Josefine Fevang

NEW YEAR, NEW ADVENTURE

 • Skrevet 31.12.2016 klokka 18:54
 • Kategori: EVERYDAY

Godt nytt år!

Dette året har hatt med seg både negative, positive og utfordrende ting med seg. Jeg har vært på en utrolig reise dette året når det kommer til meg selv. Men jeg er glad for at jeg har vært i mellom det jeg har også. For det viser hvor mye jeg har i meg, hvor sterk jeg er og hva en stor vilje styrke kan gjøre.

Men nå gleder jeg meg så mye til hva neste år vil bringe med seg. Og jeg gleder meg så mye til alle de minnene jeg skal lage med både familie og venner som er i mitt liv.

Vi ses i 2017 dere. Og jeg håper alle får en kjempe fin feiring med både sjampis og kake.

#blogg #hverdag #nyttår #familie #venner #2016 #2017 #adventure

MIN SENE JULEGAVE

 • Skrevet 27.12.2016 klokka 17:57
 • Kategori: EVERYDAY
 
Håper like mange som meg koser seg litt ekstra i julen med familie og venner? 
 
Jeg fikk sikkelig sein julegave i dag, til morgenen i dag. Skule ønske jeg kunne si at det var pga noen hadde bestilt noe til meg. Eller at jeg ble overraska med en sen julegave. Men årets julegave var ganske annerledes en hva jeg ønsket meg. 
 
Jeg fikk telefon fra sykehuset om at de hadde en ledig time til meg 2.Januar for galleblære operasjon, en operasjon så jeg får den fjernet. Og jeg må innrømme at jeg gleder meg til å få dette gjort. Jeg gleder meg til å få slippe smertene. Slippe stresset med å planlegge så vi vet at det er en legevakt i nærheten. Alltid planlegge hva jeg skal spise vis vi skal på besøk til noen. Det skal bare ble deilig å slippe alt jeg har vært i mellom av smerter de siste 8 måneden, eller siden mai ihvertfall da jeg opplevde smertene for første gang. 
 
Så starta med og glede meg til å få gjort det. Men nå som kvelden har kommet og jeg sitter alene hjemme så kjenner jeg at angsten og redselen kommer veldig. Jeg har mest lyst til å ringe sykehuset å si at jeg ikke kan opereres. Men jeg vet at i bunn og grunn så er det noe som er aller best for meg å de rundt meg. Så jeg skal slippe og ha så mye vondt som jeg har. Og at koppen ikke har godt av alle de smertestillende jeg tar og får på legevakta. Men det er vel lov å grue seg litt til slike ting? 
 

LagreLagre

GOD JUL

 • Skrevet 24.12.2016 klokka 09:00
 • Kategori: EVERYDAY
Ville bare titte innom å ønske alle en riktig god jul og håper at alle koser seg å får en fin dag med familie og venner. Det vet jeg hvertfall jeg skal. Først frokost med pappa å lille bror, så til min kusine og feire med mesteparten av familien min, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Spesielt etter jeg har vært sengeliggende og syk så lenge som jeg har. 
 
Men jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste som gleder meg til å feire jul. Selv om jeg ikke har så mye jule stevning så er det koselig med mat og omgås familie og venner. 
 
Så håper dere får en fin dag videre. Og god jul alle sammen!
 

LagreLagre

BARE 6 DAGER IGJEN TIL JUL!

 • Skrevet 19.12.2016 klokka 12:31
 • Kategori: EVERYDAY
BOMmHCuAM6u

Herregud dere det er under en uke igjen til julaften, faktisk bare 6 dager igjen. Og jeg gleder meg som en liten unge til god frokost med familien, god middag med enda mer familie, hyggelig selskap, kake og ikke mist se det glade ansiktet til min niese når ho får alle pakkene. Trur det kommer til å bringe en sikkelig og en fantastisk jule følelse i år. Gud som jeg gleder meg til å feire jul i år.

Og ikke minst gleder jeg meg til vi skal reise på fjellet å bare slappe av med svigerfamilien. Er rart og tenke på at det bare er to uker igjen av dette året. Så står vi mitt i 2017. Jeg prøver fine ut av hva mine nytt års forsetter er. Har du noen nyttårs forsetter for neste år klare?

Som jeg gleder meg til jul å neste år dere. Flere end bare meg som gjøre det? Eller har noe spesielt å glede seg til?

 #jul #nyttår #hverdag #blogg #advent #familie #venner


 

LagreLagre

MITT PROTEIN PULVER TIPS!

 • Skrevet 14.12.2016 klokka 16:08
 • Kategori: MAT
Endelig her om dagen kom pakken min som jeg bestilte fra tights.no på black friday. Jeg har ventet så lenge på denne siden jeg hadde gått tom for proteinpulver. Så her om dagen lå det tre pakker med protein pulver fra nutramino som jeg hadde bestilt hos tights.no.
 
Processed with VSCO with hb1 preset
Jeg tenkte en gang at jeg skule kjøpe en del av dette pulveret når jeg var i Sverige. Men der har de vist ikke dette merke, det virker nesten som det bare selges i Norge. Så kan tru skuffelsen ble stor når du endelig har funnet et pulver som du liker også skal du kjøpe litt av det til en billig penge, men du finner det ingen steder. 
Men heldig vis så finnes det på nett. Og tilbudet tights.no kjørte på black friday så var det ikke til å nøle på å kjøpe det. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Men nå bruker ikke jeg dette pulveret for å bygge muskler. Men mer som et måltidserstatter. I en posjon av dette så er det ca 113kcal, så bruker jeg melk for å det for den beste konsistensen synes jeg. Og da tilsier mitt 200ml måltid ca 229kcal i det måltide. Og det føler jeg er ganske greit til en lunsj eller kveld mat, kanskje til å med frokost? Jeg bruker det så klart ikke til alle måltider. Men ganske greit vis du har litt dårlig tid på morgenen eller ikke orker stort på kvelden. Å ikke mist er den utrolig rik på proteiner å andre mineraler som kroppen trenger. Og jeg må si at dette protein pulveret til Nutramino er det beste jeg har smakt. 
 
Vel dere for ha en fin kveld videre. 

HATING ON MONDAYS

 • Skrevet 12.12.2016 klokka 17:49
 • Kategori: EVERYDAY

Processed with VSCO with hb1 preset
 

Åy det var vist mandag igjen her gitt. Som alle andre år når det desember kommer, så kommer også influensaen og tar over hele kroppen. Selvfølgentlig skjedde det denne uka her. En av de siste arbeidsukene mine dette året. Så jeg starter min uke så fint som jeg kan på sofaen under dyna mi med feber. Merker jeg snart kommer til å gå å legge meg og sove en del i dag. Kanskje jeg er bedre igjen i morgen, det er jo lov til å tru på et jule under er det ikke?

Men jeg håper og satser på at formen min er mye bedre i morgen etter at jeg får litt ekstra å etterlengtet hvile å en del feber nedsettende. Ikke minst en del påfyll av c-vitaminer fra appelsiner og ingefær som vist nokk skal hjelpe mot forkjølelse. Ingefær te er jo også ekstremt godt dere. 

Men jeg håper dere har eller har hat en fin mandag uansett hva dere gjøre. Jeg vet ihvertfall at så fort jeg blir frisk skal jeg ut og handle julegavene jeg har igjen. Men kos dere videre. Skal jeg ihvertfall gjøre, her på sofaen.

#blogg #jul #familie #syk #desember #hverdag #advent #helse

LagreLagre

ENSOMT JULETRE SØKER GAVER

 • Skrevet 10.12.2016 klokka 13:49
 • Kategori: EVERYDAY

 
Vi er mer veldig opptatt i hva vi skal gi og gjøre til våre kjære og nære til jul. Bare i dag var det så mange på Nordbyen som stresset rundt. Men hva med de som ikke har rå til og stresse rundt til jul for og kjøpe gaver? hva med barn og unge som ikke får noe til jul? De som ikke har rå til og kunne gi barna sine noe så enkelt som et Justin Biber håndkle. Hva med dem som gruer seg til jul for de har ikke noen å feire dette med og ikke har den gleden med å få en enkel gave. Hva med dem?
 
I de siste måneden har jeg jobbet litt på Gand Farris i Larvik. Noe jeg trives veldig mye med. Og de har i år noe som heter Ensomt juletre søker gaver. Dette er en innsamling av gaver som er ferdig pakket inn og merket med kjønn og alder.
 
Jeg trur vi er veldig opptatt av å glede andre vi bryr oss om med dyre gaver. Men tenk og glede noen med noe kjempe enkelt. Og kunne gi noen skikkelig jule glede, å kunne gi noen skikkelig jule lykke. Jeg vet at jeg ihvertfal skal gjøre det. 
 
Gaven som kommer inn gies videre til frelsesarmeen som har en fin  jule ordning så alle skal få feire jul. 
 
Du kan levere gaven til meg eller noen andre i resepsjonen ved Grand Farris nede ved jernbanestasjonen. Eller så kan du så klart komme inn å legge det under trett selv. Men husk at dette må gjøre før 15.Desember. 
 
Det er dessverre mange i Larvik som trenger hjelp, eller en ekstra hånd i julen. Så jeg håper så inderlig at det dere vil komme innom og gi en gave. Det vil gi så ekstremt mye lykke til noen som sårt trenger det nå i julen.
 
Jeg håper så dere kommer innom med en liten ting før 15.Desember. PS! Det er flere hoteller som har dette i flere byer. Sjekk ditt nærmeste hotell vis du vil gi gave. 
 

UNBOXING: GLOSYBOX FOR NOVEMBER

 • Skrevet 07.12.2016 klokka 12:00
 • Kategori: EVERYDAY
Den nest siste esken i år, november esken fra glossybox og de har alt starta på julen. Men jeg ble egentlig veldig skuffet over produktene som var i esken. Og dette var for at mesteparten er dårlige produkter. Men jeg fikk noe nye favoritter, eller hvertfall en som jeg vil anbefale dere. 
 

Er ikke denne esken som er i skimrende metallisk effekten fin?

 

LOVE: La theories des volcans - ansiktskrubb. De bruyére beauté -  jumbo eye pencil i guld. 
HATE: Emité make-up - Lip & cheek tint. Weleda nail care pen & skin food.
 

Det aller beste Produkte var Batiste stylist XXL Volume spray. Den ga kjempe fin og onkelig volum til håret. Men nå har jeg hatt dette abonnementet i 11 måneder. Jeg har stort sett vært fornøyd med pakkene jeg har fått. Og ville nokk starta et nytt abonnement på disse eskene. Men det er en vurdering jeg gjøre over jul. 

Men jeg kan på det sterkeste anbefale dere Glossybox eskene. Jeg trur ikke dere blir skuffet over produktene eller eskene. For eskene i seg selv er bare utrolig fine. Er det flere av dere som abonnerer på disse eskene? Eller kanskje vurderer det?

Vel ha en fin kveld videre. Håper dere nytter desember måneden like mye som meg. 

#unboxing #blogg #hverdag #glossybox #hverdag #desember #jul #skjønnhet

LagreLagre

OM MEG

 • Skrevet 06.12.2016 klokka 20:51
 • Kategori: EVERYDAY
Hei og velkommen til min lille verden! 
Jeg finer mesteparten av min inspirasjon i min hverdag og tingene rundt meg. Familien min, historie,  mitt vekttap, min lidenskap for klær og mote, mat og andre hverdags ting. Jeg finner også inspirasjon i meg selv og min reise mot et bedre liv. 
 
Min blogg handler om det normale jenta i gaten. Så jeg håper dere vil følge min reise videre. 
 
//
 
Hello and welcome to my little world! 
I find most of my inspiration in my everyday life and the things around me. My family, history, my weight loss, my passion for fashion, food and just everything. 
I also find my inspiration in myself and the journey that i am on, the road towards a better life. 
 
My blog is about the normal girl in the street. End I hope that you will fallow my journey in life.
 


 

Mine sosiale media sider:  Facebook  ⁄  Instagram 
 
Kontakt meg på: Josefine.fevang@hotmail.com
 

JULEGAVE TIPS: TIL DEN SPORTYE

 • Skrevet 06.12.2016 klokka 12:00
 • Kategori: EVERYDAY

Det er kanskje flere end bare meg som enten er litt stressa eller noe etter hva de skal kjøpe i julegave til diverse folk. Vel jeg sitter litt fast, eller jeg sitter fast veldig ofte egentlig. Men så starta jeg og tenke en god del over hva jeg kunne tenkt meg og gi til folk. Eller hva jeg helst gjerne ville hat i gave. Og da falt jeg på at jo jeg kunne tenkt meg trenings ting, eller gave kort så jeg kunne kjøpt meg til til trening. 

Så her er noen tips til hva dere kan kjøpe til en som er litt sporty eller aktiv.

TIL DEN SPORTYE

 

1. POLAR M400 PULSKLOKKE  2.ADIDDAS WOMENS MIRACLE SCULPT TIGHT  3.AIM´N RIO LOGO BRA  4.ICANIWILL PERFORM WOMEN TANK TOP BLACK/BLACK  5.ADIDAS - RUN REVERSIBLE SHORT  6. NIKE - AIR ZOOM PEGASUS 33 SHIELD   7.NIKE CORE FLOW - ROSA 

Har du noe tips til hva man eventuelt kan kjøpe?  Eller kanskje du er som meg som sliter litt ekstra.

LagreLagre

REBOOT MANDAG

 • Skrevet 05.12.2016 klokka 15:41
 • Kategori: HELSE


 

Mandag er min work out dag. Grunnen er at jeg liker å tenkte på at jeg skal få unna trening så jeg kan starta uka på best mulig måte. Ikke at jeg nødvendig vis starta mandagen min med trening. Men at den dagen skal jeg starta med og spise sunnere og at jeg SKAL trene i løpet av den dagen helst før kl tre. Så jeg kaller vær mandag er en så kalt reboot dag. Da tilbake stiller jeg meg tilbake til gamle vanner etter helgen. For er vel ikke bare jeg som har en veldig stor utskeielse i løpet av helgen? Så da er det veldig greit for meg og sette meg ned på søndag og planlegge min «reboot mandag». Da planlegger jeg trening, mat dager og handlelista for uka som kommer. Så denne uka har jeg fokus på mat som øker forbrenninga, forhåpentlig vis. Eller mat som skal øke metabolismen. Metabolismen har med forbrenninga og gjøre. Det er forbrenninga av næringstoffer som sikrer energitilførsel og stoffer som er nødvendig for at kroppen skal fungere. Omsetting av luft, mat  og andre stoffer som vi har behov for. Som stoffene vi trenger for at forbrenninga skal fungere som den skal.

 

 

LA SNØEN FALLE

 • Skrevet 04.12.2016 klokka 17:01
 • Kategori: TV OG FILM
Jeg regner med at det er flere en meg som elsker julekalendrene som var da vi var små som The Julekalder, Jul i Skomakergata, Jul på sesam stasjon, Amalies jul, Jul i Blåfjell eller Jul på Månetoppen. Og alle disse bringe veldig mange jule minner for veldig mange trur jeg. Det gjøre det ihvertfall for meg. Og jo eldre jeg har blitt jo mer glad i jul har jeg blitt. 
 
Men de siste årene har det kommet så utrolig mange dårlige julekalendere på tv at det er tragisk egentlig føler jeg. 
 
Men nå i en alder av 26år sitter jeg nå planta foran tv for første gang på sikkert ja 4 år for og få med meg Snøfall på NRK. Er det flere som har fått med seg denne advents klanderen eller? Den er så søt, fin og veldig koselig synes jeg. Og en litt ny vri på alt det som er jul. Og hvor bra er det ikke når de kan lage en kalender som både barn og voksene kan kose seg med i julen? Jeg synes dette er kjempe bra. 
 

 
For dere som ikke har fått med dere hva den er om så er den om Selma på 9år som bor med Rutt (midlertidlig fostermor), og alt Selma ønsker seg er en familie. En tante eller noe som hun kan bo med.
Etter vært så reiser hun til en annen verden, en fantasi verden som heter Snøfall. Og der kan alt skje. 
 
Dere burde få med dere denne. Og vis ikke du rekker og se den på NRK super, så kan du se det gratis i en måned på NRK´s nett tv. 
 
Vel dere for ha en fin 4 Desember. Kos dere videre.
 
Josefine Fevang

26 år - Født og oppvokst i Larvik - Giftet - Elsker og oppleve nye ting. Jeg er slankeoperert i februar 16, og kommer til og skrive om min vei mott et sundere liv. Jeg har dysleksi så se bort i fra små skrivefeil.

Instagram

Annonser

Siste innlegg

Bloggdesign

hits