hits

Josefine Fevang

FREDAG OG SLANKEOPERASJON

 • Skrevet 29.09.2017 klokka 09:16
 • Kategori: HELSE

God helg alle sammen.

Jeg hadde så utrolig mange planer i dag, men de gikk litt i vaske siden mamma havna på sykehuset i går morgens. Men da for jeg prøve og gjøre andre ting i stedet som tv serie og vaske leiligheten. Det kan jo være aktivitet nokk det eller?!

Jeg vet at mange har spørsmål når det kommer til slankeoperasjon. Jeg lurte på om jeg skule være mer åpen om det. Skrive mer om det vis dette er noe som er interessant. Jeg tok min for snart to år siden, angrer ikke en dag uansett komplikasjoner jeg har fått. Så det er bare og slenge ut vis det er noe dere lurer på i forhold til slankeoperasjoner eller noe annet i live mitt. Jeg lover og være mest mulig ærlig og brutal. 

Vel ha en fin fredag morgen og ettermiddag så snakkes vi senere.

// Instagram: JosefineFevang

#Fredag #Helg #Blogg #Slankeoperasjon #Overvekt #NedIVekt #Høst #Livet

ELSA HOSK x BIK BOK 

// adlinks

// 1. Elsa Kjole her // 2.Velvet Kjole her // 3.Fur kåpe her // 4.Rose cardigan her // 5.Cord Jakke her //

 
ELSA HOSK x BIK BOK 
 
Elsa er en Svensk basketball spiller som nå også er en Victoria´s Secret angel og som i dag kommer ut med et samarbeid sammen med Bik Bok.
 
Blandingen i mellom Elsa´s egen stil som består av både vintage, designer pieces og hennes venners stil. Som er både affordable klær og noen fine vintage pieces. Denne kolleksjonen inneholder både noen basic, edgy og sofistikert deler.
 
Jeg har alt funnet noen som ting som jeg lurer veldig på om jeg skal prøve og få taket i løpet av dagen. Det er både en polka dott kjole, fur jakke, velvet kjole, cord jakke og en rose cardigan. Men trur det faller mest på den velvet kjolen. 
 
Hele kolleksjonen er i butikken i dag. Noen flere enn bare meg som kommer til og bestille noe av dette hjem? 
// Instagram: JosefineFevang
 

LagreLagreLagreLagre

MANDAG? HVA ER DET?

 • Skrevet 25.09.2017 klokka 14:45
 • Kategori: HELSE

Mandager har starta og bli ekstremt tunge pga jeg aldri vet hva som venter den uka som kommer. Jeg vet aldri osen dagene mine blir, om dagene blir bra eller dårlig, om de blir tunge eller litt lettere, om jeg klarer og være hjemme eller ikke alene. Det har blitt utrolig vanskelig og se positivt på mandager.  

Det eneste som var positivt med denne mandagen var at jeg endelig skal få hjel med tankene mine. Alt det kaoset som flyr rundt opp i hodet mitt. For det er ekstremt mye kaos som flyr rundt opp i der for tiden. Det har det vær så alt for lenge nå. Så endelig vil det starte med litt hjelp. Litt hjelp som jeg håper vil la meg komme en lang vei.

// Instagram: JosefineFevang

#Helse #Psykiskhelse #Tanker #Følelser #Blogg #Hverdag #Høst 

NÅR SKAL DETTE TA SLUTT?

 • Skrevet 21.09.2017 klokka 16:09
 • Kategori: HELSE
 
Helt ærlig så har jeg hat så mange planer om reise blogging fra i sommer jeg har tenkt og gjøre. For det er ingenting som og mimre om sommeren nå som det har starta og blitt kaldere ute. Men sannheten er at jeg har hat disse planene helt siden vi dro på ferie i august. Så komme vi hjem og tilbake til hverdagen så gikk bare alt helt til helvete!
 
Hvertfall for meg. Det har blitt så ille at vi kan sitte hjemme i sofaen og han kan se kamp, mens jeg kjenner tårene bare triller nedover kindet og er på vei til å få et angst anfall. Jeg har gått rundt i en tåke siden august. Bare og gå ut døra alene har blitt en veldig hard og vanskelig jobb. Jeg takler ikke og være hjemme alene fysisk heler mer. Jeg må være andre steder, bare ikke hjemme med meg selv. 
 
Jeg omgåes de som holder rundt meg så jeg ikke skal falle fra hverandre når dagene er verst. De som tørker tårene som faller stort sett vær eneste dag. 
 
Det føles som en slags tåke som bare presser ned på hodet mitt og ikke lar meg se. Det verker... overalt...
 

HVEM HAR ANSVARE FOR OVERVEKTEN?

 • Skrevet 18.09.2017 klokka 09:41
 • Kategori: HELSE
Fra og være sykelig overvektig, BMI klasse 3 til og bare være overvektig i forhold til denne skalaen har jeg tenkt mye over hvor dette har starta. Noe jeg ikke har klart og fine ut av. 
Jeg var overvektig i hele mine tenår og i noen av barneåra. Jeg ble mobba for det, jeg følte på det når jeg tenåring. Men som voksen hadde jeg lært meg og gi faen i det. Men i går så jeg at Cornelis Elander aka Hollywoodtreneren stilte et spørsmål på face.
 
 
 
" Ønsker en liten feedback fra DEG!
 
Hva er det beste vi kan gjøre for å fikse de helseutfordringer vi i dag står overfor i Norge, som feks overvekt, fedme, flere som får type 2 diabetes, helsekøer som øker, osv.:
A. Få sunn mat BILLIGERE ✅
B. Mer fysisk aktivitet og sunn kost inn i skolen!
C. Betalt for å trene i arbeidstiden 👍
D. På tide at media og ekspertene begynner å være ÆRLIGE om problemene!
E. Vi har selv ansvaret...
F. Annet... (fyll gjerne inn) 😎
Blir interessant å se hva du svarer! "
 
Dette fikk meg så til og tenke over vekt problemene jeg har hat og enda har for så hvitt. 
 
Jeg mener at A er ekstremt viktig. Det koster like mye for en agurk som for en melkerull. Det synes jeg er helt forkastelig egentlig. 
B, jeg trur at vis jeg hadde vist mer om dette på skolen så hadde jeg kanskje gjort noe vis jeg hadde hat muligheten. Vi måte i kontakt med sykehuset for og få denne hjelpen. Men så klart skal barn og unge klare dette og ta taket i vekt eller andre problemer man har små må foreldrene inn på banen. 
Derfor mener jeg at foreldrene må tidlidligst inn på banen. De har et ansvar oven for barna sine og hva de har i hus til en vær tid av sunn og usunn mat. 
 
Men nå lurer jeg også litt på hva dere mener vi kan gjøre med dette problemet. For et er et stort og voksene problem i Norge dessverre.
 

LagreLagre

FÅEIKÅL SØNDAG

 • Skrevet 17.09.2017 klokka 20:14
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with f2 preset
 
Søndager, jeg elsker søndager. Man kan bare sitte og alte seg hele dagen vis man føler for det. Man kan reise og oppdage et nytt sted. Lese en bok, ta igjen en tv serie. Rett og slett gjøre noe man liker og gjøre for man skal liksom ingenting. 
 
Dagen vår starta med ingen planer. Vi ente opp på fårikål hos foreldrene mine. Noe jeg ikke hadde spist på over et år. Angrer nå pga magen min ikke er helt god. Men det var så ekstremt godt. Skikkelig høst mat.
Ente også opp en tur i Nevlunghavn, kjøre tur videre over til Stavern for soft is før vi dro på middag. Vi har virkelig bare nyttet denne søndagen så godt som vi har klart. Nå skal vi bare senke skuldrene i sofaen og nyte de få timen før vi skal fine senga.
 
// Instagram: JosefineFevang
 

LagreLagre

SJOKOLADE PIZZA!

 • Skrevet 16.09.2017 klokka 13:18
 • Kategori: MAT

I går som litt ekstra fredags kos gikk vi til innkjøp av den nye, mye omskrivende sjokolade pizzaen som har kommet i butikken. Den lille sjokolade momsen inn i meg gjorde en kjempe dans når lukta av deilig sjokolade fylte opp leiligheten vår. Gud som jeg gledet meg til og sette tenne i denne nydeligheten.
 
Jeg har aldri smakt noe så jævelig før. Etter to biter kjente jeg magen vrengte seg i kvalme. Jeg vet ikke helt hva jeg forventa meg av denne pizzaen eller terte eller desserten som vi kaller den. For det er ikke noe middag alternativ ihvertfal.
 
Jeg er så skuffa. Jeg har ikke ord over hvor forferdelig denne var. Skjønner veldig godt hvorfor den har fått terning kast 1 veldig mange steder. Så det ble bare med denne ene gangen at det ble brukt penner på denne pizzaen som skule være en herligheter på en fredag.  
 
Så denne anbefalles ikke. Selv om du er en sjokolade moms som meg.
 
//
 
Yesterday I thought to buy some extra good food sins it was Friday. So I bought the bed chocolate pizza that has come to the store in Norway these days. The little chocolate moms in me made a great dance when the smell of delicious chocolate filled up our apartment. God, I looked forward to putting my teeth on that pizza. 
I've never tasted something so bad before. After two bites, I felt my stomach turned into nausea. I do not quite know what I expect from this pizza or tart or dessert as we call it. Because there is no dinner option in any case.
I'm so disappointed. I have no idea how terrible this was. Really knows why it has got the dice throw 1 very many places. So it is only this one time that I am spending money on this pizza. 
So this is not recommended. Even if you are a chocolate moms like me.
 

WANTIS!

// 1. Genser Lyse Rosa fra Cubus her // 2. Tights fra Cubus her // 3. Nike Air Zoom her //

Jeg finner veldig mye motivasjon i nytt treningstøy, spesielt når de er fine og veldig behagelige og bruke. Mye motivasjon i sånt, kanskje mer enn det vi er klar over?
 
Så en fin lyse rosa myk trenings genser er absolutt noe jeg skal investere i nå som drit være kommer fykende inn over kysten. Er ganske mye regn og vind nå. 
Jeg har også funnet ut at alle trenings tightsene jeg har er så mye farger på så jeg ønsker meg rett og slett en helt enkel anonym svart en som jeg kan bruke nå i høst. Pluss at jeg må og burde investere i noen fine nye behagelige jogge sko som gjøre at beina mine har det bra når jeg er ute og beveger meg. Det og ha noe som er behagelig og bra er nokk det beste. Men en ting jeg har funnet ut er at det er ikke alltid det aller dyreste som er det som er bra og behagelig. Mye av det jeg har er ting som er kjøpt på sports outlets, HM og Cubus.
 
Så ikke stress med dyre merke klær til trenings klær. Det som er dyrest er ikke alltid det som er best. 
 
// Instagram: JosefineFevang
 

DIY: HØST PUTER

 • Skrevet 14.09.2017 klokka 10:00
 • Kategori: DIY

Sy prosjekt - singer symaskin

Hva synes dere? I helgen starta jeg på pute prosjektet mitt. Jeg tør og på stå at det ikke er så fint. Bomma litt med størrelsen på putene mine, kanskje mest for de er litt brukt eller gamle puter. Så skule vel nesten kjøpt helt nye trur jeg. Men man blir ikke noe bedre vis man ikke øver? har jeg hørt da. Men det ble gjort på to dager på overtid i forhold til hva jeg hadde tenkt. Men nå er det gjort. Jeg må jo tørre og si at jeg traff veldig godt på høst fargene hvertfall. Den sennepsgule er garantert min yndlings far, men lilla er jo også kjempe fin.

//

What do you think? Last weekend I start my little pillow project. I dare to say that it turned out oki. I did not exactly meet the size on the pillows. But I think that is because of the pillows was used or a little bit old. SI i should have bought new one. But you will not get any better if you do not practice ... I have heard. But it was done on two days over time compared to what I had thought out. But now it's done. I have to dare to say that I did very well in the fall colors at least. The mustard is guaranteed my favorite by far, but the purple one is also very very nice.

Instagram: JosefineFevang

#Interiør #Blogg #Hverdag #Prosjekt #Syprosjekt #Høst #Onsdag #

LagreLagre

SJOKOLADE TO THE PEOPLE

 • Skrevet 12.09.2017 klokka 10:49
 • Kategori: GEIRANGER

 

 

Geiranger sjokolade har funnet noe spesielt og bygge på. Dette er sjokolade fylt med det forskjellige som molter, whiskey, blåmuggost, flatbrød og masse annet forskjellig? 
Den lille søte butikken eller kaffen ligger i et veldig gammelt båt hus helt nede ved vannet. Med selve kjøkkenet i kjelleren der man kan se arbeideren i gang vis man går rundt til siden mot fjorden og kikker inn vinduet.
 
Dette var virkelig en god smaks opplevelse. Men litt dyr, men den var så hvert det for og være ærlig. Man kan til og med bestille sjokolade på nettet her.
 
Vis du noen gang skal befinne deg i Geiranger burde du ta turen innom det gamle båthuset. 
 
// Instagram: JosefineFevang
 

LagreLagre

THE VELVET SUIT

// 1. NLY Trend, Have It All Velvet Pants - 399,- // 2. NLY Trend, Have IT All Velvet Blazer - 499,- // 3. NLY Shoe Block Heel Sandal - 299,- //

Jeg har hat en ting for velvet helt siden jeg bestilte en wrap around dress fra Villa i fjord. Den har jeg ikke fått brukt så sykt mye, men jeg bare elsker den så ekstremt mye. Og nå kom jeg jo over denne suit som er i velvet. Jeg tør og innrømme at den har havna i handlekurven noen ganger. Men jeg må vist vente litt til med og bestille den. Men tenkte og tipse dere andre om den. Kan jo være flere enn meg som har en ting for velvet.

Instagram: JosefineFevang

#Mote #Klær #Hverdag #Blogg #Velvet 

SØNDAG VED KYSTEN

 • Skrevet 10.09.2017 klokka 19:32
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with f2 preset
 
Processed with VSCO with f2 preset
 
Processed with VSCO with f2 preset
 
Processed with VSCO with f2 preset
 

- G O D   S Ø N A D A G -

Her er akkurat søndags tacoen inntatt. Er liksom ikke noe som heter taco fredag lengre. Her er det taco uke. 
 
Denne helgen har vært en jeg så sårt har trengt. Vi har bokstavelig tatt bare stengt verden ute der den skal være. Gjort akkurat det vi har hat lyst til når vi har hat lyst til det. Helge uniformen har vært mannen sin flanell skjorte. 
Det eneste vi dro oss selv ut til og gjøre var og gå en tur lang kyst stien i Stavern. Det ble en veldig kald og våt tur siden himmelen åpna seg og tennis baller av regndråper plutselig falt ned i hodet på oss. Så ordtaket «Fines ikke dårlig klær, barne dårlige unnskyldninger» ble brukt på Snapchat for og si det sånn. 
 
Flere enn bare oss som fikk seg en fuktig tur i dag? Heldig vis gikk vi bare og lo kliss våte langs kysten.
 
Men nå skal jeg fine plassen i sofaen igjen og se om jeg kan få kapra PS4 for litt Destiny 2 gaming før jeg må fine senga.
Ha en fin kveld!
Instagram: JosefineFevang
 

BRYLLUPS MESSE PÅ TJØME

 • Skrevet 08.09.2017 klokka 11:30
 • Kategori: HVERDAG

Bryllups kake - Kirstens Kakebakeri

 

Scandic Havna Tjøme

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Tilbords-Klippotequet,TREND-Bryllupsmesse-godibags

Forrigg uke var meg og søsteren min på Scandic Havna Tjøme for en bryllups messe. Jeg var så veldig heldig og vant to billetter fra Klippotequet TREND i Tønsberg. Gleden var kjempe stor for min store søster som skal stå brud forhåpentlig veldig snart. Så da ble det så klart en tur siden vi alt hadde vunnet disse billettene. 

Det som var litt dårlig her var at det var kun utstilling fra bedrifter fra Tjøme, Nøtterøy og Tønsberg. Det er jo ikke noe galt med det så klart, vi likte og fine ut av de tingene vi ikke viste var i nærområdet. Men vi hadde jo et håp om at det var noe fra Sandefjord. Men dette er jo pga de hadde bestemt seg på et lokale som ligger i Sandefjord. Men ble vist litt omvurderinger nå som vi kom over noe annet som er opp til vurdering. Men vi for se hva som skjer, er ihvertfall veldig spennende. Jeg prøver i hvertfall og være en hjelpsom lille søster og en «erfaren» brud. 

Jeg tenkte og skrive litt om de bryllups tingene jeg er med på siden jeg ikke fikk skrivet så mye om min eget bryllup. 

! Men bare og slenge ut spørsmål angående ekteskap og bryllup vis dere har noen. Jeg sitter med noen tips og forslag vis noen er interesserte.

// Instagram: JosefineFevang

#Bryllup #Blogg #Hverdag #Helg #Tønsberg #Tjøme #Høst #Foto #Bilder

CAM BODY OG DENIM JACKET

// ad links

// Jeans: Asos // Ola jakke: Asos // Oransje boddy fra Bik Bok //

I går har vært en slags familie dag. Var flere timer hos mormo, så lit hos mamma før jeg havna hos mormor igjen. Har vært kjempe deilig og slippe å sitte hjemme. Men blir litt sliten også av og farte rundt. 

Jeg har gledet meg så mye til og bruke denne orange bodyen fra Bik Bok siden jeg kjøpte den for en ukes tid siden. Litt usikker siden den går ned i buksen. Og blir til at magen stikker litt ekstra ut. Men hvorfor skal ikke jeg som har litt ekstra på kroppen gå kledd slik jeg vil?  Og spesielt når jeg fikk på meg ola jakka mi så ble det jo ikke så ille, eller hva synes dere?

Men nå skal jeg ut og prøve og få til en liten trenings tur i Stavern. Vi som bor i Larvik er så heldig og ha en fantastisk fine kyststi i Stavern. Må blir mye flinkere til og utnytte den.
Vel ha en fin onsdag videre alle sammen. Håper dere får noe ut av dagen. Nå skal det games litt Destiny 2 her!

// Instagram: JosefineFevang

#Mote #Fashion #Style #Asos #BikBok #Blogg #Hverdag #Høst

LagreLagreLagreLagre

MÅNEDEN SOM GIKK #8

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with f2 preset

August var en ganske tung og tøff måned for meg. Husker egentlig ikke så veldig mye av den borsett fra noen små ting så klart. Så jeg håper September blir noe bedre. 

Tv: Vel som mange andre så var det vel Game of Thrones som regjerte tv skjermen i August.  Hater at det er lenge til neste sesong og at denne sesongen var så ekstremt kort, 7 episoder? hva er det liksom?

Opplevelser: August ble startet i Kristiansand der vi var på en liten mini - shopping ferie.  Og den ble avsluttet på Foldvik Familiepark der jeg koste meg noe så kjempe masse.
Mat og Øl festivalen i Horten var en kjempe fin og morsom opplevelse som jeg virkelig trengte. 

Innkjøp: Det ble en del ny innkjøp som jeg ikke har vist fram. Det har vært at jeg ikke har funnet noe glede i og ta bilder på kjempe lenge. Men kjenner at gleden kommer tilbake sakte men sikkert. 

Helse: Denne delen er litt vanskelig og skrive for helsen min har ikke vært noe bra i det siste dessverre. 

Men jeg føler at September kommer til og bringe meg så mye nytt. Gi meg mye mer energi. Jeg er veldig glad i høsten, spesielt september og oktober. Det er bare noe med høsten som gjøre meg glad. 

#August #September #Blogg #Hverdag #Foto #Høst #Sommer

LagreLagre

IKEA INTERIØR

 • Skrevet 04.09.2017 klokka 10:00
 • Kategori: INTERIØR

Forrigg uke så var jeg på IKEA med søsteren min en tur. Planen var egentlig bare og kjøre lille bror på flyplassen så hjem igjen. Men plutselig befant vi oss på IKEA da. Skule bare ha en blomsterpotte hadde jeg blitt enig med meg selv. Men kom ut med et brettbord, vase, lysestake, skjer? pluss en del annet jeg ikke husker akkurat nå. Plus at vi velta plutselig innom Sandvika pluss Stoff og stil også. 

Flere enn meg som har en sånn evne til og velte innom steder mann egentlig skal holde seg litt unna? Skjer meg vær gang jeg kjører forbi Ikea eller Stoff og Stil. 

Så nå står det en del interiør planer for høsten for planen. Litt DIY prosjekter framover når høst været kommer. 

Men ha en nydelig mandag videre 

Instagram: JosefineFevang

#Interiør #IKEA #Blogg #Foto #Mandag #Hverdag 

CLASSIC WHITE SHIRT

Jeg er så forelsket i denne skjorte jeg fikk av foreldrene mine her om dagen. Jeg er bare helt forelsket i nesten alt med broderier. Spesielt denne er fra Cubus og dere kan fine linken her. En hvit skjorte med dekorative blomsterbroderier på skulder og rygg. Noe som jeg synes er så utrolig fint. Synes den er litt kjedelig forann. Kunne gjerne gått litt broderier endover mot brystet også. Men hadde kanskje blitt litt formye også? Eller er det bare meg? 


 

Men nå skal jeg en tur på Tjøme på bryllups messe sammen med søsteren min. jeg var så heldig og vinne billetter til meg og en til. Så da ble det store søs som forhåpentlig vis snart kan fine en dato og stå hvit brud til. Følg meg gjerne på Instagram for og se bilder fra dagen. 

Instagram: JosefineFevang

#Mote #Klær #Helg #Hverdag #Høst #Livet #Fashion #Style 

LagreLagre

A DAY IN THE PARK

 • Skrevet 01.09.2017 klokka 13:24
 • Kategori: OPPLEVELSER

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg hadde en så utrolig fin avslutning på sommeren i går at jeg helt glemte og ta bilder. For noen dager siden så fikk jeg en telefon om spørsmål om jeg ville være med på Foldvik familiepark. Det er litt flaut når man har bod i en og samme by i 27 år og aldri vært i den mest attraktive parken som er i hele området. 

Dette er garantert en park jeg kommer til og ta med meg barna mine den dagen vi er heldige og får det. De har en del dyr og veldig mye aktiviteter for barn i alle aldere. Definitivt anbefaler dette til alle som har barn fra noen måneder til tenårene. Det er noe der for alle. 

Dette var i regi av Larviks banken.

#Larvik #Foldvik #Blogg #Hverdag #Livet #Torsdag 

LagreLagre

Josefine Fevang

27 år fra Larvik - Gift - Bloggen min handler om min hverdag og mine interesser som er vekt ned gang og god helse, friluftsliv, helse både psykisk og fysisk. Også min elsk på mote og å oppleve verden. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign