Josefine Fevang

BLACK FRIDAY, BROKE SATURDAY!

 • Skrevet 26.11.2016 klokka 12:16
 • Kategori: EVERYDAY

Hei og god lørdag alle sammen!

Kan tenkte meg det er flere som det brente hull i lommeboka si i går? Og kanskje er litt blake i dag. Heldig vis gjorde ikke jeg det for og si det sånn, fant liksom aldri noe som fristet ekstremt. Som jeg følte at var kjempe salg. 

Men i dag føler jeg for en shopping tur merker jeg. Jeg har en så vanvittig snill man som la igjen bankkortet sitt før han dro på jobb i natt så jeg kunne reise og kjøpe meg noe fint. Ble så glad, så nå har jeg virkelig lyst til ut og kjøpe meg noe nytt.

Men sånn ellers så har jeg kun en plan i dag som er og se tv før jeg skal på Game Night med venninne mine, noe jeg gleder meg til. Dette er noe som vil si forskjellige spill og Pokemon jakt i sentrum. Jeg må bare si at det er så deilig og være 26 år men kan fortsatt gjøre slike ting for og si det sånn. Er det flere som er sånn? At man kan fine på slike små ting inn mellom. Oppføre seg litt yngre end det alderen tilsier. Det er så deilig. 

Men dere for ha en fin lørdags dag videre. Kos dere!

#BLOGG #HVERDAG #HELG #VENNER #BLACKFRIDAY #FREDAG #LØRDAG

 

BLACK FRIDAY FAVORIT SALE

Hei alle sammen! 

Tenkte og tipse dere på et av mine yndlings black friday salg på nette, det er jo så utrolig mange der ute. En av dem er jo så klart Nelly.no. De har utrolig mye fint synes jeg. Og det er jo ekstremt deilig når det er på salg i tillegg. Nelly.no vet jeg har en black friday og en black weekend! 

 

BLACK FRIDAY NELLY.COM

// Glamorous - LS Embroidered velvet dress - 399,- // NLY One - Lux Velour wrap dress - 399 // Vila - Viponny maxi dress - 599 // Vila - Viforce S/S dress - 299 // Nly Shoes heel sandal - 349 // Nly shoes flat thighs high boot - 599 // Marc Jacobs watches baker - 2195 // Snö of sweden - Sassy pear earring - 249 //

Nelly kjører også team salg. At de har slag på topp eller bukser, kjoler, jakker i noen timer i løpet av dagen. Så følg med her i dag altså jenter og gutter. Trur det kan dukke opp en del god saker. 

#klær #mote #helg #blackfriday #hverdag #blogg 

KALORIER: HVORFOR DET ER VIKTIGE FOR OG GÅ NED I VEKT!

 • Skrevet 21.11.2016 klokka 15:43
 • Kategori: MAT
Jeg trur mange glemmer hvor viktig kalorier egentlig er når man skal ned i vekt. Men ordet kalori har en veldig stor og tung belastning for veldig mange, og er et utrolig slitsomt ord. Vi kobler så mye negativt til dette ordet. Vi skyr dette ordet som pesten selv. Men hvorfor gjøre vi det?
For viste du at vi forbrenner kalorier hele døgnet? At det er kalorier som gir oss energi? 
Kalorier er så utrolig viktig for at vi skal kunne fungere i hvort daglige liv.
 
Kalorier er energien i mat og drikke:
Energien som finnes i mat og drikke overføres til kroppen som energien vi bruker. Denne energien kommer fra proteiner, karbohydrater og fett. Energien fra disse næringsstoffer taes opp i kroppen slik at vi får energi til trening, jobb, studier rett og slett til å fungere som vi gjøre dag til dag. 
 
Man kommer ikke bort i fra at når det er snakk om kalorier så er det for man skal ned i vekt eller kanskje opp i vekt. Det er viktig og tenke på kalorier inn, og kalorier ut. Derfor er det viktig vis man skal ned i vekt og innta mindre kalorier. Men ikke for lite så klart.  
Derfor kan man tenke at 1 gram proteiner og 1 gram karbohydrater inneholder 4 kcal, 1gram fett gir 9kcal, til og med 1 gram alkohol inneholder 7kcal. 
 
Dropp kalori regnskapet vis du kan:
Det er greit og regne det ut i starten. Og kanskje bruker apper som lifesum. Men etter en stund er det greit og prøve seg uten dette hjelpe verktøyet. 
Disse appene er greit bare for å følge med på hva man ca inntar i løpet av en dag. Men etter en stund er det greit og prøve seg uten for og se om man klarer det uten alt regnskapet. Alt går automatisk i løpet av en vis tid. 
 
Individuelle behov:
Det er ikke noe fast svar på akkurat hvor mye kcal behov vi har. Kroppsstørrelse, alder, aktivitetsnivå, mål, basis forbrenningen, søvn og stressnivå har mye og si. 
Det aller viktigste er og finne en balanse som passer deg. Dette har tatt en lang tid før jeg har funnet den balansen jeg har nå. Som eks i hverdagen har jeg kutta ut ris, pasta og poteter. Men jeg unner meg dette vis jeg er i selskaper eller i helgene. 
 
Nordagutu - bootcamp - sykehusetitelemark -
 
Kalorier II
I et sunt, balansert og variert kosthold er det plass til alle typer matvarer i visse mengder så klart. Det er faktisk slik at vis du ikke spiser nokk kalorier går man ikke ned i vekt faktisk. 
 
Handler om mengde: 
Alt handler om mengde og hvor ofte man spiser. Jeg spiser vær 3 timer, kanskje vær andre time pga noe aktivitet gjøre at jeg blir fortere sulten en andre. 
Det er også greit og følge med på hvor ofte du spiser de forskjellige matvarene. Som spiser du en sjokolade om dagen, er nokk dette kanskje grunnen til at man legger på seg. For noe bør du spise vær dag, og andre burde du spise mindre av eller ligge unna. 
Men det er viktig osen kosthold ditt er satt samen så det dekker behovet kroppen din har for karbohydrater, proteiner og fett, vitaminer og mineraler er også viktig.
 
Spis deg til sunnere helse:
Et sunnere kostholdet med næringsrike kalorier bidrar til en sunn og frisk kropp. 
Når vi spise de riktige matvarene og riktig mengde føler kroppen seg mye sunnere og friskere, du føler deg bedre, både fysisk og psykisk. 
Det som skjer vis du spiser lite av de riktige næringsstoffene risikerer du å miste muskelmasse, skjelettet blir svakere, dårlige immunforsvar, mindre energi og diverse mangelsykdommer. 
Men spiser du store mengder med kcal kan du risikerer overvekt. 
 

 
Kalorier III
Bruk sunn fornuft:
Jeg trur mitt aller beste tips er og bruke sunn fornuft. 
Kroppen din er faktisk den eneste du får her i løpet av livet. 
Skeier du ut med litt lørdags kos, spiser litt ekstra mye på ferie eller selskaper så klarer kroppen og ta seg av dette helt selv faktisk. 
Og ikke hør på hva alle andre sier. Andre sis super tips kan ofte gjøre ting være. 
 
Lukk ørene for alt av kalori maset. Det som er viktigst trur jeg er hverdags kaloriene vi inntar. For man legger ikke på seg av et kakestykke eller av lørdags kosen. Men av hverdags kaloriene.  
 
Kalorier IV
Spis deg glad!
Det er ikke akkurat noe forskning av at når du spiser bra, så føler kroppen seg også bra. Men vis du lar tankene styre hva du IKKE skal spise, så blir det slitsomt til slutt, og det er heler ikke sundt for deg å holde på sånn! Man tjener ikke akkurat noe på og gå rundt med dårlig samvittighet for det man har spist. Det er ikke lurt og utvikle mat frykt. 
Det er tros alt det totale kostholdet over tid og perioder som har noe og si i det store helhet. 
 
Hvorfor er kalorier bra?
Som du sikkert skjønner nå så er kalorier det aller viktigste for kroppen! Ikke bare for å klare hverdagen og holde energien oppe, men for og kunne overleve. 
Og uansett om man har en sikkelig sofa dag, eller en sikkelig trenings dag så er det viktig at kroppen for nokk drivstoff. Og dette drivstoffet kroppen trenger for og leve, er kaloriene som kommer fra maten og drikken vi inntar i løpet av dagen. 
 
Håper denne lille «spalten» om kalorier hjelper litt for din vekt ned gang, eller vekt opp gang. Jeg vet det er mange som kutter ut kalorier nesten helt når de skal ned i vekt. Og det er noe av det dummeste man kan gjøre. For til slutt vil kroppen stoppe opp og slutte og fungere som den skal.
Vis det er noe dere lurer på så er det bare og spørre så skal jeg prøve og svare. 
 

MIN FØRSTE POP VINYL

 • Skrevet 14.11.2016 klokka 12:01
 • Kategori: TV OG FILM

Dette er min aller første pop vinyl. Og den heldige som kom i hus var Lothar fra Warcraft. Jeg merker nerden i meg er så ekstremt fornøyd over at jeg bare må ha en til føler jeg. Så jeg  prøver og fine ut hvem som skal komme i hus her. Tenkte kanskje at det må blir Ragnar Lothbrok eller hva sier dere?. Men er liksom så vanskelig og fine i Norge, ihvertfall på nett. Så jeg får nokk bare holde øyene oppe og se om jeg kommer tilfeldig vis over den i Sverige. 

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with c1 preset
Nå må jeg bare fine et sted og ha den. Tenker den blir stående ved iMacen min. Lille nerden i meg er så fornøyd akkurat nå! Og ja, jeg spiller wow, world of warcraft vis dere lurer. 

#blogg #hverdag #popvinyl #warcraft #nerd #tv #film

MITT 365 PROSJEKT!

 • Skrevet 09.11.2016 klokka 17:18
 • Kategori: FOTO
Så jeg har tenkt lenge på og starte et prosjekt, et 365 dager prosjekt. Jeg har veldig lyst til og lære meg og ta bedre bilder. Og jeg tenker at kanskje dette kan være en måte og gjøre det på.Har noen av dere andre prøvde et slik prosjekt? Her er noen tips:
 
Bestem deg når du skal starte:
Man starter når man vil. Men kan være lurt og velge deg en dato eller dag. Ta et bilde per dag. Men gi deg selv litt tid til og vende deg til tanken om og starte. Og ikke minst det og huske og ta bildene. 
 
Bestem deg om du skal dele bildene:
Det kan være greit og vite om du vil og skal dele bildene elle rom det bare er for deg selv. 
 
Planlegg for posting:
Planlegg hvilken apper eller blogg du skal dele dette på. Bestem deg for hvor ofte du skal dele bildene også. 
Jeg tenker liksom bloggen min og Instagram. 
 
Velg deg et tema:
Svar hvit, macro, iPhone eller annet. Man kan også for eksempel bytte på en måned med mobilen og en med svart hvit. 
 
Det kan også være greit og ha i bak hodet om det er noe du skal printe ut. Lage en bok for eksempel 365 dager av barna dine sis første år. Det er mange måter og være kreativ på.
 
Jeg vet ikke helt når jeg skal starte det. Men blir nokk ikke lenge til, og vet ikke osen jeg skal dele det, mest sannsynlig på Instagram og her på bloggen! Du kan følge meg på Instagram her! Har noen av dere andre prøvde et slik prosjekt? Og kanskje dere har noen tips til osen dere har gjort det?
 

GLOSSYBOX - BE BOLD, BE YOU!

 • Skrevet 04.11.2016 klokka 12:00
 • Kategori: EVERYDAY
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

// UNANI Illuminating Milk Cleanser 159kr - GLAM OF SWEDEN Micellar Extra-Gentle Cleansing wipes 29kr - MERCI HANDY Hand Cleansing Gel 29kr - TRIFLE COSMETICS Lip Parfait Buttery Lip Cream ´Nude Rose´ 165kr - MINUS 417 Foot Nourishing Cream 145kr. Plus en liten overraskelse som er til manen. //

Jeg blir så glad vær gang en av de fine Glossybox eskene faller ned i posten. Og se hvor fin esken er da Be bold, be you! Nå er det ikke mange eskene igjen heller.  Jeg var jo så heldig rundt jul i fjord og vant en konkurranse på stylista.no som var et års abonnement på Glossybox. Og så langt er jeg kjempe fornøyd. Og jeg gleder meg alt til og få neste eske som kommer i slutten av november.
 

MIN OKTOBER

 • Skrevet 02.11.2016 klokka 21:19
 • Kategori: EVERYDAY


Er rart og tenkte på at nå er det bare to måneder igjen av 2016. Dette året har vært super rart og byd på mye spennenes. Og jeg gleder meg så til neste år. Men først må vi jo bli ferdig med dette året kanskje. 
 
 
Så denne måneden så må jeg jobbe veldig med og komme i gang med trening igjen. Falt så av etter at jeg var syk og kom meg liksom aldri etter det. Så mandag neste uke kl 10:00 skal jeg vare klar for en sikkelig trenings økt.
 
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits