Josefine Fevang

THE BLUE VELVET DRESS

//ad link
Processed with VSCO with c1 preset
 
 
Processed with VSCO with c1 preset
//Vila vivelvetine dress blå - 399,- hos Nelly.no//

Jeg ville bare vise dere denne nye skjønnheten som kom i posten for noen uker siden fra Nelly.com. Jeg har bare helt forelsket meg i den. Og jeg gleder meg så til jeg går ned enda mer så den sitter som et skudd, håper på dette før jul så jeg kan bruke den i et jule selskap eller til jul. Men jeg trur det jeg liker alle best med denne er at den er i velvet. Og måten stoffet "skinner" på. Det ser nesten ut som det er flere typer mange flere blå farger i den, en bare en. 
 
Men dere for kose dere med den aller siste dagen i Oktober. Og ønske alle de små monstrene som kommer på døren i kveld velkommen.   
 

HALLOWEEN SMINKE: SUGAR SKULL

 • Skrevet 27.10.2016 klokka 16:59
 • Kategori: EVERYDAY
 
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 

Er det flere som skal på Halloween fest i helgen end bare meg? Jeg har aldri vært noe glad i og kle meg ut i kostymer. Helt siden jeg var liten har jeg unngått vise selskaper og fester vis jeg måte kle meg ut. Men siden jeg prøver litt andre tanker i år så fant jeg ut hvorfor ikke. Jeg gadd ikke og bruke mye tid på og fine kostyme. Så da ble det og fine noe jeg hadde i skapet og heler prøve meg på noe sminke.

Etter en del roting rundt på nette endte jeg opp med sugar skull sminke. Det er ikke så vanskelig som man trur. Det ligger masse videoer på youtube. Og man kan bruke nesten alt av sminke som man har fra før. Det eneste jeg måte kjøpe var hvit farge. 

Så tips til folk som ikke liker og kle seg ut er definitivt og eksprimentere med sminke.

 #blogg #hverdag #halloween #sminke #makeup #sugarskull #foto 

NULL MANDAGS TRENING

 • Skrevet 24.10.2016 klokka 13:28
 • Kategori: HELSE

Processed with VSCO with hb1 preset

Denne mandagen startet så utrolig treigt føler jeg. Jeg føler at helgen fløy så utrolig fort forbi meg at jeg ikke vet hvor den ble av. Men denne mandagen ble ikke noe sprek ukes start for meg. Det blir mer en dag på sofaen der jeg kan pleie meg selv, med en del vondt i kjeven etter trekking av en teit visdoms tann på fredag og gallestein vondt siden fredag. Og ikke minst har denne mørke tiden virkelig satt seg i meg. Er det flere som føler seg litt ekstra sliten på høsten?

Men jeg skal foresatt prøve og presse inn en kondisjons økt før dagen er ferdig. Noen ganger kan det være deilig med en rolig morgen i stede for og stresse til trening. 

Så nå skal jeg hope i dusjen for og pleie meg selv litt med en hud skrubb og barbering av legger? Før jeg skal lage meg en god sen lunsj mens jeg ser på The good wife!

#blogg #hverdag #mandag #trening #avslapping #høst #helse #deprisjon

MIN STYRKE ØKT

 • Skrevet 19.10.2016 klokka 18:35
 • Kategori: HELSE
Hei alle sammen!
Håper at alle har en fin uke så langt. Min uke starta kl 06:00 og jeg var på trening alt kl 07:30 mandag morgen. Jeg trur jeg aldri har vært så tidlig på trening før. Og den følelsen etter jeg trena var så utrolig deilig. Jeg overraska meg selv skikkelig med å trene så tidlig på en mandag morgen. 
Processed with VSCO with hb1 preset
Jeg har fått en slakks trening rutine, endelig. 
Mesteparten er med apparater siden jeg ikke er noe trent i det hele tatt så vil jeg ikke gjøre noe feil og ødelegge kroppen på noe som helst måte. Så fant ut at det er best og bare starte slik før jeg prøver meg på andre øvelser. Og skaffe meg den infoen jeg trenger før jeg starter med kettlebell eller dumbbeller.  
Også er jeg litt nervøs på osen det kommer til å se ut når jeg gjøre de øvelsene for jeg er litt redd for og gjøre feil. Men men man må starte et sted ikke sant? 
 
Så det tar rundt en time. Jeg gjøre dette ca en dag i uken, mens jeg trener kondisjon to ganger i uka. Dette er der jeg er nå, men jeg vil komme lengre etter vært. Men jeg er ihvertfal lengre end der jeg var da jeg starta. Og allerede etter en måned så kan jeg løfte mer i kg end det jeg kunne når jeg starta min lille trenings reise. Jeg merker det mer og mer på kroppen. Så man må ikke trene som en gris for og merke forandringer. Er det flere som har det sånn? Eller har hatt det sånn? 
Men men dere for ha en fin kveld videre. Her skal det bli full avslapping med the good wife og litt wow spilling.
 

STAYING INN THIS WEEK

 • Skrevet 13.10.2016 klokka 15:09
 • Kategori: EVERYDAY
 
Processed with VSCO with hb1 preset
 
Så denne uken har vært så lang, slitsom og vanvittig kjedelig. Jeg har stort sett vært inne bortsett fra en sykehustime i går. Jeg har bare fått verdens verste og lengte forkjølelse. Eller er mer sår hals og så tett i bryste at det føles som at jeg ikke skal få puste. 
Jeg våkna på mandag og alt vare bare helt jævelig. Så i går følte jeg meg bra dro på sykehuset? Våkna opp i dag med små feber og helt slått ut. Vi trudde vi måte på legevakta tidlig til morgenen i dag for jeg følte at jeg ikke fikk puste. 
 
Men det som er vanskeligst som dette er at jeg har fått så dårlig samvittighet oven for at jeg ikke har klar og følge kosten min, jeg hopper over måltider for jeg ikke er sulten eller orker og lage mat, jeg har ikke trent en dag denne uken her for jeg har rett og slett ikke orka.  
 
Så jeg krysser fingrene for at jeg kan våkna i morgen og bare være helt frisk. Men trur jeg kan se langt etter dette. Så det blir en rolig helg fra og med i kveld. Så nå skal jeg kose meg på sofaen med dyna, nesespray, halspastiller, te og en film kanskje? Eller kanskje jeg skal prøve og lese litt, vi for nå se. 
Men ha en fin torsdag videre. Og husk at i morgen er det helg.
 

KJOLER TIL JULEBORD SESONGEN

Nå er det ikke lenge igjen til julebord sesongen dere. Jeg har alt kjøpt meg en fin kjole som jeg gleder meg til og få. Jeg bare håper den passer meg. Det er veldig vanskelig og handle på nett når man ikke helt vet hvilken størrelse man er. Men ihvertfall så er det en del salg nå på nelly.com så hvorfor ikke ta en tur innom for og se om de har noe fint.

Christmas party dresses

// Geometric back gown Nly Eve - 419 (salg) // Mermaid Tulle Dress 449 Nly Eve (salg) // Ls Maxi Dress Ax Paris - 799 // Lace Back Gown Nay Eve - 499 // Mermaid Lace Gown Nly Eve - 799 //

Jeg fant ihvertfall mye fint der. Så kanskje du også gjøre det? 

#mote #blogg #hverdag #shopping #nelly.com #nelly #salg

ETT AV MINE BESTE TIPS TIL VEKTREDUKSJON

 • Skrevet 07.10.2016 klokka 14:00
 • Kategori: HELSE
Hei og god Fredag alle sammen! Jeg tenkte og komme med et tips til dere som har hjulpet meg veldig i min vektreduksjon i år. Og det er:
#1 - Forbered deg
 
Når man skal ned i vekt må alt planlegges i starten. 
 
Det og bare bruk 5 - 10 min vær kveld og planlegg hva og når du skal spise i løpet av neste dag kan hjelpe så mye. Bruk det du alt har i kjøleskapet så du slipper å dra og handle på morgenen. 
 
Jeg gjorde dette i starten, vær dag i flere måneder. Men nå går alt automatisk egentlig for meg. Jeg passer alltid på at det er godt med grønt i grønnsaks skuffen i kjøleskapet så jeg slipper og tenke noe på salat til forskjellige måltider. Jeg planlegger nesten alt som jeg spiser. 
 
Og vis man bare har sunne alternativ hjemme, så blir det enklere og ha et sunnere kosthold en det man hadde før. Så ta en sikkelig opprydning i skuffer og skap vis du må det. 
 
Dette tok meg måneder å få til. Det å alltid planlegge når jeg skal ut og gjøre minste ting. Men igjen så sitter jeg igjen med nå et bra og balansert spise mønster. Og det er dager jeg selv må ta meg inn igjen. For det hender jeg roter det litt til enda i perioder, men jeg kommer lettere inn i det igjen nå end det jeg gjorde før. For nå har det blitt en vanesak egentlig.  
 
Men man blir ikke klokkere enn og lære fra feilene man gjøre?

Jeg tenkte og komme med slitt små tips og slikt for å få en sunnere måte og leve på. Men hva er det viktigste du gjøre i løpet av en dag når du skal ned i vekt? Jeg lærer alltid av andre om hva som funker eller ikke. 

Processed with VSCO with hb1 preset
 

BUCKET LIST FOR OKTOBER

 • Skrevet 06.10.2016 klokka 11:56
 • Kategori: EVERYDAY
Være mye ute! Jeg elsker den friske høst lufta og fargene. Så skal prøve og få inn mye gå turer i høst. 
 
Prøve ny mat! Noe av det beste jeg vet som høsten har med seg er de gode rotgrønnsakene som kommer med. Rødbeter og kålrot er så godt, og masse vitaminer. 
 
Reise på hytta! Dette skal vi allerede veldig snart. Jeg gleder meg til fjellet og den kalde friske lufta. Plus alle de fine høst fargene. 
 
Kjøpe deilige ull gensere! Vel jeg har ingen ting av høst tøy. Så da må jeg ha fine ull gensere så     jeg kan holde varmen. 
 

Trene tre ganger i uka! Jeg klarte det førte uka, da trente jeg faktisk fire ganger. Men denne uka her har jeg virkelig ligget på lat siden. 

Lære meg og bli flinkere til å koble av! Dette er noe jeg ikke er særlig flink til. Det og kunne legge fra seg alt av teknologi. 
 
Lese masse bøker! Jeg er så glad i dette. Men finer liksom aldri tid til og lese en bok heler et blad som jeg liker veldig godt.
 
Ta masse bilder! Jeg elsker og ta bilder. Så en dag skal jeg ta med meg kamera ut og bare ta masse høst bilder når vi går tur i den deilige høst luften. 
 
Det er så mye mer jeg har lyst til og gjøre denne måneden her men men tiden skal også strekke til. Og det er ikke alltiden den gjøre det. Så da antar jeg at jeg bare MÅ ta meg tid til ting. Er det noe spesielt dere gleder dere til i oktober? 
Men ihvertfall ha en fin Torsdag videre alle sammen. 
 

MIDDAG FOR EN HUNDRINGS

 • Skrevet 05.10.2016 klokka 10:47
 • Kategori: EVERYDAY

For rundt en uke siden kom jeg over noe på facebook. Middag for 100kr i Tønsberg hele denne uka. Så jeg lang den ut på felles chaten med venninnene mine og vi fant ut at dette måte vi bare dra på. Så i går dro vi til Tønsberg etter alle var ferdig med jobb og skole. Vi var usikre på om hvor vi skule spie for de hadde alle forskjellige retter. Men vi havnet på Becks der vi spiste penne pasta som serveres med indrefilet, chili, rødvinssaus og grønnsaker. Det var god, men forventa mye bedre mat. Men her kan dere selv se hva du kan spise for kun 100kr denne uka i tønsberg.


Vi havna også på Joe & the juicer før vi skule reise for vi måte jo ta en liten shopping runde før vi dro. Men det var utrolig koselig venninne date vi hadde. Ville anbefalt dere som ikke bor så langt fra Tønsberg og ta utnytte av dette tilbudet. For er ikke ofte man får middag for kun 100 kr.

Nei, men nå for jeg nesten prøve og få gjort noe produktivt i dag.

#venner #venninner #blogg #hverdag #mat

OPPSKRIFT: AVOKADOKREM

 • Skrevet 03.10.2016 klokka 12:38
 • Kategori: MAT
Hei og god oktober alle sammen!
 
Forrigg uke bare fløy avgårde her hos meg. Jeg har så mange baller i lufta at noen ganger så bare flyr ting forbi meg. 
 
Jeg har starta med litt trening. Eller den uken som var fikk jeg inn fire økter. Osen jeg klarte det skjønner jeg ikke for og være ærlig. Spesielt ikke nå som høst depresjonen kommer sigene på. Derfor ganske det er greit og fylle opp med trening så endorfinene kan sprudle så ikke det blir en helt forferdelig høst og vinter. 

 

Men over til noe annet. For det er food monday og oppskriften er en god avokadokrem som jeg har prøvde. For jeg har starta og prøve ut veldig mye forskjellig av mat og oppskrifter. Å dette er så klart det meste sunne ting som blir prøvde ut her siden jeg lever et bedre og sunnere liv. Så her er oppskriften på en avokadokrem.

 


 


Jeg synes dette er veldig godt inn til egentlig alt. Kjøtt, fisk, kylling som pålegg eller som smør. Jeg anbefaler virkelig denne til alt. Og dette er en veldig god kilde til det sunne fettet som man skal ha i kosten. Avokado er nemlig den feteste grønnsaken man kan få. Den er også full av B-vitaminene folat og kalium, det er en naturlig kilde til kostfiber, vitamin E, B6 og sporstoffet kobber. Den er også god på proteiner. 

Derfor har jeg nå tilført denne grønnsaken til mitt kost hold. Men det er det og fine de gode oppskriftene så klart. 

Vel dere for ha en fin mandag videre. Her skal det nå slappes av max før en ny dag, og nye opplevelser i morgen.

#blogg #hverdag #mat #oppskrift #avokado #avokadokrem #helse #høst #oktober 

 
 
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits