hits

Josefine Fevang

CROWN FOR A QUEEN

 

 

For litt siden bestilte jeg noen ringer på nett. I dag kom endelig den som jeg har ventet lengst på og som jeg er gladet meg mest til og få. Vet ikke hvor lenge jeg har ønsket meg en slik ring. Jeg har leita overalt etter en, men aldri funnet en jeg liker. Så når jeg kom tilfeldig vis over en crown ring som kosta meg litt over 20kr på wish. Da ble ikke tanke prosessen så veldig lang. 

Hva synes du om ringen?

#Mote #Assesorie #Blogg #Hverdag #Fashion

LagreLagre

LagreLagre

FAQ

 • Skrevet 27.10.2017 klokka 11:51
 • Kategori: HVERDAG
 
Lurte på om det var noe dere lurte på i forhold til overvekt, slankeoperasjon, det og slite psykisk, utdanning, jobb, friluftsliv, alt i mellom himmel og jord. Jeg liker og fortel om meg selv slik at andre kan bli kjent med meg, se at det er andre ut i verden som kanskje har samme «problemene» som andre har, så jeg kanskje kan hjelpe andre? 
 
Så bare spør om alt dere kan tenke dere. Alt dere er nysgjerrige på hos andre mennesker. For jeg vet at jeg er blir nysgjerrig på andre sis hemmeligheter noen ganger.
//Instagram: JosefineFevang

MIN LILLE SECRET...

Noe jeg alltid misunnet så ekstremt mye når jeg veide nesten 200kg var alle de fine klærne som alle andre kunne kjøpe og bære som de eide hele verden. For det er sånn at vis du ikke kan kjøpe nær i de «normale» butikkene og må på de med store størrelser så er det ikke fine klær. Det er det som man kategoriserer som bestemor klær. Man føler seg ikke vel, man føler hvertfall ikke som man eier hele verden og litt til. 
 
Jeg drømte altid om alle de fine klærne, undertøyet, antrekkene? alt jeg følt jeg ikke kunne gå med. Var altid som en fjern og en drøm som var ekstremt langt vekk. 
 
I helgen fikk jeg endelig sjansen til å opplevde noe jeg har drømt om veldig lenge. Og ikke følte jeg noen gang kom til å skje. Det var og kjøpe Victoria Secret undertøy. Endelig kan jeg også kjøpe det fine å vakre undertøyet og føle meg utrolig sexy. Uten at det er for lite, passer ikke eller ikke føler meg fin, sexy og ekstremt vaker. 
 
Gleder meg til å bruke dette og føle meg enda finere, som at jeg eier verden. Ikke minst kjøpe mer når jeg er i Oslo neste gang, som er faktisk i April. Gleder meg. 
Noen kan hat et klesplagg dere drømmer om? 
//Instagram: JosefineFevang

TO TING JEG ØNSKER SIST JEG VAR I PARIS!

 • Skrevet 25.10.2017 klokka 10:00
 • Kategori: OPPLEVELSER
Som den historie friken jeg er. Elsker alt med kultur og historie så kan dere jo tenke dere hvordan å reise til Paris sto på toppen av min liste for reiser ganske lenge. Nå etter og ha vært der (selv om det er noen år siden) er det to steder jeg angrer så på at vi ikke brukte tid til og reise til.
 

Disneyland 

Hvem liker ikke Disney liksom. Dette ligger rundt 44 min unna Paris med tog. Jeg har hørt og lest om folk som har vært i den i California og mener den i Frankrike er bedre. Men ikke vet jeg siden vi ikke dro hit. Denne parken åpnet i 1992 som Euro Disney Resort. Men i 2010 bed det mer Disneyland Paris. 
Jeg synes dette er så bra at Disney har en Park i Europa siden meste parten av historiene har tilknytning til Europa, og faktisk viste du at mange av historiene er inspirert av Brødrene Grimm´s historier. Men så klart også inspirert av andre forfattere. 
 

Versailles

Best kjent som hjemmet til Marie Antoinette. Er et av Frankrikes mest berømte og omtalte slott. Dette ligger så mye historie i dette châteauet at det nesten er til og dåne av egentlig. Det ligger rundt 20 km uten for Paris, 42 min med tog. Jeg får nesten litt vondt inn i meg at ikke vi dro hit egentlig. Med de 1 400 fontene, 400 skulpturer, terrasser, gangveier, fontener, planer og ikke minst speil hallene. Det første delen ble bygget i 1624. Da var det like lite som en jakthytte av murstein. Det var ikke før i 1710 (trur jeg) at det siste tilbygget ble ferdig, som er det overdådige kapellet. 
 
Gud som jeg angrer for at vi ikke dro til disse to stedene. Så de står garantert på min neste Paris tur liste. Men har hørt at det er veldig dyrt og komme inn i disse parkene. Så penger må nokk spares først.
 
Har du noen gang vært i et annet land eller sted der du angrer på noe du ikke fikk gjort?
//Instagram: JosefineFevang

LagreLagre

POSETIVE TING JEG GJØRE PÅ MANDAGER

 • Skrevet 23.10.2017 klokka 13:48
 • Kategori: HVERDAG
 
 
Mandager for meg er egentlig litt tunge, hvertfall i dag. Derfor har jeg noen små ting jeg liker og gjøre så jeg kan få en litt mer positiv start på uken. 

Favoritt ting og gjøre på mandag

Se Outland. Så klart det er når det kommer ny episoder på viaplay. Men dette er en av mine høydepunkter på mandagen. 
Se Kardashians. Bare for og få litt mer drama inn i hverdagen min. Er deilig og se noen andre ha litt ekstra drama i familien sin. 
 
Planlegge uken. Jeg går alltid over ukes kalenderen min. Hva jeg må gjøre, møter, jobb ting? eventuelle andre små ting jeg må få gjort. 
 
Gå en lang tur. Bare det å komme meg ut og koble helt av er noe av det beste jeg vet. Og definitivt noe jeg henter energi fra. 
 
Lage god mat. Dette trur jeg er så viktig når man har en litt tung da. Unne seg noe god mat til frokost eller til middag. 
 
Ukes handel. Jeg handler stort sett vær mandag. Kræsjet litt i dag, men elsker og ha kontroll over uka mi. Dette gjelder også når det kommer til mat. Spesielt når det er noen gode tilbud der ute. 
 
I dag ble det ikke noe skog tur på meg da jeg følte faktisk mer for og være serie slave. Jeg er veldig på den at kan man høre på hva kroppen trenger så gjøre man det, spesielt vis man har sjansen til noen timer foran tv.
 
Har dere noe spesielt dere gjøre på mandag for og gjøre dagen litt spesiel?
//Instagram: JosefineFevang

LagreLagre

LagreLagre

FREDAG I OSLO

 • Skrevet 22.10.2017 klokka 19:57
 • Kategori: OPPLEVELSER

Ikea

Egon

Her kan dere høre noen av Machine Gun Kelly´s sanger som ble spilt under konserten. 

 
Kamera glemte jeg hjem, så jeg hadde bare mobilen. Og vel jeg kosa meg så mye at jeg glemte helt og ta bilder til et innlegg jeg hadde tenkt og skrive om en dag i Oslo. Men det vil si at jeg kosa meg ekstremt mye til noe jeg egentlig gruet meg ekstremt til. Men når man har en så fantastisk mann som jeg har som viser så mye omsorg og forståelse til mine problemer så blir det egentlig ganske greit. 
 
Så det ble en liten tur innom IKEA for og se på ny sofa. En deilig middag på Egon, som er noe jeg bestemte. Og en tur på Oslo City og Victoria Secret. 
 
Køen var bare helt ekstrem. Det var flere som tydelig vis bode i Oslo som kom bort og spurte oss om hvem som skule ha konserten siden det var så ekstremt lang kø. Den gikk rundt kvartalet liksom. 
Men noe annet som irriterte meg var at dørene skule åpne kl 1900. Men de åpnet ikke før 2100. Vi var ikke inne før kvart på ti. 
Men det som var deilig var at det ikke var noen som varmet opp så det ble bare hovedartisten Machine Gun Kelly. Noe som egentlig var ganske greit. 
 
Så alt i alt så var det ikke noe og grue seg til for jeg kosa meg noe så ekstremt. Var en perfekt date dag. Gleder allerede til neste gang vi skal til Oslo på konsert. 
 
Osen har din helg vært? Gjort noe spesielt?
 

NYTT INNEN INTERIØR: IKEA + HAY

 • Skrevet 21.10.2017 klokka 18:10
 • Kategori: INTERIØR

Jeg skriver ikke så mye om interiør, men det betyr ikke at jeg ikke liker interiør. Så tenkte og fortelle dere litt om mitt siste IKEA kupp. Jeg er sikkert ikke den eneste som har fått med seg at IKEA har samarbeida med det Danske designer merket HAY. Kolleksjonen YPPERLIG kom nå i Oktober. Og den har så utrolig mye fint til en veldig budsjett vanlig pris. 
 
Det ene som ble med hjem var en grønn lysestake. Siden vi er inn i den mørke perioden av året regner jeg med at den kommer til og bli brukt en del. 
Det andre som ble med var liten kasse med lokk i lyse grønn. Den skal romme alle de fine ringene mine som har kommet i posten i det siste.
 

 

Jeg har noen flere ønsker fra den kolleksjonen som et speil, puter og en liten kasse til. Vi har planer om og snart kjøpe ny sofa som så klart er funnet på IKEA. Så da får jeg se om jeg kanskje får kjøpt de puttene. 

// Instagram: JosefineFevang

#Interiør #IKEA #HAY #Blogg #Helg #Lørdag #Hverdag #Fredag #Foto

ADVENTURE TIME

 • Skrevet 20.10.2017 klokka 12:10
 • Kategori: OPPLEVELSER
 
 
Jeg har så vanvittig angst for i dag siden vi skal til Oslo? på konsert. Jeg vet at det er et lite lokale med mange mennesker. Høy musikk, varmt? dårlig luft kanskje? en del mennesker?
 
Men bare tanken på å skuffe mannen ved å kanskje måte reise tidlig får meg bare til og falle litt sammen innvendig. Er det en person jeg ikke vil skuffe, so jeg hater og skuffe er han jeg elsker så utrolig høyt. 
 
X Derfor har jeg forbereder meg litt mentalt med at jeg har fått lurt til meg en IKEA tur for og kjøpe noe jule ting kanskje noen jule gaver. 
X Jeg har lurt til meg en deilig middag på Egon. Vis ikke det blir langt og gå fra parkeringa til konsert lokalet. 
X Jeg har lurt til meg en rolig dag i morgen og søndag. Noe jeg gleder meg til. Siden det er melt noen liter med regn den helgen her. 
 
Så jeg lurer litt på hva dere liker å gjøre når dere for noen rolige dager i løpet av helgene og når det er inne dager pga regn. Fortell meg gjerne dette. 
 
Ha en fin fredag. Snart helg.
 
Vis du vil følge meg på Instagram så kaller jeg meg selv Josefine Fevang
 

PARTY FUN AT NELLY.COM

// ad-links

Fått med dere at nå er det salg på Nelly.no. Der kan du nå få en del festkjoller til kun max 99kr. Det er så utrolig mye fint der til både en tur på byen og nå som sesongsens julebord kommer rullende rundt hjørnet. Her er noen av mine favoriter som ligger der. 

// 1. Sweetheart Neckline dress 89,- 2. Wrap ruched dress 99,- 3. Loose Dreamy Dress 99,- 4. Glam Flounce Dress 99,- //

// 1. Jdynice S/S dress 87,- 2. You Way Dress Green 99,- 3. Rock Tee Dress 99,- //

#Blogg #Hverdag #Mote #Fashion #Høst #Oktober #Salg 

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

EN EKSTRA SØNDAG

Processed with VSCO with f2 preset

Siden alt jeg skule rekke i dag var ferdig tidligere så stakk jeg veldig fort og kjøpt meg en ny pysj. Og tilbrakte dagen i dag med at solen skinte i mellom gardinene mens jeg har kosa meg på sofaen. 
Jeg burde ha dårlig samvittighet for at jeg ikke var ute i sola eller gjorte noe produktivt i dag. Men når man får sjansen til og kunne få en søndag nr to så gjøre man det altså. Det er ikke noe man sier nei til. Så nå fikk jeg plutselig en dag ekstra til og ladde opp til denne uken. 
 
For denne uken så står tur til Oslo for og reise på  konsert. Vi skal på Machine Gun Kelly konsert. Heldig vis på fredag så jeg rekker og forbedre meg litt. Eller forbedrede angsten for mennesker. Prøve og fine det positive og henge fast på den. Og ikke alle menneskene som er der. 
 
Men nå skal jeg nyte de siste timene av  min ekstra søndag. Ha en fin kveld videre.
 

EN ANNEN TYPE DATE

 • Skrevet 14.10.2017 klokka 16:35
 • Kategori: HVERDAG

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

På Torsdag fant vi ut at vi skule ut og spise. Ikke på restaurant, men ved et tjern, der vi kunne se på solen forsvinne bakk fjellet. Der vi kunne grille pølser. Bare oss to, du meg. Selv om han jeg bor med ikke hadde verdens største motivasjon til og reise ut etter jobb. Så angrer han ikke virket det som. Han var så fornøyd og stor koset seg mens vi var ute. 

Jeg har aldri vært noe friluft og tur menneske før nå egentlig. Jeg finer en så ro i og være ut i skogen. Slappe av og bare nyte stillhetene. Det er der jeg kobler av og henter energien min fra nå i det siste. Det trenger faktisk ikke og bli mer komplisert en det man gjøre det til selv har jeg funnet ut av. Det enkle er ofte det beste.

Er det flere en meg som henter energi av å være ute? Nyte stillheten og den friske luften? Trur ikke det finnes noe bedre akkurat nå. 

#Blogg #Foto #Natur #Høst #Helg #Torsdag #Naturbilde

LagreLagreLagreLagre

NEW INN: HØSTJAKKEN

// ad link

Jakke: Bolla jakke - Bik Bok (ad)
Jeans: Asos
Skjerf: Fame skjerf - Bik Bok (ad)

 

Jeg har ikke mange jakker, så når jeg glemte den ene igjen på hytta måte jeg avgårde og kjøpe en ny en. Denne høsten har jeg bestemt meg for og kjøpe jakker som er litt mer min stil. Tidligere har det vært mer kjøpe de som passer. 
Så på onsdag når jeg oppdaget at Bik Bok hadde salg på jakken så ble den rask og effektiv tur å investere i en jakke som er mer meg. Det er faktisk fortsatt på slag.
Jeg liker og ha noen pynte jakker, men også noen som jeg bare kan kaste på meg når jeg skal fort ut for å gjøre noen små ting. Men som passer til min still og min livsstil. 
 
Og jeg må jo si at samme plagg jeg må ha vær høst er store, myke deilig skjerf. Kan tru jeg ble glad når jeg fant ut at det var på salg på nett. Angrer ikke for investering i dette skjerfet. Så nå gleder jeg meg bare til jeg kan bruke dette vær dag i høst. 
 
// Instagram: JosefineFevang
 
 

NOE Å GLEDE SEG OVER

 • Skrevet 11.10.2017 klokka 13:21
 • Kategori: HELSE

Processed with VSCO with f2 preset

Som kanskje noen fikk med seg så var det verdens dag for psykiskhelse i går. Jeg skule ønske det var mer fokus på dette, alt dette med psykiskhelse. At det er mer media dekning akkurat rundt slike tilstellinger. For vet du hva, vi har alle en psykisk helse. Jeg har ihvertfall fått følt veldig på min psykiske helse i det siste. Jeg har funnet ut av hvor viktig det egentlig er og ta godt vare på den, ta vare på meg selv. Vi får bare en helse, en kropp i løpet av livet. Og den er det så ekstremt viktig at vi tar vare på. 
 
Temaet i år var noe å glede seg over. Noe å glede seg over, identitet og tilhørighet, samhold fellesskap meningsfull hverdag. 
Jeg var veldig glad for at jeg dro og fikk med meg foreleserne som var på denne mini konferansen på Bølgen.

Viste du at:

 • Mellom 30-50% av oss vil få en psykisk lidelse i løpvet av livet. (FHI)
 • Psykisk helse er vanskeligere å snakke om enn fysisk ehlse for de fleste av oss. (YouGov,2016)
 • Å snakke om dine utfordringer er bra for din psykiske helse. 

Processed with VSCO with f2 preset

Tone Dietrchson - Bedre å være ekte enn alt det perfekte. 

Processed with VSCO with f2 preset

Henning Aarekoll - Koffor sitte inne når alt håp er ute. Temaet er så ekstremt viktig. Men det ble en vinkling slik at det ble litt humor. Og hvem følger ikke mer med når det er litt humor? Det gjøre hvertfall jeg. Vis dere noen gang får sjansen til og se Hennings foredrag? dra? dere angrer ikke.

Processed with VSCO with f2 preset

Ingrid Brunn - Fra erkefiende til bestevenn. Dette var en virkelig rørende forelesning. Den traff så godt at det nesten var skummelt. Hun prøvde og ta live sitt første gang når hun var 12 år. Trur hun sa at hun hadde prøvde fire ganger nå, sist i April, i en alder på 23. Men er nå leder for mental helse ungdom i Nedre Buskerud. Her kan dere lese mer.

Dette er definitivt noe jeg kommer til og delta på neste år også. Kanskje på en mer aktiv måte? Hvem vet? Ikke jeg hvertfall. 

Det er bare og stille spørsmål vis noen har det. 

#VerdensDagen #PsykiskHelse #MinGlede #VerketLarvik #Helse #Blogg #Hverdag #Verdensdagforpsykiskhelse #Familie #Høst 

GOD MORGEN

 • Skrevet 09.10.2017 klokka 11:07
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with f2 preset
 
Denne mandagen er så ekstremt slitsom egentlig, litt tung egentlig. Solen skinner, høst kulden har virkelig slått til, og jeg presterte og glemme den varme jakka mi på hytta. Yey me? 
Men i dag er kroppen min veldig stressa og en del motvillig egentlig. Men er vel ikke så mye man kan gjøre med det. Må vel bare fine en måte og stresse ned på, gjøre noe jeg liker utøver dagen. Så kanskje det vil komme noe nytt på bloggen eller noe annet. Det er en del spennenes ting som skjer i live mitt framover, eller vårt. Som jeg gleder meg veldig mye til. Og nei jeg er ikke gravid? Så kan det utelukkes. 
 
Men nå for jeg nesten komme meg ut døra og ut på en avtale som kan avgjøre en del ting angående tiden min framover. Noe spennende som skjer i livene deres framover?
 
// Instagram: JosefineFevang
 

LagreLagreLagreLagre

IKKE KLAR FOR MANDAG

 • Skrevet 08.10.2017 klokka 17:50
 • Kategori: HVERDAG
 
Processed with VSCO with g3 preset
 
Da har vi kommet oss hjem fra kalde -1 til litt mer varmere 15 grader. Bilen er pakka ut, første vaskemaskina står på, jeg skal i gang med de vanlige tingene som jeg gjøre på en søndag som er og skrive handleliste, middag for hele uka og skrive ukeplanen min. Siden jeg er litt kontrollfreak så må disse tingene på plass vær søndag. 
 
Jeg føler meg så langt fra klar for mandag. Vet ikke hvorfor, men føler meg bare ikke klar for en ny uke. Helgen skule gjerne vært en eller to dager lenger føler jeg akkurat nå. Men for heler prøve og gjøre det meste ut av kvelden. 
 
Ha en fin søndag videre.
// Instagram: JosefineFevang

LagreLagre

LØRDAG, HYTTE OG DRONE

 • Skrevet 07.10.2017 klokka 20:51
 • Kategori: HVERDAG
Processed with VSCO with g3 preset
 
Processed with VSCO with g3 preset
 
God lørdag. 
På torsdag pakket jeg bilen litt sendt på kvelden før vi venta snuta oppover mot fjellet etter at D var ferdig på jobb. Og jeg må bare si gud så deilig det er og være på fjellet. Bare nyte stillheten, den friske høst og fjell lufta. Ikke minst de vakre fargene og fine været. Har hat så utrolig flaks med det fine været. 
 
Men nå sitter jeg og lurer veldig på og invester i en drone som jeg kan bruke til og ta bilder med. Men er så usikker på hvor mye penger jeg vil legge i det akkurat nå. 
Jeg tenker veldig på og kjøpe en som ikke koster så veldig mye for første for om det er noe. Tenkte og bruke det til natur bilder, kanskje noen videoer. Så vis noen har noen tips til en billig og bra drone. Så bare hyll ut. 
 
Men nå skal lørdags kvelden nyttes før turen går hjem i morgen tidlig.
 
// Intagram: JosefineFevang

ONSDAGS LIVET

 • Skrevet 04.10.2017 klokka 21:25
 • Kategori: HVERDAG
Det er onsdag kveld alt. Håper uken så langt har brakt dere noe som helst så langt. Jeg har hvertfall merka stor forandring på humøret og formen min denne uka. Noe som er deilig og føle at man er på vei tilbake til seg selv igjen på en måte. 
 
Jeg hadde tenkt og fortelle dere litt om hva slags behandling jeg får nå for psyken min. Men den ble litt forandra i går. Det er for jeg skal på Kurs i depresjonsmestring. Dette er et kurs for mennesker med mild eller moderat depresjon. Man lære osen man skal håndtere tunge tider i livet sitt. Dette er et kurs alle kommuner skal ha som tilbud til folk med som er inn i en depressiv periode i live sitt. 
 
Andre ting jeg gjøre nå er at jeg har samtaler med en jobb konsulent. Som handler om alt som har skjedd som har påvirket meg på privaten, ting jeg bekymrer meg for, tanker og følelser rundt jobb. Jeg kan snakke med henne om alt jeg føler for når jeg trenger det. 
Jeg går også en del turer med andre, men også alene. Melte meg også på grafisk design kurs nivå 1 som er nå i høst. Plus at jeg skal også på foto kurs i høst. 
Det er viktig å dyre interesser når man er langt nede. Gjøre ting som gir en del glede og som gir mestrings følelser.  
 
Det har tatt rundt to måneder for og få hodet over vanner så jeg kan puste og faktisk kan svøme litt. Men det begynner og føle som jeg er på vei til å gå opp på land for å legge meg i sola for og nytte den deilige varmen og for å skinne litt jeg også.
 

LagreLagre

MINE YNDLINGER PÅ BLOGGERNE

 • Skrevet 04.10.2017 klokka 13:40
 • Kategori: HVERDAG

Mine yndlinger på Bloggerne er garnater Anniken og Espen Hilton. Jeg vet ikke hvorfor men jeg skule gjerne hat litt mer tv tid med Espen og Anniken. Det er jo andre jeg ikke orker tryne på. Som jeg omtrent drar meg imellom en episode bare for og se yndlings menneskene mine. 

Jeg vet at det ikke er bare meg som føler og tenker slik angående bloggerne. Men nå tenker jeg litt mer Hvem liker du i bloggerne og hvem liker du ikke? Alle er jo forskjellige eller hva?

#Blogg #Bloggerne #Hverdag #TV #Høst 

OKTOBER BUCKET LIST

 • Skrevet 02.10.2017 klokka 10:00
 • Kategori: HVERDAG

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg er veldig glad i nye måneder. Men følte ikke at jeg fikk så ekstremt mye ut av September. Så derfor prøver jeg nå og få mer ut av Oktober. Jeg prøver virkelig i år og nytte høsten litt mer en det jeg fikk gjort i fjord. Og vet dere hva, jeg har virkelig lagt mer merke til høsten i år en i fjord. 

 Hytte tur. Elsker og være på fjellet på høsten. Ble ikke noe fjell tur på dene geita i fjord. Så derfor må det nesten bli det nå i år. 

 Flere turer ute i naturen. Jeg har virkelig funnet gleden i og gå turer ute i skogen nå i September. Så jeg gleder meg bare til og kunne være enda mer ute nå i Oktober. 

 Middag for 100 kr. Dette er noe som blir kjørt i Tønsberg kommune i høstferien. Man kan gå på utvalgte resturanger og kjøpe seg utvalgte retter til 100 kr. Dette er et så fantastisk fint arrangement. Dere kan sjekke det ut på facebook her

 Konsert i Oslo. Vi skal se Machine Gun Kelly på Sentrum Scene. Dette er ikke akkurat min type musikk. Men det var noe som mannen i huset ønske veldig sterkt og gjøre. Så da ble det en Oslo tur på meg og konsert. 

 Fotografere mere. Heldig vis skal jeg på fotokurs som starter nå i oktober for og forbedre foto kunskapene mine. Og for å dyrke en av interessene mine. Jeg gleder meg så utrolig mye til og komme i gang med dette.

 Julegaver. Ja du leste riktig. Jeg skal starte på julegaver. Eller hvertfall følge litt med på om det dukker noe opp som kan kjøpes inn og gi i gaver. Er greit og følge med, kanskje kommer det noen skikkelig gode tilbud akkurat nå på noe som noen ønsker seg. 

Har dere noen flere ting som dere har ført opp på en egen liste for Oktober?

// Instagram: JosefineFevang

#Høst #Oktober #Bucketlist #Blogg #Hverdag 

6 TIPS MOT VINTERDEPRESJON

 • Skrevet 01.10.2017 klokka 14:35
 • Kategori: HELSE

Jeg er garantert en av dem som får den så kalte vinter depresjonen. Eller jeg blir sterkt påvirket av det at det blir tidlig mørkt, altid vått ute, jeg blir påvirket av det som følger med vinteren. Men i år skal jeg prøver og ikke la det påvirke meg så mye ved og ta enkle grep i live mitt. Noen av disse tingene må jeg forsatt jobbe en del med. Men er på en god vei med andre ting. 

 Aktiviteter som gir glede - Derfor skrive jeg meg opp på et grafisk design og foto kurs nå i høst for å jobbe med de tinga som jeg liker og som gir meg glede. Vis ikke har jeg omgått en god del familie i det siste også. 

 Fysisk aktivitet - Vær dag takk. Jeg prøver og holde det til en til to timer anden vær dag. Da dette har hjulpet meg så ekstremt på min syke. Vis man sliter seg ut fysisk så blir man faktisk også sliten psykisk. Og ikke minst alt den gjøre for kroppen og alle endorfinene som fyker ut og hjelper deg med en fin og sunn rus. 

 Legg deg tidlig - Jeg prøver og være i seng rundt kl ti. Vis ikke før. Dette har jeg gjort en god stund nå. Det er virkelig noe med og legge seg tidlig. Da våkner man tidlig og er mer rusta til og møte dagen. De åte timene med natte søvn er så ekstremt viktig. 

 Planlegg ting som gir deg glede. Om det så er dra på litt shopping, være med venner eller og se på en tv serie så gjøre det. Kanskje til og med bestil en reise til en nabo by eller et varmere land. 

 Vær sosial - Det er noe jeg MÅ jobbe med. Jeg er veldig sosial med familie. Men trenger og bli mer sosial når det kommer til venner. Der har jeg ikke vært så ekstremt flink i det siste. 

 Spis riktig mat - Et sundt og godt kosthold er viktig åre rundt. Men kan også hjelpe mot en depresjon ved og glade seg en god frokost eller en god middag. 

Hva pleier og hjelpe deg og unngå en så kalt høst depresjon? Eller hva hjelper deg mot en litt drit dag? 


// Instagram: JosefineFevang

#Depresjon #Høst #Helse #Blogg #Hverdag #Søndag 

Josefine Fevang

27 år fra Larvik - Gift - Bloggen min handler om min hverdag og mine interesser som er vekt ned gang og god helse, friluftsliv, helse både psykisk og fysisk. Også min elsk på mote og å oppleve verden. Kontakt meg på: Josefine.Fevang@hotmail.com

 photo Logo - josefine Fevang.jpg

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign