. Alle har hat ferie i forskjellige perioder i ferien og gjort sitt. Så nå blir det venne prioritering i helgene. 
 
 Komme tilbake til rutiner. Eller kanskje få noe bra rutiner som jeg kan følge som dekker både trening og mat. 
 
 Bli flinkere med bilder og blogging. Det falt litt i mellom fingrene nå i ferien. Jeg har mange blogg innlegg planlagt og bilder jeg vil dele. Jeg vil prøve og skape bedre innhold til dere om ting jeg brenner for som reise og mote. 
 
 Bli flinkere til å lese på markedsføring og salg. Jeg har sluntra en stor del med dette i Juni og Juli. Vis jeg skal klare og rekke eksamen i desember så er det kanskje greit å få lest en del. Og det skal sies at jeg egentlig finner dette ganske interessant, spesielt markedsføring. 
 
 Være mer ute. Dette er noe jeg ikke har vært flink til når hverdagen er her. Det blir liksom til når jeg kommer hjem fra jobb at jeg slenger meg på sofaen siden jeg har jobba så teite tider. Men nå som arbeidstidene er forandra på så får jeg mer av dag tiden i stede. 
 
 Spare penger! Jeg elsker og spare penger til og kunne kanskje reise litt eller investere i ting vi ønsker oss. Jeg har en liten plan om og investere i frilufts ting så vi kan dra på lengre turer. Kanskje også lage middag på stormkjøkken.
 
Instagram: JosefineFevang
 

NYE EVENTYR OG NYE STEDER

 • Skrevet 06.08.2017 klokka 16:02
 • Kategori: REISE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kan nesten ikke skjønne hvor sommer ferien ble av. De to ukene vi skule på eventyr og se nye steder. Jeg kan ikke skjønne at det er over en uke siden vi kom hjem fra Geiranger. 9 dager siden vi forlot et av UNESCO´s verdens arv steder. Men det føles så enda mye lengere siden vi var der og opplevde noe av det beste Norge har og by på, Norsk natur.

Det er fire dager siden vi kom hjem fra kjæreste tur fra Kristiansand som ble en skuffende overnatting. 

Selv om det var små ting som skjede så fikk jeg ihvertfall oppleve dette med min partner in crime. 

Jeg kan nesten ikke vente med og planlegge neste års ferie som spiner rundt i hodet på meg. Det er alt noen ider som har kommet opp på bucket lista mi. Jeg fikk kryset av en og to ting. Men det havna flere ting på lista igjen. Som en overnatting på Brimi Land som har bare verdens vakreste norske høyfjells natur rundt seg. Rafting på Sjoa i Heidal og hundespannkjøring er noen av de tingene som nå plutselig har havna på lista mi. Jeg har på følelsen at flere ting kommer til fylle seg på. 

Fikk dere gjort noe som sto på deres bucket lister i løpet av ferien?

#Ferie #Reise #Norge #Blogg #Helg #Sommer #Natur #Søndag #Hverdag

MINE 4 ROAD TRIP TIPS

 • Skrevet 02.08.2017 klokka 12:00
 • Kategori: REISE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette trur jeg er den mest svingete veien jeg noen gang har kjørt. Veldig stressende vei også siden den er ekstremt trang å man møter på busser og bo biler ved nesten alle svinger. Jeg fant ut til slutt at det bare var og slippe dem imellom svingene slik at alt skule gå fint og sakte oppover den ekstremt svingete veien fra Geiranger og hjemover. 

Men her er mine fire tips til og orke en lang kjøre tur. 

1. Ikke stress, det tar den tiden det tar og komme seg fram. Nyt heler naturen du kjører forbi. 

2. En veldig bra spotify liste. Her er min bil liste som får meg i mellom en lang kjøretur.

3. Noe godt å drikke og spise på. Det er viktig å holde blodsukkeret oppe når man kjører bil. Hos meg er det yoghurt, energi barer og energi drinker for å være ærlig. Viktig og kose seg litt når man er på tur.

4. Ha en god natt søvn. Det er viktig og være utvilt når man skal tilbringe mange timer på veien. 

Er det noen andre som har noe bra tips for og komme seg i mellom en lang road trip? 

Følg meg gjerne på instagram: JosefineFevang
#Reise #RoadTrip #Geiranger #Norge #Tips #Travels

Josefine Fevang

27 år fra Larvik - Gift - Bloggen min handler om min hverdag og mine interesser som er vekt ned gang og god helse, friluftsliv, helse både psykisk og fysisk. Også min elsk på mote og å oppleve verden. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign