Josefine Fevang

UNORMAL UKE START

 • Skrevet 26.09.2016 klokka 18:36
 • Kategori: EVERYDAY
Processed with VSCO with hb1 preset
 
Mandager pleier alltid og være litt sånn drit dag. Jeg synes de er litt tunge med og stå opp å skal gripe uken når man ikke har noe og gripe og ta seg til å gjøre. Men i dag fant jeg ut at den nye uken min skule starte bra. Jeg har fire økter med trening planlagt denne uken, en styrke og en del kondisjon, eller mer turer. Og den alle første styrke økten er alt fullført til min store glede. Det ble en skikkelig styrke økt som jeg kjenner ganske godt på armene og beina nå. Det er litt vanskelig og skrive her på tastaturet liksom. 
 
Flere som har startet uken litt unormalt? For og starte med trening er ikke noe jeg er vant med. Så veldig unormal start for meg. 
 
Men nå skal jeg i gang med litt middag tenkte jeg. Eller blir vel mer kveldsmat for meg akkurat nå mens jeg ser ferdig Rizzoli & Isles serien. 
 
Men ha en koselig mandag videre dere!

I AM A WARR;OR

 • Skrevet 20.09.2016 klokka 10:53
 • Kategori: EVERYDAY

Så denne tatoveringen jeg har tatt nå tok jeg for jeg ville at den skule minne meg på min historie, den skule minne meg på noe som er viktig for meg. Man trenger ikke og være krige som fysisk krig. For dessverre så er det ofte er det krigen som foregår innvendig som er tyngst og den som er mest viktigst og komme seg i mellom.

 Warrior: Is a person engaged in a struggle or conflict 

 • Jeg har jobba meg i mellom fem år med psykiske problemer. Jeg sleit veldig med angst og depresjoner. Jeg har sikkert slitet med dette siden jeg var yngre, men det ble et veldig problem når jeg var rundt 20.  
 • Jeg har jobba med ned fra 185kg. Jeg har vært ekstremt overvektig siden jeg startet på ungdomsskolen pga live mitt ikke har vært noe lett i det hele tatt siden jeg var fire. Jeg har aldri trøste spist, eller kanskje i perioder som jeg ikke har vært klar over det. Men det har aldri vært noe struktur vis jeg kan si det sånn. Jeg kan snakke om dette i time vis. Men skal ikke det nå. 
 • Jeg kommet meg ut i den andre enden etter mobbing og dele vis utfall fra skolen. Dette foregikk fra jeg starta på skolen til jeg gikk ut av 10 klasse. 

 

Jeg ser på meg selv som en kriger i mellom mitt eget liv. Jeg er veldig åpen om de problemene jeg har hat i gjennom hele live mitt. For man er aldri avlene med hva man har som problemer. Det kan være noe du synes er et ikke så farlig problem eller er lite problem. Men det er ikke noe som heter "et lite problem" vi har alle ting som vi må jobbe med eller har opplevde. Og jeg har funnet ut at åpenhet er noe av det viktigste som er der ute. 

Noen flere som har en tatovering som sier litt mer end andre?

#blogg #hverdag #helse #tatovering #september #høst

LOVE AT FIRST TASTE!

 • Skrevet 19.09.2016 klokka 18:35
 • Kategori: MAT

Så jeg hadde en plan om at vær mandag skule jeg legge ut en sunn oppskrift eller komme med et tips angående mat til dere. Jeg hadde funnet en oppskrift på sjokolade krem som skule ta to minutter og lage, og har masse proteiner. Så jeg lagde den også smakte jeg. Det var noe av det værste jeg har smakt. Så da havner ikke den oppskriften på denne bloggen. Det kan jeg trykt si dere. Men derfor tenkte jeg heller og skrive om propud

Processed with VSCO with f2 preset

Vi var i Sverige på lørdag så da fant jeg både vanilla, creamy hazelnut, blueberry muffin, lemon cheesecake og mange med sjokolade smak. Jeg har ikke prøvde noen av disse enda. Men skal prøve en i morgen tenker jeg. Og jeg gleder meg faktisk til og smake på de andre smakene. Kanskje jeg får en ny favorit. Man kan kjøpe disse kun på nett i Norge. Noe som er kjempe kjedelig. Men ihvertfall du kan kjøpe dem her!

Processed with VSCO with f2 preset

Men ha en fin mandags kveld alle sammen! Her skal det i gang med rydding i klærna mine. Må få vekk sommer klær og fine ut hva jeg må kjøpe av høst og vinter klær. Kos dere videre i kveld. 

#blogg #hverdag #trening #proteinmat #propud #helse #mat

TO TIRED TO FUNCTION IN LIFE

 • Skrevet 15.09.2016 klokka 15:28
 • Kategori: HELSE
I det siste har formen vært så utrolig ræva. Jeg har slittet med gallestein anfall, vondt i hodet, fysisk og psykisk utmatta. Så jeg måte ta et skritt tilbake igjen forrige uke å fokusere på hva det var som ga meg de anfalla, hva det var jeg spiste feil. Jeg måte finne ut av hva som gjorde at jeg var så sliten ofte. Var det noe jeg stressa over? eller noe som dro meg ned? Noe jeg kanskje grua meg til litt?
 
Jeg fant aldri ut av hva jeg har blitt så sliten av. Men var vel for det meste mas. Jeg har en vanne med og gi litt faen i meg selv, eller jeg glemmer meg selv en god del. Så noen ganger må jeg bare gi faen i alle andre og alt som skjer rundt meg. Sette meg ned og si husk og ta vare på meg selv. 
 

 
Jeg har hat så mange tanker som har dratt meg ned. Spesielt i forhold til kropp, selvbilde og selvtillit. Følt at jeg har sluntra skikkelig i forhold til kosten jeg prøver så hardt og holde vær dag. I løpet av mine dager tenker jeg nesten konstant på mat.  
 
Men så satte jeg  meg ned  for og tenker over alt, så tenkte jeg på alt jeg har vært i mellom i løpet av mitt korte, men lange liv. Så tenker jeg. Faen heler du har en ræva uke, den trenger ikke og ødelegge resten av måneden, eller året ditt eller resten av live ditt. Dra deg sammen, og fokuser på målene dine, sett deg selv før alle andre. 

 
Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall. -
 
Noen ganger trenger jeg bare en påmindelse på hvor sterk jeg egentlig er både fysisk og mentalt. Så dette har ført til en tatovering som jeg skal ta i løpet av denne uken. Som jeg skal vise dere med en gang den er på kroppen! Men dere for ha en fin torsdag. Og kose dere med det siste restene av sommer været som vi har fått nå! 
 

SISTE INNKJØP FRA WISH

Har dere fått med dere appen wish? Det er så garantert min yndlings app for og være ærlig. Og dette er mitt siste innkjøp fra wish. Er den ikke fin dere?

VSCO

Jeg trur jeg betalte 100kr for den med frakt. Den er litt liten og gnager i skuldrene. Men jeg gleder meg til jeg går ned mer så den er enda finere på. Så kan den være med på lufte tur på byen en helg med jentene. Jeg kommer garantert til og handle mer på wish appen snart tenker jeg. Det eneste er at størrelsene kan være litt vanskelige siden de gjerne går etter asiatiske folk. Men dere burde prøvde den vis ikke du har kommet så langt til og prøve den enda. Og de samarbeider også nå med klarna. Så da føler jeg meg ekstra trygg med og handle der. Har dere noen gang brukt denne appen?

#blogg #hverdag #mote #shopping #wish #høst 

 

FOOD MONDAY: HAVREPANNEKAKER

 • Skrevet 05.09.2016 klokka 13:27
 • Kategori: MAT

Hvorfor skal maten bli kjedelig når mandagen kommer? Så i dag har jeg laget meg havrepannekaker til lunsj, plus at jeg laget så mye at jeg kan nesten ha det hele uka. 

  3dl hvetemel
 1dl havregryn
 0.5ts salt
 5dl melk
 4 egg
 For og lage vafler ha i 2 ts bakepulver og 2 ts kardemomme
Bland alt sammen i en bolle og stek i panna. Jeg har også i litt sjokolade protein pulver.  Jeg skule nokk hat litt mer i for og si det sånn for og få sjokolade smaken. Men nå venter jeg på en karamell saus og en sjokolade saus som jeg skal prøve på pannekakene mine. 
 
Men ja i dag er det :

//adlink

#mat #oppskrifter #pannekaker #sjokolade #helse #proteiner #blogg #hverdag #helg

NO CARBS DRIKKE

 • Skrevet 02.09.2016 klokka 16:52
 • Kategori: MAT
 
Hei og god fredag alle sammen. I dag fikk jeg endelig smakt denne NOCCO BCAA med pære smak. Hadde smakt den med jordbær og rabarbra tidligere. Og den anbefaler jeg ikke. Men denne med pære var kjempe god. Den smaker som pære isen i butikken. God og frisk smak!
Det er nokk mange som alt har smakt denne. De har en god del næring i seg som veldig mange andre drikker ikke har. Og den har høyere koffein innhold end det en vanlig energidrikk har. 
 
De har også en med fersken smak. Men den har jeg ikke prøvde. Men vet at du kan få kjøpt den på nett her. 
På nett kan du få kjøpt alt fra en boks av NOCCO BCAA med pære, fersken og jordbær og rabarbra. Men man kan også få kjøpt brett med 24 stk av NOCCO BCAA. 
 
Jeg anbefaler veldig godt denne næringsdrikken. Den er sukkerfri, 14 kcal i 33ml boks. Den har vitaminer B12, B6, og D som er veldig viktig for mennesker som får lite sol eller veldig mange som er slankeopererte må jo få B12 sprøyter i etterkant av operasjonen. Men denne kan hjelpe til at man får en bra B12 verdi i kroppen. 
 
Så jeg håper flere av dere prøver den, eller kanskje det er flere som har prøvde NOCCO BCAA?
 
//innehold adlinks
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits